slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Akredituara - Viti 2019

1 dhjetor 2019 – 13 korrik 2020 Patos /“Grup kolegësh ndërmjet Mjekëve dhe Infermjerëve të QSH Patos lidhur me Standardet e bazike të cilësisë për akreditimin e institucioneve të kujdesit shëndetësor parësor” 498
09,23 Tetor, 09 , 23 Nentor, 06 Dhjetor 2019, Lushnje/ Trajnim “Grup kolegesh" ndermjet Mjekeve dhe Infermiereve te QSH Ballagat lidhur me "Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor" 830
25 janar 2020 Tirane“Konferenca e XXV-te Kombetare”. 1234
22 - 23 janar 2020, Tirane “E ardhmja nis nga sot” 2167
30 dhjetor 2019, Tirane / “Te njohim dhe te interpretojme EKG ne urgjence”. 1232
28 – 29 dhjetor 2019, Baldushk Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1347
28 dhjetor 2019 Tepelene / Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1050
Korrik-Dhjetor 2019, Korce /Trajnim "Trajnim per personelin Qendres Shendetesore Bathore" 835
28 dhjetor 2019, Lezhe” Perqasjet e reja ne menaxhimin e Diabetit Mellitus”. 1042
25-30 gusht, 20-25 shtator, 20-25 tetor,20-25 nentor, 5-10 dhe 15-20 dhjetor2019, Aranitas/ Trajnim "Grup kolegesh"ndermjet mjekeve dhe infermiereve te QSH Aranitas lidhur me "Standardet bazike te cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shen 799
25 – 26 dhjetor 2019 Tirane / Trajnim “Sfidat pas nje gabimi ne kujdesjet teknike , mundesite per ti parandaluar dhe per ti penguar ato te perparojne” 1291
27 – 28 dhjetor 2019, Kukes Trajnim/ “Diabet Tip 2 Depistimi”. 1073
23 - 24 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1411
Date 3 te cdo muaji te vitit 2019, Rrogozhine/ Leksione dhe Trajnim per personelin e larte dhe te mesem ne QSH ne KSHP dhe Urgjence 818
21-22 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1348
21- 22 dhjetor 2019 Tirane/Konference: “Konferenca e pare e semundjeve kronike”. 2379
21-22 Dhjetor 2019 , Tirane/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit" 1133
21 - 22 dhjetor 2019 Elbasan / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 1271
21 – 22 dhjetor 2019 / Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1851
20 Dhjetor 2019, Konferenca e 9-te e Reumatologjise Shqiptare 893
19,20,21 dhjetor 2019 Elbasan “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 1583
20 – 21 dhjetor 2019 ”Trajnim i personelit mjekesor per menaxhimin dhe trajtimin e te semureve me kujdes paliativ, monitorimin dhe zhvillimin e femijes, vaksinimin sterilizimin dhe te dhena mbi procesin e akreditimit”. 783
19 dhjetor 2019,Trajnim online ” Veshi: Anatomia, fiziologjia dhe diagnostikimi instrumental”. 952
19 dhjetor 2019,Tirane/ Seminar “Konferenca e Pediatri-Neonatologji me fokus kujdesin primar ne perditshmerine e pediatrise klinike”. 879
18, 19, 24 dhjetor 2019 Tirane / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 1278
18 dhe 19 dhjetor 2019 ”Trajnim mbi parandalimin, keshillimin dhe bashkepunimin si objektivat kryesore ne Sherbimin Shendetesor Paresor” 803
16,17 dhjetor 2019 Shkoder “Zhvillimi dhe zbatimi i Udherrefyesve Klinike” 1284
14 dhjetor 2019 / Prrenjas “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 1434
14 Dhjetor 2019 /Vlore/Seminar “Antibiotiket; antibiotiko-rezistenca sfide per shendetin global" 934
14 dhjetor 2019 Tirane / Konference“Diabeti, prediabeti dhe semundja kardiovaskulare”. 1011
14 - 15 dhjetor 2019 Berat / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 1128
14 – 15 dhjetor 2019 Fier / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 897
14 – 15 dhjetor 2019 / Tirane / “Emergjencat mjekesore dhe ndihma e pare “ 990
13 - 14 dhjetor 2019 Fier / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1266
13 dhjetor 2019 Lac/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1142
13 – 14 dhjetor 2019, Shkoder / “Trajnim per personelin e shkencave mjekesore” 1067
13 dhjetor 2019 / Tirane /Trajnim “Aftesimi i personelit ne menaxhimin infermieror dhe perballja e sfidave gjate ofrimit te sherbimeve spitalore”. 915
12 dhjetor 2019 Lac “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 999
