slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2017

Aktivitetet të cilat janë në Proces Vlerësimi:

  • mund të vlerësohen me aq kredite sa është numri i orëve efektive të aktivitetit;
  • mund të vlerësohen me më pak kredite se numri i orëve efektive;
  • mund t’u  refuzohet akreditimi.

26 dhe 27 dhjetor 2017 Durres ”Trajnim i personelit mjekesor bazuar per rendesine e sherbimit shendetesor paresor QSH nr 8 Durres” 1746
26 - 27 dhjetor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1616
23 - 24 dhjetor 2017 Kukes / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1486
23 dhjetor 2017 Tirane / “Insuficenca kardiake akute e dekompensuar. Nderhyrjet ne kohe” 2198
23 – 24 dhjetor 2017 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1649
22 dhjetor 2017, “Konferenca e 7 e Reumatologjise Shqiptare”. 2269
15-20 janar 2017 QSH Zerqan “1.Kanceri Gjirit, 2. Suturat dhe mjekimi i plageve.” 2050
19 dhjetor Elbasan 2017. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”. 1432
19 dhjetor 2017, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 1545
18 dhjetor Shkoder, 19 dhjetor Lezhe, 20 dhjetor Rreshen 2017 Trajnim “Ceshtje etike ne kujdesin paliativ”. 1970
18 dhjetor 2017 Korce: “Lindja e pare nga nje prespektive moderne, praktike dhe njekohesisht e pershtatur me realitetin e punes se perditshme”. 1588
17 dhjetor 2017 Tirane/ Trajnim “Dhimbja e kokes” 2111
16 - 17 dhjetor 2017 Kavaje / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1403
16 dhjetor 2017 Konference “Te rejat ne Menaxhimin STEMI-it dhe terapia e dyfishte antiagregante (Bazuar ne udherrefyesit e ESC)”. 2550
16 dhjetor 2017 Shkoder:“Urgjencat mjekesore _ne patologji te ndryshme dhe menyra e menaxhimit te tyre” 1469
16 dhjetor 2017 Tirane, Konference. “Antibiotikoterapia, mukolitet dhe anti-inflamatoret posteroid ne semundjet e rrugeve respiratore”. 3195
15 – 20 dhjetor 2017, Tiranë/Trajnim. “Kuadri Ligjor i ser Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 1410
15 – 16 dhjetor 2017, Tirane/ “Manipulimet Mjekesore dhe Testet Diagnostike". 3990
15 - 16 dhjetor 2017 Fushe Kruje / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1387
15 - 16 dhjetor 2017, “Kongresi i Specializanteve te kirurgjise orale (The International Conference of Oral and Maxillofacial Trainees)” 2170
15 – 16 dhjetor 2017, “Semundjet renale kronike, parandalimi dhe trajtimi i tyre – Sfida aktuale e nefrologeve”. 2411
15 dhjetor 2017, Tirane / Seminar“Aplikimi i teknologjise bashkekohore ne Mjekesine Laboratorike”. 1886
15 dhjetor Lezhe, 20 dhjetor Durres, 22 dhjetor Tirane/ Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1392
15 dhjetor 2017, Konference “Menaxhimi i situatave virale nga farmacisti.” 1904
15 dhjetor 2017, Shkoder/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1569
14 dhe 21 dhjetor 2017 Katund i Ri, Durres ”Trajnim i personelit shendetesor bazuar ne konstatimin e diagnozave te ndryshme dhe evidentimin e rasteve te vecanta nga KMB ne QSH Katund i Ri, Durres” 1974
10 dhjetor 2017 Sofie, Bullgari “Shkolla dimerore mjekesore 5”. 2125
9 - 10 dhjetor 2017 Peshkopi, Diber 15 – 16 dhjetor 2017 Fier/ Trajnim “Perdorimi i pajisjeve mjekesore ne kuader te vizites mjekesore ne kujdes paresor” 1827
9 - 10 dhjetor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1790
9 – 10 dhjetor 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1790
9 - 10 dhjetor 2017 Tirane/ Trajnim “Crregullimet tek femijet, belbezimi, cluttering dhe mutizmi selektiv ”. 2524
9 dhjetor 2017 Seminar “Parnadalimi Osteoperozes – mbroni te ardhmen tuaj” Besimet ne shendet , njohurite dhe edukimi nga profesionistet e kujdesit shendetesor; elementet kyc ne parandalimin e Osteoperozes. 2317
8 - 9 dhjetor 2017 Fier / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1437
8 dhjetor 2017, Trajnim “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 2563
7 - 9 dhe 14 - 16 dhjetor 2017 Durres /”Ndergjegjesimi dhe aftesimi i personelit shendetesor lidhur me diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike” 2232
7, 8, 9 dhjetor QSH dhe Spitali Skrapar, Berat/14-15-16 dhjetor Spitali dhe QSH Berat/21 -22- 23 QSH dhe Spitali dhjetor Skrapar, Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit labo 1485
7 – 8 dhjetor 2017 Tropoje /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1407
7 - 8 dhjetor 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1722
6 - 7 dhjetor 2017, Leksion “Leksione mbi Hemovigjilencen” 2282
6 dhjetor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 2167
6 dhjetor 2017 "Diagnostikimi menaxhimi dhe mjekimi bashkekohore ne sherbimi parësor." 1586
4, 12 dhe 19 dhjetor 2017 Tirane /Trajnim. Interpretimi i Elektrokardiogrames. 1582
2 dhjetor dhe 3 dhjetor (perseritje) 2017 Tirane “Kapja e hereshme, depistimi dhe parandalimi i kancerit te qafes se mitres”. 2754
2 -3 dhjetor 2017 Kukes / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1578
2 – 3 dhjetor 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1804
2 dhjetor 2017, Tirane “Konferenca Kombetare e Imazherise 2017” 2654
2 dhjetor 2017 ”Konferenca per Hepatitet” 1607
2 dhjetor 2017 Lezhe “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1456
30 nentor – 1 dhjetor 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1686
30 nentor 2017, Konference “Qelizat Staminale dhe perdorimi i tyre ne praktiken mjekesore” 2305
30 nentor 2017 Tirane “Komunikimi profesional ne kurrikulat e shkencave te shendetit”. 1520
28, 29 nentor 2017 Kukes / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1622
27 – 28 nentor 2017 Elbasan/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1726
25 – 26 nentor 2017, Tirane /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1695
25, 26 nentor 2017 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1552
25 nentor 2017 Gjirokaster “Konferenca V Rajonale e Shendetit Publik” . 1788
25 nentor 2017 Berat/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1410
25 nentor 2017 , Durres/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1651
25 nentor 2017, “Workshop dhe sistemet inovative te implantologjise”. 1727
24 nentor Bulqize, 5 dhjetor Librazhd, 9 dhjetor Tirane 2017 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1527
24, 25, 26 nentor 2017 Konferencë ” Konferenca e IX Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 4568
24 nentor 2017, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 2678
24 nentor 2017 “Konferenca e 8-Infermieristike e Spitalit Rajonal Durres”. 1197
22 nentor – 22 dhjetor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1648
18, 19, 24, 25 nentor 2017 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1651
18 nentor 2017 Tirane “CAESAR National Meeting in Albania” . 2297
18 nentor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1413
18 nentor 2017 Durres/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1436
17, 18, 19 nentor 2017, Lushnje /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1465
