slogan7-al

Viti 2011

28 Dhjetor, Trajnim “Roli i mjekut të familjes lidhur me HIV/AIDS” 2648
30 Nëntor, Trajnim “Fitoterapia, përdorimet, përkujdesjet dhe profilaksia e sëmundjeve” 2760
23 Dhjetor, Konferenca e parë e Anatomisë patologjike 2891
21 Dhjetor, Konferenca kombëtare ; Strategjitë kombëtare për kontrollin e ndjekjen e artritit reumatoid dhe osteoporozës 2727
16 Dhjetor, Seminar “Respektimi i kritereve lidhur me udhëzimet e përdorimit të drejtë të barit, faktor kryesor në mjekimin e suksesshëm dhe parandalimin e veprimeve të padëshiruara” 2459
15-17 Dhjetor, Konferenca e IV mjekësore ndërkombëtare në specialitete 2676
15 Dhjetor, Konferenca “Patologjitë degjenerative të artikulacioneve” 2647
15 Dhjetor, Seminar “Ushqyerja dhe foshnja-parandalimi i sëmundjeve te të rriturit nëpërmjet ushqyerjes korrekte të foshnjes” 2620
15 Dhjetor 2011, Konferenca mbi sistemin informativ të vaksinimit, 2735
13 Dhjetor, Konferenca “Sistemi shëndetësor, reformat në financim, përmirësimi i efiçiencës dhe cilësisë së shërbimit. Eksperienca rajonale e ndërkombëtare" 2423
10, Dhjetor 2011, Konferenca e III Kombëtare Shkencore e Dermato-Venerologjisë Shqiptare, 2975
10 Dhjetor, Konferenca “Probleme të Ortopedisë dhe Ortodoncisë në fushën e Stomatologjisë” 2774
10 Dhjetor, Seminar “Ndryshimet klimatike dhe sëmundjet infektive emergjente dhe riemergjente në Shqipëri” 2974
9-10 Dhjetor , Trajnim “Higjiena e Gojës ,Parandalimi dhe trajtimi i sëmundjeve Paradontale” 2623
8-9 Dhjetor, Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 2548
7 Dhjetor, Seminar “Edukimi dhe shëndeti mendor” 2825
5-7 Dhjetor, Workshop “Nga udhërrëfyes klinike kombëtar në protokolle klinike kombëtare” 2740
3 Dhjetor, Konferenca “Sindromi koronar akut pa ngritje te ST:sfidat e reja të diagnozës dhe trajtimit” 2780
3 Dhjetor, Konferenca “Alkoolizmi, diagnostikimi, trajtimi rehabilitimi, ndërhyrja social-kulturore” 2751
1 Dhjetor, Seminari “Diabeti dhe Obeziteti” 2943
26 Nëntor, Konferenca “Qelizat Staminale: E ardhmja e mjekësisë” 2853
26 Nëntor, Konferenca “Zhvillimet oftamologjike shqiptare dhe tendencat aktuale te Kataraktit dhe Refraksionit 2532
25-26 Nëntor, Konferenca “Çrregullimet psikotike nga teoria në praktikë” 2582
25 Nëntor, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike 2528
19 Nëntor, Konferenca “Reflektim mbi situatën e diabetit në Shqipëri” 2710
19 Nëntor, Konferenca “Dita Botërore e SPOK” 2774
19 Nëntor, Workshop “Kujdesi paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 2557
18 Nëntor, Seminar “Imunologjia në erën genomike” 2686
12 Nëntor, Konferenca “Septorhinoplastika pas defekteve të lindura të buzëqiellzës 2699
12 Nëntor, Konferenca “Metoda moderne të kirurgjisë gjinekologjike, diagnozës prenatale dhe trajtimit të infertilitetit” 2711
11 Nëntor, Konferenca e 19 Kirurgjikale Shqiptare 2831
4 Nëntor, Konferenca “Prioritetet strategjike të shëndetit publik dhe promovimit shëndetësor në komunitet” 2758
2 Nëntor, Konferenca e Expo Medical 2682
1-14 Nëntor, Konferenca “Praktika e mirë e ruajtjes dhe shpërndarjes së barnave” 2952
Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 2583
