slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2022

30-31 korrik 2022 Patos, Trajnim/ “COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre" 296
30 korrik -30 gusht 2022,Trajnim online "Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II". 441
27 korrik -27 gusht 2022,Trajnim online "Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II". 268
25 korrik - 25 gusht 2022,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 576
23-24 Korrik 2022, Vlore /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit" 193
20 korrik -20 gusht 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 433
16-17 korrik 2022, Berat "Organizmi dhe funksionimi i sistemit te kujdesit shendetesor ne Republiken e Shqiperise" 142
15 korrik -15 gusht 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 249
15 korrik 2022 /Trajnim “Bazat Farmakologjike te terapise antikoaguluese" 287
14 korrik 2022 Tirane, trajnim online"Insulinoterapia" 241
14 korrik 2022 Tirane,Trajnim / "Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”. 121
13 korrik 2022, Maqellare /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes" 56
13 korrik 2022, online/ Trajnim “Impotenca dhe crregullimet seksuale te meshkujve” 196
13 korrik 2022 Tirane,Trajnim / "Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”. 108
12 korrik 2022, Burrel /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes" 67
12 korrik 2022 Kerlcyre,Trajnim / ""Trajtimi i Hemoragjive" 54
10-11 korrik 2022, Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 134
10 korrik-10 gusht 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 329
09 korrik 2022, Durrës / Leksion "Menaxhimi i patologjive të ndryshme në kujdesin parësor dhe bashkërendimi me shërbimet e NJVKSH" 756
08 korrik 2022, online / Trajnim “Urgjencat mjekesore” 171
07 - 08 korrik 2022, Burrel /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes" 47
07 korrik 2022 , online / Trajnim “Obeziteti” 128
07 dhe 08 korrik 2022, Skrapar/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 45
07 korrik 2022 Tirane,Trajnim / "Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”. 65
06 korrik 2022 Tirane,Trajnim / "Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”. 57
05 - 06 korrik 2022 Tirane,Trajnim /"Crregullimin e vemendjes se pamjaftueshme me hiperaktivitet" 87
05 dhe 06 korrik 2022, Bulqize/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes" 36
5 Korrik -5 Gusht 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 179
04 dhe 05 korrik 2022, Puke / “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 37
02-03 korrik 2022, Peqin/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 57
02 korrik 2022, Fier /Trajnim “COVID-19 tek shtatzanat dhe foshnjat.Urgjencat hematologjike” 40
02 korrik-02 gusht 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 67
30 qershor 2022, online /Trajnim “"Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me Rrugë Seksuale (IST/SST)" 46
28-29-30 qershor 2022, Durres/Trajnim"Infeksionet Spitalore dhe zbatimi i Protokolleve per menaxhimin e tyre" 36
29 qershor 2022, Klos /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes" 77
28 qershor 2022, Maqellare /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes" 56
28-29 qershor 2022,Bulqize /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit" 69
25-26 qershor 2022,Peshkopi /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit" 60
25 dhe 26 Qershor 2022, Peqin/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre. 72
25 qershor 2022, Lushnje/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 43
24 qershor 2022, online /Trajnim “"Infeksionet dhe Sëmundjet 114
24,25 dhe 26 Qershor 2022 Tirane, Kongres/ “Retinopatia Diabetike". 74