12 dhjetor 2019 Elbasan / Konference “Shqiperia dhe Italia. Aspekte mikrobiologjike dhe epidemiologjike te semundjeve infektive emergjente dhe riemergjente” 953
12 dhjetor 2019,Tirane/ Seminar “Kujdesi Infermieror per nenen dhe femijen gjate dhe pas lindjes se komplikuar”. 950
7 - 8 dhjetor 2019 Elbasan / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet zbatimit te protokolleve “ 1461
7, 8 dhjetor, 11,12 janar, 8,9 shkurt, 7, 8 mars, 4, 5 prill 2019 Tirane/Trajnim “Paradontologjia e pacientit ne rritje” . 797
7 - 8 dhjetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1430
7 – 8 dhjetor 2019 Shkoder / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 1083
7-8 Dhjetor 2019 Tirane/ Trajnim “Trauma dhe Neurobiologjia si baze e bullizmit, cyberbullizmit dhe rrezikshmerite e lidhura me teknologjite e reja”. 2796
7 dhjetor 2019, Kavaje /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 1429
7 dhjetor 2019 / Kavaje “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 1238
7 dhjetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Konferenca vjetore e Shoqates Shqiptare te Infektologjise 2019” 896
6 dhe 7 dhjetor 2019 , Permet / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 1032
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare (Sesioni i I) & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" 826
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" (Sesioni i Il) 867
6 - 7 Dhjetor 2019, Tirane, Konference "Konferenca e 25 te Kombetare Dentare & Takimi i 5 te i Ortodonteve Shqiptare" (Sesioni i Ill) 737
2 Dhjetor 2019 / Vlore /Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 1662
2,6,9,11,16,17,18,20 dhjetor 2019 Lezhe /”Edukimi ne vazhdim per stafin mjekesor dhe infermieror Lezhe 2019” 741
3 dhjetor 2019, Vlore "Hapi i pare ne politraum. Algoritmi i ndihmes se pare spitalore ne politraum" 903
3-4 dhjetor 2019 “Programi Vaksinimit”. 1030
2 dhjetor 2019 Mirdite “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 910
1 dhjetor – 31 dhjetor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij” 1184
1 dhjetor – 31 dhjetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1141
30 nentor 2019 / Tepelene “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 1008
30 nentor– 2 dhjetor 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 801
30 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat” 970
30 nentor 2019 Kolonje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 915
16;21;22;23;30 Nentor 2019, Berat /Trajnim “Politraumat dhe frakturat konceptet, vleresimi , diagnostikimi, menaxhimi dhe trajnimi i shpejte i tyre ne qendrat e kujdesit shendetesor”. 615
30 nentor – 1 dhjetor 2019 Korce / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 828
29 nentor 2019 Korce / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 798
28 – 29 nentor 2019 Korce /Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 964
27 nentor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1316
27 nentor 2019 Vlore Trajnim / BLSD & T ”Basic Life Support Telefonik ”. 959
27 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 979
26 – 27 nentor 2019 / Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1335
26-27 nentor, 4-5 dhjetor, 11-12 dhjetor, 18 19 dhjetor 2019 “Shendeti oral tek foshnjat 0-6 vjec”. 812
23 – 24 nentor 2019 Gjirokaster / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin 837
23 nentor 2019, Permet Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane 913
23 nentor 2019, Puke” Perqasjet e reja ne menaxhimin e shendetit mendor”. 841
22 Nentor 2019 , Shkoder / Uorkshop “Dhimbja kronike” 1629
23 nentor 2019,Tirane/ Seminar “Trendet e reja ne kirurgjine kolekterale mini-invazive”. 753
23 nentor 2019 Tirane, /Workshop “Diabeti dhe komplikacionet kronike te tij”. 727
22 nentor 2019, Kukes / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 983
22 nentor 2019 Lac “Menopauza, fazat dhe ndryshimet e pergjithshme te saj” 907
22 nentor – 22 dhjetor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1271
21Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 2697
21 nentor 2019 Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 1272
21 nentor 2019 Vlorë /Konference. “Te perditesojme njohurite mbi insufucensen kardiake.SPOK dhe diqabet mellitus tip II per te lehtesuar diagnostikimin dhe trajtimin e tyre sipas protokolleve”. 851
20 Nentor 2019 , Fier / Uorkshop “Dhimbja kronike” 1658
20 – 21 nentor 2019 Korce/ Trajnim “Workshop. Klasa e ko-morbiditeteve” 738
19, 20 Nentor 2019, Durres/ Trajnim “Rritja e kujdesit shendetesor paresor, nepermjet perditesimit te protokolleve te trajtimit klinik te patologjive" 1354
19 nentor 2019, Korce /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 987
16 Nentor, 2019 Tirane/Konference “Semundjet e lindura dhe kujdesi shendetesor per pacientet”. 3418
16 nentor 2019 Sarande / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 918
16 nentor 2019 Sarande / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 832
16 -17 Nentor 2019 Tirane, “Interpretim diagnostik dhe monitorues i analizave laboratorike mjekesore”. 2388
16-17 Nentor 2019/ Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1557
16-17 Nentor 2019, Korce/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 941
16,21,22,23,30 nentor 2019 “Politraumat dhe frakturat, konceptet, vleresimi, diagnostifikimi, menaxhimi dhe trajtimi i shpejte i tyre ne QSH”. 765
16 nentor 2019 Kukes/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale” 970
16 – 17 nentor 2019 Tirane/ Trajnim “Varesite patologjike, nderhyrjet strategjike dhe protokolli trajnimit”. 784
16 dhe 23 Nentor 2019 , Durres / Leksion “Mjeksia familjare :Patologji te Ndryshme dhe Vaksinimi" 1309
15 nentor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1228
15, 21, 22 nentor 2019 Durres ”Edukim dhe perditesim i njohurive te personelit mjekesor permes temave dhe studimeve shkencore ne specialitete te ndryshme mjekesore” 804
14 - 16 nentor 2019 Konference “Kongresi i III i Fakultetit te Mjekesise Dentare “Zhvillimet bashkekohore ne fushen e dentistrise dhe shendetit oral" 1617
14 - 15 Nentor 2019 , Tirane/ Uorkshop “Intraoperative neuromonitoring in deformity surgeries sharing best practices” 1217
14 Nentor 2019 / Tirane/Konference “Njohuri legjislative rreth USSH ”. 1411
13 Nentor 2019, Gjirokaster "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1000
12 - 14 -19 -21 Nentor 2019 Tirane/ Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale ” 1267
12 Nentor 2019, Berat "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 837
12 Nentor 2019 Fier/ “Urgjencat mjekesore dhe menaxhimi i tyre”. 1065
11, 12 Nentor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 889
9, 10 Nentor 2019, Tirane/ Trajnim “Infeksionet nozokomiale dhe roli i infermieror ne parandalimin e tyre lidhur me disa nga procedurat miniinvazive te praktikes se punes” 2025
9 - 10 Nëntor 2019 Kavaje/ Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 878
09-10 Nentor 2019 Korce/ Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 956
09 Nëntor 2019 Vlorët / Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 1412
8 - 9 Nentor 2019, Tirane/ Konference "Kongresi i 3 - te vjetor i Traumes dhe Urgjences Kirurgjikale" 1745
8-9 Nëntor 2019 QSH Nr. 5 Durrës "Trajnim i stafit shëndetësor mbi vlerësimin dhe menaxhimin e rasteve të ndryshme klinike" 1206
08 Nëntor 2019 , Fier / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 1267
7 - 8 Nentor 2019/Korce/ “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne raste te emergjencave civile” 907
7 nentor 2019, Tirane / “MUSEC Modular Ultra-Sound ESTES Course”. 739
2-3 Nëntor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1477
5, 6, 8 nentor 2019 Shkoder, Vlore, Gjirokaster “Perditesim i disa patologjive akute te traktit respirator”. 689
2-3 Nëntor 2019 Tirane, “Trajnim mbi Osteoartritin, osteoporozes dhe artritin reumatoid”. 1474
2-3 Nëntor 2019 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj." 1245
