slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2021

30-31 dhjetor 2021 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 306
29 - 30 dhjetor 2021 Tirane “Çrregullimet e Pamjaftueshmërisë së Vëmendjes me Hiperaktivitet ADHD” 190
28-29 dhjetor 2021 Durres, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 268
28 - 29 dhjetor 2021 Vlore/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 305
28 Dhjetor 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 220
27 - 28 dhjetor 2021 online “Roli i mjekut stomatolog ne vaksinimin e popullates per parandalimin e Covid 19” 164
26 - 29 dhjetor 2021 Tirane/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 284
26-27 dhjetor 2021 Shkoder, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 252
26 dhjetor 2021 online/ Trajnim “Ushqyerja parentale tek pacientet me nevoja te vecanta” 737
25 - 26 dhjetor 2021 Tirane/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 530
25, 26, 27 dhjetor 2021 online/Trajnim: “ Menaxhimi dhe aderenca ndaj mjekimit, ndikimi i pandemise Covid-19”. 137
24-25 dhjetor 2021 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 198
22 dhjetor 2021 Tirane “Zhvillimi I Kompetencave per nje performance sa me efikase dhe cilesine profesionale”. 1039
22 dhjetor 2021 QSH Ishem “Perdorimi i protokolleve HTA, Dislipidemi, Astme, SPOK ne KSHP" 141
21-22 dhjetor 2021 Elbasan/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 268
20 Dhjetor 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 299
19 dhjetor 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 655
18 - 19 dhjetor 2021/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 881
18 - 19 Dhjetor 2021 Rreshen,/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 264
18 dhjetor 2021, Tirane/Konference/“ Diabet & Metabolizem - Te reja 2021. Cfare mesuam gjate nje viti pandemi? ” 172
18 dhjetor 2021, Tirane/Konference/“ Diabet & Metabolizem - Te reja 2021. Cfare mesuam gjate nje viti pandemi? ” 191
18 dhjetor 2021 Tirane/ Konference “Konference e specializanteve" 200
18 dhjetor 2021 , Durres / Seminar “Praktika jone e perditeshme dhe Covid 19; Manifestimet klinike te Covid sipas organeve e sistemeve te ndryshme " 135
17 - 19 dhjetor 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 323
17-18 Dhjetor 2021 Tirane/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 337
17 - 18 dhjetor 2021 online, / “Ndihma e pare e shpejte ne urgjencat e ndryshme mjekesore”. 864
17 - 18 dhjetor 2021 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“ 427
17 dhjetor 2021 Tirane/ Konference “Shendeti, alternativat dhe reduktimi i riskut” 142
09,16 dhe 23 dhjetor 2021 Tirane, Leksion/ “Edukimi ne vzhdim per stafin e SUOGJ"Koco Gliozheni” 71
17 dhjetor 2021, Konference online “Shendeti, alternativat dhe reduktimi i riskut” 168
17 dhjetor 2021, online /Konferencen Mjekesore te Endokrinologjise “Diabeti dhe Covid-19; Nje korrelacion i rrezikshem”. 416
17 dhjetor 2021 Tirane / Konference “Rendesia e miratimit te konsenteve mjekesore ne praktiken e perditshme ne mjekesine estetike” 167
16 - 17 Dhjetor 2021 Tirane / “Standartet e sherbimit infermieror per te moshuarit, sherbim ne shtepi Post-Covid 19”. 382
16 dhjetor 2021, Tirane / Konference “ Sfidat e ushqyerjes dhe semundshmerive ne neonatologji dhe pediatri ”. 157
13-14 dhjetor 2021 Gjirokaster “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 350
12 dhjetor 2021 Tirane / “Injeksionet me Botox” 221
11 - 12 dhjetor 2021, B.Curri/ Trajnim “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages". 467
11 - 12 dhjetor 2021 Tirane / Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 939
11 - 12 dhjetor 2021, QSH Bathore, Tirane/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 202
11 - 12 dhjetor 2021 Berat/ Trajnim “Ecuria e Covid-19 dhe pandemite e koheve moderne“ 271
11 dhjetor 2021 Tirane / “Injektimi i Acidit Hialurinik ne pjesen e mesme te fytyres”. 890
11 dhjetor 2021 Tirane dhe rrethe, Trajnim/ “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”. 173
11 dhjetor 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë” 235
10 - 11 dhjetor 2021 QSH Mamurras, Kurbin/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 216
10 - 11 dhjetor 2021, Kukes /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet - COVID-19”. 159
9 dhjetor 2021 Elbasan Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 474
10 dhjetor 2021 Tirane Trajnim / "Suturat Kirurgjikale”. 180
9 dhjetor 2021 Elbasan/ “Sfidat e Covid 19 ne praktiken mjekesore”. 202
7 - 8 dhjetor 2021 Tirane / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 333
7 dhjetor 2021 Lezhe Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 362
6-7 dhjetor, 10-11 dhjetor, 17-19 dhjetor 2021 Korce “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 313
6 - 7 dhjetor 2021 Durres/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 265
5 dhjetor 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 858
5, 7, 8 dhjetor 2021 Tirane / Webinar/Trajnim: “Alergologjia dhe aktualitetet e saja”. 1316
4-5, 11-12, 18-19, 25-26 dhjetor 2021 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut " 1238
4 – 5 dhjetor 2021, Kucove Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 237
4 - 5 dhjetor 2021 Tirane/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 383
4 - 28 dhjetor 2021 /Kukës. “Edukimi ne Vazhdim per mjeket dhe farmacistet e Spitalit Rajonal Kukes”. 156
3 - 5 dhjetor 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 358
3-4 dhjetor, 15-16 dhjetor 2021 Kucove “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 237
3 dhjetor 2021 Skrapar /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 214
2 - 31 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 253
2 - 31 dhjetor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 241
2 - 31 dhjetor 2021, Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 238
2 - 31 dhjetor 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 221
2 – 31 dhjetor 2021,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 254
2 – 31 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 230
2 - 14 dhjetor 2021 Vlore, Berat “Nisma Spital Mik i Femijes - Kurs trajnimi per stafin e marteniteteve”. 168
1-2 dhjetor 2021 Diber “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 202
1 dhjetor - 18 dhjetor 2021 Gjirokaster, Fier, Tropoje, Lushnje, Diber “Kryemamite dhe roli i tyre ne menaxhimin e sherbimit. / Kujdesi per te porsalindurin ,kujdesi per bebet premature / Roli i mamise dhe ofrimi i kujdesit ne paralindje, gjate lindjes dh 274
30 nentor - 1 dhjetor 2021, Lushnje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 216
29 nentor - 29 dhjetor 2021 Tirane Trajnim / "Trajnim per perdorimin e sistemit te informacionit spitalor S.I.I.S”. 123
26 - 27 nentor 2021 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 647
26 nentor 2021 QSH Shijak/ Trajnim "Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e pacientit ne kujdesin shendetesor paresor" 156
26 - 27 nentor 2021 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 218
26 - 27 nentor 2021, Lushnje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 201
26 - 27 nentor 2021 Durres/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 228
26 nentor 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 193
26 nentor 2021, Shkoder “Disiplemite dhe menaxhimi i tyre” 238
26 - 27 nentor 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 368
22 nentor - 24 dhjetor 2021 Durres/Trajnim “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i virusit Sars Cov 2, komlikacionet, vaksimimi dhe efektet post-vaksinim” 62
16 nentor - 18 dhjetor 2021, Durres/ Trajnim “Menaxhimi i HTA ne Kujedin Shendetesor Paresor” 67
25 nentor – 25 dhjetor 2021,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 596
