slogan7-al

Viti 2013

19 Dhjetor, Tirane “Shfaqjet dermatologjike te semundjeve pediatrike dhe trajtimi i tyre" 2051
19 Dhjetor, Tirane / Mjeku pediater përballë kollës së fëmijve 2623
27 Dhjetor, Tiranë/Konferenca e III kombetare e Reumatologjisë 2591
25 Dhjetor, Fier/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 2033
23 Dhjetor, Pogradec / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1834
23-24 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1770
23-24 Dhjetor,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 2100
21 Dhjetor, Tirane, Seminar “Promovimi i vetemjekimit dhe e ardhmja e tregut OTC ne Shqiperi" 3092
21 Dhjetor,Tiranë / Sëmundjet kardiovaskulare dhe shtatëzania. 2518
21 Dhjetor, Gjirokastër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1771
21 Dhjetor, Gjirokastër / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 1925
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Patologjitë cerebro-vaskulare në praktikën klinike" 2080
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Sëmundja ulceroze gastruduodenale në praktikën klinike" 2000
20-21 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Menaxhimi i pacientit në gjendje të rëndë" 2191
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Kriteret konsensuale të diagnozës dhe mjekimit të hepatitit kronik B" 2081
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz" 1913
21-22 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1865
20 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 2017
20 Dhjetor, "Shendeti oral i fëmijëve të rajonit të Tiranës" 1993
20 Dhjetor, Trajnim "Rritja e kapaciteteve të personelit shëndetësor" 2290
19 Dhjetor, Peshkopi / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1768
18-19 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Një jetë pa kancer" 2003
18 Dhjetor - 09 Janar, Peqin / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 2498
18 Dhjetor- 9 Janar, Kukës / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 2470
16-18 Dhjetor, Durrës / Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare. 2449
16-17 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1858
16 Dhjetor, Tepelenë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1717
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 1991
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 1663
15 Dhjetor, Konferenca “Përditësim në mjekësinë e përgjithshme interne për mjekët specialistë” 2274
15 Dhjetor, Korçë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1659
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Infeksionit e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 1807
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 1682
14 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1806
14 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1882
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 1706
14 Dhjetor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2144
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 1793
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi" 1736
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve: Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 1639
13 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1721
13 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve te MP: Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroideve" 1767
12 Dhjetor, Lezhë, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 1803
12-14 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1929
12 Dhjetor , Elbasan/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 2055
12 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1781
11 Dhjetor,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1833
9 Dhjetor,Fier / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1872
11 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1588
7 Dhjetor, Çrregullimet e shëndetit mendor dhe menaxhimi i tyre" 1844
07 Dhjetor, Diber /Rritja e kapaciteteveve te MP: Anemia dhe Ndryshimet ne gjakun periferik 1641
8 Dhjetor, Gjirokaster, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1514
7 Dhjetor ,Vlorë / Konferenca e IV e Urdhërit të Infermierit të qarkut Vlorë. 1765
7 Dhejtor, Konferenca "Kirurgjia OMF në dekadën e fundit dhe sfidat e saj në të ardhmen" 2020
07 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve te MP: Kriteret konsensuale te diagnozes dhe mjektimit te hepatitit B. 1310
07 Dhjetor, Berat /Rritja e kapaciteteveve te MP: Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike 1497
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve te MP:Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 1462
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve:Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi. 1476
6 Dhjetor, Tiranë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 2163
6, 7, 13,14 Dhjetor “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 1980
5 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1701
