slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2020

26 dhjetor 2020 - 30 korrik 2021, Tirane ”Grup kolegesh me mjeke. Menaxhimi ne kujdesin shendetesor paresor i pacienteve me Covid -19”. 350
1 dhjetor 2020 - 13 shkurt 2021, Durres/ Trajnim ”Grupi i Kolegëve me mjekë dhe infermierë lidhur me "Menaxhimin në kujdesin shëndetësor parësor të Diabetit Mellitus tip 2” 378
30 shtator – 16 tetor 2020 Thumane, Kruje/Trajnim “Trajnim ne QSH Thumane per 2020" 438
28, 29, 30 dhjetor 2020, Tirane "E ardhmja e mamive ne shqiperi. Ekspertet e shendetit theksojne rolin e mamise" 437
28 – 29 dhjetor 2020 Ishem “Perditesimi i njohurive mjekesore per sherbim sa me te mire dhe cilesor ndaj pacienteve” 487
28,30 dhjetor 2020, Lezhe” Perqasjet e reja ne menaxhimin e shendetit mendor ne paciente me Diabet Mellitus”. 861
28 - 29 dhjetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 826
27 dhjetor 2020 QSH Kutalli “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 579
26 – 27 dhjetor 2020, Gjirokaster/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 548
26 - 27 dhjetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“ 734
26 dhjetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 764
23 – 24 dhjetor 2020 Lushnje / Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 613
23 – 24 dhjetor 2020 Durres / Trajnim “Rifreskim dhe perditesim i njohurive mjekesore per nje sherbim sa me te mire ne komunitetin qe mbulon qendra jone “ 477
19,22,24 dhjetor 2020,Puke ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet” 578
19-20 dhjetor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“ 917
19-20 dhjetor 2020 Tirane/Trajnim: “Ndërveprim Profesional "Soft Skills" tek Profesionistët e Shëndetësisë”. 477
19 - 20 dhjetor 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 561
19 - 20 dhjetor 2020 Pogradec/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 598
18,21,23 dhjetor 2020,Puke ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet” 555
17 dhjetor 2020 Puke “Edukimi ne vazhdim i infermiereve te spitalit Puke” 461
12 - 13 dhjetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“ 986
14 – 20 dhjetor 2020 QSH 4 Trajnim “Roli infermieror në menaxhimin e pacienteve me COVID-19” 422
12 dhjetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 819
11 - 12 dhjetor 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 954
29,31 dhjetor 2020,Lezhe ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet” 880
9-10 dhjetor Tirane, 14-15 dhjetor Vlore, 16-17 dhjetor Shkoder 2020 “TRAJNIM ME PUNONJËSET DHE PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË “FUQIZIMI I PËRGJIGJES SË SEKTORIT TË SHËNDETËSISË NDAJ DHUNËS NË FAMILJE E DHUNËS ME BAZË GJINORE” 492
5 – 6 dhjetor 2020 “Çrregullimi i spektrit të Autizmit “. 1103
5 – 6 dhjetor 2020, Tirane/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 845
28 - 30 dhjetor 2020 Vlorë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 727
2 - 3 dhjetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 750
4-5 dhjetor 2020,Shijak” Patologjite ne kujdesin shendetesor paresor me fokus sherbim shendetesor miqesor dhe efikas­”. 412
1 - 31 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1304
1 - 26 dhjetor 2020 QSH Gradishte“Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 414
30 nentor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 838
28 nentor 2020 Sarande/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 607
28 nentor 2020, Tirane / Trajnim “Varesia nga drogerat dhe trajtimi i saj". 610
27 – 28 nentor 2020, Tirane/ Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 580
26 – 27 nentor 2020, Preze / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 526
27 nentor 2020 Trajnim QSH Rashbull “Edukimi ne vazhdim si nje domosdoshmeri e punonjesve te shendetesise” 423
25 nentor - 25 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 621
25 nentor 2020 Shkoder/Trajnim “Sfida ndaj Semundjeve Degjenerative 467
25 nentor 2020 , Shkoder “Sfida ndaj semundjeve gjenerative” 526
24 nentor 2020,QSH Gjepalaj” Perditesimi i njohurive mbi patologjite me frekuente ne QSH Gjepalaj ” 489
22 nentor 2020 Sarande “Demtimet alkoolike te melcise” 558
22 nentor 2020 Sarande “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 563
21 nentor 2020 , Sarande/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 474
21 nentor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 926
21 - 22 nentor 2020 Kukes/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 631
21 - 22 nentor 2020 Rreshen, Mirdite / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 625
21 nentor 2020,Trajnim Kallmet, Lezhe ” Crregullimet e spektrikt te autizmit ne moshat infantile dhe adoleshentet”. 474
20 - 22 nentor 2020 Vlorë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 ” 912
20, 21, 25 nentor 2020 Durres “Perditesimi i njohurive teorike praktike ne sherbimin shendetesor paresor” 469
20 - 21 nentor 2020 Fier,Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 690
20 nentor 2020 - 21 qershor 2021 Gjirokaster “Edukim ne Vazhdim per QSH Lunxheri, QSH Antigone, QSH Lazarat - KSHP Rrethi Gjirokaster ” 238
20 , 21 nentor 2020,Tirane” 1. Evolution of oral care and clinical dentistry. New challenges during Covoid 19, 2. Global Health Issues, 3. Kerkim Shkencor dhe Menaxhimi i Barnave ”. 468
20 - 21 nentor 2020 Lac/Seminar "Artriti Reumatoid dhe Diagnostikim, kujdesi post operator te Ca Mamae" 516
