slogan7-al

10-12 Maj 2018, Durres Kongres “Kongresi II-të Ndërkombëtar ne kujdesin prenatal,riprodhimin human dhe andrologji”

Titulli i aktivitetit: 10-12 Maj 2018, Kongres “Kongresi II-të Ndërkombëtar ne kujdesin prenatal,riprodhimin human dhe andrologji”
Data e zhvillimit: 10-12 Maj 2018
Vendi i organizimit: Durres
Organizatori/ofruesi: SUOGJ "Koco Gliozheni"
Kontakte:
E-mail: maternitetikocogliozheniKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. .gov.al
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek ( Obstetër-Gjinekologë, Anestezist, Mjek laboratori, Pediater/Neonatolog, Mjek i pergjithshem, Kardiolog, Kirurg, Infermier, Farmacist
Kreditet: 12