slogan7-al

15 qershor 2019 Korce / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake”

Titulli i aktivitetit: 15 qershor 2019 Korce / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake”

Data e zhvillimit: 15 qershor 2019

Vendi i organizimit: Hotel Grand Korce

Organizatori/ofruesi: Fakulteti Mjekesise Tirane ne bashkepunim me Sherbimin e Kardiologjise dhe Mjekesise Interne dhe HTA

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, te pergjithshem, kardiologe, GP, nefrologe, interniste, endokrinologe

Kreditet : 3