slogan7-al

16 - 17 shkurt 2018, Erseke /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”.

Titulli i aktivitetit: 9 - 10 shkurt 2018, Erseke /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”.

Data e zhvillimit: 9 - 10 shkurt 2018

Vendi i organizimit: Bibloteka “Skender Luarasi”, Erseke

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 08252711. E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermier, Farmacist, Psikologe, Punonjës Social

Kreditet : 11