24 nentor - 24 dhjetor 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit” 472
24 - 25 nentor 2021 Shkoder / Trajnim “PATOLOGJITE KRYESORE CEREBRALE, TEKNIKAT E REHABILITIMIT FIZIK DHE SOCIAL TE TYRE". 247
24-25 nentor 2021,online “Restaurimet direkte dhe indirekte”. 159
23 nentor - 23 dhjetor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 437
23-24 nentor 2021 Kelcyre Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 278
23 – 24 nentor 2021 Tirane / Trajnim "COV Training 2021” 346
23,24,25 nentor 2021 Tirane / Trajnimit "Perdorimi i Dolper dhe kalendari i shtatezanise nga infermieret e konsultorit te gruas ne KSHP” 165
22 - 23 nentor 2021 Durres/ Trajnim “Ecuria e Covid-19 dhe pandemite e koheve moderne“ 278
22 nentor - 11 dhjetor 2021 QSH nr.4 Tirane/ Trajnim ”Perdorimi i 3 pajisjeve Otoskop, Stetoskop, Aparat Lavash veshi nga Infermieri i familjes" 153
22 nentor - 22 dhjetor 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 431
22 - 23 nentor 2021 Sarande “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 351
21 nentor – 21 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 329
21 - 22 nentor 2021, Lushnje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 198
20 nentor - 20 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 336
19-20 nentor 2021, Fier /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet - COVID-19”. 123
20 nentor, 4, 11 dhjetor 2021 Shkoder / Trajnim “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatezene para dhe pas lindjes" 242
19 - 20 nentor 2021 Diber “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 315
19 - 21 nentor 2021 Tirane “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 9 ”. 250
19 - 20 nentor 2021 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 717
19 nentor 2021 QSH nr.4 Durres/ Trajnim ” Perditesimi i njohurive mjekesore mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor paresor te QSH nr.4 Durres " 148
18 - 19 nentor 2021 Rrogozhine/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 251
16 nentor – 15 dhjetor 2021 Tepelene dhe Vlore “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhues ne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 311
16 nentor - 10 dhjetor 2021 QSH nr 3 Berat/ Seminar “Pneunomatite virale dhe bakteriale. Emphizema pulmonare bronkopneumopatite obstruktive kronike. (SPOK) Astma bronkiale. Pneumotoraksi spontan. Neoplazite polmonare” 127
15 nentor – 15 dhjetor 2021,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 385
15 nentor 2021, Fier/Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 252
14 nentor - 14 dhjetor 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 337
15, 19, 22 nentor 2021, Tirane "Potenciali qe infermier/mamite te kontribuojne ne bazen kekimore dhe te orfrojne praktika te bazuara ne te dhena" 113
13 nentor - 13 dhjetor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 293
13 - 14 nentor 2021 Tirane/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 499
13 - 14 nentor 2021 Vlore/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 324
13 nentor 2021 Durres “Impakti i Covid 19 ne patologjite akute dhe kronike, menaxhimi i tyre”. 169
12 - 13 nentor 2021 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit” 869
12 nentor - 12 dhjetor 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 276
11 nentor – 11 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 236
11, 12, nentor 2021 Tirane/ “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 261
11 - 12 nentor 2021 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror ” 154
11 - 12 nentor 2021 Fushe-Kruje “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 303
10 nentor - 10 dhjetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 254
9, 10, 11 nentor 2021 online/Trajnim: “Nderveprim profesional SOFT SKILLS tek profesionistet e shendetesise”. 1382
9 - 10 nentor 2021 Shkoder / Trajnim ““TEKNIKAT E REHABILITIMIT FIZIK DHE SOCIAL TEK SUBJEKTËT ME DËMTIM CEREBRAL" 260
8 - 20 nentor 2021 Permet, Tepelene, Gjirokaster/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike i procedurave dhe teknikave, te domosdoshme e te perditesuara infermierore.” 173
6 - 7 nentor 2021 Korce/ Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 231
6 - 27 nentor 2021 Fier “Edukimi ne vazhdim i QSH nr 1 Fier ” 157
5-6, 12-13, 19-20, 26-27 nentor 2021, Korce/Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 342
5-6 nentor dhe 19-20 nentor 2021, online / Trajnim “Urgjencat renale dhe hematologjike. Diagnostikimi dhe trajtimi. Covid 19. Komplikacionet renale dhe hematologjike". 223
5 - 6 nentor 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 434
5 - 6 nentor 2021 Kamez/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta" 228
5 - 6 nentor 2021 Tirane/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 296
5 nentor 2021 Tirane “Zhvillimi I Kompetencave per nje performance sa me efikase dhe cilesine profesionale”. 168
4-5-6, 12-13, dhe 16-17 nentor 2021, Frakull/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 240
2 - 3 nentor 2021 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 708
1 nentor – 1 dhjetor 2021,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 635
1 nentor 2021 - 10 janar 2022 QSH Zerqan “Perdorimi i protokolleve HTA, Dislipidemi, Astme, SPOK ne KSHP" 115
1 nentor - 26 nentor 2021 “Kryemamite dhe roli i tyre ne menaxhimin e sherbimit. / Kujdesi per te porsalindurin ,kujdesi per bebet premature / Roli i mamise dhe ofrimi i kujdesit ne paralindje, gjate lindjes dhe periudhes postpartum.”. 161
30 tetor – 30 nentor 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 457
29 tetor – 29 nentor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 430
29 - 31 tetor 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 558
29 - 30 tetor 2021 Lac/ “Ulcera Peptike dhe Kanceri Pulmonar”. 175
tetor-dhjetor 2021 QSH Rrashbull, Durres / Grup kologesh “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i Diabetit Mellitus" 158
29 tetor 2021, Puke “Roli i trajtimit te hershem ne cilesine e jetes se pacienteve” 268
29 tetor 2021 Trajnim QSH Manez dhe Maminas “Perditesimi i njohurive mbi diagnozat me te shpeshta” 117
29 tetor 2021 Tirane / Leksion“Perqasjet alternative ne problematikat e lekures”. 190
29 tetor 2021 , online / Trajnim “Nderhyrjet per lenien e duhanit dhe reduktimi i demeve te tij” 305
29 tetor 2021, Masterklas online “Sfidat ne menaxhimin dhe parandalimin e kancerit te gjirit”. 293
28 tetor - 28 nentor 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 413
28 - 29 tetor 2021 Tirane/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 301
28 tetor 2021, Vlore/ "Edukimi ne vazhdim te profesionisteve te shendetesise te Spitalit Rajonal Vlore” 104
27 tetor – 27 nentor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 342
27-28 .10. 2021; Përsëritjet 3-4.11.2021; 10-11.12.2021; 17-18.11.2021 “Roli i mjekut stomatolog ne vaksinimin e popullates per parandalimin e Covid 19” 155
27 tetor 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 436
26 tetor – 26 nentor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 337
25 - 26 tetor 2021 Shkoder / Trajnim “PATOLOGJITE KRYESORE CEREBRALE, TEKNIKAT E REHABILITIMIT FIZIK DHE SOCIAL TE TYRE". 203
25 - 29 tetor 2021, “Trajnim i trajnerëve “MBËSHTETJA E ZHVILLIMIT INSTITUCIONAL PËR SHËRBIME SHËNDETËSORE CILËSORE DHE GJITHËPËRFSHIRËSE QË ZBATOJNË VIZITAT NË SHTËPI PROGRESIVE DHE UNIVERSALE NË 4 RAJONE TË SYNUARA: TIRANË, VLORË, KORÇË, ELBASAN ”. 335
25 tetor 2021 Tirane / “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 400
23 - 24 tetor 2021 Tirane/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 315
22 tetor 2021, online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 321
22 tetor 2021 Tirane/ Trajnim ” Te reja mbi diagnozen dhe mjekimin e Diabetit Mellitus ” 198
