slogan7-al

17 shkurt 2018 Leksion ”Glaukoma. Kirurgjia e kombinuar katarakta+trabeculectomia”.

Titulli i aktivitetit: 17 shkurt 2018 Leksion ”Glaukoma. Kirurgjia e kombinuar katarakta+trabeculectomia”.  

Data e zhvillimit: 17 shkurt 2018

Vendi i organizimit: Spitali Salus Tiranë

Organizatori/ofruesi: Spitali Salus Tiranë

Kontakte: Tel: 0662053180 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek specialist dhe familje, Infermier

Kreditet : 2