slogan7-al

30 Maj 2018/Workshop: " Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj problematikave me te hasura ne Sherbimin e Maternitetit te Spitalit te Durresit"

Titulli i aktivitetit: 30 Maj 2018/Workshop: " Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj problematikave me te hasura ne Sherbimin e Maternitetit te Spitalit te Durresit"

Data e zhvillimit: :30 Maj 2018

Vendi i organizimit: Qendra e Telemjekesise, Spitali Rajonal Durres

Organizatori/ofruesi:Spitali Rajonal Durres

Kontakte: Tel:  E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:Mjek, Infermier

Kreditet :2