slogan7-al

12-13 Maj 2018, Tiranë Trajnim “Teknikat e dhënies se ndihmës së parë “

Titulli i aktivitetit: 12-13 Maj 2018 Tirane Trajnim “Teknikat e dhënies së ndihmës se parë “

Data e zhvillimit: 12-13 Maj  2018

Vendi i organizimit: Kryqi i Kuq Shqiptar

Organizatori/ofruesi: Kryqi i Kuq Shqiptar

Kontakte: Tel: 0694092236 / 0692304540 E-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, urgjence dhe specialiteteve te ndryshme Stomatolog, Infermier, Farmacist, Menaxher /Drejtor, Laborant

Kreditet : 10