24 korrik 2019, Lac "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik"

Titulli i aktivitetit: 24 korrik 2019, Lac "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik"

Data e zhvillimit: 24 korrik 2019

Vendi i organizimit: DSHP Lac

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit Qarku Vlore

Kontakte: Tel: 0695242050 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 9.6