slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2018

1 tetor – 30 dhjetor 2020 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2020” 409
28 shtator 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 2296
26 shtator 2019,Tirane/ Konference “Roli i MTD ne trajtimin e kancerit”. 2090
20 shtator 2019 Tiranë “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste te Shqiperise dhe Kosoves” 1970
31 Gusht 2019 Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1817
24 gusht 2019,Tirane / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 997
15 Gusht, 2019 Qendra Shendetesore Vranisht, Himare / Trajnim / ”Rihniti alergjik". 1171
9 Gusht, 2019 / Malesi e Madhe / Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1018
8 gusht 2019,Trajnim online ” Sindromat koronare akute dhe kardiopatia iskemike kronike”. 1094
2 Gusht, 2019 Puke /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1117
31 korrik 2019 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. . 1550
30 korrik 2019 Elbasan /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 1121
27 Korrik, 2019 Q.Sh. Z-Herr, Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1107
26 korrik 2019, Shkodër "Kateterizimi venoz periferik, kateterizimi vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1170
27 korrik 2019 Durres “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1144
27 korrik 2019 Kucove /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1031
26 korrik 2019 Puke /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1095
26 korrik 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1093
26 korrik 2019, Shkoder / “Cikel leksionesh ekzaminimi dhe rehabilitimi neurologjik, trajtimi i patologjive kryesore neurologjike” 1144
25 korrik 2019, Rreshen "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 953
25 korrik 2019,Tirane/ Konference “Trajtimi i Mielomes Multiple dhe transplanti i qelizave burimore hematopoiteike – Realitet i ri trajtimi ne Shqiperi”. 1464
25 korrik 2019,Trajnim online ” Melanoma kutane : Nga diagnoza te terapia”. 1030
24 korrik 2019, Lac "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1035
24 korrik 2019 /Has. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te infermiereve te Spitalit Bashkiak Has”. 1176
23 korrik 2019, Tirane "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1380
20 korrik 2019, Erseke "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1085
20 korrik 2019 Korce / Trajnim “Hepatiti kronik D” 1032
20 korrik 2019 , Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 1008
20 korrik 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 1050
20 korrik 2019 Fier “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 1183
20 korrik 2019 Shkoder /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1011
20 korrik 2019 Korce / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1030
20 korrik 2019, Delvine Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1013
19 korrik 2019, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1025
19 korrik 2019, Korce "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1089
17 korrik 2019 Tirane, “Trajnim mbi Osteoartritin, osteoporozes dhe artritin reumatoid”. 1410
16 korrik 2019 Elbasan /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 1094
16 korrik 2019, Berat Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 999
13 korrik 2019 Tropoje/Konference “Urgjencave mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 998
13 korrik 2019, Permet /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1037
13 korrik 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 945
13 korrik 2019 , Berat / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 989
13 korrik 2019 Kucove / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 983
20 Korrik 2019 / Lezhë/ Seminar/ "Përkujdesjet infermierore" 988
13 korrik 2019 Kukes/Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1068
13 korrik 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1513
13 korrik 2019, Kukes "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 979
12 korrik 2019, Tropoje "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1069
12 korrik 2019 Tropoje /Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 958
12 korrik 2019 Kukes/Konference “Vleresimi dhe menaxhimi i urgjencave mjekesore”. 1034
12 korrik 2019 Shkoder/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 1068
11 korrik 2019, Kukes Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e organizimit shendetesor dhe permiresimi i kujdesit infermieror ne te semuret paliativ”. 1126
9 korrik 2019, Elbasan /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1032
6 korrik 2019, Gramsh Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1031
6 korrik 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 874
6 korrik 2019 Elbasan/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1059
6 korrik 2019 Lushnje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 814
6 korrik 2019, Peshkopi /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 949
6-7 Korrik 2019, Tirane/Trajnim/ Prezantim me sistemin ICD10 dhe aplikimi i tij ne sistemet elektronike te shendetesise 1202
6 korrik 2019 Tirane “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 1244
6 korrik 2019 Seminar ” Jeto pa dhimbje”. 1473
5 korrik 2019 , Berat / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 909
1 korrik 2019, Tirane "Menaxhimi Infermieror i situatave klinike ne spitale" 1252
1 korrik 2019 Librazhd Trajnim “Edukimi në vazhdim i personelit per vitin 2019 Spitali Librazhd “ 721
30 qershor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1538
29 qershor 2019 Tirane/Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 1737
29 qershor 2019 Shkoder/Konference “Urgjencave mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 883
29 qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 1155
29 qershor 2019 Elbasan “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1006
28 qershor 2019, Delvine "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1031
28 qershor 2019 Kamez / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 908
28 qershor 2019 Durres ”Trajnim i personelit mjekesor per menaxhimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike dhe urgjencave mjekesore” D 942
28 qershor 2019 Korce /Trajnim. “Kujdesi Shendetesor paresor, risite dhe sfidat ne menaxhimin sa me te mire te pacienteve”. 1697
28 qershor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 883
28 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Hipertensioni arterial” 898
28 qershor 2019 Fier “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 1129
28 qershor 2019 Tirane/uorkshop “Ndertimi i strategjise “Nje Shendet” per kontollin e Leishmaniazes ne Shqiperi.” 886
27 qershor 2019,Tirane/ Konference “Diabeti 2019. Risite e fundit ne trajnimin e tij”. 1770
27 qershor 2019 Tirane/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 880
27 qershor 2019, Sarande "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 889
27 qershor 2019, Tirane/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 1011
26 qershor 2019 Durres Trajnim /“Trajnim mbi komunikimin nderpersonal ne Njesine Vendore te kujdesit shendetesor” 1240
26 qershor 2019 Elbasan/Seminar “Maiutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1096
26 qershor 2019 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 871
26 qershor 2019 “Simpoziumi XIII Vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik per nje qasje sa me bashkekohore ndaj te gjithave kategorive te individeve qe kerkojne ose perfitojne sherbime nga SHSP”. 905
26 qershor 2019 Shkoder “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 1017
25 Qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hipertensioni arterial” 2036
24 qershor 2019 Shkoder / Trajnim “Perditesime mbi insuficencen kardiake dhe SPOK” 1013
24 qershor 2019 Durres “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 944
24 qershor 2019, Librazhd "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 954
22 qershor 2019 / Kruje “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1217
22 qershor 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 864
22 qershor 2019 Durres “Konferenca e X mediko kirurgjikale ”. 834
22 qershor 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 997
22 qershor 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 892
22 qershor 2019 Tirane / Konference “Nga endodontia ne restaurim, koncepte bashkekohore”. 902
22 qershor 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1366
22 qershor 2019 Puke “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 819
22 qershor 2019, Librazhd Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1075
21 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca I mbarekombetare e Shkencave Mjekesore Teknike” 1156
21 qershor 2019 Korce “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 941
21 qershor 2019 / Tirane /Trajnim “Roli i farmacistit ne keshillimin e pacienteve gjate periudhes perinatale”. 752
21 qershor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 768
21 qershor 2019 , Durres / Trajnim “Hipertensioni arterial” 821
21 qershor 2019 Malesi e Madhe “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet te shendetetit seksual dhe riprodhuesne komunitet me ofrues shendeti dhe mediator te shendetit ne komunitet” 943
21 qershor 2019 Tirane/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 803
21 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 868
20 qershor 2019 QSH Ballagat, Lushnje/ Trajnim “Matja me veteraportim e perdorimit te paisjeve te cantes se infermierit ne punen e perditeshme” 1110
20 qershor 2019,Tirane/ Konference “Komplikacionet e hershme dhe te vona qe sjellin crregullimet endokrine kronike ne organizimin e njeriut”. 1500
19 Qershor 2019, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1368
19 qershor 2019 Tiranë “Patologjite ne kujdesin Shendetesor Paresor. Diagnostikimi i Hershem. Trajtimi i tyre”. 983
18 qershor 2019, Gjirokaster /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 967
18 qershor 2019 Tirane / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 901
18 qershor 2019 Tirane Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. 756
17 qershor 2019, Prrenjas "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 995
15 qershor 2019, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1585
15 qershor 2019 Golem Kavaje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 782
15 qershor 2019 Fier/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1010
15 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Patologjite e ORL. Roli i mjekut te familjes” 1050
15 qershor 2019 / Bajram Curri “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 982
15 qershor 2019 , Elbasan / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 919
15 qershor 2019 Korce / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 962
15 qershor 2019 Tirane Seminar ” Jeto pa dhimbje”. 931
15 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 922
15 qershor 2019, Fier Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 992
15 qershor 2019, Peqin "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 966