17 dhe 18 nentor 2017 Tiranë / Konference “Konferenca e 23 Kombetare Dentare” . 4196
17 – 18 nentor 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 1650
17 - 18 nentor 2017,Tirane/ Uorkshop “Scientific multidisiplinary workshop”. 2471
16, 21, 23, 30 nentor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1586
16 nentor 2017, Konference “Java Europiane e ndergjegjesimit ne perdorimin e antibiotikeve” 3682
16, 17, 18 nentor QSH Kucove, Berat /22-23-24 nentor QSH Kucove Berat / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 1391
16 nentor – 16 dhjetor 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1803
16 – 17 nentor 2017 Uorkshop / “Rishikimi dhe diskutimi i perkufizimeve te rastit”. 1693
16 nentor 2017 Durres / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1407
16 - 18 nentor 2017, “Kongresi Multidisiplinar Innovations in Medicine”. 4032
16 nentor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1292
15 nentor 2017 Tirane/Uorkshop “Hartimi i nje udherrefyesi per zbatimin e rekomandimeve te JEE dhe permiresimin e reagimit emergjent te shendetit publik ne Shqiperi” . 1811
11 – 12 nentor 2017, Berat /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1418
11-12 nentor 2017 Fier / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1328
11-12 nentor 2017 Shijak /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1821
11 nentor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1460
11 nentor 2017 Tirane/ Konference “Konferenca e Vjeshtes se Endokrinologjise” 2514
9, 10, 11 nentor 2017 Tirane / Konference / “1-st Albanian Conference “Trauma & Emergency Surgery”. 3122
9 - 10 nentor 2017 Diber, Fier /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij” 1769
9 nentor 2017 Durres/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 1532
8 – 9 nentor Tropoje, 10-11 nentor Kukes, 20-21 nentor Diber, 22-23 nentor Bulqize, 24 25 nentor Burrel 2017, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 1473
8, 15, 22 nentor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1701
7 nentor 2017 Seminar “Insuficenca Kardiake, epidemiologjia, trajtimi sipas udhezuesve me te fundit dhe eksperienca klinike ne Shqiperi”. 2409
4, 5 nentor 2017 Lushnje / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1469
4 nentor 2017 , Berat/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1478
4 nentor 2017 Tirane, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 844
4 nentor 2017 Tirane, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1774
3 - 4 nentor 2017 Konference “Kongresi i 1 FMD ”. 3042
3 – 4 nentor 2017 Durres: “Trajnimi personelit mjekesor mbi tema dhe raste te ndryshme”. 2113
3 nentor 2017, Trajnim Konferenca e III e Nutricionit “Ushqyerja si faktor percaktues i shendetit nga femijeria ne moshen e trete” 2713
2, 3 nentor 2017 Peshkopi / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1497
1 - 8 nentor 2017 Tiranë/Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”. 2123
1 dhe 2 nentor (perseritje 8-9, 15-16, 22-23 nentor) 2017 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin per HIV/AIDS”. 2054
1 nentor 2017 Durres, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1387
31 tetor, 1 nentor 2017, Elbasan, Fier / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1783
28, 29 tetor 2017 Tirane/ Trajnim “Psikologjia e emergjencave”. 2407
28, 29 tetor 2017 Gramsh / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1684
28 tetor 2017 Durres / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1670
28 tetor 2017 Sarande “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1492
28 tetor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1497
27 dhe 28 tetor 2017 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 2981
27-28 tetor 2017 Tiranë/Konference “Konferenca e 25 Kirurgjikale Shqiptare “ 2881
27-28 tetor 2017 QSH Kastrat, Malesi e madhe / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1473
27 - 28 tetor 2017, Vlore Trajnim "Ndermjetesimi/Menaxhimi ne vendin e punes dhe etika ne komunikimin administrativ" 2202
27 tetor 2017 Shkoder Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1473
27 tetor 2017 Fier/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 1913
27 tetor 2017 Leksion ”Tumoret e gjirit”. 1673
26 - 27 tetor 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1479
26 tetor 2017 Durres, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1381
25 tetor 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1753
21, 28 tetor dhe 4 nentor 2017 Tirane, Shkoder, Vlore“Roli i Personelit te Sherbimit Shendetesor Paresor ne kontrollin e shendetit, rritjen dhe zhvillimin e adoleshentit” 2162
22 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1383
21 tetor 2017 Durres / Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1535
21-23 dhe 22-23 tetor 2017 Tropoje/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1420
21 tetor 2017 Tirane, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 819
21 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1635
20, 21, 22 tetor 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1491
20-21 tetor 2017 Sarande / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale ' 1474
19, 20 tetor 2017 Peshkopi / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1469
18 – 19 tetor 2017, Fier /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1369
17, 25, 27, 31 tetor 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1695
15 tetor 2017 Qsh Sinje, Berat / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1414
14 – 15 tetor dhe 21 – 22 tetor 2017 Rreshen/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1593
14 - 15 tetor 2017, Babrru /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1515
14, 15 tetor 2017 Durres / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1251
14 tetor 2017 Berat / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1592
14 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1659
14 tetor 2017 Pogradec, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 1000
14 tetor 2017 , Durres/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1579
13 – 14 tetor 2017 Golem, Durres / “Konferenca e 8 e Europes Juglindore e Kimioterapise dhe Infeksionit ( 8th South East Europe Conference of Chimiotherapy and Infection, 8 SEEC )” 2359
13 – 14 tetor 2017 Tirane, Konference. “Kongresi V mbarekombetar i pneumologjise shqiptare”. 1702
13 – 14 tetor 2017 Tirane “Konferenca Kombetare e XIV e Anestezise dhe Reanimacionit dhe programi CEEA (kursi i pare)” 1878
13 tetor 2017, Vore. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1510
12, 13, 14 tetor QSH Perondi, Berat /19-20-21 tetor QSH nr 1 dhe nr 2 Berat / 26, 27, 28 tetor QSH Kutalli, Berat / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandali 1723
12 tetor 2017 Patos/Trajnim “Ekipi Nderprofesional ne Kujdesin Shendetesor Paresor ne QSH Patos” 1277
11 dhe 18 tetor 2017 Kruje / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1388