31 Tetor, Trajnim mbi neuropatitë diabetike, atakun kardiak, dhe përkufizimi etik i Shëndetit të Mirë 2598
29 Tetor, Konferenca e VII e Imazherisë 2722
29 Tetor 2011, Konferenca e III-të infermieristike e Spitalit Rajonal Durrës 2629
28 Tetor 2011, Trajnim “Te kuptojmë psikiatrinë e moshës së tretë” 2702
27 Tetor 2011, Konferenca “Politikat shëndetësore mbi infeksionet spitalore dhe antibiotikorezistencës” 2577
23 Tetor, Seminar “Zhvillime të Imunohematologjisë të grupeve të gjakut” 2686
22 Tetor 2011, Konferenca “Hepatologjia: Zhvillimet e fundit në sëmundjet e heparit” 2712
29, Shtatorr, Trajnim BLS (Basic Life Support)ndhe PALS (Pedriatik Advanced Life Support) 2810
21-22 Tetor, Konferenca e 13-të e Pediatrisë me pjesëmarrje ndërkombëtare 2744
20 Tetor, Trajnim “Promocion, Profilaksi dhe Shëndeti i gojës” 2822
20 Tetor 2011, Seminar “Sëmundjet Sistemike Reumatizmale, Artriti Reumatoid, Osteoporoza” 2699
17-24 Tetor, Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 2823
16-17 Dhjetor, Konferenca “Infeksionet e rrugëve të poshtme respiratore” 3031
15 Tetor 2011, Konferenca “Sevoflurani dhe përdorimi i tij në praktikën klinike” 2636
15 Tetor, Konferencë Shkencore “Patologjitë dermo-estetike dhe preparatet farmakologjike për trajtimin e tyre” 2488
11 Tetor, Trajnim “Ngritja e sinuseve maxillare” 2807
9 Tetor, Seminar “Profilaksia pas ekspozimit me lëngje biologjike të infektuara dhe aksidentet në punë” 2427
8 Tetor 2011, Konferenca e tretë kombëtare e ekokardiografisë në vendimmarrjen klinike 2245
5-7 Tetor, Seminar “Simpozium mbi urgjencat radiologjike” 2409
4 Tetor, Workshop për aftësitë mjekësore 2455
24 Shtator, Konferenca “Aktualitete të terapisë revaskularizuese në pacientët me sëmundje të arterieve koronare” 2402
23 Shtator, Trajnim “Ndërtimi i programeve të depistimit për kancerin e qafës së mitrës në Shqipëri 2383
21-22 Shtator, Trajnim “Sistemi i informimit të kontraceptivëve” 2384
20 Shtator, Konferenca “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 2399
19 Shtator, Konferenca “Principet aktive ne kozmetikë” 2345
17-24 Shtator, Trajnim për Trajnerët “Edukimi për lindje” 2619
2 Shtator, Konferenca “Kujdesi Farmaceutik” 2385
22 Korrik, Trajnim “Komunikimi Profesionist Shëndeti-Pacienti” 3020
11 Korrik, Trajnim mbi çështjet e mbrojtjes së fëmijëve, zhvillimit të fëmijëve, menaxhimit të konflikteve dhe të prindërimit të shëndetshëm 2381
5-8 Korrik, Trajnim “Vlerësimi i rritjes së fëmijëve”, 2444
2 Korrik, Konferenca “Çështje aktuale: Gruaja-Neonati” 2531
29-30 Qershor, “Kurs Kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësor të zonës së Ballkanit: Futja e sistemit DRG (Diagnosis Related Group) në sistemin Shëndetësor Kombëtar” 2272
25 Qershor, Konferenca “Kongresi i parë i AIDEC” (Albanian International Dental Esthetic Congress) 2375
24 Qershor, Seminar “Simpoziumi i V-të shkencorë i SHSP-ASHR, “Për një promovim bashkëkohor të shëndetit oral në shërbimin stomatologjik publik” 2569
24 Qershor, Workshop “Kurs parakongresual i AIDEC (Albanian International Dental Esthetic Congress) 2288