02 Nëntor 2019, Tiranë/ Trajnim “Kursi BLS, RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët” 1385
2 nentor 2019 / Lushnje “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit 1602
2 Nëntor 2019, Tropoj Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 890
02 Nëntor 2019 Lushnje/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 1089
02 Nëntor 2019 , Vlorë / Trajnim “Hepatitet Kronike dhe te rejat me te fundit te mjekimit” 989
02 Nëntor 2019 Berat / Trajnim " Patologjite e ORL-se . Roli i Mjekut te Familjes ” 1113
02 Nëntor 2019, Vlorë / Trajnim “Hepatiti kronik D” 1043
2 Nëntor 2019/ Vlorë “PTSD, roli i personelit shëendetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”. 857
02 Nëntor 2019 Lushnje "Parandalimi i diabetit Mellitus" 1047
1 Nënor 2019/ Mallakastër “PTSD, roli i personelit shëndetësor në mbështetjen dhe orientimin e personave të prekur dhe familjarëve të tyre”. 886
1 nentor 2019, Tirane Trajnim “Kanceri gastrik”. 762
1, 8, 15, 22 nentor 2019, Qender, Fier, “Grup rishikimi me infermieret e QSH Qender, Fier 652
31 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 969
31 Tetor, 1 Nentor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 823
31 Tetor 2019, Korçë /Trajnim “Le të flasim për frikën dhe ankthin” 1007
31 Tetor - 1 Nëntor 2019, Tirane/Trajnim “Sherbimet e Kujdesit Shendetesor paresor nga prespektiva e te drejtave te njeriut me fukus komunitetin LGBT” 1138
31 Tetor; 1dhe 2 Nentor, 2019 Tirane/Konference “Te gjithe se bashku per nje sherbim cilesor ne funksion te pacientit”. 2545
30 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 1078
29, 30 tetor, 2019 /Maminas, Manez/Seminar “Pervetesimi i njohurive/shprehive te reja ne fushen e mjekesisie se familjes”. 1162
29 Tetor 2019 /Burrel/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 1032
29 Tetor 2019, Peshkopi /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 974
26 Tetor 2019, Tirane /"Konferenca Vjetore e Shoqates Shqiptare te Endokrinologjise" 835
26, 28 Tetor 2019, Rrashbull Trajnim "Edukimi në lidhje me rëndësinë, sigurinë, disponueshmërinë e vaksinimit" 785
26-27 Tetor 2019/ Tirane / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1578
26,27 Tetor 2019 Durrës / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 1023
26,27 shtator dhe 3,4 Tetor 2019 /Fier/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 979
26 -27 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1220
26-27 Tetor 2019 / Vore/Trajnim “Si te korrigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1021
26 Tetor 2019 Tirane/Konferencë “Gripi - parandalimi, ecuria klinike dhe ndërlikimet e mundshme të tij” 1132
26 Tetor 2019 /Mamuras/Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 860
26 tetor 2019 /Elbasan “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 1316
26 Tetor 2019,Fier "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1056
26 Tetor 2019 , Berat/ Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 872
26 Tetor 2019 Lushnje/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 833
26 Tetor 2019/ Vlorë/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 943
25, 26 Tetor 2019, Tirane/Workshop “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”. 1178
25 dhe 26 Tetor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 1006
25 Tetor 2019 /Tirane /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1147
25 Tetor - 25 Nentor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 947
25 tetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 937
25 Tetor 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 811
25 tetor 2019 Pogradec/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 975
25 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 1063
24, 25 Tetor 2019 /Peshkopi/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 841
24 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 788
24 Tetor 2019/Kukës/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 733
24 tetor 2019 Bilisht/Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 878
