slogan7-al

22, 23, 26 nentor 2018 Leksion“Kanceri i Pulmonit dhe UNE, Tipe te ndryshme, rrugetime te ndryshme”

Titulli i aktivitetit: 22, 23, 26 nentor 2018 Leksion“Kanceri i Pulmonit dhe UNE, Tipe te ndryshme, rrugetime te ndryshme” .

Data e zhvillimit: 22, 23, 26 nentor 2018

Vendi i organizimit: ISHP

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0674027657 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Familje

Kreditet : 3