18 Qershor, Konferenca “Roli i AIJS (antiinflamatorët jo asteroidë) dhe antispazmolitikëve në trajtimin e dhimbjeve muskuloskeletike, 2653
18 Qershor, Seminari “Metoda moderne të kirurgjisë ortopedike” 2506
18 Qershor, Konferenca “Gastroenteritete në moshën fëminore” 2584
15 Qershor, Seminar “Programi i Trajnimit të Lidershipit të Telemjekësisë Klinike, aplikimet klinike të telemjekësisë” 2287
14 Qershor, Trajnim “Metodologjitë e zbatuara për inspektimin higjeno-sanitar të strukturave publike për vlerësimin e nivelit të infestimit nga vektorët biologjikë (insekte dhe brejtës)” 2215
11 Qershor, Konferenca e 3-të Mediko-Kirurgjikale 2518
10-12 Qershor, Konferencë “Kongres i V i Mjekësisë Perinatale dhe Kurs i III-të i Avancuar i shkollës IAN Donald” 2367
10-11 Qershor, Trajnim “Shëndeti Publik dhe Diskromia Dentare, Dentistria Restaurative” 2453
10 Qershor, Workshop “Metodat bashkëkohore të mësimdhënies dhe vlerësimit të studentëve në mjekësi” 2737
9 Qershor, Simpoziumi i parë mbi zhvillimin e arsimit mjekësor në Shqipëri 2281
4 Qershor, Konferenca “Endodontia sot” 2233
3 Qershor, Konferenca “Veprimi ndërsektoral për të përmirësuar kequshqyerjen si dhe siguria në ushqim në rajonin e Kukësit” 2263
Qershor, Kurs Pasuniversitar “Cilësi dhe siguri në parandalimin e infeksioneve të lidhura me asistencën” 2444
28-29 Maj, Konferenca “Transformim 2011: Mjekësi Familje e bazuar ne fakte shkencore” 2540
28 Maj, Konferenca “Strategjia e trajtimit dhe parandalimit të astmës bronkiale 2612
28 Maj, Konferenca “Insuficienca kardiake dhe akute” 2743
27 Maj, Konferenca Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të Infektivologjisë 2612
27 Maj, Konferenca “Sëmundjet e veshkave –Arritjet dhe sfidat për të ardhmen” 2431
25 Maj, Seminar “Informatika shëndetësore: mundësitë dhe sfidat e përdorimit të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit në shërbimin shëndetësorë “ 2464
24 -26.05.11 Trajnim “Parimet e kujdesit paliativ për profesionistët e shëndetësisë” 2279
21.05.2011 Simpozium “Refluksi Gastro-Ezofageal” 2616
20 Maj, Konferenca e 3-të e Mikrobiologjisë Klinike 2564
14-15 Maj, Trajnim “Duke përmirësuar të kaluarën jemi gati të hyjmë në të ardhmen” 2226
13 Maj, Konferenca e parë e Shoqatës Shqiptare Pedodonti ¬ Profilaksi 2317
9,10,11 Maj, Trajnim “Rishikimi dhe adaptimi i kurrikulës së Shëndetit Publik mbi ushqyerjen” 2562
07.05.2011 Konferenca “Epilepsia” 2655
07.05.2011 Workshop “Aplikimet e Botox dhe Fillers” 2602
6-7.05.11 Konferenca e 16-të Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të ORL-së 2626
30.04. 2011 Konferenca e tretë shqiptare mbi rrugët e frymëmarrjes 2655
29-30.04.2011 Konferencë “Kongresi i parë mesdhetar në Tiranë kundër kancerit” 3067
26-29. 04. 2011 Trajnim për trajnerët që do të zhvillojnë kursin “Vlerësimi i rritjes së fëmijës” 2812
18-22 Prill, Trajnim “Kurs kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësorë të zonës së Ballkanit: Menaxhimi i Institucioneve dhe i Shërbimeve Shëndetësore” 2558
16.04.2011 Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim” 2611
15 Prill, Konferenca “Ti rikthehesh jetës” 2516
12-14.04.2011 Trajnim “Mjekësia mjedisore dhe vlerësimi i rrezikut” 2412