23 Tetor 2019/Ndroq/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 793
23-24 Nentor 2019, Korce: “Menaxhimi i urgjencave ne Obsetrike dhe Gjinekologji”. 1118
23 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 1009
23 Tetor 2019 , Durres / Leksion “Zbatimi i teknikave te avancuara dhe trajtimi sipas protokolleve i patologjive te shtatzenise, prenatale dhe pediatrike ne Spitalin Rajonal Durres" 717
23 Tetor 2019, Berat "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 966
22,24,29,31 Tetor 2019 Tirane / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1296
22 Tetor 2019/Bulqize /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 905
22, 23 tetor 2019 Tirane “Ngritja e regjistrit te diabetit, forcimi i kapaciteteve ne nivel operatori dhe NJVKSH” 683
21-25 Tetor Peshkopi, 25-29 Melan, 23-27 2019Arras / Trajnim “Informacion i detajuar në lidhje me vaksinat” 737
19 Tetor 2019 /Lezhe /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 840
19 - 20 Tetor 2019 Vlore / Trajnim “Kompetencat infermierore, aftesi qe infermieri praktikon dhe i zbaton ato per nje menaxhim sa me efektiv te situatave komplekse profesionale ” 898
19,20,26,27 Tetor 2019 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 1148
19 Tetor 2019 / Vlore/ " Antitrupat Monoklonale ". 1146
19 tetor 2019 / Vlore “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit” 1315
19 Tetor 2019/ Vlore "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 1198
18-19 Tetor 2019, Tirane/ Trajnim “MultiDimesional Dentistry with Dr. Fitim Shabani" 788
19 Tetor 2019/ Berat/ “Parandalimi HIV/AIDS, risku profesional, depistimi” 922
11, 12, 18 Tetor 2019, Shijak / Leksion “Patologjite ne Kujdesin Shendetesor Paresor me Fokus Sherbim Shendetesor Miqesor dhe Efikas" 786
18 Tetor 2019/ Lushnje /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 958
18-19 Tetor 2019, Tiranë / “Kongresi i XI-të mbarëkombëtar i Shoqatës së Pneumologëve” 761
17 Tetor 2019/ Peshkopi/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 894
17 Tetor 2019/ Lushnje/ “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1059
17, 18 Tetor 2019 /Burrel/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 1043
17 Tetor 2019, Trajnim, Tirane “ Leishmanioza Viscerale dhe Kutane. Udherrefyesit e rinj klinik, diagnostik dhe terapeutik“. 1628
17 tetor, 2019 Tirane/Seminar “Semundja malinje - Menaxhimi infrmieror i impaktit fizik dhe psikologjik qe shkakton tek pacienti”. 874
16 Tetor 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 838
16 - 27 Shator, 2019 Shkoder / Uorkshop “Edukim ne vazhdim per stafin mjekesor te Spitalit Rajonal Shkoder per vitin 2019" 969
15 Tetor 2019 /Burrel/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 1046
15 tetor, 2019 Shkoder/Seminar “Aftesim i personelit shendetesor me te rejat e fundit mbi vaksinimini”. 823
12 Tetor 2019, Tepelene "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1168
12 - 13 tetor 2019 Peshkopi / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 876
12 Tetor 2019 /Berat/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 1010
12 Tetor 2019 /Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 1029
12 Tetor 2019 Tirane/Konference “Guide per krijimin e sistemit kombetar te hemovigjilences”. 903
12 Tetor 2019/ Lushnje / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 1064
12 Tetor 2019/ Durres/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 997
12 tetor 2019, Lac Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 1132
12 Tetor 2019, Tiranë, Trajnim “ Testimi për HIV i ofruar nga punonjësit e kujdesit shëndetësor, indikatorët klinikë të testimit për HIV. Parimet e diagnozës dhe menaxhimit klinik “. 1530
12 Tetor 2019/ Berat/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres ” 870
12 tetor 2019 / Perrenjas “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit” 1105
12 tetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit B dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1500