14 qershor 2019 Peshkopi, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1469
14 Qershor 2019 , Tirane / Trajnim “Hipertensioni arterial” 1568
14 qershor 2019 Durres/Konference. “Kirurgjia mini-invazive transvaginale dhe urogjinekologjia” 1025
14 qershor 2019 Tirane/Trajnim “Estetika dhe restaurimi i dhembeve anterior dhe posterior me nje teknike inovative dhe minimalisht invazive” . 1130
14 qershor 2019 Lac “Urtikaria alergjike. Astma bronkiale tek femijet” . 792
13 qershor 2019 Berat “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 939
11 qershor 2019, Elbasan "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1080
8 qershor 2019/ Vlore /Seminar “Konferenca e 1re ne Shendet Publik dhe Shkenca Infermierore”. 2350
8 Qershor 2019, Berat, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1004
8 qershor 2019 Lezhe / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 960
8 qershor 2019 Elbasan " Antitrupat monoklonale ". 1016
8 qershor 2019 Elbasan "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 977
8 qershor 2019 , Fier / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 1114
8 qershor 2019 / Tepelene. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1010
8 qershor 2019 Kukes / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 824
8 qershor 2019 Fier / Trajnim “Hepatiti kronik D” 1050
7 qershor 2019 / Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 1374
7 qershor 2019 Gjirokaster, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1237
7 qershor 2019 Tirane/Konference. “Konferenca e II kombetare e Mjekut te Pergjithshem dhe Familjes”. 1240
7 qershor 2019 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1781
5 qershor 2019 Tirane “Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 1545
3 qershor 2019 Elbasan, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 999
1 qershor 2019 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1142
1 qershor 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 984
1 qershor 2019 Fier "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 932
1 qershor 2019 Burrel/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 876
1 qershor 2019 Fier" Antitrupat monoklonale ". 1339
1 qershor 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 1172
31 maj 2019 Kukes, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1249
31 maj 2019 Shkoder“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 1034
31 maj 2019 QSH Klos, Burrel/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 973
31 maj 2019 Tirane/ Konference Shkencore “Trajnim Specializues ne EMDR. Niveli i pare”. 1299
31 maj 2019 Tirane, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 1159
30 maj 2019,Tirane/ Seminar “Emergjenca kardiake, diagnoza dhe trajtimi optimal i tyre”. 1524
30 maj 2019 Konference/“Konferenca e katert Shkencore Studentore” 923
30 Maj 2019, Fier, Konference "Perditesimi mbi semundshmerine dhe trajtimin e Insuficiences Kardiake" 853
30 maj 2019, Pogradec /Leksione te hapura/ “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus” 837
30 maj 2019 Berat“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 921
29 Maj 2019, Lushnjë / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 847
29 maj 2019, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 1123
29 maj 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1778
29 maj 2019 Elbasan“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 934
28 maj 2019, Delvine /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1019
27 maj 2019 Vlore / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1119
27 maj 2019 Vlore / “Koma pediatrike dhe Kujdesi infermieror ne marrjen e ushqimeve dhe likideve nepermjet sondes nazogastrike“ 919
27 maj 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1335
27 maj 2019 Korce“Shendet i mire, Jete me e mire. Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbimet shendetesore dhe edukimi per kujdesin shendetesor per grupet vulnerabel ne Shqiperi ” 916
25 maj 2019/ Vlore /Seminar “Njohja e faktoreve te riskut dhe diagnostikimi i hershem i kancerit gastrik-pike kyce ne parandalimin dhe prognoze”. 1352
25 maj 2019 Fier/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 995
25 maj 2019 Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 1111
25 maj 2019 Durres " Antitrupat monoklonale monoklonale ". 1092
25 maj 2019 Fier/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 932
24 maj 2019 Korce, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1253
24 maj 2019 / Ndoj – Kruje /Trajnim “Shenjat Vitale”. 941
24 maj 2019, Vlore Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1178
24 maj 2019 Lezhe, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 937
24 maj 2019 Durres / Konference“Breast Cancer; A Continuing Challenge”. 1264
23 maj 2019,Tirane/ Seminar “Ndikimi i semundjeve kardiake ne cilesine e jetes se pacientit”. 1127
23 maj 2019 Tirane/ Konference “Pacienti Kompleks. Sfida e sotme dhe e se ardhmes”. 1684
21 maj 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1342
21 maj 2019 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 996
20 maj 2019 Elbasan / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1035
20 maj 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1085
20 maj 2019 Korce / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 948
18 maj 2019 Tirane/Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 2225
18 maj 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1390
18 maj 2019 Durres / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1578
18 maj 2019 Fier/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 1030
18 maj 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 925
18 maj 2019 Durres / Trajnim “Hepatiti kronik D” 898
18 maj 2019 , Durres / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 979
18 maj 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 1004
18 maj 2019 Lezhe / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 788
18 maj 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1043
17 maj 2019 Pogradec /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 799
17 maj 2019, Delvine /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 917
16 maj 2019, Fier / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 970
16 maj 2019 Tirane/Trajnim “Perqasja : Nje shendet per gripin” 880
15 maj 2019, Durres / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 924
14 maj 2019, Shkoder / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 884
13 maj 2019 Vlore / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1064
13 maj 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1076
11 maj 2019 Shkoder / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1019
11 maj 2019 Shkoder “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 1082
11 maj 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 901
11 maj 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 911
11 maj 2019 Fier " Antitrupat monoklonale ". 1006
11 maj 2019, Durres/ Kongresi nderkombetar i infermiereve “Kujdesi infermieror ne specialitete". 1216
11 maj 2019 Tirane/Konference “Vleresimi dhe menaxhimi I urgjencave mjekesore”. 1067
10 maj 2019 Tiranë “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste te Shqiperise dhe Kosoves” 2184
10 maj 2019, Tirane. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 968
10 maj 2019 Fier/Trajnim. “Kujdesi Shendetesor paresor, risite dhe sfidat ne menaxhimin sa me te mire te pacienteve”. 912
10 maj 2019 Berat “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 914
8 Maj 2019 Lezhe, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1358
9 maj 2019 Tiranë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 6 ”. 1607
9 maj 2019, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1124
7 maj 2019, Berat /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1055
5 maj 2019 Berat “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 978
6 maj 2019 Elbasan/ Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 938
6 maj 2019 Korce / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Integrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 918
4 maj 2019 Permet. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1386
4 maj 2019 Gjirokaster “Konferenca IX Rajonale e Shendetit Publik” . 1129
4 maj 2019 Korce / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 1046
4 maj 2019 Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 1093
4 maj 2019 Sarande/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 972
4 maj 2019 Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 896
4 maj 2019 Korce " Antitrupat monoklonale ". 977
4 maj 2019 Durres/ Konference“Diagnoza dhe Menaxhimi i sinkopit bazuar ne udherrefyes”. 953
4 maj 2019 Puke “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 919
4 maj 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma komplekse, psikiatria dhe terapia me EMDR”. 1345
3 Maj 2019 Elbasan, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1509
3 maj 2019, Tirane, Konference “International congress: Advances in obsetrics gynecology and ultrasound”. 807
2 maj 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 971
2 maj 2019 Durres / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 977
2 maj 2019 Korce /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 920
30 Prill 2019 Fier , “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1452
28 prill 2019 Maqellare/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 783
30 prill 2019/ Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne kujdesin shendetesor paresor” 1154
27 prill 2019 Tirane / Trajnim ” Ekzaminimi i gjirit me ultratingull”. 1069
27 prill 2019 Tirane, “Konferenca e 1re e Qendrave Shendetesore ne Specialitete”. 1119
27 prill 2019 Durres/ Trajnim “Hepatiti kronik D” 1037
27 prill 2019 , Durres / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 977
27 prill 2019 Tirane “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1438
26 prill 2019 Tirane/Trajnim “Studimi i prevalences se infeksioneve spitalore ne kujdesin shendetesor dhe perdorimin e antibiotikeve ne spitalet e kujdesit shendetesor” . 1219
26 prill 2019 Peshkopi/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 876
25 prill 2019,Tirane/ Seminar “Stroku, faktoret e riskut dhe sfidat e trajnimit te tij”. 1464
23 prill 2019 Durres, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1519
22 prill 2019 Kruje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 985
22 prill 2019/ Trajnim “Trajnim multidisiplinar mbi Kujdesin Paliativ” 926
21 prill 2019 Gjirokaster/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 917
21 prill 2019 Sarande “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 851
20 prill 2019 Tepelene “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 901
20 prill 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 877
20 prill 2019 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1879
20 prill 2019 Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 941
19 prill 2019/ Trajnim “Trajnim multidisiplinar mbi Kujdesin Paliativ” 1820
19 prill 2019, Berat /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 882
