slogan7-al

13 prill 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”.

Titulli i aktivitetit: 13 prill 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”.

Data e zhvillimit: 13 – 14 prill 2019

Vendi i organizimit: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania)

Organizatori/ofruesi: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania)

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek te pergjithshem, laboratori biokimik - klinik

Kreditet : 12