10 – 15 tetor, 5 – 10 nentor, 3- 8 dhjetor 2017 QSH Bulqize Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Bulqize, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” 1628
10 tetor 2017 Fan, Mirdite “Nje veshtrim mbi hipertensionin arterial dhe komplikacionet qe rrjedhin prej tij”. 1653
10 tetor 2017, Tirane. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 2140
10 tetor 2017, Konference “Shendeti Mendor ne Specialitetet Mjekesore dhe Shoqeri” 2198
9 – 13 tetor 2017,Korce /Trajnim “Lidershipi Transformues”. 1947
9 dhe 11 tetor 2017, Tirane/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 1648
7 dhe 8 tetor (perseritje) 2017 Tirane “Njohuri te perditesuara mbi Planifikimin Familjar dhe Metodat kontarceptive”. 1694
7,8 tetor 2017 Puke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1605
7 tetor 2017 , Berat / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 1541
7 tetor 2017 Tirane / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1615
7 tetor 2017 Durres/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 1480
7 tetor 2017 Seminar “Identifikimi i hershem i Depresionit Postpartum tek grate e Martenitetit te Vlores dhe rendesia e edukimit te tyre nga personeli shendetesor” . 2809
6 tetor 2017, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1558
5 - 7 tetor 2017, Konference “Koncepte dhe rruge te reja ne diagnostikimin dhe trajtimin e demencave” 1540
5 – 6 tetor 2017 Tirane Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike” 1929
5 - 6 tetor 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1630
5 – 6 tetor dhe 11 -12 tetor 2017, Shkoder, Vlore “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 1509
5 tetor 2017 Tirane, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1927
2,3,4,5,6 tetor 2017 ,QSH Carshove, Petran, Piskove, Deshnice, Ballaban/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe ndjekja e integruar e femijeve 0-1 vjec dhe grave shtatezena” 1579
Shtator, tetor, dhjetor 2017 “Aktivitete Institucionale gjate muajit shtator, tetor, dhjetor ”. 1317
30 shtator – 30 tetor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 2259
30 shtator Elbasan, 7 tetor Librazhd, 14 tetor Cerrik 21 tetor Peqin, 28 tetor Lushnje 2017. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”. 1717
30 shtator, 1-2 tetor 2017, Fier /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1532
30 shtator 2017 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 2809
30 shtator 2017 Berat / Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare" 1521
30 shtator 2017 Kukes, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 1321
30 shtator 2017 Durres, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1603
30 shtator 2017, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 2643
29 shtator dhe 6 tetor 2017 Vore / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik 1403
29 – 30 shtator 2017 “ Kongresi i III Italo-Shqipetar i Patologjise Orale Cervico-Faciale”. 1336
29 shtator – 6 tetor 2017 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 1492
29 shtator- 1 tetor 2017 Kamez/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1415
29 shtator 2017 Elbasan “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës ”. 1523
28,29,30 shtator 2017 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1697
28 - 29 shtator 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1352
26 shtator- 03, 05 tetor 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1540
25-28 shtator, 3, 5, 7, 14 tetor 2017 Tirane, Durres, Shkoder, Berat, Vlore, Korce /Konference “Roli i Kortikosteroideve orale ne mjekesi “ 1689
25 – 29 shtator, 23 – 27 tetor, 20 – 24 nentor 2017 QSH Peshkopi Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Peshkopi, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” 1297
25 shtator Shkoder, 26 shtator Lezhe, 29 shtator Rreshen 2017 Trajnim “Dekubitueset, trajtimi dhe parandalimi i tyre. Limfedema” 1556
23, 24, 29 shtator dhe 1, 7 tetor 2017 Shkoder /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1820
23 shtator 2017 Leksion ”Aknet, Incidenca, diagnoza dhe trajtimi”. 2015
23 shtator 2017 Berat/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 1464
23 shtator 2017 Konference “1 Corso di Genetica medica e Biotecnologie” 1416
22 – 23 shtator 2017, Permet /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1348
22 - 24 shtator 2017 Selanik, Greqi“Shkolla verore mjekesore 5”. 1507
21, 22, 23 shtator 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1509
20 shtator – 30 nentor 2017, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin” 1367
20 shtator – 30 nentor 2017, / Trajnim “Sherbimi i drejtperdrejte i ndihmes se pare me mjetet e duhura dhe ne kohen e duhur dhe kujdesi shendetesor i popullates nepermjet komunikimit efektiv dhe deontologjise mjekesore” 1457
19 – 23 shtator, 16 – 21 tetor, 20 – 25 nentor 2017 QSH Maqellare Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Maqellare, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” 1363
17 shtator 2017, “Trajtimi i te Semureve me Insuficence Renale Kronike me Hemodialize”. 1486
16 – 17 shtator 2017 Puke/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1696
16 shtator 2017 , Gramsh / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1443
16, 17 shtator 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1628
15 – 16 shtator 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 1901
15 dhe 22 shtator 2017 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca” 1770
12 – 13 shtator 2017, Pogradec /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1236
11-12, 14-15, 21-22, 25-26 shtator 2017 Peze / Trajnim ”Menaxhimi Paraspitalor i urgjencave kardiake”. 1243
11-12 shtator Lushnje, 18-19 shtator Fier, 25-26 shtator Burrel. 2-3 tetor Diber, 16-17 tetor Bulqize, 23-24 tetor Mallakaster 2017 / Trajnim “Roli i kryeinfermierit si menaxher ne KSHP” 1473
11-12 shtator 2017 Shkoder, “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 1351
11-16 shtator, 18-23 shtator, 25 – 30 shtator, 2-7 tetor, 9-14 tetor, 16-21 tetor 2017 QSH Burrel / Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene” 1425
9-10 shtator 2017 Bulqize /Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1364
7 shtator – 21 tetor Librazhd “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe ripridhues” 1360
7, 8, 9 shtator QSH Velabisht, Berat /14-15-16 shtator QSH Kozare, Kucove / 21-22-23 shtator QSH Ura Vajgurore / 28-29-30 shtator QSH Terpan, Polican / Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i pro 1591
7- 15 shtator, 15 – 21 shtator, 1-7 tetor, 7-14 tetor, 18-23 tetor, 23-30 tetor 2017 QSH Komsi Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Komsi, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per gruan shtatezen 1369
5-7-12-14 shtator 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1528
2-3 shtator 2017 Vlore/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1589
1 – 3 shtator 2017, Berat /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1443
1 – 2 shtator 2017 Tiranë/Konference “3-rd Annual Conference of Trauma “. 1938
