slogan7-al

1 dhjetor 2018 ,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”.

Titulli i aktivitetit: 1 dhjetor 2018 ,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”.

Data e zhvillimit: 1 dhjetor – 30 dhjetor 2018

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Stomatolog, Farmacist, Infermier

Kreditet : 9