21 tetor 2021 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 377
21 tetor 2021 Tirane dhe online “Edukimi i pacienteve ne semundjet kronike”. 205
20 tetor 2021 Tirane Trajnim / "EKG. Interpretimi Elektrokardiogrames" 271
19-20-21 tetor 2021 online/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”. 1487
16 - 17 tetor 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 839
16 – 17 tetor 2021 V.Dejes, Shkoder/ Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 219
16 tetor 2021 Skrapar /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 196
16 tetor 2021 , online / Trajnim “Nje kendveshtrim i pergjithshem ne ORL” 505
16 tetor 2021, online/ Trajnim “Ushqyerja me gji tek pacientet me Covid 19". 191
15 - 17 tetor 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 387
15 tetor – 15 dhjetor 2021 online “Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar / Moduli 4” 104
15 tetor 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 529
14 tetor 2021 , online / Trajnim “Nderhyrjet per lenien e duhanit dhe reduktimi i demeve te tij” 241
10 tetor - 10 dhjetor 2021 QSH nr. 8 Durres / Grup kologesh “Dhenia e ndihmes se pare ne raste urgjente specifike" 132
13 tetor 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 473
12 – 13 tetor 2021 Durres “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhenues me baze gjinore” 281
12 tetor - 11 dhjetor 2021 QSH Rrashbull, Durres / Grup kologesh “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i Diabetit Mellitus" 111
11 tetor - 15 nentor 2021 Tirane “Kurs i aplikuar i egzaminimeve te ekografise diagnostike” 342
11 tetor - 6 nentor 2021 “Kryemamite dhe roli i tyre ne menaxhimin e sherbimit. / Kujdesi per te porsalindurin ,kujdesi per bebet premature / Roli i mamise dhe ofrimi i kujdesit ne paralindje, gjate lindjes dhe periudhes postpartum.”. 148
11,12,13 tetor 2021 Tirane, Vlore Trajnim / "Triazhimi”. 221
11, 12, 13 tetor 2021 Vlore Trajnim / "Advanced Cardiac Life Support PTACSL”. 145
10 - 11 tetor 2021 Korce/ Trajnim “Ecuria e Covid-19 dhe pandemite e koheve moderne“ 173
9 - 10 tetor 2021 Pogradec/ Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 547
9 - 10 tetor 2021, Vlore/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 358
9 - 10 tetor 2021, Shkoder/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 577
9 Tetor 2021 Skrapar/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 243
9 tetor 2021, online/ Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale te meshkujve” 396
8, 9 tetor 2021 Korce/ “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 298
8 tetor 2021, online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 360
7 tetor 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation” 392
7 tetor 2021, online/ Trajnim “Infeksionet Fungale Agresive” 370
6 tetor 2021 Shkoder Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 332
5 tetor 2021 Durres Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 297
5, 6, 7 tetor 2021 Tirane Trajnim / "Trajtimi i Hemoragjive”. 226
4 Tetor 2021 Skrapar/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 227
4 tetor - 6 nentor 2021 QSH Gjepalaj/ Grup kolegesh ” Urgjencat mjekesore dhe trajtimi i plageve” 162
2 tetor 2021 , online / Trajnim “Nje kendveshtrim i pergjithshem ne ORL” 450
2 - 3 tetor 2021 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“ 674
2 - 3 tetor 2021 Pogradec/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 260
2 tetor 2021 Tirane / “Injektimi i Acidit Hialurinik ne pjesen e mesme te fytyres”. 213
1-2, 8-9, 15-16, 22-23 tetor 2021 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut 525
1 tetor 2021 Durres/ “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 424
30 shtator – 30 tetor 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 568
30 shtator 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 510
30 shtator 2021 Durres “Perditesimi i disa patologjive me frekuente tek femijet dhe te rriturit”. 140
30 shtator 2021, Korce/Trajnim “Roli i edukimit te pacienteve ne semundjet kronike”. 167
29 shtator – 29 tetor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 554
29 shtator 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 364
28 shtator - 28 tetor 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 466
28 - 30 shtator 2021 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror ” 364
27 shtator – 27 tetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 418
26 shtator – 26 tetor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 365
25 - 26 shtator 2021, online/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi” 539
25 - 26 shtator 2021 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“ 765
25 shtator 2021 Skrapar /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 260
24 - 28 shtator 2021 Trajnim/ “Protokollet e rehabilitimit të patologjive Ortopedike ” 420
24 shtator 2021, Masterklas online “Te rejat e fundit ne kirurgjine okulistike 2021” 528
24 shtator 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 413
24 shtator 2021 , online / Trajnim “Covid 19 dhe HBV” 450
23 shtator 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 400
23 shtator 2021 Sukth/ Trajnim “Perditesim i njohurive mjekesore per nje menaxhim sa me efikas te sherbimit shendetesor ndaj komunitetit" 140
23 shtator 2021 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 419
22 shtator 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 382
19 shtator 2021, online / Trajnim “Rendesia e vaksinimit ne parandalimin e semundjeve infektive". 1774
19 shtator - 26 dhjetor 2021 QSH nr 1 Lushnje / Trajnim, Grup kolegesh “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 112
20 shtator - 23 dhjetor 2021 Gjirokaster “Kujdesjet shendetesore nje celes i rendesishem per shendetin”. 108
18 - 19 shtator 2021 Elbasan/ Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 433
18 - 19 shtator 2021 Berat/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 303
18 – 19 shtator 2021, / Kavaje Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 264
17 shtator 2021, online/ Trajnim “Infeksionet Fungale Agresive” 306
17 shtator - 12 tetor 2021 QSH Muhurr, Diber/ Trajnim Grup kolegesh ”Paketa bazë e shërbimeve në KSHP dhe roli e detyrat e infermierëve" 142
17 shtator 2021 Tirane Trajnim / BLSD T ”Basic Life Support Telefonik ”. 354
16 shtator 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 342
15 shtator 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 413
15 shtator - 31 dhjetor 2021 Tirane / Trajnim ”Edukimit ne Vazhdim, te Spitalit Universitar 'Shefqet Ndroqi'2021. ”. 67
14 shtator 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 360
13 shtator - 2 tetor 2021 QSH Vore/ Trajnim ”Perdorimi i Otoskopit, Oftalmoskopit dhe Cekicit neurologjik" 136
11 - 12 shtator 2021, Kukes/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 314
11 - 12 shtator 2021, Berat/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi” 343
10 - 11 shtator 2021 Rrogozhine/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 252
10 - 11 shtator 2021 Burrel/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 250
10 shtator 2021, online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 344
9 shtator 2021 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 335
8 - 9 shtator 2021 Erseke/ Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 302
6 - 10 shtator 2021, “Trajnim i thelluar i trajnerëve “Per integrimin e sherbimeve Shendetesore dhe Sociale ne praktiken e konsultorit te femijes”. 260
5 shtator 2021 online/ Trajnim “Ushqyerja parentale tek pacientet me nevoja te vecanta” 328
7 shtator- 5 tetor 2021 QSH Burrel/ Trajnim Grup kolegesh bashke me QSh Burrel ”Perdorimi i protokolleve te mjekimit per 5 SJT" 136
4, 5 shtator 2021 Gjirokaster/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 293