1 - 7 shtator, 1 – 7 tetor 2017 Trajnim /Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene” 1405
13 - 14 korrik dhe 21 - 22 shator 2017 Tirane “Roli Infermieror ne komlikacionet e shtatezanise dhe pas lindjes, trajtimi i infeksioneve spitalore”. 1869
8 gusht – 12 dhjetor 2017 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ”. 1903
5 – 6 gusht 2017 Burrel/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1558
27 korrik 2017 Lezhe / “Edukimi ne Vazhdim mbi Programin e vaksinimit per mjeket dhe vaksinatoret e DRSHP Lezhe” 1304
25 – 27 korrik, 1-3 gusht 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1589
25 korrik – 1 gusht, 7-15 shtator, 7-15 tetor 2017 Dermenas/ Trajnim “Kujdesi Infermieror ne Shokun anafilaktik, kujdesin per te semuret kronik ne shtepi ne regjim shtrati, kujdesi per gruan shtatezene” 1435
E premtja e fundit maj, qershor, korrik, shtator 2017 ”Parandalimi si nje nga objektivat kryesore ne Sherbimin Shendetesor Paresor”. 1557
22 korrik 2017, Durres. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1665
22 korrik 2017, Berat/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 1327
20-21-22 korrik QSH Vertrop, Polican dhe 27-28-29 korrik QSH nr 3 Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 1430
17 - 18 korrik 2017, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1582
17 – 18 korrik 2017, Peshkopi /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1489
16 - 17 korrik 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 2484
15– 16 korrik 2017 Puke/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1220
15 korrik 2017 Durres / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1292
14 – 15 korrik 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1394
11 korrik 2017 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ” 1537
8 - 9 korrik 2017 Vlore/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1761
8 korrik 2017 , Korce / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 1408
7, 8, 9 korrik 2017, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1594
6 korrik 2017 Tropoje dhe 7 korrik 2017 Kukes / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1631
6-11-13 korrik 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 2069
5 dhe 12 korrik 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1769
2 korrik 2017 Vlore / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1450
1 - 2 korrik 2017, Kucove /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1715
1 – 2 korrik 2017 Tirane “Konferenca e II-te : Risite ne Farmaceutike”. 1577
1 korrik 2017 Durres, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online 1945
1-7 korrik, 1-7 shtator, 1-7 tetor 2017 Portez, Fier Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Portez, Fier lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” 1235
1 korrik 2017, Korce/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ". 1596
1 korrik 2017 Lushnje “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)” 1431
1 korrik 2017, Korce. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1536
30 qershor – 1 korrik 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1420
30 qershor 2017 Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve stomatologe në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1407
28 – 29 qershor 2017 / Malesi e Madhe “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”. 1469
29 qershor Poshnje, 6 korrik Polican dhe 13 korrik Otllak, Berat 2017/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 1288
28-29 qershor 2017 “Simpoziumi XI vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik- Sfidat ne promovimin e shendetit dhe edukimin shendetesor”. 2063
24 - 25 qershor 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 2331
24 qershor 2017 Korce / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1440
23 - 24 qershor 2017 Shkoder / “Rehabilitimi pas protezes se artikulacionit Kokso-Femoral dhe Artikulacionit te Gjurit” 1962
23 – 24 qershor 2017, Tirane/ Konference “Kujdesi shendetesor ne specialitete". 2758
23 qershor 2017 Tirane “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1539
22, 23, 24 qershor 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1454
22,23,24 qershor 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1536
19 qershor 2017 Tirane Trajnim / BLSD ”Basic Life Support Defibrilation”. 1344
19 qershor – 19 korrik 2017 QSH Zerqan “Kujdesi Infermieror ne shokun anafilaktik” 1026
19-20, 22-23 dhe 27-28 qershor ne Peze; 3-4 dhe 6-7 korrik ne Spille, Trajnim /”Menaxhimi i rrugeve ajrore ne urgjencen paraspitalore”. 1376
18 qershor 2017, Levan Fier/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)". 1554
18 qershor 2017 Levan Fier . “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1768
17 - 18 qershor 2017 Has, Kukes/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1384
17 - 18 qershor 2017, Peqin /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1647
17 qershor 2017 , Durres / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1673
17 qershor 2017, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1353
16 – 17 qershor 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2239
16, 17, 18 qershor 2017, Vlore /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1567
15 qershor 2017, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 1722
15 qershor 2017 Skrapar / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1590
13 qershor 2017, Tirane “Leksione mbi aspekte te urgjences ne hematologji”. 1514
11 qershor 2017 Levan, Fier / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1475
10 - 11 qershor 2017 Fushe Kruje/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1459
10 - 11 qershor 2017, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1582
10 – 11 qershor 2017, Bulqize/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1391
10 qershor 2017 , Fier / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 1510
10 qershor 2017 Konference “Menaxhimi i disiplemive (Bazuar ne Udherrefyesin e fundit ESC 2016)”. 1358
10 qershor 2017 Durres/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1510
9 dhe 16 qershor 2017 Videoleksion / “Mbrojtja ndaj rrezatimit diellor dhe crregullimet e gjumit”. 2324
9, 10, 11 qershor 2017, Berat /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1695
8 qershor 2017 Tirane/ Trajnim “Kujdesi Infermieror per pacientet me Aksidente Cerebro-Vasculare (AVC)” 2882
8 qershor 2017 Kelcyre, Permet / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1304
7,21,28 qershor 2017 Berat / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1544
7 qershor Vlore, 8 qershor Berat, 9 qershor Fier, 14 qershor Shkoder, 15 qershor Durres, 16 qershor Kavaje, 21 qershor Korce, 22 qershor Lezhe, 23 qershor Gjirokaster 2017 “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalim 1980
6 qershor – 7 korrik 2017 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislativ per stomatologe ”. 1676