19 prill 2019 Sarande/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 949
19 prill 2019 , Vlore / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 1113
19 prill 2019 Durres / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 933
18 prill 2019,Tirane/ Seminar “Menaxhimi i pacientit pas kirurgjive te medha abdominale, nje sfide per pacientin dhe stafin”. 1184
15 prill 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1043
15 prill 2019 Tirane / Trajnim “Trajnim i trajnereve: Inegrimi i sherbimeve shendetesore dhe sociale ne praktiken e konsultorit te femijes – mbeshtetje familjeve per mirqenien e femijeve” 1065
15 prill 2019, Fier /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 876
14 prill 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 901
14 prill 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 954
13 prill 2019 Tirane / Trajnim ” Ultrasoni abdominal per mjeket specialiste”. 1010
13 prill 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 893
13 Prill 2019 Korce, Leksion “Hepatiti Kronik" 1044
13 prill 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 892
13 Prill, Tirane Uorkshop “Impakti i sistemit nbeshtetes per diagnozen mjekesore ne alergologji.Alergjia molekulare, ditari elektronik” 1113
13 Prill, Tirane “Konferenca Kombetare e Profesionisteve te Shendetesise 2” 1453
13 prill 2019 Puke. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1184
13 prill 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 1360
13 prill 2019 Maliq /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1008
12 prill 2019 Tirane / Konference “DSSH – Ditet e studimeve shqiptare 2019: Diagnozat dhe prognozat” 1306
12 prill 2019, Trajnim “Kursi Klinik i teknikes Straight Wire”. 2727
11 prill 2018, Tirane / Konferenca “3rd International Conference in Human, Social and Applied Sciences – medicine Session ”. 770
10 prill 2019 Kavaje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1027
10 prill 2019 Tirane/Trajnim “Raportimi i semundjeve infektive sipas ligjit te ri te semundjeve infektive” . 918
9 Prill 2019 Berat, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1024
9 Prill 2019 Malesi e Madhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 859
8 prill 2019 Fier “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne kujdesin Shendetesor paresor” 789
7 prill 2019 Lushnje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 984
7 prill 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1161
6 Prill 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 1105
6 prill 2019 Durres “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1061
6 prill 2019 Korce/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 890
6 prill 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1033
6 prill 2019 Tirane / Uorkshop “Teknikat e reja kirurgjikale ne fushen e ortopedise, urologjise dhe gjinekologjise. Eksperienca e kirurgjise italiane” 912
6 prill 2019 Tirane/Trajnim/ “Diagnoza, menaxhimi dhe parandalimi i infeksioneve seksualishte te transmetueshme” 840
6 prill 2019, Elbasan/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1113
5 prill 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1086
5 prill 2019 Trajnim “Implanto–Proteza , hand-on & Clinical Course” 827
3 Prill 2019 Lushnje, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1125
3 prill 2019 Permet “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 967
1 prill 2019 QSH Arras / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 772
31 mars 2019 Sarande “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 846
30 mars 2019 Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 1024
30 mars 2019/ Vlore /Konference “Integrimi i evidencave te kerkimit shkencor ne permiresimin e kujdeseve infermierore”. 2269
30 mars 2019 Fushe Arrez, Puke / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 940
30 mars 2019 Tepelene “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre” 930
30 mars 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1428
30 mars 2019 Korce/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 927
29 mars 2019/ Tirane ”Menagment of Digestive Diseases” 1149
29 mars 2019 Tirane, “EASD Postgraduate Course on Clinical Diabetes and its Complications”. 1120
29 mars 2019, Fier /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1102
29 mars 2019 , Korce / Uorkshop “Dhimbja kronike” 983
28 mars 2019 , Tirane / Uorkshop “Dhimbja kronike” 1244
28 mars 2019,Tirane/ Konference “Terapia renale zevendesuese, sfidat per te ardhmen”. 1251
27 mars 2019 Tirane "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 1080
27 mars 2019 Tirane / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 1144
27 mars 2019 Korce/ Trajnim “Perditesime ne menaxhimin e semundjeve kronike te sistemit Kardio-Respirator” 916
27 mars 2019 QSH Kala e Dodes, Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 708
26 mars 2019 QSH Lure, Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 741
25 mars 2019,Tirane/ Konference “Roli i infermieres ne menaxhimin dhe edukimin e pacienteve me semundje kronike te veshkave”. 995
23 mars 2019 Rreshen. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre” 1076
23 Mars 2019/Korçe/Trajnim: "Antitrupat monoklonale" 925
23 mars 2019 Fier / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 918
23 mars 2019, Korce "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 919
22 mars 2019 “Trajnim per Ekografine Abdominale per mjeket specialiste”. 1328
22 mars 2019 Lac, Kurbin / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 845
22 mars 2019 Trajnim “Mikroendodoncia ekselente”. 1026
21 Mars 2019/ Martanesh, Bulqize/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Martanesh, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 967
21 mars 2019, Lushnje "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 897
20 mars 2019 QSH Zall - Dardhe & Zall - Rec 2019 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 1004
19 Mars 2019 Kukes, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1069
19 Mars 2019 Vlore, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1175
18 Mars 2019/ Aranitas/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Aranitas , "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 1045
17 mars 2019 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 945
16 mars 2019 Korce. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1227
16 mars 2019 Elbasan / Trajnim “Gabimet e mundeshme ne procesin e terapise farmakologjike. Pergjegjesite infermieristike” 962
16 mars 2019 , Peqin / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 1015
16 mars 2019 Fier / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 942
16 mars 2019 Tirane/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1249
16 mars 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 989
16 mars 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1065
15 mars 2019, Kavaje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1000
12 Mars 2019 Korce, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1064
12 mars 2019 Shkoder, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 1120
10 mars 2019 Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 890
9 Mars 2019 / Workshop: "Sesione pune per ofrimin e sherbimeve ne Qendren e Menaxhimit te Krizes ne Rastet e Dhunes Seksuale" 1210
9 mars 2019 Pogradec,/ Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 965
9 mars Fier, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 942
8 Mars 2019 / Trajnim: "Trajnim mbi Kirurgjine Implantare" 1045
8 mars 2019 Trajnim “First Steps ne Ortodoncine Fikse”. 926
8 Mars 2019/ Ostren dhe Trebisht/ Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Ostren dhe Trebisht/ "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 1020
8 mars 2019, Kavaje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 987
7 Mars 2019 Diber, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 941
7 mars Berat, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 1004
6 Mars 2019/ Suç, Burrel/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Suç, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 948
6 mars 2019 Vlore /Seminar “Detresi dhe inkopetenca respiratore te femijet dhe infeksionet e perseritura urinare “ 839
5 mars Elbasan, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 935
5 Mars 2018 Fier “Grup rishikimi ndermjet mjekeve te familjes se QSH nr 3 Fier lidhur me Menaxhimin e Hipertensionit Arterial nga ekipi i mjekeve te familjes” 731
4 Mars 2019/ Dermenas, Fier/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Dermenas, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 942
4 mars 2019 Lushnje “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH” 917
4 Mars 2019 Gjirokaster, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 879
3 mars 2019 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 881
2 mars 2019 Tirane, “Trajnim i klasit me bashkekohor per nderhyrjet ne mushkeri me ane te metodes VATS (Video Assisted Thoracoscopic Surgery)” 791
2 mars 2019 Lushnje. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1122
2 mars 2019 , Pogradec / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 964
2 mars Sarande, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 879
2 mars 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 1220
2 Mars 2019 Has, Kukes / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 868
1 mars 2019 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit” 1818
1 mars 2019 QSH Golem Lushnje / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 724
1 mars 2019 QSH Kurjan 2019 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 761
1 Mars 2019/ Burrel/ Trajnim: "Rritja e rolit te infermierit nepermjet trajnimit ne vendin e punes ne Kujdesin Shendetesor Spitalor" 866
28 Shkurt 2019, Tirane Konference "Kirurgjia mini invazive ne oftamologji" 1004
28 Shkurt 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 940
28 shkurt 2019 Fier / Trajnim “Aftesim e ngritje etiko-profesionale ne Infermieret e Spitalit Rajonal Fier “ 733
28 Shkurt 2019 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 951
28 shkurt Durres, 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 932
27 shkurt 2019, Lushnje /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1006
27 Shkurt 2019/ Dushk, Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 877
27 Shkurt 2019/ Shkoder/Konference/ " Perditesime ne menaxhimin e semundjeve kronike te sistemit Kardio - Respirator" 1145
26 Shkurt 2019/ Kolonje Lushnje/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Kolonje, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 882
26 shkurt, Shkoder 2019 “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 926
25 Shkurt 2019 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 963
25 Shkurt 2019, Tirane/ Trajnim ne vendin e punes / "Zbatimi korrekt i teknikave infermierore ne parandalimin e infeksioneve spitalore si mjet per rritjen e sigurise se pacienteve ne spitale" 784
24 Shkurt 2019 / Kavaje / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 852
23 shkurt 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1406