23 qershor 2022 Tirane, Webinar online"Insulinoterapia" 69
21,23 qershor 2022, Burrel/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes" 72
21 qershor 2022, Ishem /Trajnim “Per nje menaxhim sa me te mire te sherbimit paresor nderthurur me kujdesin dhe mbeshtetjen e sherbimeve te Njesive Vendore." 87
21 qershor 2022, online/ “Trajnim mbi praktiken e mire te punes ne farmaci dhe mbi ruajtjen e shperndarjen e barnave sipas standardeve te cilesise" 131
21 qershor 2022, Korçë /Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti” 64
21-22 qershor 2022,Burrel /Trajnim “Të permiresojme teknikat infermierore sipas udhezimeve me te fundit" 66
20, 22 qershor 2022, Peshkopi /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes" 37
18-19 qershor 2022, Pogradec / Trajnim "Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)" 221
18 qershor 2022,Berat /Trajnim “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e çrregullimit te stresit post traumatik" 109
18 qershor 2022, Fier/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 55
18 qershor - 18 korrik 2022,Trajnim online "Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II". 136
17 -18 qershor 2022 online /“Stresi post-traumatik tek femijet dhe te rriturit." 373
16 qershor - 16 korrik 2022,Trajnim online "Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I". 119
16 qershor 2022, /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes" 187
16 qershor 2022, online /Trajnim “"Infeksionet dhe Sëmundjet që transmetohen me Rrugë Seksuale (IST/SST)" 42
14-15 qershor 2022, Peshkopi /Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes" 65
14-17 qershor 2022 Shkoder,Leksion/ "Edukim në Vazhdim për stafin Infermieror S.R.SH " 21
14 dhe 15 qershor 2022 Tirane, Trajnim / "Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”. 134
11-12 qershor 2022, Tirane / Trajnim "Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)" 398
10-12 qershor 2022,Vlore “Takimi Kombetar i Shkencave Mjekësore 9” 248
9-10-11 qershor 2022,Tirane/ Konference “Kongresi i 5-te Ballkanik i Kirurgjise Orale dhe Maksilofaciale" 47
07, 08 dhe 09 qershor 2022 online/Trajnim: “ Udherrefyesit ESC 2021 lidhur me parandalimin e semundjeve kardiovaskulare ne praktiken klinike”. 557
07-08 qershor 2022, Erseke / Trajnim "Aftësitë manipuluese që duhet të ketë personeli shëndetësor në njësinë e kujdesit intensiv, ICU(Reanimacion)" 134
06 qershor - 06 korrik 2022,Trajnim online "Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II". 516
04 - 05 qershor 2022 Burrel/ Trajnim “Praktika me te mira te higjenes, ndihme per kujdestaret dhe siguri per pacientet“ 231
04 - 05 qershor 2022, online / Trajnim “Ndertimi i kapaciteteve te profesionisteve lokale per te kuptuar reformen e aftesise se kufizuar” 228
03 - 04 qershor 2022, Tirane/ Konference “COVID-19 Pandemic and Medical Emergencies" 232
03 - 04 qershor 2022 Shkoder/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 267
03 qershor 2022 Vlorë, Konference/"Dita Boterore e Astmes" 42
03 qershor 2022, online / Trajnim “Urgjencat mjekesore” 238
03 qershor - 03 korrik 2022,Trajnim online "Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I" 394
03 qershor 2022, Tirane/ Konference “Dilema e nje Farmacisteje/i lidhur me vendimmarrjen klinike" 118
03 qershor 2022 Tirane Trajnim / "Principles and Techniques of Advanced Cardiac Life Support in Adult, Children and Infant PTACSL”. 139
30 maj - 30 qershor 2022,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 493
28-29 Maj 2022, Gjirokaster /Trajnim “Praktika me te mira te higjenes, ndihme per kujdestaret dhe siguri per pacientet" 30
28 maj - 28 qershor 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 481