11-15 Mars, 8 -12 Prill, 20-24 Maj, 17-21 Qershor, 8-12 Korrik, 2-7 Shtator 2019/ Diber/"Grup rishikimi i Mjekeve te Familjes te QSH Melan lidhur me Diabetin mellitus tipi II" 727
11,12 Tetor 2019 Fier / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor“ 993
11 Tetor - 11 Nentor 2019,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 1350
11 Tetor 2019 /Divjake/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 823
11 Tetor 2019 - 8 nentor 2020 Tirane / Master Class/ “Master klinik ne edodonti dhe dentistri restorative" 755
10, 11 Tetor 2019 /Lushnje/ Trajnim “Standardet e cilesise per akreditimin e institucioneve te kujdesit shendetesor paresor ” 777
10 Tetor 2019, Tirane/ Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 1306
10 Tetor 2019 /Pogradec “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 841
10 Tetor 2019 /Klos/Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 909
10 Tetor 2019 /Mamurras/ Trajnim “Epilepsia, diagnoza dhe trajtimi ” 871
9 tetor 2019,Trajnim online ” Suplementet ushqimore/bimore, perdorimi i sigurte i tyre dhe nderveprimet me barnat”. 1725
9 Tetor 2019 , Berat “Niveli i njohurive, qëndrimet dhe praktikat mbi vaksinimin ndaj gripit te popullata, gratë shtatzëna dhe punonjësit shëndetësor” 706
8 Tetor 2019 /Kukes/Seminar"Aftesim dhe ngritje tekniko profesionalete mjekeve dhe farmacisteve te Spitalit Rajonal Kukes" 748
7, 8, 15, 16, 23, 24, 28, 29 Tetor, 5, 6, 13, 14 Nentor, 4, 5, 18, 19 Dhjetor 2019 Tirane/Seminar “Integrimi dhe Mobilizimi i Komunitetit Rom ne Sherbimet Shendetesore" 804
5 tetor 2019 / Gramsh “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 1022
5 tetor 2019 Tirane/ Trajnim “Semundjet e renda fizike, traumat tek individi dhe familja. Trajtimi me terapine EMDR” 1199
5 Tetor 2019, Gjirokaster, Konference “ Konferenca e X - te Rajonale mbi sherbimin shendetesor ne Gjirokaster" 980
5 tetor 2019 Shkoder / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 902
5 tetor 2019 Gjirokaster “Konferenca X Rajonale e Shendetit mbi sherbimin shendetesor Gjirokaster” . 926
5 tetor 2019 Tirane/Konference: “Trajnim mbi sistemin kardiovascular”. 3123
5 tetor 2019 Tepelene/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 1029
5 tetor 2019 Lushnje/ Trajnim “Kujdesi shendetesor per te moshuarit. Pamjaftueshmeria e zemres 904
5 tetor 2019 , Berat "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 977
Gjate 2019 , “Edukimi ne Vazhdim per personelin mjekesor dhe infermieror te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi” 644
5 tetor 2019 Berat " Antitrupat monoklonale ". 925
4 tetor 2019 “Mbulesa vaksinale dhe rendesia e vaksinimit”. 811
4 tetor 2019 Durres: “Perqasje multidisiplinare vjetore e profesionisteve te shendetesise”. 1120
3 Tetor 2019 /Tirane/ Trajnim “Testimi per HIV i ofruar nga punonjesit e kujdesit shendetesor. Indikatoret klinike te testimit per HIV. Parimet e diagnozes dhe menaxhimit klinik ” 749
2 Tetor deri16 Dhjetor 2019 , Vlorë “Ofrimi i kujdesjeve shëndetësore për një jetë të shëndetëshme” 729
28 shtator 2019 Fier / Trajnim “Edukimi ne vazhdim i mjekeve dhe infermiereve te Spitalit Rajonal Fier 699
28 Shtator, 5 dhe 19 Tetor 2019 /Tirane/Seminar : Femija dhe Simptomat e tij: “Crregullimet e ankthit, te vemendjes, hiperaktivitetit, crregullimet pervazive te zhvillimit, disleksite, dispraksite”. 1388
Gjate 2019 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat 2019” 781
28 shtator 2019 , Gjirokaster / Trajnim “Kujdesi infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar te gruas shtatezene dhe femijeve 0-1 vjec” 936
28 shtator 2019 / Rrogozhine “Semundjet neurologjike - patologjite dhe ne moshen pediatrike dhe adultit”. 906
02-09 Shtator2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Promocioni i shendetit dhe parandalimi i semundshmerise dhe vdekshme 719
Gusht - Dhjetor 2019 Aranitas “Grup kolegesh ndermjet mjekeve dhe infermiereve te QSH Aranitas “ 706
31 korrik – 28 dhjetor 2019 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Trajnim per personelin e Q.SH. Bathore 2019” 655