23 Shkurt 2019/ Tirane / Konference/ " Problematikat e frymemarrjes gjate gjumit - Nje perqasje multidisiplinare" 954
23 Shkurt 2019 Vlore / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1028
22 Shkurt 2019 Brataj, Vlore / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 866
22 Shkurt 2019 / Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 784
20 shkurt 2019 QSH Mbrostar / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 760
21 shkurt 2019 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1164
16 shkurt 2019 Fier. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 1199
16 shkurt 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 925
16 shkurt 2019 Durres / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1284
15 shkurt 2019, Erseke /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 896
15 shkurt 2019 Rreshen / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 883
14 Shkurt 2019 / Leksion:"BLSD-PBLSD:Udhezimet 2015" 850
14 shkurt 2019 Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1059
14 Shkurt 2019 / Leksion:"Terapia e buzeqeshjes. Efektiviteti dhe aplikimi ne kontekstin e kujdesit" 791
14 Shkurt 2019 / Leksion: "Disfagia: Kur gelltitja behet e veshtire" 885
14 Shkurt 2019 / Leksion:"Stresi i lidhur me punen" 799
14 Shkurt 2019 / Leksion:"BLSD-PBLSD:Udhezimet 2015" Noduli i Tiroides 796
11 shkurt 2019 QSH Zharrez / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 722
10 shkurt 2019 Tropoje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 774
9 shkurt 2019 Kukes / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 824
9 shkurt 2019, Tirane/ Kongresi“Konferenca 1-re Rajonale e Geriatrise dhe Gerontologjise". 1736
9 shkurt 2019 , Librazhd / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 989
9 shkurt 2019 Gramsh. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre”. 890
9 shkurt 2019 Fushe - Kruje/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 917
8 shkurt 2019 Tropoje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 786
8 shkurt 2019, Bilisht /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1009
7 shkurt 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1143
5 shkurt 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 959
4 shkurt 2019 / Perditesim per protokollet dhe standartet e terapise Antiretrovirale” 854
2 shkurt 2019 Rubik/ Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 913
2 shkurt 2019 Sarande/Konference “Osteoporoza dhe osteoartriti ne shendetin kockor”. 992
2 shkurt 2019, Trajnim “Trajtimi i malokluzionit te klasave te II-ta dhe te III-ta”. 849
2 shkurt 2019 , Fier / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 894
1 shkurt 2019, Pogradec /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1025
31 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1041
29 janar 2019 / Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1542
29 janar 2019 QSH Fier nr 3 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 701
26 janar 2019 Tirane, Konference: “Perqasja Multi-Specialistike ne semundjet kardiake”. 2538
26 janar 2019, “Trajtimi i rasteve te urgjences ne momentet e kalimit ne akt, te ankthit dhe formacioneve te tjera te pavetedijeshme tek te rrriturit dhe femijet ”. 1055
26 janar 2019 Kruje / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 939
25 janar 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 977
25 janar 2019 QSH Muhurr Diber / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 766
24 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 878
19 janar 2019 Shkoder “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1021
19 janar 2019 Berzhite,Tirane / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 905
18 janar 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1153
17 janar 2019 Elbasan,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 920
17 janar 2019 QSH Kuman / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 756
11 janar 2019 QSH Burrel / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 764
Gjate 2019 Shkoder /“Edukimi ne Vazhdim per stafin infermieror te Spitalit Rajonal Shkoder” 736
29 dhjetor 2018 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1123
29 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 1058
28 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 1073
28 dhjetor 2018, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1174
28 dhjetor QSH Perondi 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 1382
28 dhjetor 2018 Konference/ Psikiatria e femijeve dhe adoleshenteve: Sfidat dhe Reflektime 1229
26 dhjetor 2018, “Inovacionet ne shkencat mjekesore”. 1394
27 dhjetor 2018,Tirane/ Konference “Vleresimi i kolikes abdominale ne urgjence”. 1386
23 dhjetor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik 1146
22 dhjetor Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 978
22 dhjetor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik 2033
22 dhjetor 2018 Gjirokaster “Konferenca VIII Rajonale e Shendetit Publik” . 976
22 dhjetor 2018, Baldushk/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1152
22 dhjetor 2018 Gjirokaster / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 944
22 dhjetor 2018 Fier / Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 1185
22 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 1252
22 dhjetor 2018 Korce: “Menaxhimi i urgjencave ne Obsetrike dhe Gjinekologji”. 1060
21 dhjetor 2018 Elbasan/ Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 1193
21 dhjetor 2018,Tirane/Konference“Ku mbaron ortodoncia dhe ku fillon kirurgjia ortodontike”. 847
21 dhjetor 2017 Durres ”Rritja e kapaciteteve te stafit shendetesor mbi aspektet e akreditimit te QSH -se si dhe perditesimi i njohurive mbi diagnostikimin dhe trajtimin e rasteve te ndryshme klinike” 991
21 dhjetor 2018 Tirane/Trajnim “Survejanca e gripit, SARI dhe prezantimi i planit te pergjigjes ndaj pandemive” . 1285
21 dhjetor Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 904
21 dhjetor 2018, “Konferenca e 8 e Reumatologjise Shqiptare”. 766
21 dhjetor 2018, Tirane / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1216
21 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 1069
19 dhjetor 2018 Vlore “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 1171
19 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1887
18 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1677
18 dhjetor 2018, Tirane me transmetim ne Kukes, Shkoder, Lezhe, Durres, Elbasan, Fier, Vlore, Korce, Berat, Gjirokaster “Ne sherbim te ngritjes profesionale te farmacisteve” 1096
18 dhjetor 2018 Durres/ Trajnim “Zbatimi i Protokolleve mjekesore dhe te performances vendimtar ne uljen e riskut te pacientit ,nepermjet programeve SAFTY ne praktiken mjekesore” 990
17 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1741
17 dhjetor 2018 Tirane “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 1404
17 dhjetor 2018/ Trajnim “Patologjite gjinekologjike me te shpeshta ne primar dhe egzaminimi pelvik” 882
16 dhjetor 2018, Berat. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 835
15 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 990
15 dhjetor Tirane, 2018 Konference: “Konferenca per Kerkim Shkencor ne Shendetesi II”. 3784
15 dhjetor 2018 Konference“Te rejat ne menaxhimin e semundjes valvulare ne zemer”. 798
15 dhjetor 2018, Tirane/Konference “100% dhurim vullnetar per gjak te sigurt 892
15 dhjetor 2018 Tirane / ” Sindromi ethor, diagnoza dhe menaxhimi 1071
15 dhjetor 2018 Vlore / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve spitalore “ 857
15 dhjetor 2018 Berat / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 935
15 dhjetor 2018/ Trajnim “Probleme te zakonshme te veshit , te syrit ne kujdes primar dhe ekzaminimi neurologjik” 970
15 dhjetor 2018, Tirane. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 995
15 dhjetor 2018 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 918
15 dhjetor 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare" 1405
15 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Aktualitete per Imunoficencat primare ne Shqiperi” Ne bashkepunim me projektin Europian te Imunodeficencave Primare: J.PROJECT 806
15 dhjetor 2018 Puke,” Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore”. 822
15 dhjetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1625
14 dhjetor 2018 Elbasan, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1099
14 dhjetor 2018 Tirane “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1013
14 dhjetor QSH Kozare, Berat 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 731
14 dhjetor 2018, Konference “Kurs i dyte i ekografise ne praktiken klinike” Fokus mbi ekografine abdominale 876
14 dhjetor 2018 leksion ”Kanceri kolo-rektal”. 1098
14 dhjetor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 896
13 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 819
12 dhjetor 2018 Tirane, “Zbulimi i hershem i kancerit te qafes se mitres – ngritja e kapaciteteve te ofruesve te kujdesit shendetesor ne kujdesin shendetesor paresor” 758
12 dhjetor 2018 Tirane Trajnim per Trajneret / PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 847
12 dhjetor 2018/ qsh Otllak Berat/Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 724
11 dhjetor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1112
11 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 1189
11 dhjetor 2018, Tirane “Ne sherbim te ngritjes profesionale te farmacisteve” 1092
10 dhjetor 2018 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 866
10 dhjetor 2018, “Terapite alternative per depresionin duke perfshire intervenimet elektronike dhe ndikimin e dietes dhe ushqyerjes ne simptomat e depresionit 782
9 dhjetor 2018 , Lushnje / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 1079
8 dhjetor 2018 , Pogradec / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 1040
8 dhjetor 2018, Shkoder / “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal” 789
8 Dhjetor 2018/ Peshkopi, Diber/Trajnim: "Grup Rishikimi ndermjet infermiereve dhe mjekeve te QSH-se Peshkopi, "Perdorimi i cantes se infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor" 744
8 dhjetor 2018 Tirane ”Metodat bashkekohore ne trajtimin e pacienteve me insuficence kardiake”. 801
8 dhjetor 2018, Lushnje / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 952
8 dhjetor 2018 Has / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 788
7 dhjetor,2018 "Ankorimi skeletik ne ortodonci:Protokolle dhe mundesi te reja terapeutike" 1616
7 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 953
7 dhjetor 2018, Tirane / “Te njohim dhe te interpretojme EKG ne urgjence”. 1007
7 dhjetor 2018 Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1002
7 dhjetor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1203
7 dhjetor 2018 Elbasan / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit tek sherbimi shendetesor sipas modelit europian te mjekesise se familjes dhe menaxhimi i integruar infeksioneve te rrugeve te siperme respoiratore” 1167
7 dhjetor, 2018 Tirane / Trajnim “Hipertensioni dhe Kriza Hipertensive ” 2283
7 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 2435
7 dhjetor 2018 Has / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 851