28 Maj 2022 Tirane/ Konference “Sfidat e trajtimit bashkekohor te Semundjes Cerebrovaskulare" 32
27 maj 2022, online/ Trajnim “Infeksionet invazive fungale” 381
26 maj 2022 Tirane, Webinar online"Insulinoterapia" 210
25 maj - 25 qershor 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 342
25 maj 2022 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 474
22 maj - 22 qershor 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 344
21-22 maj 2022, Ura Vajgurore/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi” 143
20 - 21 maj 2022 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Terapia e njohjes dhe sjelljes“ 693
21 maj 2022 Vlore/ Konference "Përvoja jonë mjekësore pediatrike në shërbim të fëmijëve gjatë periudhës së pandemisë dhe nevoja e vazhdueshme e përditësimit të njohurive dhe kordinimit të punës për të rritur nivelin e parandalimit dhe të mjekimit në të 94
21 maj 2022, Durres/ Trajnim “Gjakrrjedhjet nen lekure dhe kujdesi per te moshuarit” 298
21 maj 2022 Tirane/ Konference “Covid-Long Covid: Demtimet multiorganike dhe perqasja multidisplinore“ 203
20 maj 2022, /Webinar “Bazat Farmakologjike te terapise antikoaguluese" 143
19 maj – 19 qershor 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 142
19 - 20 maj 2022,Elbasan /Konference “Konferenca e VI-te Nderkombetare ne Specialitete" 692
19 maj 2022 Tiranë/ Konference "Konference nderkombetare per reduktimin e riskut" 48
19 maj 2022 online/ Konference "Konference nderkombetare per reduktimin e riskut 36
17,18,19 maj 2022 online/Konference: “PËRDITËSIME RRETH PARIMEVE DHE TEKNIKAT TRANSFUZIONALE NË SHQIPËRI PËR PROFESIONSTËT E SHËNDETËSISË”. 365
16 maj - 16 qershor 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 142
14 - 15 maj 2022 Has/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 217
14 - 15 maj 2022, Fier/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 220
14 maj 2022, Korçë /Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti” 369
13 - 14 maj 2022 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“ 231
12-14 maj 2022,“Konferenca Kombëtare e Shkencave Mjekësore 10 ”. 277
13 maj 2022 , online / Trajnim “Nderhyrjet per lenien e duhanit dhe reduktimi i demeve te tij” 234
13 maj 2022 / Leksion “Rifreskim i njohurive teorike edhe praktike per sherbimin paresor 163
12 Maj 2022, /Trajnim “Perditesimi i Njohurive mbi patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor paresor te personelit te Q.SH. Xhafzotaj dhe Q.SH.Katund I Ri ” 34
11 maj 2022 , online / Trajnim “Dhimbja Kronike” 395
12 maj 2022 Tirane, Webinar online "Djegie, fizpatologjia dhe klasifikimi i tyre" 59
12 maj 2022, Tirane Konference ” Rrugetimi drejt zgjidhjes se rasteve klinike komplekse ” 156
11 maj 2022,/ Konferencë "Të dhënat shkencore për përdorimin e Nutraceutikeve. Nutraceutikët në protokollet e trajtimit dhe sfidat e profesionistëve shëndetësore në rekomandimin e tyre " 110
7-8 maj 2022 Tirane / Trajnim “Aksidentet cerebro-vaskulare, Stroke. Studim” 559
5,10 dhe 12 maj 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”. 51
4,6 dhe 11 maj 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”. 77
6-7 maj 2022, Tropoje Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 50
6-7 maj 2022 Gjirokaster “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 304
30 prill - 1 maj 2022 Lushnje / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 56
30 Prill dhe 01 Maj 2022 /Konference “Parime te pergjithshme ne Implantologji" 22
29 - 30 prill 2022 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“ 173
30 prill 2022, Tirane Konference ” Te reja ne dentistri 2022 ” 60
27 - 28 prill 2022 Sarande/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 77