4 - 5 shtator 2021 Lezhe/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 250
4 - 5 shtator 2021 QSH 9 Tirane/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 290
3 shtator – 3 tetor 2021,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 143
3-4, 10-11, 17-18, 24-25 shtator 2021 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut " 484
3 shtator - 2 tetor 2021 QSH Komsi/ Trajnim "Perdorimi i protokolleve te mjekimit per 5 SJT: HTA, Diabet, Disiplemia, Astma, Spok" 116
3 shtator 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 320
2 shtator 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 339
1 shtator - 6 tetor 2021, Cudhi, Kruje/Trajnim “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 156
31 gusht - 10 shtator 2021 Tirane “Roli i mamise ne menaxhimin e situatave klinike ne sherbimet Obstetrike - Gjinekologji”. 262
30 gusht – 30 shtator 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 404
30 gusht - 30 shtator 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 370
30 gusht 2021 QSH Xhafzotaj/ Trajnim ” Perditesimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor paresor te personelit QSH Xhafzotaj dhe QSH Katund i Ri " 190
28 gusht – 28 shtator 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 381
27 gusht – 27 shtator 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 366
27 - 28 gusht 2021 Tirane/ Seminar“Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor" 172
27 gusht 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 265
25 gusht – 25 shtator 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 338
21 gusht 2021 Tirane/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore" 311
14 gusht – 14 shtator 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 381
13 gusht – 13 shtator 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 380
13 - 14 gusht 2021, Korce/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 473
12 gusht - 12 shtator 2021 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 387
12 gusht - 10 tetor 2021 QSH nr 3 Durres / Trajnim, Grup kolegesh me mjek pediater dhe infermiere ; Komplikacionet post covid te grupmoshat pediatrike, ndikimi ne skemen e vaksinimit 115
11 gusht – 11 shtator 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 300
10 gusht - 10 shtator2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 292
10, 11, 12 gusht 2021 Tirane/ Webinar Trajnim: “Alergologjia dhe aktualitetet e saja”. 174
7 - 8 gusht 2021 Tirane / Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 602
7 - 8 gusht 2021 Lushnje/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 272
6 gusht 2021 ,Korce / Trajnim “Osteoartriti, spondilioartropati. Dhimbja e mesit” 286
5 gusht 2021 Korce/Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti” 274
3 gusht 2021 Tirane/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore" 300
31 korrik 2021 Tirane/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore" 366
31 korrik 2021, online/ Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale te meshkujve” 302
31 korrik 2021, Korce/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 261
30 korrik 2021 Tirane/ Trajnim “Survejanca e Hepatiteve Virale ne Shqiperi" 291
30 - 31 korrik 2021 QSH nr 1 Durres online / Trajnim, Grup kolegesh “Te rejat bashkekohore mbi mjekesine familjare dhe COVID 19” 149
30 korrik 2021 , online / Trajnim “Covid 19 dhe HBV” 596
28 - 29 korrik 2021, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 344
27 korrik 2021 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 484
25 - 26 korrik 2021 Korce/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 319
26 korrik - 25 shtator 2021 QSH nr 6 Durres / Grupi i Kolegëve me mjekë dhe infermierë të QSH nr.6 Durrës lidhur me “Menaxhimin në kujdesin shëndetësor parësor të Diabetit Mellitus" 98
24 - 25 korrik 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 321
23 korrik 2021, online /Konference online “Sherbimi infermieror-thelbesor ne menaxhimin e pandemise Covid-19”. 482
22-23-24 dhe 29-30 korrik 2021, Ballagat/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 296
22 - 23 korrik 2021 Lac/ “Anthraksi dhe Endometrioza”. 176
22 korrik 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 359
19 korrik - 3 shtator 2021 QSH Libofshe/ Trajnim Grup kolegesh bashke me QSh Kuman ”Perdorimi i protokolleve te mjekimit per 5 SJT" 160
19 korrik – 24 dhjetor 2021 Patos/Trajnim Grup Kolegësh të mjekëve dhe infermjereve te QSH Patos lidhur me "Protokolle Mjekimi dhe Udhërrëfyes Klinik për Kujdesin Shëndetësor Parësor” 97
17-18 korrik 2021, online/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesore ne Shqiperi” 639
17 - 18 korrik 2021, Maqellare/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 277
17 - 18 korrik 2021, Korce/ Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 310
17 - 18 korrik 2021, Kukes/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 317
28 gusht – 25 dhjetor 2021 QSH Bathore/Tiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2021” 140
17 korrik 2021 Tirane/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore" 294
16 - 17 korrik 2021 Fier/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 309
16 korrik 2021, online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 345
15-16-17 dhe 26-27 korrik 2021, Fier/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 262
15 korrik 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 413
14 korrik 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 315
12 korrik - 3 shtator 2021 QSH Kuman/ Trajnim Grup kolegesh bashke me QSh Libofshe”Perdorimi i protokolleve te mjekimit per 5 SJT" 173
12-13-14 dhe 19-21 korrik 2021, Fier/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 278
12, 13 korrik 2021 Elbasan/ “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 338
11 korrik - 3 dhjetor 2021 Gjirokaster “Seminare dhe trajnime profesionale QSH Dropull i siperm, QSH Dropull i poshtem, QSH Pogon , KSHP Gjirokaster” . 146
10 - 11 korrik 2021 Elbasan/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 261
10 - 11 korrik 2021 Divjake, Lushnje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 260
7 korrik - 4 dhjetor 2021 Gjirokaster “Seminare dhe trajnime profesionale QSH Gjirokaster” . 139
10 - 11 korrik 2021 Mallakaster/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 227
10 - 11 korrik 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 353
10 - 11 korrik 2021, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 374
10 korrik 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 338
9 korrik 2021 , online / Trajnim “Covid 19 dhe HBV” 367
9 korrik - 14 shtator 2021 QSH 10 Kenete/Durres Trajnim, Grup kolegesh “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i virusit SARS COVID 2, komplikacionet, vaksinimi dhe efektet post vaksinim” 130
8 – 9 korrik Korce 2021 “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhenues me baze gjinore” 439
8 korrik 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 315
7 korrik - 8 shtator 2021 QSH Rrashbull/ Trajnim Grup kolegesh ”Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i Infarkti i Miokardit" 159
6 - 7 korrik 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi udhezues manual bazik te personelit shendetesor". 302
5,6,7,8,9,10 korrik 2021 Tirane “Tema bashkohore ne dentistri, 2021” 389
5 - 6 korrik 2021 Korce “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 419
4 - 5 korrik 2021, Kukes/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 271
3 - 4 korrik 2021 Librazhd/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 290
3 - 4 korrik 2021 Elbasan/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 314
3 – 4 korrik 2021 Shkoder/Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 272
