slogan7-al

30 maj 2019, Pogradec /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”

Titulli i aktivitetit: 30 maj 2019, Pogradec /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”

Data e zhvillimit: 30 maj 2019

Vendi i organizimit: Poliklinika e Specialiteteve Pogradec

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakte: Tel: 044804342 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem, familje

Kreditet : 3