23 - 24 prill 2022, Berat/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi” 220
22 - 23 prill 2022 online “Shendeti mendor dhe Crregullimet neurozhvillimore tek femijet“ 573
23-24 prill 2022, Fushe-Kruje Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor ” 88
23 prill 2022 Durres/Trajnim “Depresioni dhe Komorbiteti” 120
23 - 24 prill 2022 Cerrik/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 78
21 prill 2022, online/ Trajnim “Infeksionet Fungale Agresive” 426
20 prill 2022 Tirane Trajnim / "Advanced Cardiac Life Support PTACSL”. 91
23,24,25 prill 7, 8 maj 2022 Tiranë/Trajnim/ “Protokollet e rehabilitimit të patologjive Ortopedike ” 795
19 prill 2022 , online / Trajnim “Semundjet Reumatizmale: Artriti Reumatoid” 301
3 - 4 Qershor 2022 / Trajnim “Shërbimi parësor dhe farmaceutik në patologjitë më të shpeshta “ 128
16 - 17 prill 2022 Kukes/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 117
16 – 17 prill 2022 Lushnje / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 136
16 Prill - 05 Qershor 2022 / Trajnim "Kursi i ekografisë thorako-abdominale" " 48
15 prill - 15 maj 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 249
15 prill - 15 maj 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ” 243
15 prill - 15 maj 2022,Trajnim online "Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I". 236
15 prill - 15 maj 2022,Trajnim online "Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II". 169
15 prill - 15 maj 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 557
15 prill - 15 maj 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 335
15 prill - 15 maj 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 396
15 prill - 15 maj 2022,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 467
14 - 16 prill 2022 Tiranë/Trajnim/ “Metoda SEAS - Niveli 1” 397
14 prill 2022 , online / Trajnim “Obeziteti” 221
14, 15, 19, 20 prill 2022 NJVKSH Permet “ANEMIA, LLOJET E SAJ, DIAGNOZA SHENJAT DHE TRAJTIMI” 42
13 - 14 prill 2022, Pogradec/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 113
12, 14, 16 prill 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”. 118
12 - 13 prill 2022 Erseke/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 83
11, 13, 15 prill 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”. 96
9 - 10 prill 2022, QSH V-Dejes, Shkoder/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 148
9 - 10 prill 2022, Skrapar/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 126
9 prill 2022 , online / Trajnim “Infeksionet dhe semundjet qe transmetohen me rruge seksuale IST /SST” 165
8 prill 2022 , online / Trajnim “Urgjencat mjekesore” 297
5, 7, 9 prill 2022, Fier/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”. 161
5, 6 prill 2022 Tirane Trajnim / "Advanced Cardiac Life Support PTACSL”. 273
4, 6, 8 prill 2022, Patos/Trajnim “Aftësimi për zbatimin e roleve/detyrave te reja në kuadër të Profileve të reja të Infermierit të Familjes”. 113
2 – 3 prill 2022 Lushnje / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 152
2 - 3 prill 2022 Rreshen/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 166
2 prill 2022 , online / Trajnim “Infeksionet dhe semundjet qe transmetohen me rruge seksuale IST /SST” 82
1 prill 2022 Tirane / Konference “Perqasjet e reja gjenetike dhe terapeutike ne praktiken neuropsikiatrike”. 67
31 mars 2022 , online / Trajnim “Obeziteti” 122
27 mars 2022, Elbasan Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 381
26 - 27 mars 2022 Librazhd/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 105
26 - 27 mars 2022 F-Arrez/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 131
26 - 27 mars 2022, Berat/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi” 178