01-31 Maj 2019, Tirane/ Trajnim “Rritje e cilesise se sherbimit infermieror. Forcimi i rolit te Mami/Infermiereve ne promocionin e shendetit dhe parandalimin e semundshmerise amtare”/ Permiresimi i cilesise se sherbimit ne nivelin mami/infermiere 732
1 Mars 2019, Durres, Konference "Ekografia Prenatale e Javes 11 - 13.6 IOTA, IETA" 1114
Shkurt – dhjetor 2019, Mirdite/Trajnim“Edukimi ne bashkim per stafin mjekesor te Spitalit Bashkiak, Mirdite ”. 657
12-13 Korrik 2018, Elbasan “PLANIFIKIMI FAMILJAR PER OFRUESIT E SHERBIMEVE NE KUJDESIN PARESOR” 1273
8 nentor 2019 Tirane / “Workshop mbi ekografine e qafes”. 2362
26 tetor 2019, Rubik Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 1226
19 tetor 2019, Berat Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1383
19 tetor 2019, Rreshen Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 1081
18 Tetor 2019 /Tirane /Seminar “Maieutika, zhvillimi nga koncepti ne model, ne zbatimin ne praktike”. 1183
12 tetor 2019, Korce Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1255
8 tetor 2019, Tirane “Jeto cdo frymemarrje … ndej cdo rrahje.” 1901
5 tetor 2019, Lezhe Seminar"Azhornim i njohurive te fundit ne perkujdesje infermierore" 1154
5 tetor 2019, Lushnje Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1388
5 tetor 2019 Lushnje / Trajnim “Kujdesjet globale , kujdesje te pergjithshme te konfortit dhe rehatise per trupin, mendjen, shpirtin” 1134
5 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1209
5 tetor 2019 Prrenjas /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 1300
4 tetor 2019 “ Crregullimet e personalitetit te grupit C dhe terapia e njohjes dhe e sjelljes“. 1786
4 tetor 2019, Trajnim “Kursi praktik i perthyerjes se harkut”. 1182
3 tetor 2019, Vlore /Trajnim “Ofrimi i sherbimeve te abortit te sigurt, ligjor pa stigma ” 1165
2 - 3 tetor 2019 Tirane/Trajnim/ “Parimet e menaxhimit dhe kujdesit infermieror ne infeksionin HIV. Aplikimi i terapise antiretrovirale dhe aderenca ndaj mjekimit” 1124
2 tetor 2019, Erseke /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 1003
1 tetor 2019, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 1940
1 tetor 2019 Lushnje / Trajnim “Rritja e performances se personelit mjekesor nepermjet trajnimeve te kontrollit dhe parandalimit te Infeksioneve Nozokomiale “ 1105
30 shtator 2019 Tirane Trajnim / Kursi Trauma/PHTLS”Prehospital Trauma Life Support”. 1574
30 shtator 2019, Vlore "Kateterizimi venoz periferik, vezikal dhe menaxhimi i shokut anafilaktik" 1006
29 shtator 2019, Tirane Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1583
28 shtator 2019 Kucove /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 999
28 shtator 2019 Fier / Trajnim “Kontrolli dhe parandalimi i infeksioneve nozokomiale dhe disa nga patologjite me te shpeshta ne sherbimin shendetesor “ 1019
28 shtator 2019 Elbasan, Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jete 1047
28 shtator 2019 / Gramsh / “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 1071
28 shtator 2019 Rreshen / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 901
28 shtator 2019 Durres/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe” 1051
26 shtator 2019 Peqin “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1047
28 shtator 2019, Lezhe /Trajnim “Kujdesi Paliativ Pediatrik”. 1274
28 shtator 2019 Librazhd /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 1059
28 shtator 2019 Durres/Konference. “Kirurgjia mini-invazive transvaginale dhe urogjinekologjia”. 857
28 shtator 2019 Shengjin, Lezhe / Konference“Risite ne kardiologji 2019”. 909
28 shtator 2019, Elbasan Trajnim “Shendeti mendor pergjate ciklit jetesor” 1216
27 shtator 2019 Burrel /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 1004
27 shtator 2019 Lac “Arresti kardiak. Shoku anafilaktik” . 978
26 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 982
25 shtator 2019 Lushnje /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 1017
24 shtator 2019 Peshkopi /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 941
24 shtator 2019, Tirane / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 1054