6,8,13,15 qershor 2017 /Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1698
3, 4, 10, 11 qershor 2017 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1639
3-4 qershor 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1703
3-4 qershor 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1708
3 – 4 qershor 2017 Tirane/ Trajnim “Procesimi i Zise ne psikoterapine familjare dhe terapia me EMDR”. 1580
3 qershor 2017 , Berat / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1577
3 qershor 2017, Trajnim “Kursi i Sklerozes Laterale Amiotrofike (SLA)” 1445
3 qershor 2017 Fier/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 1506
3 qershor 2017 Pogradec/ Konference “Diabeti, Lipidet, Semundjet” 1414
3 qershor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1508
3 qershor 2017 Durres/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 1676
2 dhe 3 qershor 2017 Shkoder / “Konferenca e 1-re shkencore e Shkencave Mjekesore-Teknike (Hulumtimi dhe Edukimi ne Shkencat Mjekesore-Teknike)” 1618
1 qershor Burrel, 2- 3 qershor Peshkopi dhe 6 – 7 qershor Fier 2017 / Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 1225
1 qershor 2017 Durres Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”. 1570
Qershor - Dhjetor 2017 Delvine “Edukim ne Vazhdim per DSHP Delvine” 1521
Qershor - tetor 2017 , Permet/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe trajtimi mjekesor bashkekohor ne sherbim te rritjes se cilesise se kujdesit shendetesor te komunitetit” 1398
31 maj 1, 2 qershor 2017, Shkoder/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 2206
29 maj Burrel dhe 26, 30, 31 maj Fier Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 1501
27 – 28 maj 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“ 2977
27-28 maj 2017 , Bulqize /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 1483
27 - 28 maj 2017 Shkoder/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1716
27- 28 maj 2017, Elbasan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1631
27 maj 2017 Tirane / Konference “Diabet & Metabolizem – Te rejat 2017” 1386
27 maj 2017, Fier/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1481
27 maj 2017 , Tirane / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1693
27 maj 2017 Konference “ Konferenca Kombetare Mjekesore e trajtimit modern te plageve “. 1617
27 maj 2017 Tirane/Konference“Takimi i IV i Ortodonteve Shqipetare”. 1994
26 – 27 maj 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 1878
26 maj Lushnje, 31 maj dhe 1 qershor Tirane, 2 qershor Elbasan 2017 “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1567
26 maj 2017, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 1597
26 maj 2017 Workshop/ “Workshop mbi fotografine dentare” 1481
25 - 26 maj 2017, Tirane/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1877
25-26 maj 2017 , Tirane /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 1626
23 -24 dhe 25-26 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1516
22 maj 2017 (ne vazhdim), Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1657
20, 21 maj 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1617
20 - 22 maj 2017 Tirane “Kurs endodoncie-konservative dhe restaurimi, faseta direkte ne sektoret anteriore”. 1390
20- 21 maj 2017, Ballsh/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1275
20 - 21 maj 2017 Tirane “Kongresi i III Kombetar i Fizioterapise” 2018
20 maj – 20 qershor 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1973
20 maj 2017, Fier/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 1438
20 maj 2017, Fier/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 1313
20 – 21 maj 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“ 1927
20 maj 2017 Durres / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1593
20-21 maj 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1818
20 maj 2017 Tirane “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)”. 1617
19, 20, 26, 27 maj 2017 Shkoder, Trajnim/ “Planifikimi familjar ne kujdesin shendetesor paresor” 1619
19 maj 2017 Videoleksion / Tirane “Statusi actual dhe efektet e implementimit te recetes elektronike (eRx) ne Shqiperi dhe Ndryshimet ne Legjislacionin Fiskal dhe te Punes, efektet e zbatimit te tyre ne fushen farmaceutike” 1710
19 maj 2017, Lac. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 1766
18, 23, 25 maj 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1397
18, 19, 24 maj 2017 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus” 1519
17- 18 maj, 26-27 maj 2017 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 1486
15 maj – 15 qershor 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1687
14 maj 2017, FierShegan Lushnje/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)". 1448
14 , 15 maj 2017 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus” 1482
14 maj 2017, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1804
13, 14, 20, 21 dhe 27 maj 2017 Kavaje Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 1734
13 – 14 maj 2017 , QSH Zallbastar /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1594
13 -14 maj 2017, Tirane, Konference “Kongresi i V Nderkombetar i Shoqates Shqiptare Obsetrike-Gjinekologjise”. 1212
13- 14 maj 2017, Peshkopi/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1247
13 maj 2017, Durres/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 1600
12 maj Shkoder, 19 maj Tirane, 26 maj Vlore 2017 Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”. 1516
12-13 maj 2017 Tirane/Konference “ Qasjet e fundit shkencore dhe zhvillimet ne shkencat farmaceutike”. 1521
12 -13 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1548
12 - 13 - 14 maj 2017 Trajnim/ “Metoda Kabat-PNF (proprioceptive neuromuscular facilitation)” 1709
12 maj 2017 Vlore/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 1336
12 maj 2017 Tirane / Trajnim“SFIDAT E INFORMATIZIMIT NE SISTEMIN SHENDETESOR SHQIPTAR” 1564
11, 12, 13 maj 2017, Vlore/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 1690
11 maj Burrel, 12 maj Peshkopi, 13 maj Burrel, 16 maj Fier, 19 maj Burrel 2017,/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 1286
10 maj – 10 qershor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1443
9 maj 2017 “Konference / Percaktoret e sjelljeve te lidhura me shendetin dhe semundjet ne vendet e rajonit Europian ”. 1873
8 maj Fier, 15 maj Mallakaster, 16 maj Burrel, 17 maj Lushnje, 18 maj Bulqize, 19 maj Peshkopi 2017 Workshop / “Rritja e rolit te infermierit ne KSHP nepermjet trajnimit ne vendin e punes”. 1507
Maj 2017 Konference/“Konferenca e Dyte Shkencore Studentore” 2027
6 – 7 maj 2017 Elbasan, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1662
Prill - Maj 2017 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 1532
6 - 7 maj 2017, Lushnje/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1537
6 maj 2017 Fier / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1376
6 maj 2017, Seminar /“Risite dhe teknologjite e avancuara ne diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit te gjirit”. 1375
