slogan7-al

23 mars 2021 online “Konferenca e 7 Nderkombetare e Shendetit Publik Integrimi i sherbimeve te shendetit publik ne KSHP ; Strategjite e suksesshme te KSHP ; Grupet vulnerabel dhe qasja e tyre ne sherbimet e KSHP ; Programet kombetare te depistimit ; Gadi

Titulli i aktivitetit: 23 mars 2021 online “Konferenca e 7 Nderkombetare e Shendetit Publik Integrimi i sherbimeve te shendetit publik ne KSHP ; Strategjite e suksesshme te KSHP ; Grupet vulnerabel dhe qasja e tyre ne sherbimet e KSHP ; Programet kombetare te depistimit ; Gadishmeria dhe reagimi i Shendetit Publik dhe KSHP ne situata emergjence ; Sesioni plenar ”.

Data e zhvillimit: 23 mars 2021

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: ISHP

Kontakte: Tel: 0674009061 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermierë, Manaxher/drejtor, Shendet publik, kimist, punonjes sociale etj

Kreditet : Integrimi i sherbimeve te shendetit publik ne KSHP – 1 kredit ; Strategjite e suksesshme te KSHP – 2 kredite ;  Grupet vulnerabel dhe qasja e tyre ne sherbimet e KSHP – 2 kredite ;  Programet kombetare te depistimit – 2 kredite ; Gadishmeria dhe reagimi i Shendetit Publik dhe KSHP ne situata emergjence – 2 kredite ; Sesioni plenar – 1 kredit