20 - 21 nentor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 853
16 - 17 nentor 2020 Lushnje / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 622
18 nentor 2020 - 18 qershor 2021 Gjirokaster “Edukim ne Vazhdim per QSH Cepo, QSH Picar, QSH Odrie- KSHP Rrethi Gjirokaster ” 273
17 nentor 2020 Trajnim QSH Manez dhe Maminas “Pervetesimi dhe rifreskimi I njohurive te reja ne fusha te ndryshme te mjekesise se familjes” 308
15 nentor 2020 Vlore“Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 627
15 nentor 2020 Sarande/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 502
15 nentor 2020 Sarande/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 590
15 nentor - 15 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1189
14-15 nentor 2020 Korce, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 583
14 – 15 nentor 2020 Baldushk, Tirane/ Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 751
14 nentor 2020 Vlore/Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 572
14 nentor 2020 Vlore/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 477
14 - 15 nentor 2020 Kukes/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 494
14 nentor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 677
13 – 14 nentor 2020 Tirane/ Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 770
12-13 nentor 2020 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 505
12 - 13 nentor 2020 Elbasan "Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 629
9-10 nentor Elbasan, 13-14 nentor Korce, 16-17 nentor Elbasan, 20-21 nentor Korce, 23-24 nentor Elbasan, 26-27 Korce, 30 nentor-1 dhjetor Kucove 2020 “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shen 440
10 – 27 nentor 2020 Muhurr “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 370
9 nentor 2020 Kamez / Trajnim “Cilesia e ofrimit te ofruesve te Sherbimeve Shendetesore". 423
8 nentor 2020 Vlore/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 638
11 nentor 2020 Shkoder “Koordinimi i Qendrave Shendetesore me Qendren Komunitare te Shendetit” 305
7 – 8 nentor 2020, Tropoje/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 528
7 – 8 nentor 2020, Elbasan/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme" 770
7-8 Nentor, 2020 Elbasan/Trajnim“Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme”. 539
7 nentor 2020 Vlore“COVID-19 tek shtatzanat dhe foshnjat.Urgjencat hematologjike” 499
7 – 8 nentor 2020, Tirane/ Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 1403
7 – 8 nentor 2020 Lezhe/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 638
7 nentor 2020 Gjirokaster "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 553
6 - 8 nentor 2020 Korcë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 7 ” 667
6 - 7 nentor 2020 Lushnje / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 507
6 - 7 nentor 2020 Durres “Perqasje Multidisiplinare Vjetore nr 5 dhe Covid” 366
5 nentor 2020 Tirane/Trajnim “Njohja, menaxhimi dhe trajtimi i SarsCov 2/covid 19” 890
5 - 12 nentor 2021 Ballagat/ Trajnim "Paketa bazë e shërbimeve në KSHP dhe roli e detyrat e infermjerëve” 236
3 - 4 nentor 2020 Elbasan "Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 654
1 nentor - 1 dhjetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 566
1- 2 nentor 2020 Korce / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 583
1 nentor 2020 Sinje,Berat / Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 454
31/10/2020 Q.SH Nr.3 Berat, 7/11/2020 Q.SH Lapardha, 14/11/2020 Q.SH Velabisht ; 21/11/2020 Q.SH Roshnik ; 5/12/2020 Q.Sh Vertop; 12/12/2020 Q.SH Polican; 19/12/2020 Q.Sh Ura Vajgurore “Politraumat dhe frakturat, konceptet, vleresimi, diagnostifikimi, me 542
31 tetor – 1 nentor 2020, Pogradec / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 767
31 tetor - 1 nentor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 584
31 tetor – 1 nentor 2020 Mirdite/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 492
31 tetor 2020 Vlore/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 511
31 tetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“ 575
31 tetor 2020 Durres/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 508
31 Tetor 2020 Sinje,Berat / Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 452
31 tetor – 1 nentor 2020, Shkoder/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 529
29 – 30 tetor 2020, Tirane/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 650
30 tetor - 1 nentor 2020, Korce /Trajnim per trajnere “Mjekesia e familjes dhe roli kyc i infermierit ne kujdesin holistik ndaj te semureve me semundje kronike” 387
28 dhe 29 tetor 2020 QSH Xhafzotaj, Durres ”Perditesimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta te sherbimit shendetesor paresor te personelit te QSH Xhafzotaj dhe QSH Katund i Ri, Durres 401
27 tetor 2020 Tirane Trajnim / BLSD T ”Basic Life Support Telefonik ”. 742
27 tetor - 4 dhjetor 2020 Fier/Trajnim ““Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 373
26 tetor 2020 QSH 10, Durres /Trajnim "Mjekesia familjare ne kujdesin shendetesor paresor" 393
24-25 tetor 2020 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1261
24 – 25 tetor 2020, Golem/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 573
24 – 25 tetor 2020 Burrel,/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19” 608
24 tetor 2020, Vlore/ Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 619