4 Dhjetor , Gjirokastër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1636
4 Dhjetor, Lushnje / Trajnim për mjekët e familjes të rrethit 1704
3 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1807
2 Dhjetor , Sarandë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1692
Dhjetor,Tepelenë -Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 1767
Dhjetor,Gjirokastër-Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 1912
27- 28 Nëntor, Korçë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1536
27 Nëntor, Shkodër / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 1760
26 Nëntor, Elbasan / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 1869
26 Nëntor, Konferencë "Urologjia e Mileniumit të tretë" 2153
23 Nëntor,Elbasan/Trajnim “I sëmuri psikiatrik-Depresioni” 1819
23 Nëntor, Berat “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1535
22 Nëntor, Tiranë / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 1943
23 Nëntor, Tiranë “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore" 1898
22 Nëntor, Shkodër “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 1716
22-23 Nëntor, Menaxhimi i dhimbjes kronike në vendet në zhvillim: Roli i farmacistit dhe mjekut të familjes 2508
22 Nëntor , Tiranë/Raporti Fizioterapist-Pacient "Mundësia e të lindurit edhe një herë". 1912
21 Nëntor, Velipojë “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 1807
21 Nëntor , Tropojë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1556
20 Nëntor - 3 Dhjetor, Librazhd “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1632
19 Nëntor,Tiranë / Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 2064
19 Nëntor Trajnim për trajnerët që do të zhvillojnë kursin “Vlerësimi i rritjes së fëmijës” 1822
18 Nëntor , Shkodër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1628
17 Nëntor, Berat / “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1609
14 Dhjetor, Gjirokaster/ Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular Moduli V. 1664
12-13 Dhjetor, Durrës “Nuk ka shëndet pa shëndet mendor” 1894
16 Nëntor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2254
15 Nëntor - 24 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1891
15 Nëntor, Laç /Trajnim "Autizmi, Lehonia dhe ndjekja e saj" 1716
15 Nëntor, Korçë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 1687
15 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1542
14 Nëntor, Bashkëbisedim rreth diabetit, të reja mjekësore 2013. 2285
14 Nëntor , Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1567
14 Nëntor, Dajç “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 1738
13 Nëntor, Fushë-Arëz,Pukë/ Kanceri i Gjirit. 1610
9 Nëntor, Pogradec “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 1565
9 Nëntor , Tiranë/ Pediatria-Kirurgjia dhe Imazheria në pediatri. 2350
9 Nëntor, Tiranë/ Algoritmi i trajtimit të diabetit mellitus. 1968
9 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1739
8 Nëntor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1989
8 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 2095
8 Nëntor, Vlorë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1571
8 Nëntor, Elbasan “Urgjencat pediatrike" 1805
8 Nëntor “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1894
7 Nëntor , Vlorë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1633
6 Nëntor, Elbasan/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1759
6 Nëntor, Elbasan “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet” 1672
4-6 Nëntor, Trajnim “Parandalimi dhe kapja e hershme e sëmundjeve kardiovaskulare dhe kancerit të gjirit. 2368
6 Nëntor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1936
4-16 Nëntor, Tiranë “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 1754
4-5 Nëntor, Tiranë, Trajnim "Siguria ushqimore" 2001
4 Nëntor, Shkodër/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 1591
4-6-8 Nëntor dhe 11-13-15 Nëntor , Tiranë/ Forcimi i kapaciteteve profesionale në sherbimin parësor. 2258
2-3 Nëntor, Konferenca II Farmaceutike e Shqipërisë 2449
1-3 Nëntor, Tiranë / Konferenca e I-rë Shqiptaro-Kosovare mbi Djegien, Kirurgjinë Plastike dhe Estetike. 2178
4 - 8 Nëntor, Vlorë/Infeksionet Spitalore 1747
Nëntor-Janar ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1611
1 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1685
29 Tetor - 9 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1693
31 Tetor-Korçë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1508
26 Tetor, Konferenca Kombëtare e Imazherisë 2555
26 Tetor, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. 1625
25 Tetor,Vlorë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1742
25 Tetor - Tiranë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1891
18 Tetor, Konferenca e 21-të kirurgjikale shqiptare 2196
18 Tetor, Fier - Përditësim mbi Udhëzuesit Ndërkombetar për trajtimin e Hipertensionit,Diabetit Tipi 2 dhe SPOK 1538
18 Tetor, Pogradec Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1593
