slogan7-al

27 maj 2018 Korce/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare".

Titulli i aktivitetit: 27 maj 2018 Korce/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare".

Data e zhvillimit: 27 maj 2018

Vendi i organizimit: DSHP Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, pergjithshem , Infermier, Farmacist

Kreditet : 6