slogan7-al

Viti 2015

E enjte e fundit e cdo muaji 2015 “Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve ne Perinatologji”. 1765
Cdo te premte te fundit te muajit 2015, Vlore “Tematika të ndryshme të shëndetit publik me rëndësi aktuale”. 2809
E premte e fundit e cdo muaji 2015 DSHP Kavajë ”Cikël Leksionesh mbi mjeksine familjare, stomatologjinë, pediatri, epideomologji, higjenë”. 3373
E merkura e fundit e cdo muaji 2015 Seminar “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore nr 3 Fier”. 3096
Gjate 2015 Seminar “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore Vertop Berat”. 3021
23 dhjetor 2015, “Konferenca e 5 e Reumatologjise Shqiptare”. 2781
23 dhjetor 2015, “Konferenca e VII e dermatologeve dhe venerologeve shqiptare”. 2508
23 dhjetor 2015 Shkodër/Trajnim. “Agjentet antitrombotik ne menaxhimin e semundjeve tromboembolike: aspekte te rendesishme per tu konsideruar ne praktiken klinike”. 1884
19 dhjetor 2015 Konference “Insuficenca Kardiake : Sfidat e reja te Diagnozes dhe Mjekimit”. 2523
19 dhjetor 2015 Tiranë, Konference “Terapia ne Neurologji” 3189
19 dhjetor 2015, Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 2883
19 dhjetor 2015, “All-on-4 dhe all-on-6 ne Implantologji”. 2025
18 – 19 dhjetor 2015 Pogradec - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 2864
16 dhe 18 dhjetor 2015, “Etika, Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 2074
15 dhjetor 2015, Trajnim per Trajneret / “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Thalassaemise ”: Manual trajnimi per specialistet e promocionit te shendetit dhe punonjesit e kujdesit shendetesor paresor. 1772
14 dhjetor 2015 Tirane “Antibiotikorezistenca. Diagnoza laboratorike e perdorimit te antibiotikeve” . 2547
13 dhjetor 2015 , Uorkshop “Artriti Reumatoid” 3836
12 – 13 dhjetor Tirane, 2015 Konference: “Konferenca per Kerkim Shkencor ne Shendetesi II”. 2709
11 dhe 12 dhjetor 2015 “Terapi Intensive, Urgjenca Mjekesore, Gjaku dhe Transfuzioni i tij” 3027
11 dhjetor 2015 Tirane “Perdorimi i Medikamenteve gjate periudhes se Shtatezanise ”, “ Ndryshimet qe shkakton diabeti ne lekure ”. 2112
10 dhjetor 2015, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1897
10 dhjetor Shkoder, 11 dhjetor Vlore, 2015, “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 1542
10 dhjetor 2015 Tirane “Dezinfektimi i ambjenteve te kujdesit shendetesor si nje sfide dhe ejkuliber midis ekspertizes se shendetit publik dhe Inspektioriatit Shteteror Shendetesor te Qarkut Tirane” . 2131
9, 10, 11 dhjetor 2015 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1765
9 dhjetor 2015, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1877
7-11 dhjetor 2015 Tirane “Vleresimi i Survejances se Gripit” . 2086
6 dhjetor 2015 ”Alzhaimeri, demencat, sfidat e moshimit ne Shqiperi ”. 2597
5,6,12,13,19 Dhjetor 2015 Bulqize /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1749
5 / 6 dhjetor 2015 Durres, Trajnim. “Pakete trajnimi per specialiste si psikolog, punonjes social dhe edukatore/kujdestare (me profesion infermiere/punonjes social), prinder me keto profesione; per mirerritjen e femijeve te grupmoshave 0-6 vjec”. 2055
5 dhjetor 2015 Seminar “Supervizimi i Psikologeve dhe Punonjesve Sociale ne praktiken klinike dhe spitalore ” 1961
4-6 dhjetor 2015 Tirane “Kapja e hershme e Kancerit te Qafes se Mitres ne sherbimet e kujdesit paresor” . 2026
4 – 5 dhjetor 2015 Elbasan - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1728
4-5 dhjetor 2015 , “Zhvillimet e reja mbi diagnozen e hereshme dhe mjekimin e pershtatshem per parandalimin e verbimit ” 2120
4 dhjetor 2015 Krujë/Trajnim. “Ditet e Ushqyerjes nr 5”. 1874
1,2,3 dhjetor 2015 “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te hipertensionit arterial dhe njohurite per marrjen e kartes se shendetit ” : Manual trajnimi per specialistet e promocionit te shendetit dhe punonjesit e kujdes 1881
28 - 30 nentor 2015 Vlore, “Konferenca e II Nderkombetare e FSHP : Prioritetet Strategjike te Shendetit Publik – Vlora 2015 ” 2182
27 nentor 2015, “Konferenca e 10 e Sh Hematologjise”. 2155
27 nentor 2015 Tiranë/ Trajnim “Llogaridhenia dhe masat efektive te antikorrupsionit ne sistemin shendetsor” 1675
26 & 27 nentor Tirane, Fier 2015 Trajnim: “Te dhena bashkekohore nga perdorimi i acidit Acetil Salicilik, Rivaroxabanit, dhe Drospireron/Estradiolit ne praktiken klinike”. 1875
26 nentor 2015 , “Shendeti Mjedisor, Sfidat e Gjenerates se sotme” 2103
25 nentor – 17 dhjetor 2015 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1878
21 -22 nentor Tirane 2015 Konference: “Konferenca per marketingun Farmaceutik”. 2372