11-14.04. 2011 Trajnim “Kujdesi gjithëpërfshirës në shërbimet psikiatrike me shtretër”, 2342
Trajnim i vlerësuesve të brendshëm të cilësisë së shërbimit të nënës dhe të porsalindurit 2411
09.04.11 Konferencë “Çështje të kardiologjisë dhe Kardiokirurgjisë Moderne” 2467
7-8.04.11 Cochrane systematic review 2795
04.04.2011, Konferencë “Talasemia urë lidhëse midis Shqipërisë dhe Italisë” 2435
01-02.04.2011, Konferenca e 7-të shkencore “UFO” University 2467
29.03. 2011 Trajnim “Oftalmologjia dhe etika për mjekët e familjes” 2261
28.03.11 Trajnim “Etika Profesionale” 2825
25.03.2011 Seminar “Perspektiva të reja në trajnimin e limfave dhe leukozave kronike” 2304
24-25.03.2011, Trajnim për mjekët e familjes mbi problemet e ujit dhe higjenës në tre komuna të Dibrës dhe Bulqizës 2377
21-25.03.2011 Kurs Formimi nga ESTM 2476
22.03.2011 Konferenca e IV e Shërbimit Ambulator, Tiranë 2363
21.03.2011 Trajnim “Shërbimi shëndetësor në familje për personat me aftësi të kufizuar” 2522
19.03.2011 Konferenca XII Kombëtare e Shoqatës Gastro-Entero-Hepatologji 2351
18-19.03.2011, Konferenca vjetore e Shoqatës së Anestezistëve dhe Reanimatorëve të Shqipërisë “ASAI” 2755
17-19.03.2011 Kurs Rezidencial “ Mjekësia transfuzionale: zhvillimi në Shqipëri dhe në Europë” 2478
12.03.2011, Seminar “Trajtimi i Angina Pectoris të qëndrueshme” 2753
12.03.11, Konferenca ORL e pranverës 2546
10.03.2011, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i të Drejtave të Pacientëve në institucionet tona shëndetësore, bazuar në Kartën Shqiptare të të Drejtave të Pacientëve” 2521
08.03.2011 Seminar,“Menaxhimi klinik i infeksionit HIV/AIDS: Kujdesi infermieror i pacientëve me infeksion HIV/AIDS” 3015
05.03. 2011 Konferenca e V-të Kombëtare e Implantologjisë 2301
05.03.2011, Trajnim / Të kuptojmë ankthin 2365
04.03.11, Seminar “Onkologjia” 2579
Shkurt – Mars Trajnim për skoliozat-diagnostikimi i hershëm, parandalimi dhe trajtimi 2379
Trajnim “Ngritje Tekniko- Profesionale” 2524
24.02.11, Trajnim “Reformat në shërbimin shëndetësor parësor. Kodi deontologjik për mjekët dhe infermierët” 2294
23.02.11, Trajnim “Ndjekja e gruas në lehoni” 2307
21-23.02.11, Trajnim “Aspektet teorike dhe praktike të funksionimit të Bibliotekës Elektronike” 2387
21.02.11, Trajnim “Futja në kalendarin kombëtar të vaksinës së pneumokokut” 2531
19.02.2011 Seminar “Antidepresivët në përdorim nga shërbimi parësor” 2723
10.02.11, Kurse trajnimi profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 2513
07.02.11, Trajnim për trajnerë në lidhje me kujdesin efektiv perinatal 2431
05.02.11, Seminar “Ortopedia në shekullin e 21-të” 2585
05.02.11 Trajnim “Dhimbjet e kokës” 2333
26.01.11, Seminar “Instrumentet e reja të trajtimit endodontik te fëmijët” 2782
24.01.11,Trajnim “Parimet e kujdesit paliativ për profesionistët e shëndetësisë” 2410
21.01.11 Trajnim për Kujdesin Paliativ 2405
20.01.11 Seminar “Nursing management of HTT” 2397
19.01.11, Workshop “Lëndët Biocide (DDD) dhe Metodat e Aplikimit të Sigurt në Shëndet Publik” 2471
Janar – Qershor 2011, Kursi i formimit dhe kualifikimit të personelit të stafit të shtëpive të mbrojtura për të sëmurët psikikë 2497