slogan7-al

8 gusht 2019,Trajnim online ” Sindromat koronare akute dhe kardiopatia iskemike kronike”.

Titulli i aktivitetit: 8 gusht 2019,Trajnim online ” Sindromat koronare akute dhe kardiopatia iskemike kronike”.

Data e zhvillimit: 8 gusht 2019

Vendi i organizimit: Platforma online fad.siev.al

Organizatori/ofruesi: Sanita in- Formazione Edukimi ne Vazhdim

Kontakte: Tel: 0693293845 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Stomatolog, Farmacist, Infermier

Kreditet : 4.5