6 dhjetor 2018, Trajnim « International 6th Course of Basic Microsurgical Traning 802
6 dhjetor 2018, Trajnim «Terapia e te folurit me femijet e vegjel me ulje te degjimit 775
6 dhjetor 2018, Trajnim « Kirurgjia eksperimentale dhe mikrokirurgjia ne eksperimentet mbi kafshet dhe ne trajnimin kirurgjikal “ 937
4 dhjetor 2018 Tirane,Trajnim “Roli i personelit shendetesor ne depistimin dhe menaxhimin e dhunes tek grate shtatezena dhe femijet”. 1290
4 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 1306
3 dhjetor 2018/Q.SH. Specialiteteve Nr.3/ Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1302
3 dhjetor 2018 Tirane/ Konference “Vleresim Bio-Psiko-Social i aftesise se kufizuar dhe rolet e pergjegjesiste e stafit qe perfshihet ne rrjetin e vleresimit te aftesive te kufizuar” 733
3 dhjetor 2018 Lac, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1000
3 dhjetor 2018, Trajnim « International 6th Course of Basic Microsurgical Traning 776
1 dhjetor 2018 / Sarande/Trajnim “Identifikimi dhe vlerësimi i nevojave të pacientëve. Parandalimi i vuajtjeve dhe përmirësimi i gjendjes së tyre me anë të Komunikimit Terapeutik” 1038
1 dhjetor 2018 Fushe-Kruje/ Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 1117
1 dhjetor 2018 Tirane / Trajnim / “Zhvillimi i kompetencave personale dhe sociale per profesionistet e kujdesit shendetesor”. 753
1 dhjetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 919
1 dhjetor 2018 ,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1239
1 dhjetor 2018 , QSH Sinje “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 954
1 dhjetor 2018 , Tirane / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 1033
1 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 897
29 nentor – 29 dhjetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1759
25 nentor – 25 dhjetor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1470
17, 18, 24, 25 Nentor 1,2,8,9 Dhjetor 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1647
25 – 26 nentor 2018 Peshkopi /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 990
24 - 25 nentor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 2113
24 – 25 nentor 2018 Peshkopi /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 988
24 nentor 2018 Shkoder / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 1306
24 nentor 2018 Korce ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 1004
24 nentor 2018, Kamez / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1087
24 nentor 2018 QSH Sinje/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1040
23, 24, 25 nentor 2018 Konferencë ” Konferenca e X Ndërkombetare në Specialitete ”. 2703
23 – 24 nentor 2018 Konferencë ” 3rd International Conference on Applied Biotechnology – “Medical Biotechnology”. 1985
23 - 24 nentor 2018 Tirane/ “Ortodontia e pacientit ne rritje” 1362
23 nentor 2018 / Konference « Farmacisti dhe pacienti : Sistemi muskulo-skeletik» 1488
23 nentor 2018 Tirane/Trajnim “Survejanca e gripit, SARI dhe prezantimi i planit te pergjigjes ndaj pandemive” . 1341
22 nentor, 13 dhjetor 2018, 25 janar, 22 shkurt, 15 mars 2019 / Trajnim “Trajnime per stafin e Qendres Shëndetësore ABC” 1453
22, 23, 26 nentor 2018 Leksion“Kanceri i Pulmonit dhe UNE, Tipe te ndryshme, rrugetime te ndryshme” 1056
22 nentor – 22 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1089
22 nentor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1045
20 nentor – 20 dhjetor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1983
20 - 22 nentor 2018, “Elektrokardiograma. Kryerja dhe interpretimi ne praktiken klinike 797
20-21 nentor 2018, Konference “ Cikli i frankofonise mjekesore, Perditesim ne Heaptologji » 1196
19 – 27 nentor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1360
17 nentor 2018 Tirane/ Trajnim “Zhvillime te reja ne fushen e crregullimeve psikologjike dhe mendore. Kontributi i terapise EMDR”. 1526
18 nentor 2018, Berat. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1051
17, 24 Nentor, 3 dhjetor 2018 Tirane/Konference: “Trajnim mbi sistemin kardiovascular. Fokusi mbi hipertensionin”. 1815
17 – 18 nentor 2018 Puke / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 985
17 nentor 2018 , Berat “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 972
17 – 18 nentor 2018, Berat /Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 915
17 nentor 2018 , Fier / Trajnim “Hipertensioni arterial” 946
17 nentor 2018 Berat/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 874
17 - 18 nentor 2018 /Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1167
16 nentor – 16 dhjetor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1698
15 – 17 nentor 2018,Tirane/ Konference “Kongresi i IV Nderkombetar i Mjekesise Multidisiplinare”. 2086
15 nentor 2018 Fan , Mirdite “Higjena e duarve tek operatoret shendetesor” 956
14 nentor 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 898
14 nentor 2018 Tirane, /Leksion “Parandalimi, zbulimi i hershem dhe mjekimi i Diabetit Mellitus”. 897
14 dhe 15 nentor (perseritje 21-22 nentor, 12-13, 19-20 dhjetor) 2018 “Roli i mjekut stomatolog ne diagnostikimin, parandalimin dhe sensibilizimin hepatitet Virusale”. 1051
12, 13 nentor Burrel, 16, 17, 22 nentor Peshkopi, 23 nentor Bulqize, 26, 27 nentor Mallakaster, 3, 5, 7 dhjetor Fier, 11, 13, 14 dhjetor Lushnje 2018 / Trajnim “Perdorimi i mjeteve te cantes se infermierit ne Kujdesin Paresor” 854
10 – 11 nentor 2018 QSH nr 2 Vlore / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1425
10-11 nentor 2018 Tirane/Konference: “Konferenca Rajonale e Dhimbjes”. 966
10 nentor 2018 , Shkoder / Trajnim “Hipertensioni arterial” 1202
10 nentor 2018 , Berat / Trajnim “Hepatitet Kronike HBV dhe HCV, trajtimi i tyre” 860
10 nentor 2018 Puke,” Permiresimi i kujdesit te diabetit ne paciente me aftesi te kufizuara fizike dhe mendore”. 848
8 nentor 2018, Konference “ Perditesim mbi trajnimet me injeksione intravenale me anti-VEGF ne semundjet retinale ” 1718
9, 10, 16, 17 nentor 2018 Diber “ Planifikimi vjetor – Zbatimi dhe monitorimi i Sherbimeve Shendetesore nga QSH” 884
9 nentor Spitali Skrapar, 16 nentor Spitali Berat, 23 nentor QSH Ura Vajgurore, 30 nentor QSH Cukalat dhe Poshnje 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave 892
9 nentor 2018 Konferenca e XV e Anestezise dhe Reanimacionit 798
8 - 10 nentor 2018 Konference “Kongresi i 2 Fakultetit te Mjekesise Dentare “Qasje te reja interdisiplinare ne rehabilitimin oral dhe te pergjithshem”, “Sfidat ne rehabilitimin e kavitetit oral”, “Sfidat ne kirurgjine stomatologjike”, “Sfidat ne terapin 2115
5 – 6 nentor 2018, “Kongresi i XIII i Shoqates Shqiptare te Hematologjise”. 924
5 nentor 2018, Tirane/ Kongresi“Teknikat vleresuese dhe rehabilituese te skolizes". 813
3 – 4 nentor 2018 QSH Erseke / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1165
3, 4, 10, 11 nentor 2018 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 2187
3 –4 nentor 2018, Kruje/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 1229
3 – 4 nentor 2018, Tirane/ Kongresi“Konferenca Ballkanike e Shkencave Mjekesore Teknike". 849
3 nentor 2018 Gjirokaster “Sebashku per sherbimin shendetesor spitalor ne komunitet ” . 827
3 nentor 2018 Lezhe ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 855
3 nentor 2018 (6 fundjava) Trajnim ” Ultrasoni abdominal per mjeket specialiste”. 861
2 nentor 2018, Konference “ Shendeti ne moshen e trete. Parandalimi dhe kujdesi” 1194
2 – 3 nentor 2018 Tirane,Trajnim “Proceset e Infermieristikes dhe menaxhimi i pacienteve ne raste te veshtira” 801
31 tetor 2018,Tirane/ Leksion “Kujdesi Infermieror ne rehabilitimin respirator dhe fizik te pacientit”. 868
30 tetor – 30 nentor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1269
30 tetor – 9 nentor 2018, /Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 787
29 – 30 tetor 2018 Tirane,Trajnim “Proceset e Infermieristikes dhe menaxhimi i pacienteve ne raste te veshtira”. 2995
27 – 28 tetor 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2147
27 tetor 2018 Tirane/Konference “Edukimi ne vazhdim, sfide per profesionistet e kujdesit ne vendin tone”. 2235
27 tetor 2018, Tirane / “Konferenca e 3 Kombetare e Urgjences Mjekesore: Sfida vazhdon”. 787
27 tetor 2018, Shkoder "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 817
27 tetor 2018 Berat/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 985
26 - 27 tetor 2018 QSH Vore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 975
26-27 tetor 2018, Konference “Konferenca e 18 kombetare e ORL dhe kirurgjise Koke - Qafe” 852
26-27 tetor 2018 Tiranë/Konference “Konferenca e 26 Kirurgjikale Shqiptare “ 2028
26 tetor 2018 / Trajnim “Prezantim i pergjithshem mbi semundjet. Skizofrenia, crregullimet afektive, komorbiteti dhe abuzimi me substancat” 862
25-26 tetor 2018 Tiranë, Seminar “Crregullimet e levizjes” 977
25 – 26 tetor, 8 - 9 nentor 2018 Tirane, Elbasan, Shkoder / Trajnim / “Shprehite baze ne punen me rastet e problemeve te shendetit mendor”. 794
25 – 26 tetor 2018, Tirane “Se bashku per mjekesine , se bashku per pacientin.” 916
25 tetor 2018,Tirane/ Konference “Konferenca mjekesore e kardiokirurgjise”. 2457
23 – 25 - 30 tetor dhe 1 nentor 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1548
23 - 25 tetor 2018 “Sfidat e Shendetit mendor. Sfidat e shendetit mendor. Shtepite e mbeshtetura dhe qendrat komunitare”. 836
20 – 21 tetor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1662
20 - 21 tetor 2018 QSH Proptisht, Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1037
20 – 21 tetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1232
20 tetor 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1304
20 tetor 2018, Tirane "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) " 766
20 tetor 2018 Korce / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 962
20 tetor 2018, Berat / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 985
20 tetor 2018, Durres Trajnim “Dhimbja kronike". 1110
19 – 20 tetor 2018 Durres: “Leksione mbi perditesimin e njohurive, problematikave mjekesore, semundshmerise kronike dhe akute ne sherbim te diagnostikimit dhe trajtimit sa me efikas nga mjeku i familjes”. 1186
19 tetor 2018 , Tirane / Leksion “Ekzaminimi Doppler ne mjekesine materno - fetale” 802
15 tetor – 15 nentor 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1554
13 – 14 tetor 2018 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 1907
13 – 14 tetor 2018 QSH Vau i Dejes / Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 947
12 – 13 tetor 2018 Tirane / Konference “Kongresi i 6-te Mbareshqipetar i Stomatologjise 2131
12 tetor Spitali Skrapar, 19, 26 tetor QSH Polican 2018/ Trajnim “Procedurat higjenike. Njohja me instrumentat e mikrokirurgjikale dhe ndalimi i hemorragjise si domosdoshmeri e praktikave mjekesore” 938
12 tetor 2018 Tirane ”Implementimi ne praktiken klinike te metodave me te avancuara teknike dhe mjekesore ne trajtimin e pacienteve me Insuficence kardiake”. 848
12 tetor 2018, Konference « Depistimi neonatal i degjimit dhe projekti EUSCREEN» 775
12 tetor 2018 Tiranë/ Trajnim “Menaxhimi i krizes ne Shendet mendor.” 838
