slogan7-al

18 Mars 2019/ Aranitas/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Aranitas , "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor"

Titulli i aktivitetit: 18 Mars 2019/ Aranitas/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Aranitas , "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor"

Data e zhvillimit:18 - 25 Mars ; 8 - 13; 22 - 27 Prill; 6 - 11 Maj 2019

Vendi i organizimit: Q.Sh. Aranitas

Organizatori/ofruesi: Qendra Shendetesore Aranitas

Kontakte: Zegjine Kosova Tel: 0684681921; E-mail:ZKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:Mjeke, Infermiere

Kreditet :12.8