slogan7-al

15,16 mars Pogradec, 22 mars Kavaje, 23 mars Elbasan, 24 mars Librazhd, 7 prill Kruje,13 prill Lezhe, 14 prill Burrel 2018 Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”.

Titulli i aktivitetit: 15,16 mars Pogradec, 22 mars Kavaje, 23 mars Elbasan, 24 mars Librazhd,  7 prill Kruje, 13 prill Lezhe,14 prill Burrel 2018 Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”.

Data e zhvillimit: 15,16 mars Pogradec, 22 mars Kavaje, 23 mars Elbasan, 24 mars Librazhd, 7 prill Kruje,13 prill Lezhe , 14 prill Burrel 2018

Vendi i organizimit: 15,16 mars Pogradec, 22 mars Kavaje, 23 mars Elbasan, 24 mars Librazhd, 6 prill Lezhe, 7 prill Kruje, 14 prill Burrel 2018

Organizatori/ofruesi: Working Together-Consulting Sh.p.k

Kontakte: Tel: 0674283599 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, shendet publik, inspektore te punes ISHSH

Kreditet : 6