slogan7-al

15 dhjetor 2018 Puke,” Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore”.

Titulli i aktivitetit: 15 dhjetor 2018 Puke,” Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore”.

Data e zhvillimit: 15 dhjetor 2018

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Farmacist, Infermier

Kreditet : 2