3 korrik 2021 Tirane/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 394
3 korrik 2021 , online / Trajnim “Nje kendveshtrim i pergjithshem ne ORL” 406
3 korrik 2021, Gjirokaster ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik” 285
2-3, 9-10, 16-17, 23-24, 30-31 korrik 2021, Pogradec/Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 509
2 - 3 korrik 2021, Tepelene/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 237
1-2-3 dhe 7-8 korrik 2021, Burrel/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 284
1 korrik - 28 gusht 2021 QSH nr 3 Durres / Trajnim, Grup kolegesh “Shendeti mendor ne kushtet e COVID 19” 175
1 - 2 korrik 2021, Lushnje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 276
1 - 2 korrik 2021 Durres/ Trajnim “Menaxhimi i sherbimeve dhe problematikave ne specialitetet e ndryshme te fushave mjekesore" 245
1 korrik 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 486
1 korrik 2021 Tirane, / “Hepatitet Virale Kronike”. 282
30 qershor 2021 Tirane “Shendeti i femijeve nen kendveshtrimin e cdo profesionisti te shendetit” 323
29 – 30 qershor 2021 Tirane / Trajnim "COV Training 2021 257
27 qershor – 27 korrik 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 320
27 qershor 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 597
27 - 28 qershor 2021, Ndroq / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 198
26 qershor – 26 korrik 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 338
26 qershor – 26 korrik 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 395
26 - 27 qershor 2021 Elbasan/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 258
26 - 27 qershor 2021, Vlore/ Trajnim “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages". 541
26 – 27 qershor 2021 Kruje/ Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 291
26 qershor 2021 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 445
26 qershor 2021 Shkoder/ Trajnim “Menaxhimi dhe organizimi ne shendetesi gjate pandemise Covid - 19". 228
26 qershor 2021 Sarande/ Trajnim “Kujdesi per te moshuarit dhe shendeti mendor". 214
25 qershor – 25 korrik 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 315
25 – 26 qershor 2021 Konference/“International Konference of Medical Sience ICMS 2021” 846
25,26,27 qershor 2021, Peshkopi/Trajnim per trajnere “Procedurat standarde infermierore per kujdesin shendetesor ne banese”. 188
25 - 26 qershor 2021, Librazhd/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 221
24 - 25 qershor 2021 QSH Mamurras Tirane/ Trajnim ” Patologjite e gjendres tiroide ” 166
25 - 26 qershor 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi udhezues manual bazik te personelit shendetesor". 268
25 qershor 2021, online /Konference online “Rendesia e diagnostikimit dhe e monitorimit te Covid-19”. 727
25 qershor 2021 Tirane/ Trajnim “Transferimi i njohurive nga teoria ne praktike". 208
25 qershor 2021 , online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 253
24 qershor – 24 korrik 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj” 308
24, 28, 29 Qershor dhe 01, 02, 05, 06 Korrik 2021 Tirane/ Trajnim per trajneret “Perdorimi i 3 pajisjeve Otoskop, Stetoskop, Aparat Lavash veshi nga Infermieri i familjes" 207
24 – 25 qershor Gjirokaster 2021 “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhenues me baze gjinore” 245
23 qershor 2021 Tirane, / “Leshmanioza dhe semundjet fungale invazive”. 214
22 qershor 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 312
21 - 22 qershor 2021 Gjirokaster “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 225
21 qershor - 15 tetor 2021, Fier/ Trajnim ”Elektroencefalograma / Elektroneuromiografia, Algologji ” 128
20 qershor – 20 korrik 2021,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 549
19 - 20 qershor 2021, Kukes/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 285
19 - 20 qershor 2021 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“ 303
19 - 20 qershor 2021 Has/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 296
19 - 20 qershor 2021, Vlore/ Trajnim “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages". 217
19 qershor 2021 , online / Trajnim “Vaksinat, roli i tyre” 524
19 qershor 2021 Tirane/ Trajnim “Kujdesi infermieror bazuar ne evidence". 236
19 qershor 2021 Tirane/"Njohuri baze te demtimeve muskulo-skeletore“ 563
18 - 19 qershor 2021 Lezhe/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 259
17 qershor 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 326
17 qershor 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 262
15 qershor – 12 tetor 2021 Tepelene dhe Vlore “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhues ne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 256
15, 16, 17 qershor 2021 online/Trajnim: “Nderveprim profesional SOFT SKILLS tek profesionistet e shendetesise”. 892
15 - 16 qershor 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi udhezues manual bazik te personelit shendetesor". 294
14 qershor - 16 korrik 2021 QSH Xhafzotaj/ Trajnim ” Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i Diabetit Mellitus 162
qershor - dhjetor 2021, Gjirokaster “ Seminare dhe trajnime profesionale KSHP Gjirokaster, QSH Libohove, Zagori, Pogon” 117
12 – 25 qershor 2021 Tirane / Trajnimit për Trajnerë "Përdorimi i 3 pajisjeve: Otoskop, Oftalmoskop dhe Çekici neurologjik në kuadër të vizitës mjekësorë nga Mjeku i Familjes” 219
12 - 13 qershor 2021, QSH Kamez/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 330
12 - 13 qershor 2021 Lezhe/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 257
12 - 13 qershor 2021, Sarande/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 371
12 – 13 qershor 2021, Korce/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 461
12 qershor 2021 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 319
11-12, 18-19, 25-26 qershor dhe 2-3 korrik 2021 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut" 710
11 qershor 2021 , online / Trajnim “Covid-19 dhe HVB” 235
9 - 10 qershor 2021, Koder Kamez/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 227
9 – 10 qershor Fier 2021 “Fuqizimi i pergjigjes se sektorit te sherbimeve te kujdesit shoqeror ndaj dhunes ne familje e dhenues me baze gjinore” 219
9 qershor 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 301
8 - 9 qershor 2021, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 462
7 – 8 qershor 2021, Trajnim online/ “Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.” 455
5 - 6 qershor 2021, Vore/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 251
5 - 6 qershor 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 437
5 - 6 qershor 2021 Fier/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid“ 269
5 - 6 qershor 2021 Kavaje/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 223
4-5, 11-12, 18-19, 25-26 qershor 2021, Bilisht/Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik” 310
4 - 5 qershor 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi udhezues manual bazik te personelit shendetesor". 451
5 qershor 2021, Vlore ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik”. 361
5 qershor 2021 , online / Trajnim “Nje kendveshtrim i pergjithshem ne ORL” 472
4 qershor 2021 Lezhe “Roli i mjekut te familjes ne rastin e migranteve te rikthyer". 400
3 - 4 qershor 2021 Durres/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 288
2 qershor 2021 Elbasan “Roli i mjekut te familjes ne rastin e migranteve te rikthyer" 424
1-2, 9-10, 21-22, 29-30 qershor 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 291
1 – 2 qershor Durres 2021 “Per nje qasje ndaj HIV/SIDA, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 425
1 - 2 qershor 2021, Kamez/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 251
1 - 2 qershor 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 223