26 mars 2022, Tirane, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 542
26 mars 2022, Tirane/Konference / Masterklasi i Kirurgjise me fokus "Kirurgjia elitare - zgjidhjet sfiduese të rasteve komplekse kirurgjikale". 414
25 - 27 mars 2022 Vlore “Takimi Kombetar e Shkencave Mjekësore 9 ”. 379
25 - 26 mars 2022, Kamez /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet - COVID-19”. 411
23 mars 2022 Tirane Trajnim / "Suturat Kirurgjikale”. 526
22 mars 2022 Tirane Trajnim / "Suturat Kirurgjikale”. 613
21 - 26 mars 2022,Lezhe / “Trajnim i trajnerëve “MBËSHTETJA E ZHVILLIMIT INSTITUCIONAL PËR SHËRBIME SHËNDETËSORE CILËSORE DHE GJITHËPËRFSHIRËSE QË ZBATOJNË VIZITAT NË SHTËPI PROGRESIVE DHE UNIVERSALE NË 4 RAJONE TË SYNUARA: TIRANË, VLORË, KORÇË, ELBASAN ” 251
21, 22, 23 mars 2022 Tirane /Leksion / "ECHO-FAST (Ekografia point-of-care in emergenza) ”. 67
22,23 dhe 25 Mars 2022,Patos/Trajnim “Aftesimi per zbatimin e roleve/detyrave te reja ne kuader te profileve te reja te infermierit te familjes." 21
19 - 20 mars 2022, Tirane/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme". 1272
15 mars - 15 prill 2022,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 412
15 mars - 15 prill 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 364
15 mars - 15 prill 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 300
15 - 19 mars 2022,Lezhe / “Trajnim i trajnerëve “MBËSHTETJA E ZHVILLIMIT INSTITUCIONAL PËR SHËRBIME SHËNDETËSORE CILËSORE DHE GJITHËPËRFSHIRËSE QË ZBATOJNË VIZITAT NË SHTËPI PROGRESIVE DHE UNIVERSALE NË 4 RAJONE TË SYNUARA: TIRANË, VLORË, KORÇË, ELBASAN ” 149
15 mars - 15 prill 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 320
15 mars - 15 prill 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 180
15 mars - 15 prill 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 272
15 - 16 mars 2022, Trajnim per Trajnere "Trajnimi mbi shendetin mendor dhe qendrueshmeri per punonjesit e kujdesit shendetesor" 185
13 mars 2022 online/ Trajnim “Diabeti mellitus, kendveshtrimi mjekesor ne nivel ambulator dhe mjekesor” 203
12 - 13 mars 2022, Tirane/ Trajnim “Bazat e mjekimit dhe suturimit te plages". 484
12 - 13 mars 2022 Shkoder/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 179
12 - 13 mars 2022, Fier/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi” 270
11-12, 18-19, 25-26 mars  dhe  4-5 prill 2022, Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut " 471
10 - 11 mars 2022 Gramsh/ Seminar “Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor" 125
7 - 8 mars 2022 Devoll/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 171
6 - 7 mars 2022 Rrogozhine/ Seminar “Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor" 110
6 mars - 22 tetor 2022 Tepelene, Permet, Gjirokaster/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike i procedurave dhe teknikave, te domosdoshme e te perditesuara infermierore.” 256
6 mars 2022 Tirane Trajnim / "Aplikimi i lazerit ne dermatologji”. 154
5 – 6 mars 2022, Fier/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 225
5 - 6 mars 2022, Berat/ “Organizimi dhe funksionimi i Sistemit te Kujdesit Shendetesor ne Shqiperi” 109
5 - 6 mars 2022, Pogradec/ “Mosha e tretë dhe kujdesi për shëndetin – Roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin drejt të personave të moshës së tretë për të minimizuar problemet e tyre.” 147
2 mars 2021 , online / Trajnim “Urgjencat mjekesore” 283
2 mars 2022 Tirane Konference “Roli i infermiereve ne kujdesin shendetesor paresor perballe sfidave te reja shendetesore”. 422
1 mars 2022, / Konference "Kujdesi shendetsor dhe monitorimi i vazhdueshem ne periudhen e pandemise per te semuret me pamjaftueshmeri te punes se zemres dhe Spok, pakeson riakutizimet dhe ul vdekshmerine tek keta te semure’’ 171