6 maj 2017, Fiershegan- Lushnje / Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 1386
6 maj 2017 Korce/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1595
6 maj 2017 , Fiershegan- Lushnje / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1484
6, 7, 13,14 maj 2017 Tropoje Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1637
5, 6, 7 maj 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 1650
4 maj 2017, Tirane/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 1638
4 maj Tirane, 5 maj Librazhd 2017 / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1417
5 maj 2017 Videoleksion / Tirane “Virozat Stinore respiratore, alergjite respiratore stinore dhe tumorogjeneza” 1389
3, 4, 9, 11 maj 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1698
29 prill Lushnje, 6 maj Gjirokaster, 13 maj Diber, 20 maj Burrel 2017. “Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive me te shpeshta.”. 1602
29 dhe 30 prill 2017, Fier/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1411
29 prill 2017 Gjirokaster “Konferenca : Kujdesjet shendetesore te rendesishme per nje komunitet te shendetshem ” . 1554
29 dhe 30 prill 2017, Puke/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1511
29 – 30 prill 2017 Selenice, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1323
28-29 prill 2017, “Kongresi Mjekesor i Fitnesit dhe Nutricionit”. 1569
25 – 26 prill 2017 Tirane “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”. 1402
29 prill 2017 Korce / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1374
28 – 29 prill 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2903
28 - 29 Prill 2017 Konference / Durres, “Advanced managment of trauma”. 1895
28 prill 2017 /Kukës. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te mjekeve te spitalit Kukes” 1390
27- 28- 29 prill/ 2-3-4 maj/ 15-16-17 maj/ 22-23 maj 2017, Tirane,” Kujdesi per femijet 0-6 vjec ne Sherbimin Shendetesor Paresor” 1385
25 – 26 prill 2017 “Trajnimi me Infermieret e QSH Klos per “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve” 1467
25 prill 2017 Korce / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1605
24 prill 2017 /Kukës. “Edukimi i vazhdueshem infermieror per safin e Spitalit Rajonal Kukes per vitin 2017”. 1510
22, 23 prill 2017 Shkoder Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1548
23 prill 2017, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2017. Perditesimi i Pranveres bazuar ne raste klinike”. 1482
23 prill 2017 Patos/Trajnim “Menaxhimi i femijeve me kolle dhe veshtiresi ne frymemarrje” 1275
22 dhe 23 prill 2017 Shkoder / Trajnim “Ekzaminimi dhe rehabilitimi i pacienteve me probleme neurologjike” 1604
23 prill 2017 , Korce / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 1380
22 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri" 1315
22 prill 2017 Durres dhe 6 maj Lushnje 2017 ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 1851
22 prill 2017 Korce / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 1489
22 prill 2017 Elbasan / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 1521
22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze " 1500
22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)" 1593
22 prill 2017, Tirane/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 1360
22 prill 2017 Tiranë Trajnim: “Cilesia ne kujdesin Infermieror ” 1357
21 - 23 prill 2017 Tirane “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekesore 4”. 1569
21-22 prill 2017 Tirane “Konference 1re Nderkombetare ne Shkencat Mjekesore ne Shkencat Mjekesore Klinike dhe Kirurgjikale” 2141
21 prill 2017 Videoleksion / Tirane “Hepatotoksiciteti dhe barnat. Riniti alergjik dhe trajtimi i tij”. 1457
Gjate 2017 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Kuman/Fier lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 1390
20, 21 prill 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1513
21 dhe 12 maj 2017 Laprake / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1569
20 dhe 27 prill 2017 Tirane / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1351
19, 24, 27 prill 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1672
19, 26 prill dhe 3, 10, 17 maj 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1985
18 dhe 25 prill 2017 Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 1767
18 dhe 21 prill 2017, Paskuqan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1439
15, 16, 22, 23 dhe 29 prill 2017 Erseke /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1606
18 – 19 prill 2017 Trajnim “Kujdesi Infermieror ne banese per te moshuarit”. 1354
15, 16 prill 2017 Durres / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1693
15 prill 2017, Vlore/Trajnim “Dislipidemite" 1469
15 prill 2017 Fier / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1612
15 prill 2017 Elbasan/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1697
14 – 15 prill 2017 Tiranë/Kongresi i III Kombetar “Kujdesi ndaj shtatezanise dhe lindjes” 1229
14 prill 2017, Laprake, Tirane/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 1509
14 prill 2017 Elbasan/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 1255
13 – 16 prill 2017 Tiranë/ “Screening ekografik i tremujorit te pare dhe tremujorit te dyte”. 1190
10-12 prill, 18-20 prill, 24-26 prill, 2-4 maj, 15-17 maj 2017 Peze dhe Tirane Trajnim /”Menaxhimi paraspitalor i urgjencave mjekesore” 1457
9 prill 2017 Korce/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 1740
9 prill 2017 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 1451
8, 9 prill 2017 Rubik Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1563
8 – 9 prill 2017, 29 – 30 prill 2017, 13 -14 maj 2017 Durres/ Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 1824
8 dhe 9prill 2017, Burrel/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1317
8 – 9 prill 2017 Divjake, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1641
8 prill 2017, Elbasan/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 1411
8 prill 2017 Tirane “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)”. 1292
8 prill 2017 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 1462
8 prill 2017 Elbasan/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 2902
8 prill 2017/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 1458
8 prill 2017 Vlore /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1613
7 prill Tirane, 12 prill Shkoder, 19 prill Fier, 3 maj Durres, 10 maj Vlore, 13 maj Valbone, Tropoje, 17 maj Elbasan, 20 shtator Korce, 27 shtator Sarande, 4 tetor Kukes 2017 / Takim Shkencor “Semundjet kryesore Alergjike, protokollet per Mjekun e Familje 1123
7 – 12 prill 2017 Lac, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1486
7 – 8 prill 2017 “ Konferenca e 13-te Stomatologjike” 1525
7 prill 2017 Videoleksion / Tirane “Osteoperoza Diagnioza, mjekimi dhe fiziologjia e ushqyerjes e metabolizmi”. 1324