1 qershor 2021 , online / Trajnim “Covid 19 tek shtatzanat dhe foshnjat. Kujdesi ne parandalimin dhe trajtimi” 303
31 maj - 1 qershor 2021 Pogradec/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 230
30 maj 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 520
30 maj 2021, online / Trajnim “Rendesia e vaksinimit ne parandalimin e semundjeve infektive". 692
29 - 30 maj 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit. 740
29 – 30 maj, 5 - 6 qershor, 12- 13 qershor 2021, B. Curri/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 1737
29-30 maj 2021, Puke/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 259
29 - 30 maj 2021 Tepelene, Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 254
29 – 30 maj 2021, Kruje/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 454
28 - 29 maj 2021 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 773
29 maj 2021 , online / Trajnim “infertiliteti mashkullor” 236
28 – 29 maj, 11 - 12 qershor 2021 online, / “Ndihma e pare e shpejte ne urgjencat e ndryshme mjekesore”. 264
28 - 29 maj 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 361
28 maj 2021, online /Konference online “Masterklas Radiologji. Aspekti Radiologjik i komplikacioneve post Covid-19”. 650
28 maj 2021 , online / Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 236
27-28 maj 2021, Baldushk, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 450
27 - 28 maj 2021 Kavaje/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 276
27 – 28 maj 2021, Tropoje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 315
27 maj 2021 , Shkoder “Roli i trajtimit te hershem ne cilesine e jetes se pacienteve” 280
25 maj – 25 qershor 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 500
25 – 26 maj 2021, Vlore “Per nje qasje ndaj HIV/SIDA, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 286
24 maj 2021, Tirane/Leksione te hapura/“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 667
22 maj – 22 qershor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 370
22 – 23 maj 2021, Pogradec/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 382
22 - 23 maj 2021 Fier/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 335
22 – 23 maj 2021, Sarande/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 292
22 – 23 maj 2021, B. Curri/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 564
22-23 maj 2021, Tropoje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 268
22 maj 2021, online/ Trajnim ”Rendesia e aplikimit te konsenteve ne mjekesine estetike” 212
21 - 22 maj 2021 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit” 739
21 - 22 maj 2021 Bilisht/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 178
21 - 23 maj 2021 Tirane “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 606
21 maj 2021, Durres ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik”. 278
21 maj 2021 , online / Trajnim “Reduktimi i riskut ne patologjite kronike” 218
20 maj – 20 qershor 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 311
20 maj-25 qershor 2021 Durres,Trajnim “Grup kolegesh me mjeke stomatologe - Paradontopatia dhe terapia ne moshat e reja (0-18 vjec) ”. 130
20 maj – 20 qershor 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 421
20 - 21 maj 2021 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 288
20-21 maj 2021, Tropoje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 260
18-19 maj 2021 Lushnje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 264
17-18 maj 2021 Kruje/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 282
17 maj - 18 qershor 2021 Lezhe /Trajnim “Grup Kolegesh; Menaxhimi ne kujdesin shendetesor i pacienteve me Covid 19”. 93
17 - 18 maj 2021 Durres/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19“ 285
17 - 18 maj 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 231
16 maj 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 369
15-16 maj 2021 Mirdite/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 302
15-16 maj 2021 Korce/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 254
15 – 16 maj 2021, Vlore/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 276
15 - 16 maj 2021 Fier/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 355
15 - 16 maj 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 646
15 maj 2021, Korce ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik”. 275
15 maj 2021 Tirane / Kongresi Nderkombetar i Infermiereve "Bota ne duart e infermiereve“ 344
14 maj 2021, Berat/Leksione te hapura/“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 255
13-14 maj 2021, Paskuqan, Tirane/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 264
11 maj 2021 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 227
10 - 11 maj 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 234
10 maj - 12 qershor 2021 Durres/ Grup kolegesh “Infeksionet respiratore tek femijet”. 158
9 – 10 maj 2021, Peshkopi/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 248
9-10 maj 2021, Lushnje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 290
9, 10 maj 2021 Korce/ “Eksperienca e jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 207
9 maj 2021, online / Trajnim “Covid 19, nje sfide per te gjithe personelin shendetesor, sidomos per stafin infermieror” 375
8 - 9 maj 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit. 593
8 - 12 maj 2021 Trajnim/ “Protokollet e rehabilitimit të patologjive Ortopedike ” 272
8-9 maj 2021 Berat/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 238
8 - 9 maj 2021 online/Trajnim: “Nderveprim profesional SOFT SKILLS tek profesionistet e shendetesise”. 341
8 – 9 maj 2021, Puke/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 312
8 - 9 maj 2021 online / Trajnim “Ndihma e shpejte dhe menaxhimi i rasteve te ndryshme“ 1398
7 – 8 maj 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 1117
7 - 8 maj 2021 Korce/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid “ 193
7-8 maj 2021, Lushnje/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 228
7 – 8 maj 2021, Peshkopi/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 224
5-6, 7-8, 10-11 maj 2021 Lac “HTA, faktoret e riskut, menaxhimi infermieror. Hepatiti viral, melanoma malinje dhe Ca lekure" 317
5 - 6 maj 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 343
27-28 .10. 2021; Përsëritjet 3-4.11.2021; 10-11.12.2021; 17-18.11.2021 “Roli i mjekut stomatolog ne vaksinimin e popullates per parandalimin e Covid 19” 1875
4 - 5 maj 2021 Lushnje,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 304
3 - 4 maj 2021 F. Kruje/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 271
3 maj - 3 korrik 2021 QSH Gjepalaj/ Grup kolegesh ” Urgjencat mjekesore dhe trajtimi i plageve” 141
1 – 2 maj 2021, Tropoje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 254
30 prill – 30 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 322
29 – 30 prill 2021, Tropoje/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 219
29 prill - 28 korrik 2021 Durres/ Grup kolegesh “Ushqyerja me gji dhe ndikimi i saj ne mirerritjen e zhvillimin psikomotor te femijeve”. 150
29-30 prill 2021 Devoll/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 250
28 - 29 prill 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 218
28-29 prill / 30 prill - 1 maj 2021, Skrapar/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 199
28 prill 2021 online “Anafilaksia” 302
27-28 prill 2021 Erseke/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 257
26 - 27 prill 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 282
24 – 25 prill 2021, Vlore/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 473
23-24 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 614
23 - 24 prill 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 428
