slogan7-al

20 prill 2018, Tirane / Konferenca e dyte Nderkombetare ne Shkencat e aplikuara dhe Ekonomi. “Sfidat e mjekesise laboratorike ne kohen e zhvillimit te vrullshem te teknologjise ”.

Titulli i aktivitetit: 20 prill 2018, Tirane / Konferenca e dyte Nderkombetare ne Shkencat e aplikuara dhe Ekonomi. “Sfidat e mjekesise laboratorike ne kohen e zhvillimit te vrullshem te teknologjise ”.

Data e zhvillimit: 20 prill 2018

Vendi i organizimit: Katedralja “Ngjallja e krishtit”, Tirane

Organizatori/ofruesi: Kolegji Universitar LOGOS ne bashkepunim me UMT, Universiteti Pireut Greqi, UBT, Universiteti “Sancti Cyrilli” Malte

Kontakte: Tel: 0696220345 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , Mikrobiolog, hematologe, imunologe, laboratori, Teknik laboratori

Kreditet : 6