13 tetor 2018 Konference Shkencore “Alergjia nga Hymenopteret”. 1429
11 –12 tetor 2018, Lac/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 993
10 tetor – 10 nentor 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1216
10 tetor 2018, Konference: “Ndërhyrja e hershme në psikiatri”. 763
09 - 10 tetor 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv” 1149
6 tetor 2018 Tirane/ “Harmonia ne Bio-Estetike dhe funkdion me anen e fasetave dentare” 1722
6 tetor 2018 Tirane/ Trajnim “Parimet baze te nje trajnimi cilesor” 1049
6 – 7 tetor 2018, “Te jetosh me Semundjen renale kronike”. 805
05 – 06 tetor 2018 Tirane/ Trajnim “Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1228
5 – 6 tetor 2018 Tiranë/Konference “Kujdesi gjate shtatezanise dhe lindjes”. 929
5 tetor 2018, QSH Zall-Herr/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 888
4 – 5 tetor 2018 Shkoder “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 1148
5, 12, 19, 26 tetor 2018 ”Njohja dhe perballja e personelit me raste te ndryshme klinike dhe sfidat qe paraqesin”. 767
30 shtator – 30 tetor 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1484
29 – 30 shtator 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1432
29 – 30 shtator 2018 Kukes /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 978
29 shtator 2018 , Gramsh / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 977
27 shtator 2018,Tirane/ Konference “Kanceri i gjirit. Perqasje multidisiplinare”. 1503
25 shtator Kavaje (Rrogozhine), 5 tetor Durres, 13 tetor Peqin, 18 tetor Librazhd, 31 tetor Cerrik, 9 nentor Elbasan 2018. “Patologjite baze, urgjencat dhe trajtimi i tyre” 1408
28 shtator 2018 “Urgjencat Mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 858
25 shtator – 25 dhjetor 2018 / Online “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ” 982
24 shtator 2018 Elbasan/Seminar “Koncepte te ritualit te kures” 1003
22 – 23 shtator 2018 Tirane/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1538
22 shtator Pogradec, 23 shtator Devoll, 24 – 25 shtator Librazhd 2018 “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 942
22 – 23 shtator 2018, Kukes/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 911
22 – 23 shtator 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2276
22 shtator 2018 Sarande “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1093
22 shtator 2018 , Elbasan / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 953
21 shtator 2018,Tirane/ Konference “Kujdesi Infermieror ne menaxhimin e pacienteve me patologji te sistemit kardio-vaskular”. 1155
21 – 22 shtator 2018 Seminar “A jane teorite seksuale te femijes ende aktuale ” 826
21 – 28 shtator 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1049
21 shtator 2018, “Menaxhimi i infeksioneve fungiale dhe bakteriale ne te semuret me malinjitete hematologjike”. 1093
15-16 Shtator 2018 Bilisht/ Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 990
17 shtator 2018 Vlore /Seminar “Dhimbja e gjoksit dhe dhimbja akute e barkut ne moshat pediatrike “ 989
15 shtator 2018 , Tirane / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1081
10, 12, 19, 21 shtator 2018 Tirane,Trajnim “1. Kujdesi Infermieror per gra shtatezena dhe lohona 2. Shenjat Vitale 3. Procedurat Infermierore 4. Te udhehequrit dhe komunikimi”. 1087
12 shtator 2018 Vlore “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 829
08 - 09 Shtator 2018 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1278
8, 9, 10, 11, 12 shtator 2018 Durres/Trajnim. “Perditesimi i njohurive obsetrikale per asistimin e mamive gjate procesit te lindjes”. 852
30 gusht – 30 shtator 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1796
28 - 29 gusht 2018, Tirane/ “Strategjite e menaxhimit te stresit” 1422
27 gusht – 27 shtator 2018,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1786
24 gusht 2018, Mallakaster Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1033
18, 25 gusht 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 1059
18 gusht 2018 , Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1009
15 gusht – 15 shtator 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1493
11, 18 gusht 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 936
11 – 12 gusht 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1134
11 gusht 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 936
10 - 11 gusht 2018, Berat /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1024
4 – 5 gusht 2018 Pogradec /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1037
3 - 4 gusht 2018, Berat /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 966
30 Korrik 2018, Durres /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1438
29 korrik 2018 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1006
28 - 29 korrik 2018 Golem/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1000
28 korrik 2018 Elbasan/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 857
28 korrik 2018 , Lushnje “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 875
28 korrik 2018 Vlore/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 962
28 korrik 2018, Lushnje/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1045
26 Korrik 2018/ Tirane/ Konference : "Sfidat e diagnozes se noduseve tiroidene" 1612
25 korrik 2018 Tirane / “Insuficenca kardiake akute e dekompensuar. Nderhyrjet ne kohe” 1196
21 – 22 korrik 2018 Erseke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 988
21 - 22 korrik 2018, Vlore /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1171
21 korrik 2018 , Elbasan / Uorkshop “Dhimbja kronike” 1019
18-19 Korrik 2018, Fier “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 1204
13,20,25 Korrik 2018 /Tirane/ Seminar/ "Kujdesi infermieror per gruan para konceptimit, gjate shtatzanise, procesit te lindjes dhe pas saj. Kujdesi infermieror per te porsalindurin dhe edukimi i nenes per kujdesin jashte spitalit" 1328
13 korrik 2018, Konference “Dita Boterore e Trurit : Ajer i paster per shendetin e trurit” 961
14-15 Korrik 2018 /Burrel/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1026
19 Korrik 2018, Vlore /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1178
16 Korrik 2018, Berat /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 981
17 - 18 korrik 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 952
13 Korrik 2018, Elbasan/Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1024
12 Korrik 2018, Pogradec /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 928
7 Korrik 2018 Lushnje/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 1106
:9-10 Korrik;12-13 Korrik;16-17 Korrik;19-20 korrik; 23-24 Korrik; 26-27 Korrik; 30-31 Korrik; 2-3 Gusht 2018/Durres/Trajnim: "Rritja e kapaciteteve te stafeve shendetesore ne identifikimin e hershem te aftesise se kufizuar ne moshat feminore. 1091
7-8 Korrik 2018, Vlore “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1289
5 Korrik 2018/ Seminar:" Rendesia e semundjeve kardiovaskulare, endokrine dhe semundjeve te mushkrive, roli dhe rendesia kyç e mjekut te familjes ne diagnostikim trajtim dhe ndjekjen e tyre." 1122
14 qershor 2018 , Lushnje / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 966
30 Qershor 2018/Trajnim : "PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orjentimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre." 1031
9-10; 16-17;31 Maj 2018/Trajnim: "Kujdesi infermieror per shokun anafilaktik dhe per te semuret kronike;strukturat dhe mjekimi i plageve" 959
11,12,13,24,25,26 Maj; 22,23,24 Qershor; 14 korrik 2018/ Workshop: "Kurs Teoriko - Praktik Protetika Fikse 2018" 1044
30 Maj 2018/Workshop: " Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj problematikave me te hasura ne Sherbimin e Maternitetit te Spitalit te Durresit" 811
Nentor 2017 - Prill 2018/ Trajnim : "Grup rishikimi ndermjet infermiereve te QSH Frakull lidhur me "Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve, sipas kontrates individuale." 965
10-14 Shtator 2018/Korçe/ Trajnim : Lidershipi Transformues: Fuqizimi i infermiereve ne Kujdesin Paliativ, me qellim rritjen e cilesise se kujdesit ndaj pacienteve me probleme komplekse, semundje jetekercenuese dhe familjareve te tyre. 1077
7 - 8 korrik 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2150
7 korrik 2018 , Fier / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 1150
7-8 Korrik 2018/ Vlore/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1027
4-6 Korrik 2018/ Tirane/ Fakulteti i Mjekesise/Trajnim: "Dementia Master Classes 2: Interproffesional Dementia Management" 1203
30 qershor 2018 Fier/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 968
30 qershor 2018, Fier/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 1185
30 qershor - 1 korrik 2018 Puke/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1022
30 qershor 2018 / Elbasan/Seminar "Vleresimi i pacientit me alterime te gjendjes se ndergjegjes" 1268
30 qershor 2018 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 955
28 qershor 2018,Tirane/ Konference “Gabimet pre-analitike ne laboratorin klinik dhe strategjite per minimizimin e tyre”. 2254
23 - 24 qershor 2018 Kukes/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1133
23 - 24 qershor 2018, Gjirokaster /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1002
23 – 24 qershor 2018 / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1909
23 qershor 2018 Tiranë/Trajnim. “Ankthi ndaj shendetit dhe roli i psikologut e punonjesit social ne shendetin”. 1290
23 qershor 2018 Vlore/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 1032
23 qershor 2018, Durres/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1237
23 qershor 2018 , Fier “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 955
22, 23, 24 qershor 2018 Konference / Durres, “Menaxhim i avancuar i traumes”. 1231
21 - 22 qershor 2018, Erseke /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 954
19, 21, 26, 28 qershor 2018 Tirane/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1045
19 qershor Tirane, 20 qershor Lezhe, 2018, /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 1043
18 – 25 qershor 2018, Tirane/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1157
18 – 23 qershor 2018 , Tepelene / Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike dhe ndjekja e integruar e femijeve 0-1 vjec dhe grave shtatezena” 1319
17 – 18 qershor 2018 Bulqize / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 977
16 - 17 qershor 2018 Kukes / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 949
16 qershor 2018 Seminar“Te rejat ne menaxhimin e Insuficenses kardiake akute”. 1004
16 qershor 2018 , Durres / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1085
16 qershor 2018 Vlore“Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 999
15, 16, 17 qershor 2018 Tirane/ Trajnim “Niveli i dyte i terapise EDMR”. 1071
15 qershor – 15 korrik 2018,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1027
14 qershor 2018, Tirane / Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1380
12 – 13 qershor Pogradec, 20 – 21 qershor Fier, 27 - 28 qershor Lezhe 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile” 1009