prill - maj 2021 Durres/ Trajnim “Grup kolegesh mjek dhe infermier: Shendeti mendor ne komordibitet me Covid-19 ne sherbimin shendetesor paresor" 202
23 – 24 prill 2021 Bathore/ Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 349
23 – 24 prill 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 412
22 - 24 prill 2021 Korce “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 389
22 - 23 prill 2021, online “Konferencen Mjekesore te Anestezi-Reanimacionit. 476
22 - 23 prill 2021 Tirane/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 416
21,22,23,24 prill 2021, online "Gjenetika molekulare dhe qasjet e saj ne Shqiperi.Eksperienca jone nder vite dhe prespektiva ne te ardhmen." 1196
21 prill - 1 dhjetor 2021, Tirane / Trajnim ”Cikel leksionesh per personelin infermieror” 76
21 – 22 prill 2021, Trajnim online/ ““Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.” 339
21 - 22 prill 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 273
20 prill - 18 qershor 2021 QSH Macukull/ Trajnim “Trajtimi dhe menaxhimi ne shtepi i Covid 19 " 147
20 prill - 20 gusht 2021 Fier / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i profesionisteve te shendetesise te Spitalit Rajonal Fier 2021 94
20 prill - 25 nentror 2021, QSH Aranitas/ Trajnim “Grup kolegesh ndermjet Mjekeve dhe Infermiereve te Qendres Shendetesore Aranitas" 94
20 - 21 prill 2021 Komuna Shenkoll,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 389
20 prill – 20 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 1119
20 prill 2021 Lac/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 281
19 - 20 prill 2021 Korce/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 358
17 - 18 prill 2021 Korce/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 334
17-18 prill 2021, Lezhe / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 286
17 – 18 prill 2021, Vlore/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 284
17 - 18 prill 2021 online/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”. 738
17 - 18 prill 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 490
13 prill - 11 maj 2021 QSH Lis/ Trajnim “Trajtimi dhe menaxhimi ne shtepi i Covid 19 " 133
17 – 18 prill 2021 Memaliaj, Tepelene, Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 312
16 - 18 prill 2021 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 304
16 prill – 16 maj 2021,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj” 317
16 - 17 prill 2021 Komuna Shenkoll,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 295
16, 17, 18 prill 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 504
16 prill 2021 Fushe-Kruje/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 292
16 prill – 16 maj 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 530
16-17 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 401
15 prill – 15 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 399
14 - 15 prill 2021 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 354
12 - 13 prill 2021 QSH Fishte Blinisht,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 306
12 prill 2021 Pogradec / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 294
11 prill 2021 Korce/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 287
10 prill – 10 maj 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 581
10 prill – 10 maj 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 346
10 - 11 prill 2021 online “Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit.“ 376
10 – 11 prill 2021, Kavaje/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 321
10 - 11 prill 2021 Malesi e Madhe/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 307
10 - 11 prill 2021 Berat/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 300
10 - 11 prill 2021, Kruje/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 309
10 prill 2021 online/ Trajnim “Plaget, klasifikimi dhe trajtimi i tyre “ 682
9 - 10 prill 2021 QSH Kolsh,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 306
9 - 11 prill 2021 Tirane“Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 8 ”. 543
9-10 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 362
9 - 30 prill 2021 Tirane/Trajnim “Grup Kolegesh mjeke dhe infermiere; Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid 19”. 166
8 – 9 prill 2021, Rrogozhine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 297
8-9 prill, 12-13 prill, 14-15 prill 2021 Lac “Efikasiteti I Insulinoterapise ne normalizimin e vlerave te glicemise dhe Komplikacionet e TUR-P në pacientët me Hiperplazi beninje të prostatës 282
6 - 7 prill 2021 QSH Zejmen,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 293
6 - 7 prill 2021 Elbasan “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 284
6 – 7 prill 2021, Trajnim online/ ““Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.”. 609
3-4 prill 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 352
4 prill - 28 korrik 2021 QSH nr 5 Durres/ Trajnim Grup kolegesh ”Menaxhimi i HTA ne kujdesin shendetesor paresor" 115
3 – 4 prill 2021, F.Arrez, Puke/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 265
3 - 4 prill 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 225
2 - 4 prill 2021 Vlorë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 ”. 799
prill - dhjetor 2021 Korce/ “E dukimi ne vazhdim per stafin e Spitalit Rajonal Korce 2021” 70
3 prill 2021 Durres/Grup kolegesh stomatologe “Terapia e dhembeve per nxenesit e ciklit 9-vjecar dhe te mesem” 146
2 - 3 prill 2021 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 318
2 - 3 prill 2021 Kavaje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 276
2 - 3 prill 2021/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 651
2-3 prill, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 316
1-2 prill 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 299
30 mars – 30 prill 2021,Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 406
30 - 31 mars 2021 IVKSH Rreshen,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 308
30 mars 2021 Mirdite / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 252
30 mars 2021, online /Trajnim “Testimi i forces muskulare-Bazat Praktike”. 432
27 – 28 mars 2021, Kavaje/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 455
27 – 28 mars 2021, Durres/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 467
27 - 28 mars 2021 Tiranë “Burnout-i tek stafet e kujdesit shendetesor.“ 381
27 - 28 mars 2021 Korce/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 266
26, 27, 28 mars 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 516
26 - 27 mars 2021 QSH Kallamet,Lezhe “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 231
26-27 mars 2021 Prrenjas, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 234
26 – 27 mars 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 282
26-27 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 304
26 mars 2021, online /Trajnim “Masterklas Kirurgji. Ballafaqimi me Kirurgjite madhore pergjate pandemise se Covid-19”. 359
26 mars 2021 online, / “Sëmundjet e rralla ne Nefrologji”. 229
26 mars 2021 Tirane / Trajnim ”Diagnoza dhe trajtimi i semundjeve kardiovaskulare dhe pulmonare ne pacientet me covid 19”. 228
25 - 26 mars 2021 Korce/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 278
25 mars 2021 Gjirokaster / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 223
24 - 25 mars 2021 Gramsh,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 246
23 mars 2021 online “Konferenca e 7 Nderkombetare e Shendetit Publik Integrimi i sherbimeve te shendetit publik ne KSHP ; Strategjite e suksesshme te KSHP ; Grupet vulnerabel dhe qasja e tyre ne sherbimet e KSHP ; Programet kombetare te depistimit ; Gadi 245
20-21, 23-24 mars 2021 Skrapar/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 261
19-20 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”. 298