1 mars 2022 online Trajnim / "Imunizimi ndaj Covid 19”. 125
28 shkurt-01 mars 2022 Rrogozhine/ Seminar“Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor" 120
27 shkurt 2022 Kavaje/ “Eksperienca jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 106
26- 27 shkurt 2022 Gramsh/ Seminar“Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor" 102
26 - 27 shkurt 2022 Durres/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 142
26 - 27 shkurt 2022 Koplik, Malesi e Madhe/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 227
26 shkurt 2022 Krujë/ “Eksperienca jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 138
26 - 27 shkurt 2022 Fier / “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”. 212
26, 27 shkurt 2022 Rrogozhine/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore" 146
23 - 24 shkurt 2022 Rreshen/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 112
24 - 25 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Ndikimi i pandemise Covid - 19 ne shendetin mendor te komunitetit dhe roli i QSH-ve ne indentifikimin, menaxhimin dhe referimin e rasteve” 74
21 - 22 shkurt 2022 Krujë / Trajnim “Ecuria e Covid-19 dhe pandemite e koheve moderne“ 194
19 – 20 shkurt 2022, Fier/ Trajnim ”COVID 19, problematikat, sfidat dhe menaxhimi i tyre” 353
20 shkurt - 20 mars 2022,Trajnim online "Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli II". 64
19 - 20 shkurt 2022 QSH Gramsh/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 131
19 - 20 shkurt 2022, Kruje Trajnim ” Identifikimi i emergjencave mjeksore, aksionet dhe aktet infermierore në pritje të ekipit mjekesor 145
19 - 20 shkurt 2022 Skrapar/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 121
18 shkurt - 22 tetor 2022,/ "Kursi i kompletuar ne Ortonci " 35
18 - 19 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid 19“ 135
18 shkurt 2022 Gramsh/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore" 105
15 shkurt 2022 Tirane Trajnim / BLS & D ”Basic Life Support Defibrilation”. 219
15 shkurt - 15 mars 2022,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 395
15 shkurt - 15 mars 2022,Trajnim online "Parandalimi i insultit cerebral ne pacientet me fibrilacion atrial: nga studimet ne praktiken e perditeshme klinike- Moduli I". 62
14 shkurt - 14 mars 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 339
13 shkurt 2022, Tirane/ Trajnim “Kujdesi post-partum te pacientet me Covid". 380
13 shkurt - 13 mars 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 297
12 - 13 shkurt 2022 Korce/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 153
12 - 13 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid 19“ 110
12 - 13 shkurt 2022 Durres/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 167
12 shkurt - 12 mars 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 256
11-12, 18-19, 25-26 shkurt  dhe  4-5 mars 2022, Tirane/ Trajnim “Trajnim per ekografine abdominale, per mjeket specialiste te Shqiperise, Kosoves dhe Maqedonise se Veriut " 234
11 shkurt 2022 Durres, 12 shkurt 2022 Pogradec, 13 shkurt 2022 Shkoder “Njohja e personelit shendetesor mbi menaxhimin e cregullimit te stresit post-traumatik”. 224
11 shkurt – 11 mars 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 186
11 - 12 shkurt 2022, Elbasan /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet - COVID-19”. 441
10 shkurt - 10 mars 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 193
10,11,12 shkurt 3,4,5 mars 28,29,30 prill 1,2,3 qershor 2022 Tirane /Kurs/ "Inkurajimi i inovacionit permes menaxhimit te infermierise. Strategji per zhvillimin e lidershipit". 109