18 Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 2031
12 Tetor, Tiranë, Kurba e rritjes së fëmijës nga lindja deri në moshën 14 vjeç 2472
24 Nëntor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 2006
10 - 16 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 1695
9 Tetor, Trajnim "Elementët kyç të shërbimeve miqësore për të rinjtë" 1538
Tetor-Nëntor, Kuçovë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual e riprodhues në komunitet" 1474
7 Tetor /Tirane, Kurs pasuniversitar: Menaxhimi I cilesise, sigurise, akreditimit, HTA dhe EBM ne institutcionet shendetsore 2562
5-6 Tetor, Trajnim "Hiperaktiviteti dhe vështirësia në të nxënë" 2040
5 Tetor,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 1569
5-6 Tetor, Shkodër/Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 2536
4 Tetor, Shkodër Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1773
3 - 9 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 1647
2 dhe 4 Tetor, Lezhë/ Financimi i Spitaleve dhe Impakti 1620
2-3 Tetor dhe 15-16 Tetor, Kujdesi për Abortin 1689
1Tetor, Shkodër/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 1456
Tetor-Nëntor, Dibër / Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuarit me sëmundje kronike” 1415
Tetor-Nëntor, Berat "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1731
Tetor, Lezhë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1885
30 Shtator - Korçë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1538
28 Shtator, Takimi Kombëtar i Ortodontëve Shqiptarë 1723
28 Shtator, Simpoziumi i 10-të i javës Urologjike në Shqipëri. 1731
27-28 Shtator, Kongresi i V-të mbarëkombëtar i pneumologjisë shqiptare 2210
26-27 Shtator, Trajnim "Forcimi i kapaciteteve parandaluese dhe diagnostikuese për HIV/AIDS në sistemin e burgjeve" 1472
28 Shtator, Konferenca e V Mediko-Kirurgjikale SRD 1520
27 Shtator, Tiranë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1544
27-29 Shtator, Konferencë Shkencore "Imunoterapia Specifike në Sëmundjet Alergjike" 1786
26 Shtator - 4 Tetor, Urgjencat paraspitalore. 1604
25 Shtator, Kujdesi paliativ në infermieri 1527
25 Shtator-Tiranë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 1666
23 Shtator , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1639
21 Shtator, Konferenca "Kanceri i mushkrisë" 1610
20 Shtator, Vlorë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 1615
19-20 Shtator dhe 3-4 Tetor, Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore 1521
18 Shtator, Ekokardiografia Transezofagale 1586
14 Shtator, Lezhë. Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. Moduli IV 1583
13 Shtator, Durrës Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale dhe respiratore" 1501
9 Shtator - 31 Dhjetor, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 1794
2 Shtator, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 2364
1 - 29 Gusht, Kavajë/Trajnim mbi urgjencat. 2046
26-27 Korrik, Trajnim “Çrregullimi i spektrit të autizmit. Strategji dhe metoda terapeutike për të ndihmuar fëmijët me autizëm” 2336
13 Korrik, Seminar “Gastroenteritet në moshën pediatrike dhe alternativat e trajtimit” 2164
13 Korrik, Sarandë/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 1811
12 Korrik, Seminar “Lëndët kimike në dentistri dhe estetika e Gojës” 2144
7 Korrik/Kukes, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1922
6 Korrik, Berat/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 1653
6 Korrik/Kukës, Leksion “Vetitë farmakologjike të Spirulinës” 2277
4 Korrik/Kukës, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 2003
4 Korrik,Durrës/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 1845
4 Korrik, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1877
4 Korrik/Kukës, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1743
1-12 Korrik,Vlorë/Cikël leksionesh "Menaxhimi bashkëkohor i shëndetit pediatrik komunitar" 1964
29 - 30 Qershor, Tiranë/Trajnim "Mjekësi interne" 1981
29 Qershor - 30 Gusht, Elbasan/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 2064
29 Qershor,Konferenca "Aktualitete në Kardiologjinë Shqiptare" 2166
29 Qershor, Konferenca “Parandalimi I insultit në pacientë me fibrilacion atrial (FA) jovalvular, Trumboza e Venave të Thella (TVTH)dhe Embolia Pulmonare (EP), infeksionet e këmbës dibetike : një vështrim mbi alternativat aktuale të mjekimit të sëmundjes. 1948
29 Qershor/Vlore , Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 2007
28-30 Qershor,Trajnim “Psikomotricietit dhe terapia e lojës" 1689
28 Qershor, Konferenca e Neurologjisë “Sindromi Radikular e sindromat nga Kompresioni i Nervave Periferike” 2725
28-30 Qershor, Trajnim “Psikomotrociteti dhe terapia e lojës” 2414
28 Qershor/Vlore, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1623
26 Qershor/Berat, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1703
21-22 Qershor, Kongresi i I-rë Europian i Implantologjisë së Elektrosalduar 2473
20 Qershor, Simpozium VII Vjetor i Shërbimit Stomatologjik Publik, 2056
20 Qershor Kukes, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1799