16 - 17 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 267
16 mars - 15 tetor 2021 QSH Komsi-Mat/ Trajnim "Paketa baze e sherbimit shendetesor paresor" 83
17 mars - 30 prill 2021 QSH nr 1 Elbasan “Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid 19”. 179
15 mars – 15 prill 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 451
15 - 16 mars 2021 Kucove/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 242
13 - 15 mars 2021 Shkoder/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 374
13 - 14 mars 2021 online/Trajnim: “KONFERENCA MARATONA SHKENCORE KUNDER COVID-19” 232
12 - 13 mars 2021 Pogradec / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 306
12 – 13 mars 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”. 234
12-13 mars, 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 308
12 – 13 mars 2021, Trajnim online/ ““Shkembim i njohurive me personelin shendetesor mbi teknikat e vetemjekimit keqperdorimet e antibiotikeve dhe vetemenaxhimit te dhimbjes.”. 297
10 - 11 mars dhe 12 - 13 mars 2021 Berat/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 218
10 - 11 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 271
9 – 10 mars 2021, Delvine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 333
7-8 mars 2021 Malesi e Madhe, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 485
6 - 7 mars 2021 online “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 818
6 - 7 mars 2021 Pogradec/ Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 297
6-7 mars 2021 online/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”. 241
6 - 7 mars 2021 Fier/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 465
5 - 6 - 7 mars 2021 Mamurras / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 299
6 - 27 mars 2021 Shkoder/Trajnim “Grup Kolegesh; parandalimi dhe menaxhimi ne kujdesin shendetesor i pacienteve me Covid 19”. 185
5 – 6 mars 2021, Mirdite/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 296
5-6 mars 2021 Rrogozhine, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 379
3 - 4 mars 2021 Durres,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 438
1 – 31 mars 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 477
1 mars - 2 prill 2021 Lezhe /Trajnim “Grup Kolegesh; Menaxhimi ne kujdesin shendetesor i pacienteve me Covid 19”. 202
1 mars - 29 prill 2021 Elbasan/Trajnim “Grup Kolegesh mjeke dhe infermiere; Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid 19”. 151
1-2 Mars Lushnje, 12-13 Mars Fier, 15-26 Mars Lezhë, 19-20 Mars Krujë, 29-30 Mars Kukës 2021 “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 549
1 - 2 - 3 mars 2021 Cerrik / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 324
1 - 2 mars 2021 Peqin/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 326
1 - 2 mars 2021 Lushnje,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 371
27-28 shkurt 2021 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie 282
27 - 28 shkurt 2021 Librazhd/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 298
27 - 28 shkurt 2021 Bulqize / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 311
27 shkurt 2021, Elbasan/ Trajnim “Varesia nga drogerat dhe trajtimi i saj". 639
26 - 27 shkurt 2021 Lezhe“Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 371
26-27 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma” 334
26 shkurt 2021 ,online/ “Sfidat e Urgjences gjate perballjes me Covid 19”. 319
25 - 26 shkurt 2021 Fier,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 325
25 - 26 shkurt 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 289
25 - 26 shkurt 2021 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 237
20 - 21 shkurt 2021 Tiranë “Burnout-i tek stafet e kujdesit shendetesor.“ 242
25 shkurt - 14 prill 2021 Shupenze/Trajnim “Paketa baze e sherbimeve ne KSHP, Roli dhe detyrat e infermiereve ne QSH Shupenze”. 212
20 – 21 shkurt 2021, Delvine/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 321
22 shkurt - 23 prill 2021 Durres/Trajnim “Grup Kolegesh; Shëndeti mendor në kushtet e COVID-19”. 191
20 – 21 shkurt 2021, Lushnje/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 333
20 - 21 shkurt 2021 Tiranë “Crregullime psikologjike tek femijet dhe adoleshentet.“ 685
20 shkurt 2021 Tirane / Trajnim “Patologjite e Kolones Vertebrale “ 1661
19-20 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 315
19 - 20 shkurt 2021 F.Kruje/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 296
19 - 20 shkurt 2021 Durres “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 354
18 – 19 shkurt 2021, Sarande/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 369
18 - 19 Shkurt 2021 Bulqize/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 237
17 - 20 - 21 Shkurt 2021 Burrel/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 331
17 shkurt 2021,online “Perditesimi i te rejave me te fundit mbi COVID-19 ne vendin tone”. 858
16 - 17 shkurt 2021 Lushnje/ Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 305
15 shkurt – 15 mars 2021,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 276
13 - 14, 15 - 16 shkurt 2021 Gramsh/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 317
13 – 14 shkurt 2021, / Trajnim Bilisht” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 298
12-13 shkurt 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma”. 252
12 - 13 shkurt 2021 F.Kruje/ Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 349
12 – 13 shkurt 2021/ Trajnim online “Endodontia dhe Denstistria Restorative, Koncepte Bashkohore ”. 265
12 - 13 shkurt 2021 Peqin “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 254
10 shkurt 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 457
7 - 8 shkurt 2021 Fier / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid 19 “ 376
6 – 7 shkurt 2021, / Trajnim Lushnje” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 352
6 - 7 shkurt 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 500
6-7 shkurt 2021 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 418
6 – 7 shkurt 2021, Sarande/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 424
4 - 5 shkurt 2021 Fier,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 376
5 – 6 shkurt 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre” 221
4 - 5 shkurt 2021 Belsh/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 319
30 – 31 janar 2021, Korce/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 352
30 - 31 janar 2021 Tiranë “Etika, Stigma dhe ceshtjet e konfidecialitetit ne punen me paciente me problem te shendetit mendor.“ 231
30 - 31 janar 2021 Fier / Trajnim “Zbatimi i praktikave mjekesore ne trajtimin e pacienteve ne periudhen e Covid “ 1073
29 janar 2021,online “Perditesimi i te rejave me te fundit mbi COVID-19 ne vendin tone”. 268
28 – 29 janar 2021 Lushnje / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 277
28 janar - 23 dhjetor 2021 QSH Vore/ Trajnim ”Edukim ne vazhdim per stafin QSH Vore" 83
28 janar 2021, Elbasan /Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma” 359
27 janar 2021, Korce /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 404
23 - 24 janar 2021 Elbasan/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 469
14 janar 2021, Tirane /Trajnim per trajnere “Përdorimi i pajisjeve për administrimin e Oksigjeno- Terapisë në kushtet e shtëpisë”. 1033
14 janar - 16 qershor 2021 QSH Melan Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Melan, lidhur me "Paketa bazë e shërbimeve në KSHP dhe roli e detyrat e infermjerëve” 152
7 dhjetor 2020 - 17 prill 2021 Tirane/Trajnim “Grup Kolegesh infermiere; parandalimi dhe kontrolli i Covid 19”. 193
24 mars - 11 qershor 2021 QSH Katund i ri/ Grup Kolegesh ” Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresori SPOK dhe infeksioneve te tij ” 148