7 prill 2017 Elbasan/Seminar “Problemet prioritare ne asistencen infermierore te incontinences urinare” 1594
6-7 prill 2017, Elbasan,” Ushqyerja tek femijet 0-6 vjec dhe nenat e reja ”. 1286
5 prill – dhjetor 2017 Tiranë “Permiresimi i cilesise se kujdesit ne pacientet e sherbimit Sroke Unit dhe Post Stroke, Neurologji, Neurokirurgji duke respektuar protokollet e kujdesit .” 1426
5 dhe 12 prill 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 2394
5, 6, 7 prill 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1398
4, 6, 11,13 prill 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1939
4,6,7,10,12,14,17,19,21,24,26 prill dhe 3 maj 2017 Thumane,Kruje/Trajnim “Semundjet me te shpeshta psikiatrike ne kujdesin primar" 1433
2 prill 2017 Korce/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 1377
2 prill 2017, Korce/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1427
1 dhe 2 prill 2017, Shkoder/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1473
1 prill 2017 Elbasan, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1513
1 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1387
prill – dhjetor 2017 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 1333
31 mars dhe 7 prill 2017 / Trajnim Trajneresh per Kujdesin Prenatal ne Sherbimin Paresor” 1680
31 mars – 1 prill 2017 Konference “Konferenca Mjekesore per personelin teknicien”. 1643
Mars 2017 Korce /Trajnim. ”Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore”. 1913
29 mars – 29 prill 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1920
31 mars 2017 Kukes: “Trajnim mbi ceshtje te praktikes klinike ne institucionet publike te kujdesit shendetesor paresor te bashkise Kukes”. 1281
27 mars – 27 prill 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1910
27 mars – 7 prill 2017 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1675
27 mars – 1 prill 2017, Tirane/ “Trajnim i trajnereve mbi Menaxhimin e Stresit per punonjesit e sherbimit shendetesor paresor” 1456
27-28 mars 2017, Shkoder,” Monitorimi dhe promovimi fizik ne femije. Trajtimi i Semundjeve infektive tek femijet 0-6 vjec” 1381
25 mars 2017, Vlore/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1267
25 mars 2017, Lushnje/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve" 1283
25 mars 2017 Leksion“Sistemi Self Ligated ne praktiken tuaj ditore”. 1577
25 mars 2017 Elbasan/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 1248
25 mars 2017, Berat/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1726
25, 26 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1818
25 – 26 mars 2017 , QSH Roshnik, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1402
25 mars 2017 Tirane / Konference ”Konferenca Kombetare e XVIII e Shoqates Shqiptare te Gastroenterohepatologjisë” 1205
24 mars 2017 Tirane Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1449
24-25 mars 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1310
24 mars 2017 Videoleksion / Tirane “Ndryshime ne legjislacionin farmaceutik shqiptar dhe ligji I ri per produktet kozmetike dhe specifikimet pediatrike ” 1570
24 mars 2017 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1340
23-24 mars dhe 30-31 mars 2017, “Trajnim dy ditor me personelin shendetesor mbi “Sherbimet Miqesore per te Rinjte “ ne Petrele dhe Ndroq-Tirane” 1483
22 mars – 22 prill 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij” 1839
20, 23, 24 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1614
21 mars –dhjetor 2017/ Tirane, “Cikel Leksionesh per personelin Infermieror”. 1291
20, 21, 22 mars 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1308
18 – 19 mars 2017, Sarande/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1392
18, 24, 25, 30, 31 mars dhe 1, 7, 8 prill 2017, Elbasan, Peqin, Prrenjas , Belesh, Gramsh, Pogradec ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe infermierore : Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive 1425
18 mars 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 1442
18 mars 2017 , Elbasan / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal 1483
18 mars 2017 Lushnje Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 1347
18 mars 2017 Gjirokaster “Konferenca VI Rajonale e Shendetit Publik” 1366
18 – 19 mars 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1659
17 – 19 mars 2017 Trajnim/ “Metoda Kabat-PNF (proprioceptive neuromuscular facilitation)” 1651
17 – 18 mars 2017 , Tirane /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 1358
17 mars 2017, Tirane / Konference “Konference Nderkombetare ne Mjeksine Laboratorike; E sotmja dhe e ardhmja ne Mjeksine Laboratorike”. 1578
17 mars (perseritje) 2017 Videoleksion/ Tirane “Ndryshimet ligjore per dhenien e autorizmit te tregtimit te barnave dhe barnat jetime, legjislacioni shqiptar dhe pikepamjet e shoqerise mbi to ” 1225
16, 17, 18 mars 2017, Pogradec/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 1370
16-18 mars 2017, Elbasan,” Identifikimi dhe trajnimi i anemise, infeksioneve dhe parazitozave intestinale tek femijet 0-5 vjec. Ceshtje te kujdesit per te porsalindurin, antenatal dhe postnatal ne kujdesin shendetesor paresor ” 1458
16, 17, 18 mars dhe 23, 24, 25 mars 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1477
15, 17, 23, 24 mars 2017 Lezhe, Puke, Gjirokaster, Tepelene / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 1329
13, 15, 17,19 mars 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1285
11 mars 2017 , Elbasan / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1638
11 mars 2017 ,Lushnje/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 1344
11 mars 2017 , Vlore / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1727
10 – 21 mars 2017 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 1475
10, 11, 12 mars 2017 Tirane/ Konference Shkencore “Trajnim Specializues ne EMDR. Niveli i pare”. 1286
10 – 17 mars 2017 Lac , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1240
8, 9, 10 mars 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 1353
6, 9, 11 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1687
4 mars 2017 Elbasan, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 1643
4 – 5 mars 2017 Kukes , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1297
3-4 mars, 1-2 prill, 28-29 prill, 2-3 qershor, 8-9 korrik, 29-30 shtator, 3-4 nentor 2017, Trajnim “Kurs Teorik dhe Praktik mbi Pacientet ne Ortodonci”. 1316
3 mars 2017 Tirane/ Konference Shkencore “Imunoterapia Alergenspecifike”. 1438
2, 3, 4, 5, mars dhe 7, 8, prill 2017 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i baze ne Ortodonci”. 1351
1, 2, 3 mars 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 1267
1 mars 2017 Kolonje /Trajnim “Hallkat perberese te zinxhirit te infeksionit” 1375
28 shkurt , 1, 2 mars 2017, Vore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 1506
27 shkurt Rreshen, 28 shkurt Lezhe, 6 mars Shkoder 2017 Trajnim “Menaxhimi i simtomave te dhimbjes dhe perdorimi i opiateve 1476
27 shkurt – 7 mars 2017 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1389