13 - 14 Qershor 2018/Fier/Lezhe/ "Perqasja ndaj disa problemeve akute ne paresor" 864
12 qershor Fier, 22 qershor Korce, 29 qershor Diber, 5 korrik Tropoje, 12 korrik Shkoder, 20 korrik Gjirokaster, 27 korrik Berat 2018 / “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit 1131
10 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 1089
9 - 10 qershor 2018, Kavaje /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1174
9 – 10 qershor 2018 Puke/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 835
9 qershor 2018 , Elbasan / Trajnim “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 981
9 qershor 2018 , Fier / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 984
9 qershor 2018 Durres/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 946
8,9,14,15,16,21,22,23,28,29,30 qershor 5,6,7,12 korrik 2018 Shkoder “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe ripridhues” 1610
8 qershor 2018, Elbasan Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1233
8 qershor 2018 Sarande / “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise” 903
7 – 8 qershor 2018 Zall-Herr / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 892
7 qershor 2018 , Elbasan /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 1756
7 qershor 2018 Tirane “Permiresimi i kujdesit infermieror/mami per shendetin seksual dhe riprodhues”. 966
7 qershor 2018 , Tirane / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 1183
5 – 7 qershor 2018, Delvine /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 1075
3 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 1042
2 – 3 qershor 2018 Erseke / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1099
2 Qershor 2018/Konference/ Tirane/ "Sfidat ne kardiologjine klinike,2018" 993
2 qershor 2018, Korce/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 956
2 qershor 2018, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 1908
2 qershor 2018 , Durres / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 907
2 qershor 2018 Elbasan / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1045
2 qershor 2018 Seminar “Parnadalimi melanomes – mbrojtja efektive e shendetit tuaj”. 1224
1 – 2 qershor 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 966
1 – 2 qershor 2018 Tirane . “Konferenca e I-re e Mjekut te pergjithshem dhe familjes se Shqiperise”. 1581
1 dhe 2 qershor 2018, Shkoder / “Konferenca e dyte Shkencore Nderkombetare e Shkencave mjekesore” 1210
31 maj – 2 qershor 2018 Tirane/Konference“Simpoziumi i dyte nderkombetar i ortodoncise”. 1292
31 maj 2018 Tirane “Konferenca I-re per sigurine dhe shendetin ne pune. Shqiperia dhe Europa, prespektiva e integrimit normativ rregullator” 1340
26 – 27 maj 2018 Tirane /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1319
28 – 29 maj 2018, Konference “Kurs i ekografise ne praktiken klinike” 1021
27 maj 2018 Korce/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 943
26 maj 2018 Gjirokaster “Konferenca VII Rajonale e Shendetit Publik” . 940
26 maj 2018, Korce/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 910
26 maj 2018 , Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 1030
26 maj 2018 , Elbasan /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 904
25 - 26 maj 2018 Tiranë/ Kongresi shkencor “Onkologjia Pulmonare ”. 832
26 Maj 2018/ Vlore /Seminar “Edukimi shendetesor dhe rritja e njohurive te personelit infermieror ne drejtim te permiresimit te cilesise se jetes se pacienteve me Skleroze Multiplesi dhe parandalimit te perkeqesimit te klinikes”. 2792
25 Maj 2018/Tirane/Trajnim: "Kursi klinik i Teknikes Straight Wire" 926
25-26 Maj 2018 Tirane ”Kongresi i VII-të kombëtar i Shoqatës Oftalmologjike Shqiptare ” 1614
25 dhe 26 maj 2018 Vranisht, Vlore / Trajnim “Mirerritja e femijes 0 – 6 vjec ne kujdesin shendetesor paresor” 879
25 maj 2018, Tirane /Workshop “Diabeti Mellitus tip 1 dhe Diabeti Gestacional”. 999
24,25,26 maj / 31 maj, 1, 2 shkurt 2018 / Spitali Skrapar, Spitali Berat 2018/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 957
24 maj 2018, Tirane /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1284
24 Maj 2018 ,Tiranë Konferencë “ Kirurgjia mini-invazive ne gjinekologji”. 1694
23, 30 maj dhe 6,13,20 qershor 2018 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1182
23 – 24 maj Shkoder, 30-31 maj Vlore 2018, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 1223
22,23,29,30 Maj dhe 05 Qershor 2018 Seminar "Seminar multitematik infermieri, mami 2018”. 1362
21-22 Maj 2018 Shijak / Trajnim "Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik" 1147
20 maj 2018, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1105
19 – 20 maj 2018 Durres/ Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 979
19 – 20 maj 2018, Sarande/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 1008
19-20 Maj 2018 Shkoder "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 1156
18-20 Maj 2018, Kavajë “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 981
18, 19, 25 maj 2018 Elbasan / Trajnim “Vaksinimi, Rendesia dhe Perfitimi ne Shendet Publik” 893
19 maj 2018, Durres/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 989
18 - 19 maj 2018 Burrel / Trajnim “Edukimi në vazhdim i mjekeve, stomatologeve dhe farmacisteve në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 893
18 maj 2018, Tirane/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 968
18 maj 2018 Tirane Trajnim / BLSD”Basic Life Support Defibrilation ”. 1229
16-25 Maj 2018, Tiranë. “Menaxhimi i Traumave në aksidentet rrugore” 1654
16-17-18 Maj 2018 Shkoder , Trajnim “Edukimi në vazhdim në Spiatalin Rajonal Shkodër” 1091
17 maj Lushnje, 18 maj Vlore 2018 Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1169
15-16 Maj 2018, Fier “Kompetenca profesionale dhe Lidershipi efektiv”. 1132
15 Maj 2018 Leksion "Obstructiv sleep apnea (OSA- apnea gjatë gjumit)" 1096
13 Maj 2018 Lezhë Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 994
13 Maj 2018, QSH Ndroq Tiranë. “Menaxhimi i Traumave në aksidentet rrugore” 1217
12 – 13 maj 2018, Tirane/ Kongresi“Kujdesi Infermieror ne specialitete". 3633
13 Maj 2018 Korce /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 1047
10-12 Maj 2018, Durres Kongres “Kongresi II-të Ndërkombëtar ne kujdesin prenatal,riprodhimin human dhe andrologji” 1078
12 Maj , Durrës / Uorkshop “Sëmundja ulceroze gastroduodenale ne praktikën klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1055
12-13 Maj 2018, Rrëshen “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 943
12-13 Maj 2018, Tiranë Trajnim “Teknikat e dhënies se ndihmës së parë “ 1271
11 Maj, 2018 Lushnje "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 987
10-11 Maj Tiranë Kongres “Infermieria dhe edukimi infermieror ne Shqipëri.” 1232
11 – 12 maj 2018, “Transferenca nga Frojdi te Lacan-i ne kliniken me femijen dhe adoleshentin ”. 967
09-10 Maj DSHP Pukë, Trajnim“ Kujdesi Perinatal për nënën dhe fëmijën ”. 1011
09 Maj, 2018 QSH Kamëz “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus”. 959
12 Maj 2018, Tirane “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1238
12 Maj, 2018 Korçë "Antikoagulantët e rinj dhe terapia e antitrombocitare" 1007
8 Maj 2018 Malësi e Madhe "Prezantim i përgjithshëm për sigurinë dhe shëndetin në punë dhe mjeksinë e punës" 955
8 maj 2018 Tirane/Konference “Evidenca dhe praktika e sukesshme te sherbimeve te shendetit mendor” 928
10 Maj 2018 Tirane Konferencë “Nutricioni ne shëndet publik, intoleranca ushqimore, epigjenetika dhe nutricioni klinik” 1159
8 maj 2018 Durres/ Workshop“Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj semundjeve me te hasura ne Sherbimin Pediatrik te Spitalit Durres”. 1430
05 - 06 Maj 2018 Fan / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1164
5 maj 2018 Elbasan / Trajnim “Aspektet asistenciale te dhimbjes akute dhe kronike” 971
7 dhe 14 maj 2018 Tirane/ Trajnim “Trajnim Stafi Qendra Shendetesore ABC, Maj 2018” 962
5 maj 2018 Durres/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 935
5 maj 2018 Tiranë/Trajnim. “Ankthi ndaj shendetit dhe roli i psikologut e punonjesit social ne shendetin”. 890
5 maj 2018 Lushnje “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 845
5 maj 2018, Berat /. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 912
5 maj 2018, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 1062
5 maj 2018 Tirane / Konference “Kompetence ne estetike”. 2683
5 – 6 maj 2018, Fier /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 964
3 Maj 2018 Lezhe , “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1231
03 - 04 Maj 2018 Vlore / "Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik" 1168
28-29 Prill 2018 /Sarande/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1227
2, 3 maj 2018 Seminar “Sinus Lift dhe teknikat moderne te implantologjise se avancuar 979
28 prill dhe 26 maj 2018/ Vlore /Seminar “Menaxhimi i mbetjeve spitalore dhe ndikimi i rreziqeve profesionale ne mireqenie”. 4267
28 prill 2018 , Durres / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 1053
28 prill 2018 Puke Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1013
28 prill 2018 Kutalli/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 985
28 prill 2018, Corovode / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 900
19, 20, 24, 25 prill 2018 Tirane / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1176
27-28 Prill 2018 Kruje / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1201
25 prill – 25 maj 2018,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1623
20 – 21 prill 2018 Elbasan /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 1017
21 prill 2018 , Durres “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 934
21-22 prill 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1991
21 prill 2018 QSH Kutalli / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 999
21- 22 prill 2018 Kukes / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1069
21 prill 2018 / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 1125
24-25 prill 2018, Lushnje /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1256
27 prill 2018 Lushnje Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1300
20 – 21 prill 2018, Tirane Konference"First Course on Fetal Echocardiography" 1226
20 prill 2018, Tirane / Konferenca e dyte Nderkombetare ne Shkencat e aplikuara dhe Ekonomi. “Sfidat e mjekesise laboratorike ne kohen e zhvillimit te vrullshem te teknologjise ”. 1348
27, 28 prill 2018 Tirane/ Konference “Infermieria klinike, kirurgjikale dhe rehabilitimi” 1502
18 prill Lac, 25 prill Korce 2018/ Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 1326
18 prill 2018 Tirane “Diagnozat laboratorike ne Mikrobiologji” . 1075
14 dhe 15 prill 2018 Peshkopi / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1198
14-15 prill 2018, Pogradec /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1065
14 prill 2018 Durres “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1158
12 – 13 prill 2018 Tirane “Konference e shkencave teknike rehabilituese dhe diagnostikuese. Sfidat dhe prespektiva”. 2079
12 – 13 prill 2018 Vlore “Nje qasje Praktike ndaj dhunes me baze gjinore” 1219