24 tetor 2020 Tirane/Konference: “Trajnimi Multidisiplinar per qelizat staminale: Kriopreservimi dhe terapite e avancuara ”. 320
24 tetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“. 628
23 tetor 2020 Lezhe / Trajnim “Hepatiti kronik D” 516
23-24 tetor 2020 Elbasan "Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 601
23 tetor 2020 , Lezhe/ Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 469
22 tetor 2020 Tirane Trajnim / ”Njohja Menaxhimi dhe Trajtimi i SAarsCov2/Covid-19”. 425
20 tetor 2020 Tirane Trajnim / BLSD T ”Basic Life Support Telefonik ” 608
22 tetor 2020 Tirane/Trajnim “Njohja, menaxhimi dhe trajtimi i SarsCov 2/covid 19” 471
20 tetor – 20 nentor 2020 Trajnim QSH Roskovec “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19 336
17 – 18 tetor 2020 Shkoder,/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19” 736
17 tetor 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 554
19 tetor – 9 nentor 2020 Patos/Trajnim Grup Kolegësh të mjekëve dhe infermjereve te QSH Patos lidhur me "Standardet bazike të cilësisë për akreditimin e institucioneve të kujdesit shëndetësor parësor” 304
17 - 18 tetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 618
17-18 tetor 2020 Pogradec / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 872
17 tetor 2020 Fier/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 536
17 tetor 2020 Lushnje/Trajnim “Demenca dhe parkinsoni” 509
17 tetor 2020 Tiranë "Survejanca sindromike ALERT, Survejanca e gripit dhe Situata epidemiologjike lidhur me Coronavirusin ne bote“ 644
17 tetor 2020 Lushnje/Trajnim “Koronavirusi dhe virozat stinore” 505
17-18 tetor 2020 QSH V.Dejes,Shkoder Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 448
17 - 18 tetor 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 714
17 - 18 tetor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 604
16 tetor 2020 Mamurras “ Planifikimi Familjar i integruar“ 489
16 tetor-20 nentor Frakull /Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Frakull lidhur me “Roli I ekipit te mjekesise se familjes ne parandalimin dhe kontrollin e Covid 19” 355
14 tetor 2020 Tirane Trajnim / " Njohuri mbi Elektrokardiogramen, EKG”. 688
13 tetor 2020 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 627
12-13 Tetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore". 524
12-13 tetor Cerrik, 19-20 tetor Belash, 26-27 tetor Elbasan 2020 “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 542
12-13-14-15-16-17 tetor 2020 Tepelenë, 19-20-21-22-23-24 tetor 2020 Përmet /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 541
10 – 11 tetor 2020, Maqellare, Peshkopi/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 478
10 - 11 tetor 2020 Tirane “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 764
10 tetor 2020 Durres /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 613
10 tetor 2020 Korce / Trajnim “Hepatiti kronik D” 542
10 tetor 2020 Fier/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 575
10 tetor 2020 , Lushnje/ Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 528
9 tetor 2020 Vlore/Trajnim “Te rrisim ndergjegjesimin e te fuqizojme specialistet e shendetit publik per nje sherbim me profesional e me cilesor ndaj personave dhe femijeve intersex” 551
9 Tetor 2020 Lezhe/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 643
8 - 9 tetor Lushnje, 16 - 17 tetor Roskovec, 23 - 24 tetor Fier, 29 - 30 Lushnje 2020 “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 573
8 - 9 tetor 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale” 529
8 Tetor 2020 Lac/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 538
7 tetor 2020 Tirane Trajnim / " Njohuri mbi Elektrokardiogramen, EKG”. 738
7 tetor – 11 nentor 2020 QSH Portez, Fier Trajnim “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 319
6 Tetor 2020 Rreshen/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 506
5 Tetor 2020 Rreshen/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 551
3 tetor Peshkopi, 10 tetor Bulqize, 16 tetor Burrel, 17 tetor Erseke, 24 tetor Pogradec, 31 tetor Bilisht, 4 nentor Peshkopi, 13 nentor Bulqize, 20 nentor Burrel, 11 dhjetor Peshkopi, 18 dhjetor Bulqize, 25 dhjetor Burrel 2020/ Seminar "Menaxhimi infermi 560
3 – 4 tetor 2020 Kruje,/Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19” 734
3-4 tetor Korce, 5-6 tetor Berat, 7-8 tetor Lushnje, 10-11 tetor Peshkopi 2020 , Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 572
3 dhe 4 tetor 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 997
3,4 tetor Korce, 10 tetor Gjirokaster, 11 tetor Sarande, 17 Tetor Kavaje 2020 Leksion / “Semundjet gastro-intestinale ne moshen pediatrike dhe te adultit dhe trajtimi i tyre”. 544
3 – 4 tetor 2020, Has/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 522
3 tetor 2020 Gjirokaster /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 488
3 tetor 2020 Durres/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 528
3 tetor 2020 Durres /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 574
3 tetor 2020, Lushnje/ Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 765
3 tetor 2020 Fier/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 491
2 - 3 tetor 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 505
2 tetor 2020 Durres/Trajnim “Te rrisim ndergjegjesimin e te fuqizojme specialistet e shendetit publik per nje sherbim me profesional e me cilesor ndaj personave dhe femijeve intersex” 476