27 shkurt – 6 mars 2017, Tirane/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1427
25 shkurt 2017 Elbasan/Seminar ''Aftësitë relacionale të operatoreve të shëndetit'' 2224
24, 25 shkurt dhe 4 mars 2017 QSH Postribe, Shkoder, Trajnim/ “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 1420
24 – 25 shkurt 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2225
24 shkurt 2017 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1706
23, 24, 25 shkurt 2017, Pogradec/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1389
23 shkurt, 2, 9, 16 mars 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 2037
18 - 19 shkurt 2017 , Korce / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 2173
17- 24 shkurt 2017, Vidioleksion “Zhvillimet teknologjike, Inovacionet ne monitorimin terapeutik dhe sfidat ne trajtimet farmaceutike te diagnozave.” 1844
17 – 21 shkurt 2017 Shkoder Lezhe Durres Elbasan Fier Vlore Trajnim. “Kolla dhe menaxhimi i rasteve specifike”. 2154
16, 17, 18 shkurt 2017, Erseke/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1554
15 shkurt 2017 (ne vazhdim), Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1749
12 shkurt 2017 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1484
11 – 12 shkurt 2017, Lushnje/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1595
11 shkurt 2017, Konference “Menaxhimi i produkteve OTC, Farmacia dhe publiku.” 2787
10 shkurt 2017, Trajnim “Kurs Baze Teoriko-Praktik mbi tekniken Straight Wire”. 1022
10 shkurt 2017 Shkoder/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 1126
5 shkurt 2017 , Korce / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1530
1 shkurt – prill 2017 Tirane / Trajnim”Modeli bio-psiko-social i aftesise se kufizuar ne Shqiperi> Punonjesit e njesive te pushtetit vendor , agjensive te punesimit te formimitprofesional, arsimit dhe sherbimeve mbeshtetese” 1539
30, 31 janar dhe 3, 4 shkurt 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1817
28 – 29 janar 2017 “Human Taping-Moduli 1” 1740
28 janar 2017, Trajnim “Nuvola, maskerinat transparente”. 1872
27, 28, 29 janar; 24, 25, 26 shkurt; 24, 25, 26 mars; 28, 29, 30 prill 2017 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i Protetikes Fikse”. 1679
26,27,28 janar 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1341
25 janar – 25 shkurt 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 1833
26 janar 2017 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri” 1643
21 janar 2017, Konference “Metodika dhe mjetet e reja ne standartizimin e praktikave infermierore” 2125
20,21,27,28 janar 2017 / Trajnim “Planifikimi Familjar ne Kujdesin Shendetesor Paresor” 2032
20 janar – 20 shkurt 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1720
19-20 dhe 26-27 janar 2017, “Trajnim dy ditor mbi Planifikimin Familjar dhe HIV/AIDS me punonjesit e shendetesise te QSH Berzhite dhe Baldushk, Tirane” 1893
16 janar – 16 shkurt 2017,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1692
15 janar 2017, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2017. Perditesimi i dimrit bazuar ne raste klinike”. 2177
13 – 14 janar 2017 Trajnim “Dynamic Tape” 2556
9 janar 2017 e ne vazhdim Trajnim “Trajnim mbi implementimin e recetës elektronike E-RX”. 1521
Gjate 2017 Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes se QSH nr 3 Fier lidhur me “Infeksionet respiratore tek te rriturit” 1541
E premte e fundit cdo muaj 2017 “Edukimi në vazhdim i personelit te Qëndra Shëndetësore nr 5 Vlore” 1589
Gjate 2017 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Sllove, Tomin, Melan lidhur me “Ankthi I gjeneralizuar dhe depresioni” 1211
Gjate 2017 Fier “Edukim ne Vazhdim per QSH nr 1 Fier” 1688
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve të Familjes të QSH Nr.2 Lushnje lidhur me kontrollin dhe parandalimin e diabetit tip II nga infermieret e familjes. 1283
Gjatë 2017, Trajnim “Edukimi në Vazhdim në Shërbimin e Pediatrisë Nr. 2 ”. 1349
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me menaxhimin e femijeve me kolle dhe frymemarrje te veshtiresuar ” 1433
1-2 here ne muaj 2017 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i Qendres Shendetesore te Specialiteteve nr 1 Tirane”. 1218
Gjate 2017 Lezhe /”Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor Lezhe “ dhe “Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror Lezhe” 1437
Data 3 e fillim cdo muaji 2017 Rrogozhinë Trajnim “Trajnim per Personelin e QSH Rrogozhine “ 941
Data 1 e cdo muaji 2017 Lekaj / Leksion “Per Personelin e QSH Lekaj “ 1484
Gjate 2017 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1038
Gjate 2017 Roskovec /Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Infermiereve te konsuktorit te femijes të QSH Roskovec lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 1140
Gjate 2017 Burrel /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Burrel lidhur me “Hipertensioni Arterial” 1260
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve të Familjes per femije dhe Infermiereve te Konsultorit te femijeve të QSH Nr.2 Lushnje lidhur Ndjekjen e femijes se shendoshe 0-2 vjec . 1302
Gjate 2017 QSH Ngracan, Mallakaster “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mallakaster per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1399
Gjate 2017 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Ambulanca Dobrove lidhur me “Keshillimi per nje stilt e shendetshem jete” 1424
Gjate 2017 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve të Familjes të QSH Nr.2 Lushnje dhe QSH Golem Lushnje lidhur me dhimbjet e gjoksit. 1303
Gjate 2017 QSH Bathore Tiranë / “Trajnimi per Personelin e Q.SH. Bathore” 1217
Gjate 2017 Lushnje “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Lushnje per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1145
Gjate 2017 Zharez, Patos “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1269
Gjate 2017 Lushnje “Grup Rishikimi ndermjet infermiereve te konsultorit te femijeve QSH nr 2 Lushnje lidhur me Ndjekjen dhe vleresimin e rritjes se femijes nga 0-5 vjec sipas kurbave te reja te OBSH” 1190
Gjate 2017 QSH Roskovec Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te QSH Roskovec, lidhur me "Shoku anafilaktik, kujdesin infermieror per gruan shtatezene, kujdesin infermieror per te semuret kronik” 1323
Gjate 2017 Roskovec “Grupi Rishikimit ndermjet Mjekëve të Familjes dhe Infermjerëve të shërbimit të urgjencës të QSH Roskovec, lidhur me “Standardizimin e dokumentimit nga mjekët dhe infermjerët i rasteve të urgjencës në QSH Roskovec” 919
Gjate 2017 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Bulqize, per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 909
Gjate 2017 Kuman “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 1326
17 – 18 dhjetor 2016, 14 – 15 janar 2017, 18 – 19 mars 2017 Tiranë Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 1881
Gjate 2017 , “Edukimi ne Vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi” 922