19 Qershor Dibër, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1635
04 Maj, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 1737
15 - 16 Qershor,Trajnim "Protokollet e praktikave më të mira klinike & procedura të sigurta në kirurgji" 2271
15 Qershor, Trajnim, Përgatitja e një posteri për prezantim 2100
15 Qershor, Vlore/Seminar. Gastroenteritet ne moshen pediatrike dhe alternativat e trajtimit. 1851
14 Qershor, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1988
14 Qershor, Konferenca e Endodontisë 2214
13-14 Qershor, Tiranë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 2178
14 Tetor-22 Nëntor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1792
12 Qershor,Lezhë, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 1819
11 Qershor, Elbasan / Trajnim “Dermatomikoza”, “Sëmundjet infektive të lëkurës” 2182
11-18 Qershor,Tropoje/Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1761
10 Qershor-6 Korrik, Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 1909
7 Qershor, Konferenca “Menaxhimi klinik i Embolisë Pulmonare” 2153
6-7 Qershor, Lezhë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 1977
3 - 8 Qershor, Lezhë/Seminar “Kujdesi Paliativ në të sëmurët me Kancer Pulmonar” 2156
4-6 Qershor, Vlorë / Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 1825
3 Qershor- 2 Gusht/ Trajnim “Përdorimi i Programit ASTRAIA” 1855
1 Qershor, Seminar “Menaxhimi i dhimbjes” 2629
31 Maj, Tiranë/Konference Shkencore “Dita Boterore e Astmes 2013-Eshte Koha te Kontrolloni Astmen tuaj” 1785
31 Maj, Berat/Konfernca “Simpozium i parë shkencor i departamentit të Infermierisë” 1906
31 Maj, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 2016
31 Maj, Vlorë/Konferenca “Ushqyerja e fëmijës me gji dhe formulë, të rejat dhe problematika e lidhur me to”, 1988
30 Maj, Konferenca “Angiodema e Urtikaria. Asthma” 2363
30 Maj, Trajnim “Çrregullimet e gjumit, parandalimi, zbulimi i hershëm dhe trajtimi” 2207
29 Maj/ Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1766
26-31 Maj/ Trajnim “Reanimimi i të porsalindurve” 2289
25 Maj, Seminar “Studiuesit e rinj për nutricionin” 1947
25-26 Maj, Korçë/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist” 1695
25 Maj, Shkodër / Sëmundja ulceroze gastroduodenale në praktikën klinike 1998
25 Maj, Kurs trajnimi 1-vjeçar i ortodoncisë bazë dhe i avancuar 1951
24 Maj, Seminar “Përditësimi në Obstetrik dhe Infertilitet” 2104
23-26 Maj, Konferenca “ Evidence based update in cardiology” 2747
22 Maj, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 2089
1 Qershor, Shkodër/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 2163
18-19 Maj, Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 2161
18 Maj 2013/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 1738
18, 19, 25, 26 Maj Korçë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist 1803
18 Maj, Vlorë , Trajnim “Patologjitë cerebo-vaskulare, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi” 1782
18 Maj, Vlorë/ Trajnim “Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz” 1799
18 Maj, Shkodër / Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 1840
18 Maj, Konferenca “Përditësimi i njohurive klinike dhe terapeutike" 1801
6 Qershor, Workshop “Fibrilacioni atrial dhe të rejat e antikoagulimit” 2589
18 Maj, Korçë/ Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv” 1774
17-18 Maj, Konferenca e pranverës ORL 2244
16 Maj, Trajnim “Mobilizimi në banesë” 1892
22 Maj, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular”, 2525
15 Maj,“Kongresi i 5-të ndërkombëtar i EURAZISE të sëmundjeve infektive" 2857
13-15 Maj , Durrës/ Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 1774
12 Maj, Korçë/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI)” 1763
12 Maj, Korçë/ Trajnim "Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore" 1716
12 Maj, Vlorë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 1807
11 Maj, Fier/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 2022
11 Maj, Shkodër/ Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 2054
11 Maj, Durrës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 1564
11 Maj, Kukës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 1766
13 Tetor, Durrës / Trajnim “Farmakologjia e frenuesve të pompës protonike (PPI) 1851
11 Maj, Elbasan/ Trajnim “Infeksioni akut miokardit”, “Kardiopatia e dilatatuar ishemike” 2159
10-11 Maj, Trajnim “Strategji dhe metoda për të ndihmuar fëmijët me Sindromën Daun”, 2084
4 Maj, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1941
4 Maj, Vlorë / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 1814
4 Maj, Kukës / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1846
28 Prill , Berat/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) 1983
29 -30 Prill,Trajnim "Kontrolli i vektorëve dhe brejtësve me interes për shëndetin publik" 1816
28 Prill, 19 Maj, Berat / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 1991
28 Prill, Korçë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 2192
