slogan7-al

18 Qershor, Konferenca “Gastroenteritete në moshën fëminore”

Titulli i aktivitetit: 18 Qershor, Konferenca “Gastroenteritete në moshën fëminore”
Data e zhvillimit: 18.06.2011
Vendi i organizimit: Hotel Sheraton-Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata Pediatrike Shqiptare
Kontakte: E-mail: Departamenti i Pediatrisë, QSUT
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë pediatër dhe mjekë familje
Qëllimi i aktivitetit: Njohja dhe informimi me të dhënat e përditësuara në lidhje me gastroenetritete. Prezantimi me udhërrëfyesit e mjekimit dhe të rejat e trajtimit medikamntoz
Kreditet: 5

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5