1 tetor – 30 dhjetor 2020 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2020” 294
30 Shtator-01 Tetor 2020 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore" 451
28 dhe 29 shtator 2020 / Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 887
27 - 28 Shtator 2020 Kavaje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 639
8 shtator – 29 dhjetor 2020, Tirane / Trajnim ”Cikel leksionesh per personelin infermieror” 358
26 - 27 shtator 2020 Kavaje/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 631
26 - 27 shtator 2020 Tirane / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 755
26 shtator 2020/ Vlore /Seminar “Te rejat bashkekohore ne menaxhimin e shendetit oral”. 1733
shtator 2020-shkurt 2021 online/ Trajnim ““Një modul trajnimi për zbatimin e reformës së aftesisë së kufizuar dhe ngritja e kapaciteteve të mjekeve dhe administratorëve social për vlererësimin bio-psiko-social të personave me aftësi të kufizuar”.“ 334
26 shtator 2020 Lushnje/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 542
26 shtator 2020 Lushnje/Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 570
26 shtator 2020, Fier/ Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 543
26 shtator 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 878
25 - 26 Shtator 2020 Lushnje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 557
25 dhe 26 shtator 2020 / Fier “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 818
25 - 26 shtator 2020 Durres /Trajnim “Perditesimi i njohurive mbi patologjite me frekuente ne QSH nr 7 ” 454
23 dhe 24 shtator 2020 / Perrenjas “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 587
23 shtator 2020 , Lushnje/ Trajnim “Osteoartriti dhe Spondilioartropatite” 413
22 - 23 Shtator 2020 Shkoder, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 550
29 shtator – 14 nentor 2020 Trajnim QSH Bulqize “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 347
20 shtator - 20 tetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 649
20 - 21 Shtator 2020 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 516
19 shtator 2020 Durres/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 854
19 – 20 shtator 2020, Berzhite/ Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 525
19 shtator 2020 Fier / Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 728
19 shtator 2020 Fier/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 691
18-19 Shtator 2020 Kamez, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 639
17 dhe 18 shtator 2020 / Librazhd “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 669
14 dhe 15 shtator 2020 / Ballsh “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 633
16 shtator 2020 /Kukës. “Edukimi ne Vazhdim per infermieret e Spitalit Rajonal Kukes”. 395
14 shtator – 21 dhjetor 2020 /Tirane, “Cikel leksionesh per personelin Infermieror” 795
14 shtator - 27 nentor 2020, Lushnje/ Trajnim " Standardet bazike te cilesise per akreditimin e institucioneve te KShP" 412
14 shtator - 19 tetor 2020 QSH Dushk“Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 299
13-14 Shtator 2020 Shkoder, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 798
12 – 13 shtator 2020, Lac / Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 664
12 shtator 2020, Durres / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 858
2 shtator - 1 tetor 2020 QSH Klos “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 299
12 shtator 2020 Korce/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 701
1 shtator - 6 tetor 2020 QSH nr 3 Fier“Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID 19” 321
12 shtator 2020 / Tirane“Edukimi i pacientit”. 500
11 shtator – 11 dhjetor 2020 Aranitas/Mallakaster “Grup kolegësh ndërmjet Mjekëve dhe Infermjerëve të QSH Aranitas dhe mjek familje QSh Greshice lidhur me Standardet bazike të cilësisë për akreditimin dhe institucioneve” të kujdesit shëndetësor parësor” 366
11-12 Shtator 2020 Lezhe, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 699
11 – 12 shtator 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 667
10 shtator - 10 tetor 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 757
10-11 Shtator 2020 Durres, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 728
10 shtator 2020 /Kukës. “Edukimi ne Vazhdim per mjeket dhe farmacistet e Spitalit Rajonal Kukes”. 390
10 - 25 shtator 2020 QSH Roskovec Trajnim “Standartet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor” 399
10 dhe 11 shtator 2020 / Gramsh “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 613
shtator - dhjetor 2020 /Kruje. “Edukimi ne Vazhdim per Spitalin Kruje”. 396
5 – 6 shtator 2020, Lezhe / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 696
5-6 shtator 2020 Fier, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 690
5 shtator 2020 Durres/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 689
3 shtator - 14 tetor 2020 QSH Burrel / “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 435
4-5 shtator 2020 Lac "Vaksinimi femijeve 0-14 vjec. Bazat ECO klinike dhe interpretimi i tyre" 431
5 shtator 2020 Korce/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 669
5 shtator 2020 Durres /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 685
29-30 Gusht 2020, Burrel / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 684
31.08.2020, 18.09.2020, 30.09.2020, 16.10.2020, 30.10.2020 /Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Lis lidhur me “Covid 19 dhe roli i ekipit te mjekesise se familjes” 968