7 dhe 8 prill 2018 Tropoje / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 944
6, 7 prill / 18, 19 maj / 22, 23 qershor 2018 Tirane/ “Ortodontia e pacientit ne rritje” 1136
5, 9, 12, 16 prill 2017 Thumane,Kruje/Trajnim “Semundjet me te shpeshta psikiatrike ne kujdesin primar " 997
4 prill 2018 Vlore “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 1176
3 – 12 prill 2018, Tiranë/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 1245
2 dhe 9 prill 2018 Rreshen / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1073
31 mars – 1 prill 2018 Tropoje / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 962
31 mars 2018 Tirane / Konference ”Konferenca e XIX Kombetare e Gastroenterohepatologjisë” 1419
30 – 31 mars 2018 Korce /Trajnim “Sensibilizimi i personelit shendetesor mbi rendesine dhe dobine e programit te kontrollit baze mjekesor “Si je” 1091
30, 31 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv 1118
30 mars Elbasan, 3 prill Librazhd, 4 prill Prrenjas 2018, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1222
26,27,29,30 mars 2018 Tirane / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 2716
29, 30, 31 mars 2018, Tirane “Konferenca e V farmaceutike ( Se bashku per Farmaceutiken).” 1223
24 – 25 mars 2018, Tirane “Konferenca Kombetare e Profesionisteve te Shendetesise” 1830
24-25 mars, 7-8 prill, 12-13 maj, 9-10 qershor, 14-15 korrik 2018 Tirane/ Trajnim “Trajnim afatgjate ne psikologjine juridike ”. 1164
24 mars 2018, Seminar “Ushqyerja e hershme dhe roli i saj ne semundjet ne moshen e rritur”. 1358
23, 24 mars 2018 Elbasan / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 1233
23 – 24 mars 2018 “ Konferenca e 14-te Stomatologjike”. 1109
23 – 24 mars 2018 Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1011
23, 24 mars 2018, Pogradec /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1030
23 - 24 mars 2018, Tirane/ “Strategjite e menaxhimit te stresit” 1296
23 mars 2018 Gjirokaster “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 962
11 Maj, 2018 QSH Mamurras “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1177
21 – 22 mars 2018 Burrel / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 927
21, 28 mars dhe 4, 11 prill 2018 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 1916
20 mars 2018 Tirane “Konsiderata diagnostike dhe te nderhyrjeve terapeutike ne anemite e moshes pediatrike dhe te adoleshences”. 1140
20 – 25 mars 2018 Rubik / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 920
17, 18 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1039
17 mars 2018 Elbasan “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1065
17 mars 2018 Lezhe/ Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1168
16, 17 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1028
16 - 17 Mars 2018 Pogradec / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjatë kujdesjeve infermierore dhe masat që duhet të ndërmerren në parandalimin e tyre ” 1005
16 mars 2018 Elbasan/Seminar “Problemet prioritare ne asistencen infermierore te incontinences urinare” 1095
15 - 28 Mars 2018 / Laç / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1187
15, 16 mars 2018, Peshkopi /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1078
15,16 mars Pogradec, 22 mars Kavaje, 23 mars Elbasan, 24 mars Librazhd, 7 prill Kruje,13 prill Lezhe, 14 prill Burrel 2018 Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 998
15 mars – 16 mars 2018, Mamurras/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 975
15 mars 2018 Diber dhe Fier / Trajnim “Trajnim i personelit mjekesor lidhur me parandalimin e SJT-ve dhe teknikat e ndryshimit te sjelljes shendetesore” 1065
15 mars 2018 Vlore /Seminar “Vleresimi dhe menaxhimi i ethes dhe hipotermise te femijet “ 1120
15 mars 2018 /Kukës. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te infermiereve te Spitalit Rajonal Kukes”. 1259
10 mars 2018 , Korce “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 985
10,11 Mars 2018 / Lezhë/Trajnim “Identifikimi dhe vlerësimi i nevojave të pacientëve. Parandalimi i vuajtjeve dhe përmirësimi i gjendjes së tyre me anë të Komunikimit Terapeutik” 1241
12, 13 mars 2018, Vore, Tirane/Trajnim “Ofrimi i sherbimeve te abortit te sigurt, ligjor pa stigma ” 1065
10 mars Korce, 24 mars Permet, 7 prill Tepelene, 21 prill Rreshen, 28 prill Gramsh, 5 maj Bulqize 2018. “Permiresimi i sherbimit shendetesor te mjekut te familjes dhe sherbimet spitalore”. 1348
10 mars 2108 , Gjirokaster / Konference “Hipertensioni arterial, Semundja kronike e veshkave, Sindromi metabolik” 1088
9, 10 mars 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”. 1642
8, 9, 10 mars / 15,16,17 mars / 29,30,31 mars / Spitali Skrapar, Spitali Berat 2018/ Trajnim “Perfitimi i njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor, vleresimi i profilit laboratorik, klinik, parandalimi dhe menaxhimi i tyre” 1039
3 – 4 mars 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1377
3,4 mars 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1122
3 mars 2018 Elbasan/Seminar “Teknika dhe trajtimi infermieristik i krizes se agresivitetit gjate asistences'' 1119
3 mars 2018 Elbasan “Leksion për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 958
2, 3 , 4, 23, 24, 25 mars 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktik baze ne paradontologji”. 1484
2 mars 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1372
28 shkurt – 7 mars 2018, Tiranë/Trajnim. “Kuadri Ligjor i se Drejtes Shendetesore ne Shqiperi” 1222
24 shkurt Durres, 25 shkurt Kukes 2018, Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjeksine e punes”. 1156
24 – 25 shkurt 2018 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 2241
24 shkurt 2018 , Peqin / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 1175
24 shkurt 2018 Vlore / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1352
23 shkurt 2018, Vlore "Infermieria dhe shendeti" 2410
23 shkurt 2018 Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 1575
23 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1483
21,22,23 shkurt 2018 Kamez / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1099
17 shkurt 2018 Leksion ”Glaukoma. Kirurgjia e kombinuar katarakta+trabeculectomia”. 1228
17 shkurt 2018 / Tiranë “Nje Përditësim mbi perqasjen ndaj farmakologjise se BAIJS dhe roli i rendesishem i farmacistit ne rekomandimin e barnave OTC” . 1228
16 - 17 shkurt 2018, Erseke /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1093
16 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1102
12 shkurt 2018 Tirane/Trajnim “Rishikimi i planit te pergatitjes ndaj pandemive” . 1152
16 – 17 shkurt, 30 – 31 mars, 13 - 14 prill, 11 – 12 maj, 15 – 16 qershor, 6 – 7 korrik, 27 – 28 korrik 2018 Tirane/Trajnim “Trajnim mbi kirurgjine implantare”. 1507
10 - 11 shkurt 2018 Durres / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 1327
17 shkurt 2018 Tirane, Konference. “Perparesite e antikoagulanteve te rinj oral me trajtimin e tromb-embolive”. 1323
10 shkurt 2018 , Gramsh / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 1328
15 – 16 shkurt, 1 – 2 mars, 29 – 30 mars 2018, Tropoje / 16 - 17 mars, 23 – 24 mars, 6 – 7 prill 2018 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 1160
10 shkurt 2018 Vlore “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës . 1321
8, 9, 10, 11 shkurt / 9,10,11 mars / 7, 8 prill 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktik baze ne ortodonci”. 1242
9, 10 shkurt 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1316
8 shkurt – 5 maj 2018 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislative per stomatologet ”. 1236
7, 8, 9 shkurt 2018, Vlore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 1494
06,08,13,15 shkurt 2018 / Trajnim “Identifikimi dhe vleresimi i nevojave te pacienteve. Parandalimi i vuajtjeve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik” 2538
5-7, 12-14, 19-21, 26-28 shkurt, 5-7 mars 2018 Pezë,Tiranë ”Kurs për urgjencat paraspitalore për EMT-N”. 1447
4, 16, 17, 23, 24, 25 shkurt 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko ne Mikro-endodonci”. 1539
3, 4, 8, 9, 10, 11 shkurt 2018 Tiranë/Trajnim. “Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit”. 1295
03 - 04 shkurt 2018 Divjake / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1209
2, 3 shkurt 2018 Elbasan 24 shkurt 2018 Shkoder, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 1266
2, 3 shkurt 2018, Bilisht /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 1192
30 janar 2018 Elbasan/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 2101
30 janar 2018, Tirane/ “Menaxhimi i Stresit ne vendin e punes” 1628
27 – 28 janar 2018 Tirane/Konference: “Kongresi i pare i Shkencave Teknike Mjekesore”. 4027
27 - 28 janar 2018 Berzhite Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 900
26, 27 janar 2018, Tirane Konference"Kujdesjet infermierore ne njohjen dhge parandalimin e infeksioneve spitalore" 1373
24 - 25 janar 2018 Mallakaster /Trajnim “Cilesia dhe Siguria ne Kujdesin Shëndetësor, Akreditimit, Faza e Vetvlerësimit dhe rendesia e tij” 1015
20 janar, 10 shkurt, 3 mars 2018 Fier/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 1381
20 – 21 janar 2018 Babrru /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 1086
20 janar 2018, Trajnim/Gjirokaster “Prezantim i pergjithshem ne sigurine dhe shendetin ne pune dhe mjekesine e punes”. 1349
Janar - Shkurt 2018, 2019, 2020, Elbasan dhe Korce,” Protokollet mbi kujdesin e gruas shtatezane. Zhvillimin e hershem te femijes 0-6 vjec dhe identifikimin e hershem te problemeve neuro-zhvilimore”. 1130
19 - 20 janar 2018 Lushnje/ Trajnim “Perdorimi i pajisjeve mjekesore ne kuader te vizites mjekesore ne kujdes paresor” 1102
19 janar 2018 Tirane “Konferenca e 1re Nderkombetare “Psikologjia e shendetit midis sfidave te zhvillimit dhe realitetit. 1928
16 – 18 janar, 22 - 24 janar, 29 - 31 janar 2018 Tirane/Trajnim. “Menaxhimi Paraspitalor i Traumave”. 1412
12-13 janar, 16-17 shkurt, 30-31 mars, 1 prill, 6-7 korrik, 21-22 korrik, 28-29 shtator, 9-10 nentor 2018 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i Implantozes”. 1314
23 dhjetor 2017 Shkoder, 21, 22 dhjetor 2017dhe 19 janar 2018 Elbasan, / Trajnim “Vleresimi i mirerritjes dhe shendetit te adoleshentit si nje komponent i rendesishem i kujdesit shendetesor” 1891
16 dhjetor 2017, 20 janar,10 shkurt dhe 17 shkurt 2018, Shkoder / “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapist” 1686
6 Dhjetor Qarku Kruje. Perseritet 11 Dhjetor Qendrat Shendetore Durres, 2018, Seminar "Zbatimi i procedurave per parandalimin e infeksioneve Spitalore" 1356
4-8 dhjetor 2017, 8-13 janar 2018, 5-9 shkurt 2018 Muhurr ”Trajnime per Infermieret e qendres Muhurr” 1527
Gjate 2018 Portez, Fier Trajnim “Paketa baze e sherbimeve KSHP: roli dhe detyra e infermiereve sipas kontrates individuale” Data 696
Gjate 2018 Lushnjë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Lushnje lidhur me “Standartizimin i vlerësimit të anetareve te grupit ne ndjekjen dhe keshillimin e pacienteve te diabetit tip II, bazuar ne udherrefyesin per moshen e trete” 564
Gjate 2018 Trajnim / QSH Peshkopi “Diabeti mellitus, menaxhimi efektiv i tij” 630