slogan7-al

28 prill 2018 Kutalli/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve".

Titulli i aktivitetit: 28 prill 2018 Kutalli/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve".

Data e zhvillimit: 28 prill 2018

Vendi i organizimit: QSH Kutalli

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist , Shendet Publik

Kreditet : 6