29 – 30 gusht 2020 Kamez /Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 703
27 - 28 gusht 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 1044
27 – 28 gusht 2020, Durres / Trajnim “Trajnimi i personelit mjekesor ne menaxhimin e urgjencave mjekesore” 518
24 - 25 gusht QSH Lezhë, 27 gusht QSH Shengjin, 28 gusht QSH Fishte, 29 gusht QSH Zejmen 2020 / Seminar/ "Përkujdesjet infermierore" 789
25 gusht – 27 shtator 2020 QSH Rukaj / “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 445
25 gusht-27 shtator 2020,QSH Suc ”Grupin e Kolegëve ndërmjet Mjekëve dhe Infermierëve të QSH SUC lidhur me “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 356
22 – 23 gusht 2020, Peshkopi / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 692
27 gusht - 30 shtator 2020 “Edukimi në vazhdim 2020 për stafin mjeksor dhe infermieror të QSH. Nr.3 Vlorë” 301
22-23 gusht Belesh, 29 gusht Perrenjas, 6-7 shtator Permet 2020 Leksion / “Semundjet gastro-intestinale ne moshen pediatrike dhe te adultit dhe trajtimi i tyre”. 705
22 – 23 gusht 2020 Tirane /Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 971
19 dhe 20 gusht 2020 / Vlore “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 727
15 gusht 2020 Elbasan/Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 902
15 – 16 gusht 2020, Lezhe / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 681
14 – 15 gusht 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 753
8 gusht 2020 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 781
08-09 Gusht 2020, Vlore / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 811
05-06 Gusht 2020, Gjirokaster /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 798
1 – 7 – 8 gusht 2020 Elbasan , Gramsh , Rrogozhine Leksion / “Semundjet gastro-intestinale ne moshen pediatrike dhe te adultit dhe trajtimi i tyre”. 685
01-02 Gusht 2020, Fier / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 804
30 korrik- 30 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 942
1 gusht 2020 Elbasan/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 775
1 gusht 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet e gjumit, demenca dhe parkinsoni” 752
1 gusht 2020 Durres/Trajnim “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjeksore ” 749
29 - 30 korrik 2020 / Peqin “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 755
29 - 30 korrik 2020 Librazhd / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 749
27-28 korrik 2020 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 843
29 korrik 2020, Vlore /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 821
28 korrik 2020, Durres /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 873
27 korrik 2020, Shkoder /Leksione te hapura“Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 817
26 - 27 korrik 2020, Bulqize / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor 744
25 korrik- 25 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 745
26 korrik 2020 Korce /Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 769
25 korrik 2020 Durres /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 791
25 korrik 2020 Elbasan /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 743
25-26 korrik 2020 Fushe Kruje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 797
25 korrik 2020 Elbasan/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 708
25 korrik 2020, Korce / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 765
25-26 korrik 2020 Vlore / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1242
25 – 26 korrik 2020, Korce / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 702
25 – 26 korrik 2020, Lushnje / Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 639
23-24 korrik 2020 QSH 2 Durres. Trajnim “Edukimi në vazhdim si nje domosdoshmeri e punonjesve te shendetesise per QSH 2 Durres “ 745
25 – 26 korrik 2020, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 818
17 korrik – 17 gusht 2020 Tirane “Kurs i aplikuar i egzaminimeve te ekografise diagnostike” 566
27 - 28 Mars, 3 - 18 Prill 2020 Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut" 1011
21, 22, 28, 29 Mars 2020 Trajnim “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1320
24 - 25 korrik 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 865
14 dhe 15 mars 2020, Gjirokaster / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 955
24-25 korrik 2020 Gramsh “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 810
6 dhe 7 mars 2020 Lac “HTA ne kujdesin shendetesor paresor, bazuar ne faktet shkencore me te fundit. Autizmi Infantil, diagnostikimi i tij i hershem” 1130
24 korrik 2020, Tirane/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 648
6 - 7 Mars 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 1065
prill – dhjetor 2020 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 403
22-23 korrik 2020 Mallakaster, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 662
29 shkurt – 1 mars 2020, Gjirokaster / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 1100
22 korrik 2020, Tirane/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 856
29 shkurt 2020, Trajnim “Aparati paletal expander ben nje korrigjim te shpejte dhe efektive te difektit trasversal”. 1100
21 – 22 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 758
14 - 15 Mars 2020/ Tirane/“Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 1491