10 - 11 shkurt Kucove, 14 - 15 shkurt dhe 17 - 18 shkurt Berat, 21 - 22 shkurt Ura Vajgurore 2022 / Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 114
8 - 9 shkurt 2022 Gramsh/ Seminar“Pandemia Covid-19 dhe pasojat e saj ne shendetin mendor" 131
7 - 8 shkurt 2022 Gramsh/ Trajnim “Rritja e cilesise se sherbimeve shendetesore ndaj rasteve te dhunes ne familje dhe dhunes me baze gjinore" 102
6 shkurt 2022 Lezhe/ Trajnim “Trajtimi i pacienteve me imunitet te ulur te prekur nga Covid 19“ 136
5 - 6 shkurt 2022 Peqin/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 134
5 - 6 shkurt 2022 Memaliaj/Tepelene/ Trajnim ” Perballja me Infeksionet nozokomiale. Si ti parandalojme ato gjate kujdesjeve infermierore” 112
4 shkurt, 10 shkurt, 11 shkurt, 14 shkurt 2022 Tirane/Trajnim "TRAJNIME MBI VAKSINAT NDAJ COVID-19 DHE PROCESIN E VAKSINIMIT NDAJ TIJ" 155
3 - 4 shkurt dhe 17 - 18 shkurt 2022 Permet/ Trajnim “Rifreskim i njohurive teorike dhe praktike i procedurave dhe teknikave, te domosdoshme e te perditesuara infermierore.” 167
3 - 4 shkurt dhe 7 - 8 shkurt 2022 Elbasan/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 178
2 - 3 shkurt 2022 Lezhe/ “Eksperienca jone ne trajtimin e pacienteve me Covid 19” 113
1 - 2 shkurt 2022 QSH Cerrik/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 147
30 janar 2022, Durres/ Trajnim “Rendesia e kujdesit per te moshuar". 125
29 - 30 janar 2022 Berat/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 134
29 - 30 janar 2022, QSH Berzhite, Tirane/ Trajnim ” Si te ndihmojme pacientet (familjet) te marrin pergjegjesite ne trajtimin dhe menaxhimin e kujdesit me ane te Komunikimi Terapeutik ” 149
28 - 29 janar 2022 Tiranë/ Trajnim “Ekografia e gjirit” 349
22 – 23 janar 2022 Shkoder/ Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 227
22 - 23 janar 2022, Fier /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet - COVID-19”. 237
22 - 23 janar 2022 Elbasan/ Trajnim “Sherbimi paresor dhe farmaceutik ne patologjite me te shpeshta “ 201
22 janar 2022 Tirane, Trajnim “Takimi i VII i Ortodonteve Shqiptare”. 187
20 janar – 20 shkurt 2022,Trajnim online " Barnat e falsifikuara. Parandalimi i fenomenit dhe roli i profesionistit te shendetit”. 468
19 janar - 19 shkurt 2022,Trajnim online ”Praktika e vetekujdesit dhe vetemjekimit. Roli i profesionistit te shendetit”. 403
18 janar 2022 Tirane, 19 janar 2022 Rreshen/ Trajnim/ “Kujdesi Infermieror ne geriatri”. 146
18 janar - 18 shkurt 2022,Trajnim online ” Siguria e pacientit. Roli i farmacistit ne permiresimin e saj”. 234
17 janar - 17 shkurt 2022 Trajnim online ”Aderenca ndaj mjekimit. Roli i profesionisteve te shendetesise”. 356
16 janar – 16 shkurt 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike II”. 182
15 janar - 15 shkurt 2022,Trajnim online ” Dentistria Klinike 1 ”. 220
14 - 15 janar 2022, Lezhe /Trajnim “Ndryshimi i klimes dhe ndikimi i tij ne shendet - COVID-19”. 198
13, 14, 15 janar 2022 NJVKSH Malesi e Madhe “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shndetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatezene para dhe pas lindjes” 92
8-9 Janar 2022, Shkoder/ Trajnim “Ndihma e shpejte ne raste te ndryshme" 522
08 Nëntor 2021- 08 Janar 2022 "Përdorimi i protokolleve të mjekimit për Diabet mellitus, Hipertension, Dislipidemi, Astma dhe SPOK në KSHP" 43
06 dhjetor 2021-04 mars 2022, Gjorice/ Trajnim "Grupi i Kolegëve i perzier me mjeke dhe infermiere të QSH Kuman lidhur me ‘Perdorimi i protokolleve te mjekimit per HTA, Diabet, Dislipidemi, Astme, SPOK ne KSHP’’ 73
19 shkurt 2021 - 22 Tetor 2021 Permet/ Trajnim 46
6 Shtator 2021 - 19 Shkurt 2022 Shkurt, Fier / Trajnim “Grupi i kolegeve te perzier me mjeke dhe infermiere te QSH Kuman lidhur me “ Perdorimi i protokolleve te mjekimit per 5 SJT 36