21 shtator 2019 Peqin /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 1132
21 shtator 2019 Pogradec / Trajnim “Menaxhimi dhe performanca e profesionisteve te shendetit permes kontrollit te infeksioneve “ 1033
21 shtator 2019 , Kukes / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 897
21 shtator 2019, Shkoder / Trajnim “ Parandalimi i vuajtjeve te pacienteve dhe permiresimi i gjendjes se tyre me ane te Komunikimit Terapeutik ” 1895
21 shtator 2019 Berat /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 878
21 shtator 2019 Kavaje / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 860
21 shtator 2019 Tirane/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1470
21 shtator 2019, Korce /Trajnim “Le te flasim per friken dhe ankthin”. 984
20 shtator 2019 Burrel /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 941
20 shtator 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1169
19 shtator 2019,Tirane/ Seminar “Kujdesi Infermieror ne pacientet e hospitalizuar ne njesite e kujdesit intensiv ne stadet e fundit te jetes”. 1116
19 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 894
18 shtator 2019 Kukes “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 837
18 shtator 2019 Elbasan / Trajnim “Abuzimi me te miturit” 815
18 shtator 2019 Ballsh /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 807
17 shtator 2019 Tropoje “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 993
17 shtator 2019, Tirane/Trajnim “Sherbimet e Kujdesit Shendetesor paresor nga prespektiva e te drejtave te njeriut me fukus komunitetin LGBT” 774
16 shtator 2019 Peqin “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 936
14 shtator 2019 Cerrik /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 1070
14 shtator 2019 Durres " Antitrupat monoklonale ". 1040
14 shtator 2019 , Durres "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 1113
14 shtator 2019 , Fier / Leksion “Semundjet vaskulare te trurit dhe shtatezania” 1063
14 shtator 2019 Divjake / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1584
14 shtator 2019 Vlore“Demtimet alkoolike te melcise” 1155
14 shtator 2019 Vlore “Nryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 955
14 shtator 2019 Lac “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 964
13 shtator 2019 Lezhe “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 978
13 shtator 2019 Fan, Mirdite/Seminar“Infeksionet bakteriale te rrugeve urinare”. 818
12 shtator 2019 Bulqize “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 870
11 shtator 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 1074
7 shtator 2019, Pogradec Trajnim/ “Prezantim i pergjithshem mbi funksionimin e Operatorit te Kujdesit Shendetesor dhe rregullimin e sherbimit spitalor ne Republiken e Shqiperise sipas standarteve europiane”. 1138
7 shtator 2019 Belsh /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 992
7 shtator 2019 Shkoder / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1030
4 shtator 2019 Fier /Seminar “Aftesia e komunikimit dhe praktikat infermierore ne imobilizimin e frakturave, mjekimin e plageve dhe hemoragjite gastro-intestinale”. 933
31 gusht 2019 Kavaje / Trajnim “Si te korigjojme gabimet gjate kujdesjeve teknike baze, bazuar ne protokollet me te fundit nderkombetare” 1086
31 gusht 2019 Tirane “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 972
31 gusht 2019 Gramsh /Seminar "Menaxhimi infermieror ne ndihmen e pare, ne dhimbjen ne urgjence, ne lindjen dhe infeksionin urinar tek femijet. Aftesim teoriko - praktik" 886
30 gusht 2019 Vore “PTSD, roli i personelit shendetesor ne mbeshtetjen dhe orientimin e personave te prekur dhe familjareve te tyre”. 965
16 gusht 2019,Trajnim online ” Menopauza. Udhezimet Baze”. 856
16 gusht 2019,Trajnim online ” Komunikimi efikas”. 900
21 korrik 2019 Durres/ Trajnim “Anemia nga mungesa e hekurit. Identifikimi dhe trajtimi i parazitozave intestinale ” 895
19 Tetor 2019 , Lushnje / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 1166