20 korrik- 20 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 829
28 - 29 shkurt 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 1288
20-21 korrik 2020 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 950
27 - 28 shkurt, 5 – 6 mars 2020 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1437
20-21 korrik 2020 Kukes, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 824
27 – 28 shkurt dhe 3 – 5 mars 2020 Tirane / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 1247
19 korrik 2020 , Korce / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 768
27 shkurt 2020,Tirane/ Seminar “Nutricioni si element thelbesor ne parandalimin dhe trajtimin e patologjive shendetesore”. 1348
18 - 19 korrik 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 767
27 shkurt 2020 Tirane/Seminar ” Dhimbja si ankesa me e shpejte”. 1070
18 - 19 korrik 2020, Lushnje / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 831
22 – 23 shkurt 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 2272
18 korrik 2020 Elbasan “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 908
22 – 23 shkurt 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 991
18 korrik 2020 Korce /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 811
22 - 23 shkurt 2020, Kucove / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 886
18 korrik 2020 Elbasan “Demtimet alkoolike te melcise” 893
22 shkurt 2020, Tirane/Trajnim “Perdorimi i teknilogjise magneto dinamike ne kirurgjine orale dhe implantare”. 977
18 korrik 2020 Korce/Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 739
15 dhe 16 shkurt 2020 Divjake / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 992
18-19 korrik 2020 Pogradec, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 774
14 - 15 shkurt 2020 Pogradec /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 1045
18 - 19 korrik 2020 Korce / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1310
14 shkurt 2020 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 1065
18 korrik – 22 gusht 2020 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet mjekeve dhe infermiereve të QSH Ballagat Lushnje lidhur me “Roli I ekipit te mjekesise se familjes ne parandalimin dhe kontrollin e Covid 19” 893
8 – 9 shkurt 2020, Korce / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 1048
18 korrik 2020 Korce / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 785
8 dhe 9 shkurt 2020, Elbasan / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 1089
18 korrik 2020 Durres/Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 803
Shkurt - dhjetor 2020, Berat / Trajnim “Edukimi ne vazhdim per Spitalin Rajonal Berat” 1024
17 – 18 korrik 2020, Delvine / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 848
8 shkurt 2020 Tirane / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore.” 1438
8 shkurt 2020 Seminar ” Dhimbja si ankesa me e shpejte”. 1007
17 korrik 2020, Fier/Leksione te hapura “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 890
6 dhe 7 shkurt 2020 Skrapar, 10 dhe 11 shkurt 2020 Elbasan, 12 dhe 13 shkurt 2020 Puke, 10 dhe 11 mars 2020 Peshkopi “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 1143
17-18 korrik 2020 Puke “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 782
7 shkurt 2020 Vlore Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Defibrilation”. 946
16 korrik 2020, Tirane /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 921
2 shkurt 2020, Pogradec /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 906
16 – 17 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 866
1 dhe 2 shkurt 2020, Korce / Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 946
15 korrik- 15 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 985
1 dhe 2 shkurt 2020 Tiranë “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1074
15 korrik 2020,Tirane / Trajnim / Programi EU-MED. Shkathtesite e komunikimit ne fushen e mjekesise ” 852
1 - 2 shkurt 2020 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 984
15-16 korrik 2020 Kavaje, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ”. 831
1 dhe 2 shkurt 2020 Durres / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 886
1 - 2 shkurt 2020 Tirane/Konference: “Lidershipi ne Shendetesi”. 941
15 korrik 2020, Elbasan /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 898
1 shkurt 2020 Tirane / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore.” 1056
15 korrik 2020 Lushnje / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 787
31 janar - 7 mars 2020 Burrel “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesje teknike, mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”. 781
13-14 korrik 2020 Delvine/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 746
31 janar – 1 shkurt 2020 Tiranë/ “Kongresi i VII i onkologjise, pervoje dhe risi ne onkogjinekologji ”. 796
12-13 korrik 2020 Berat, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 810
30 janar - 5 mars 2020 Fier “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesje teknike, mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne”. 819
12 korrik 2020 Korce /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 864
29 janar 2020 Fier, 4 shkurt 20120 Korce, 19 mars 2020 Gjirokaster /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 873
11 – 12 korrik 2020 QSH Laprake, Tirane /Leksion. “Njohja me epidemiologjine e semundjeve infektive dhe praktikat me te mira per mbrojtjen e personelit shendetesor dhe komunitetin ndaj tyre ne kuader dhe me situaten e Covid 19”. 776