27 Prill, Kukës/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 1776
27 Prill, Shkodër/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 1736
25 Prill, Leksion “Barnat dhe produktet e kujdesit personal në mjedis” 2305
26-28 Prill, Kongresi III-të Kombëtar në Obstetrik. 2411
21 Prill, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe trajtimi i përgjithshëm” 2312
26 -27 Prill, Konferencë “ Psikiatria shqiptare dhe sfidat e saj” 1992
21 Prill, Berat/ Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 1959
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 1776
20 Prill, Vlorë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror 1871
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1905
20 Prill, Kukës/Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1720
20 Prill, Seminar “Inlay, Onlay dhe Fasetat e kompozimit si restaurime direkte”, 2154
19 Prill, Konferenca “Standardet e trajtimit të Diabetit Tip 2”, 2058
15 Prill, Elbasan/Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 1789
13 Prill, Kukës/Trajnim ““Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore”” 1955
12 Prill, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1815
18 Prill , Uorkshop “Sëmundjet e Rrugëve Respiratore - Diagnoza dhe Trajtimi sipas udhëzuesve. 2518
5-6 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike 2291
27 Prill, Fier / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 2065
27 Prill, Konferencë Mbarëkombëtare “Sëmundjet e Pleurës”, 2914
26-27 Prill, “Konferenca e 9-të Kombëtare e Dhimbjes”, 3458
24 Prill, Trajnim “Ndihma e parë, BLS-suporti primar jetësor”, 2513
13 Prill, Elbasan / Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize” 2390
19 Prill, Konferenca e 14 e Shoqatës Pediatrike Shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare, 2966
15 Prill - 7 Tetor, Korçë/ Trajnim “Kujdesi Paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminal dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike”, 2013
19-20 Prill, Konferenca vjetore e Shoqatës së Anestezistëve edhe Reanimatorëve të Shqipërisë “ASAI” & CEEA Cours- Contineus Education European Anesthesiologist, 2339
12 Prill, Konferenca e 6-të e Shërbimit Ambulator Tiranë 2395
11 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 2120
6, 13, 20 Prill/ Vlorë Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1901
6 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1943
6 Prill, Kurs Trajnimi Ortodontik teorik/ Ortodoncia bazë dhe e avancuar, nga vizita e parë deri në retainer postordontik”, 2352
30 Mars, Berat/ Trajnim “Alergologjia dhe trajtimi medikamentoz” 1968
30 Mars, Fier/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 1942
30 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1792
30 Mars Peshkopi, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1721
30 Mars, 6 Prill, 20 Prill, Fier Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1718
30 Mars Vlorë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1738
30 Mars Berat, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 1876
1 Janar-31 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP, 2246
29 – 31 Mars, Trajnim “Principet bazë të një ushqyerje të mirë”, 2767
29 Mars , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1845
28 Mars, Kujdesi infermieror në gratë shtatzëna, lehona dhe fëmijë të porsalindur, 3195
23 Mars Vlorë, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar 2239
23 Mars Vlorë, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 2055
23 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 1753
23 Mars Peshkopi, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog e farmacist”, 1864
23 Mars, Leksione të Hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij” , 2693
23 Mars, Leksione të hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij”, 2648
22 Mars Shkodër, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 1949
21 Mars Shkodër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1925
21 Mars Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1927
20 Mars, Konferenca e dentistrisë preventive, 2166
19 Mars 2013, Vlerësimi i cilësisë së shërbimeve të mirëmbajtjes spitalore, 1938
18 Mars 2013, Komitetet e Kontrollit të Infeksioneve – Rolet dhe përgjegjësitë , 2093
17 Mars Lezhë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 1928
17 Mars Lezhë, Trajnim “Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” 1786
17 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist”, 1854
16 Mars Berat, Trajnim “ Sëmundja reumatizmale / Dhimbja e mesit” 2021
16 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1789
13 Mars, Trajnim “Marrëdhëniet me publikun në institucionet shëndetësore”, 2098
10 Mars Lushnje, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 2118
10 Mars Lushnje, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 1908
10 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1721
10 Mars, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 2012