29 janar 2020 Tirane / Trajnim ”Role of the CT in head injurises”. 771
11 – 12 korrik 2020, Erseke /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 832
29 Janar 2020,Tirane/ Seminar “Role of the CT in head injuries”. 857
11 korrik 2020 Korce /Trajnim “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 833
25-26 Janar, 2020 Mirdite, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 996
11 – 12 korrik 2020, Korce / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 886
25 janar Peqin, 1 shkurt Berat, 8 shkurt Librazhd 2020/ “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 1008
shkurt mars 2020 Berat / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i mjekeve dhe infermiereve te Spitalit Rajonal Berat 2020 “ 282
11 - 12 korrik 2020 Bilisht / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1299
24 – 25 janar 2020 Bathore Kamez / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 833
11-12 korrik 2020 Sarande/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 710
24 Janar 2020 Durres / Trajnim "Kirurgjia dhe kujdesi perioperator" 759
11 korrik 2020 Korce /Trajnim “Anemite.Nryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike ” 720
23 – 24 janar, 30 – 31 janar 13 – 14 shkurt, 20 - 21 shkurt 2020 Elbansan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 971
10 korrik Tirane, 17 korrik Fier, 24 Korrik Vlore, 30 korrik Shkoder, 2 shtator Gjirokaster, 9 shtator Lezhe, 16 shtator Elbasan, 18 shtator Korce, 30 shtator Tirane, 7 tetor Berat, 14 tetor Diber, 21 tetor Kukes 2020 /Trajnim “Te rrisim ndergjegjesimin e 851
24 – 25 janar 2020 Tirane/Trajnim “2D Lingual-metoda e thjeshtesuar indirekte” . 756
11 korrik 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 857
18 janar 2020, Bilisht /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 830
11 korrik 2020 Durres /Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 800
18 - 19 Janar 2020, Tirane/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 1046
11 korrik 2020 Durres /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 834
18-19 Janar, 2020 Tirane, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standardeve europiane”. 1104
10 korrik- 10 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 843
13 – 17 janar 2020 Shkoder /“Trajnim per sistemin e-referimit ne funksin te informatizimit te te dhenave personale qe paraqiten ne urgjence” 809
10-11 korrik 2020 Skrapar “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor” 714
11, 18, 25 janar 2020 e ne vazhdim Trajnim “Trajnim per sherbimet on-line eAlbania”. 845
10 korrik - 16 tetor 2020 Permet “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet 742
E enjtja e fundit e cdo muaji 2019 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i Qendres Shendetesore te Specialiteteve nr 1 Tirane” 653
9 korrik - 15 tetor 2020 Gjirokaster “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet 698
20 dhjetor 2019 / Durres, “Konferenca e III Menaxhim i avancuar i traumes”. 738
9-10 korrik 2020 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 893
14 dhjetor 2019 Tirane “Infermiere/Mamite dhe roli i tyre per te permbushur nevojat fizike, emocionale dhe psikologjike te nje nene gjate gjithe shtatezanise ne lindje dhe paslindje”. 680
9 korrik 2020 Durres ” Diagnostikimi dhe menaxhimi pathologjive te ndryshme te kujesit paresor”. 906
6, 7, 13, 14 dhjetor 2019 Shkoder “Edukimi i personelit shendetesor dhe perditesimi i njohurivembi tema te ndryshme per QSH 4” 645
7 – 8 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 712
gjate 2019, Tirane / “Cikel Seminaresh per psikologe, punonjes sociale dhe profesioniste te QSUT”. 746
5 korrik- 5 gusht 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 853
4 – 5 korrik 2020, Tirane / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 971
2, 5, 9, 12 dhjetor 2019, Tirane / “Cikel Seminaresh per personelin farmacist”. 716
4-5 korrik 2020 Kukes, Trajnim/ “Ngritja e kapaciteteve ne menaxhimin e emergjencave ne shendet publik ne situate fatkeqesish natyrore dhe epidemie ” 767
25 nentor, 20 dhjetor 2019, Tirane / “Workshop per stafin psikosocial QSUT”. 706
4 - 5 korrik 2020 Korce / Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1005
29 - 30 Tetor 2019, Kukes/ Trajnim “Kanceri i gjirit dhe kujdesi infermieror tek te semuret me kancer te gjirit" 781
4 – 5 korrik 2020, Sarande / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 758
2 mars ne vazhdim 2019 Tirane, “Infermiere/Mami dhe roli i tyre per te permbushur nevojat fizike, emocionale dhe patologjike te nje nene gjate gjithe shtatezanise ne lindje dhe pas lindjes 627
4 - 5 korrik 2020 Elbasan / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 811
4 korrik 2020, Durres / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 856
4 korrik 2020 Korce /Trajnim "Produktet e reja të duhanit dhe metoda të studimit mbi nivelet e duhanpirjes" 760
3, 10, 17, 24, 31 korrik dhe 7 gusht 2020 Kuman Trajnim “Roli i ekipit të mjekësisë së familjes në parandalimin dhe kontrollin e COVID-19” 795
2 - 3 korrik 2020, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ si qasje holistike ndaj dhimbjes totale”. 775
30 qershor – 30 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 1051
30 qershor - 1 korrik 2020 Delvine, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 705
30 qershor – 1 korrik 2020 Elbasan / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 847
28 - 29 qershor 2020 Tepelene, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 703
29 qershor 2020, Tirane / “”Asistenca infermierore tek pacientet me Covid19. Instruksiinet mbi perdorimin e paisjeve personale mbrojtese (PPE) 661
28 qershor 2020 Skrapar / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 746
28 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja 761
27 dhe 28 qershor 2020, Gjirokaster/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 766
27 – 28 qershor 2020, Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 1067
27 qershor 2020 Lushnje / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 758
27 qershor 2020 Korce /Trajnim “Ethja.Koronavirusi dhe virozat stinore” 635
26 qershor 2020 Lezhe / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 804
26 qershor 2020, Durres /Leksion “Obeziteti dhe alternativat moderne te trajnimit”. 772
25 - 27 qershor 2020 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 642
22 qershor 2020 Mamurras “ Crregullimet e ankthit, stresi, crregullimet obsesivo kompulsiv dhe menaxhimi i tyre“. 708
20 qershor – 20 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 912
20 – 21 qershor 2020 Fushe - Arrez / Trajnim “Kujdesjet globale kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 733
20 - 21 qershor 2020 Tepelene Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 774
20 – 21 qershor 2020 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 858
20 – 21 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 870
17 – 18 qershor 2020, Erseke / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 744
15 qershor – 15 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 982
14 – 15 qershor 2020 Korce / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 835
13-14 Qershor 2020 Tirane, 20-21 Qershor 2020 Korce, 27-28 Qershor 2020 Lezhe/ Trajnim “Vaksinimi, kujdesi ne imunizimin e moshave pediatrike". 1859
13 – 14 qershor 2020, Burrel Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 935
13 qershor 2020, Korce / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 842
12 – 13 qershor 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja 890
10 qershor – 10 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 965
8 - 9 qershor 2020 Skrapar, 12 - 13 qershor 2020 Devoll / “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre ” 786
7 - 8 qershor 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 797
5 qershor – 5 korrik 2020,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1254
11 – 12 prill 2020, Tirane / Trajnim “Te permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit” 798
3 prill 2020 , “Current Clinik Challenge in Lung Cancer Algorithm in Albania” 854
2-3-4 Prill 2020 ,Tirane/ “Kongresi i 5 mjekesor multidisilinar ne Shqiperi”. 922
5 - 20 prill 2020 Aranitas/Grup rishikimi ndërmjet mjekeve dhe infermiereve të QSH Aranitas 2020” 341
1 dhe 2 prill 2020 Elbasan “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 1154
28 - 29 mars 2020, Pogradec / Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 851
28 – 29 mars 2020 Fier / Trajnim “Parandalimi i gabimeve mjekesore nepermjet koncepteve te reja “ 1131
22, 23 mars 2020 Krume Has te Kukesit “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 898
21 – 22 mars 2020, Burrel Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 941
20 - 21 mars 2020 Korce /Trajnim “Informimi dhe ndergjegjesimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e kontrollit baze te popullates 35 – 70 vjec” 861
20 mars 2020 / Patos “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 880
14 - 15 mars 2020, Malesi e Madhe / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 876
14 – 15 mars 2020 Pogradec / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 882
13 mars 2020 / Lezhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 884
11 mars 2020 Tiranë/Seminar “Menaxhimi i demtimeve traumatike te nervave periferike “. 1067
10 mars 2020 / Devoll “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 855
7 mars 2020 Tirane/Konference ” Sfidat e reja ne trajtimet alternarive”. 1073
5 mars 2020 Rreshen /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 846
Gjate 2020 , Permet / Trajnim “Trajnimi Personelit te institucionit per urgjencat kryesore mjekesore” 791
20 nentor 2019 – 20 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale QSH Lunxheri/QSH Antigone/QSH Lazarat KSHP Rrethi Gjirokaster” . 624
18 nentor 2019 – 18 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale QSH Cepo/QSH Picar/QSH Odrie KSHP Rrethi Gjirokaster” . 536
14 nentor 2019 – 12 mars 2020 Gjirokaster “Seminare dhe Trajnime profesionale ne QSH Gjirokaster” . 615
9 mars, 26-27 nentor 2020 Fier / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i mjekeve dhe infermiereve te Spitalit Rajonal Fier 2020 “ 268
1 nentor 2019 Tirane /Konference “Roli i vitaminave ne organizem, rendesia dhe ndergjegjesimi per perdorimin efektiv te tyre” 608
1 nentor 2019,Trajnim ” Roli i vitaminave ne organizem, rendesia dhe ndergjegjesismi per perdorimin efektiv te tyre”. 562
nentor 2019 - mars 2020 Libofshe, Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes dhe infermiereve te QSH Libofshe, Fier lidhur me Menaxhimin e Hipertensionit Arterial nga ekipi i mjekeve te familjes” 598
13 Prill 2019 Trajnim “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1292