10 Mars Lezhë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1721
9-10 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1795
9-10 Mars Korçë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 1690
9 Mars Lezhë, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 1962
9 Mars Lezhë, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 2043
9 Mars, Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 1670
3 Mars 2013 Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 1822
2 Mars Korçë, Trajnim “ Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike si dhe kontraktimi dhe menaxhimi i qendrave shëndetësore” 1678
2 Mars Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 1795
2 Mars Berat, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1822
2 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1854
2 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 1738
2 Mars, Kurs Trajnim i sistemit Retainerit Dentar pas trajtimit ortodontik. 1969
27 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 1927
23 Shkurt Berat, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 1930
23 Shkurt Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 1888
23 Shkurt Berat, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar” 1925
23 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 1987
22 Shkurt, Trajnim për Trajnerët mbi vlerësimin dhe monitorimin kombëtar 2083
22 Shkurt Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1945
21 Shkurt Laç, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1983
20 Shkurt Elbasan, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 1915
19-21 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 1856
19-20 Shkurt, Trajnim “Depistimi i problemeve të spektrit të autizmit”, 2156
17 Shkurt Elbasan, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 2004
17 Shkurt Elbasan, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe koncepte të përgjithshme të trajtimit” 2003
16 Shkurt, Seminar “Kujdesi paliativ – një e drejtë njerëzore” 2015
16 Shkurt, Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim” 1964
16 Shkurt, Konferenca e II-të kombëtare e Anatamisë Patologjike, 1985
15-16 Shkurt, Konferencë “Kurs Kurrikulumi në Ortopedinë Pediatrike " 1878
15 Shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1744
15 shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1972
15 Shkurt Berat, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 1971
14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1890
12-13 Shkurt Kavajë, Trajnim “Ndihma e Parë e Avancuar”, 1882
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 1984
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 1999
12 Shkurt Korçë, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 1979
11 Shkurt, Seminar “Epilepsia, si ta njohim dhe trajtojmë”, 1968
10 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 1816
09 Shkurt Pogradec, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 2032
8 Shkurt, Aplikimi Praktik i protokollit tek vendi i punës me rastet konkrete, 1745
12-13 Shkurt, Ndihma e parë e avancuar, 1999
6 Shkurt 2013 Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore”, 1926
2-3 Shkurt 2013, Kongresi i 6-të, “Të dhëna bashkëkohore mbi diagnozën prenatale , infertilitetin , obstetrikën dhe ekografinë” 2081
2 Shkurt 2013 Elbasan, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 1865
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 1678
31 Janar, Elbasan, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 1768
31 Janar, Elbasan, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 2041
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 1867
29-30 Janar Korçë, Trajnim për Trajnerët “Edukimi për lindje” 1748
28-31 Janar Përmet, Trajnim për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit 1938
26 Janar, Konferenca “Parandalimi ortodontik në moshën 0-12 vjeç”, 1800
26 Janar, Konferencë “Kanceri i kokës dhe i qafës, risi në diagnostikim dhe trajtim”, 2147
25 Janar Lushnje, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët 1799
23, 30 Janar , Leksion “Kontraceptivët. Metodat e kontracepsionit dhe të rejat e fundit mbi kontraceptivët. Roli i farmacistit”, 1789
21 Janar Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 1960
19 Janar, Seminar “Kujdesi paliativ-një e drejtë njerëzore”, 2031
19.01.2013 Durrës, Leksion “Probiotikët dhe çfarë duhet të dijë farmacisti” 1992
19.01.2013 Durrës, Leksion “Mëlçia dhe barnat” 2207
16 Janar-25 Shkurt, Kurs Trajnimi Profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 1978
12 Janar, Trajnim “Kurs trajnimi teknik ortodontik për zgjidhjen e Agjenezive Dentare”, 2056
9 Janar, Kurs Trajnimi “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 1928
5 Janar, Durrës Leksion "Njohuri mbi farmakoekonominë" 1867
5 Janar Durrës, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm”, 2051
Janar- Mars 2013, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të punonjësve të shëndetësisë për t’iu përgjigjur me efektivitet viktimave të dhunës me bazë gjinore” 1878