21 Nentor 2015 Durres/ Konference “Imunodeficencat Primare. Nje sfide diagnostike dhe terapeutike.” Ne bashkepunim me projektin Europian te Imunodeficencave Primare: J.PROJECT . 1910
21 nentor 2015 , “Konferenca Kombetare e Shoqates Shqiptare e ORL ” 2369
21 nentor 2015 , “Health Through Nutricion: Factor of nutricion and their impact on morbidity ” 2211
20 – 21 nentor 2015 Tirane/Trajnim. “Helicopter Medical Passenger: Initial Training”. 1760
20– 21 nentor 2015 Korce - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 2674
19 nentor 2015 Konference “Praktika me e mire mjeksore ne dobi te levizshmerise se pacienteve turiste ne rajonin e Adriatikut ne kuader te Projektit Ipa Adriatik Crodsborder 2007-2013 “ Adrihealth mobile” & Konferenca 7 Mediko-Kirurgjikale . 1977
nentor 2015, Seminar"Situata aktuale ne fushen e RT, sfidat dhe prespektivat per te ardhmen". 1639
18 nentor 2015 , “Leksion. Nga zemra fetale tek zemra e të porsalindurit.” 1976
17 – 18 Nentor 2015, Librazhd, “Perqasje klinike mbi hipertensionin arterial ne shtatezani ”. 1729
14 - 15 nentor 2015 , “Telemjekesia Nepermjet Teknologjise” 1959
13-15 Nëntor 2015, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 1424
13 - 14 nentor 2015 Tiranë/Konference. “Perqasje te reja ne diagnozen dhe trajtimin e semundjeve pulmonare dhe kancerit te gjirit”. 1743
13 - 14 nentor 2015 Elbasan - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1461
12 – 14 nentor 2015 , “EASD Postgraduate Copurse on Clinical Diabetes and its Complications ” 1958
12 nentor 2015, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1634
9 – 27 nentor 2015 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 1611
9 nentor 2015 – 3 shkurt 2016 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes. 2061
9 nentor 2015 dhe 3 shkurt 2016 Trajnim “Kursi i 1re dhe Kursi 2te i Ekografise per Kardiologet e rinj”. 1658
8 nentor 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1515
7 nentor 2015 Konference “Infeksionet oportuniste dhe infeksionet te subjektet e imunokompromentuar, epidemioloigjia diagnoza, mjekimi dhe parandalimi”. 2683
6 - 7 nentor 2015 Berat - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1418
6 - 18 nentor 2015, Tiranë/Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”. 1879
6 nentor dhe 27 nentor 2015, “Hapat e pare te Farmakovigjilences ne Shqiperi , Bimet mjekesore ne praktiken e perditeshme.” 2161
5 , 6 , 7 nentor 2015 Tiranë “Kongresi 4 Mbarshqipetar i Stomatologjise” . 3573
1 nentor 2015, Trajnim “Hypoglicemite". 2406
31 Tetor 2015, Konference “Koneksioni Cone-Morse, Teknikat 3D ne rigjenerimin kockor. Evidenca Shkencore dhe vleresime klinike mbi Implantologjine e se ardhmes”. 2039
31 tetor 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1689
31 tetor - 1 nentor 2015 “Konferenca 11-të Kombëtare e radiologjisë. 1990
30 - 31 tetor 2015 Shkoder - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1474
30, 31 tetor 2015 Tiranë/Konference “Konferenca e 23 Kirurgjikale Shqiptare “ 3705
25 - 27 tetor 2015 Kosovë “Shkolla verore mjekesore 3”. 1811
25 tetor 2015, Fier "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1421
25 – 27 tetor 2015 Tirane/Trajnim. “Menaxhimi Paraspitalor i Traumave”. 1601
24 Tetor 2015, “Psikoza te Frojdi dhe te mesimet e Lakanit “te pare” ”. 1870
24 tetor 2015, Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 2153
23 tetor, 13 Nentor dhe 20 Nentor 2015 “Infeksionet te traktit te siperm respirator ”, “ Pamjaftueshmeria e zemres ”. 2308
23 – 25 tetor 2015 “ Kongresi i I Italo-Shqipetar, Patologjia orale, nga diagnoza tek trajtimi”. 2456
20 tetor 2015, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1403
19-24 tetor 2015 ” Ne sherbim te rritjes cilesore ne dentistri”. 1566
17, 24, 31 tetor dhe 7 nentor 2015, Elbasan ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes. Riaftesimi teorik dhe teknik per personelin mjek dhe infermier te zonave rurale per Patologjite me problematike dhe Urgjencat Pediatrike dhe Adultit”. 1970
17 tetor 2015 Vlore,moduli 2. “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1566
17 tetor 2015 Mirdite “Ndihma e pare, BLS- Suporti Primar Jetesor”. 1447
17 tetor 2015, Trajnim “Dislipidemite". 2408
16,17,18 dhe 22,23,24 tetor 2015 Trajnim “Kursi i 1re i Ekografise per sistemin Muskulo-Skeletal”. 1670
14 - 30 tetor 2015 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1584
15 tetor 2015 Leksion ”Azma Bronkiale”. 2106
16 tetor 2015, Sarande "Arresti Kardiak, Njohja e teknikes se reanimimit Kardio-Polmunar dhe asistenca infermierore. Aftesim Teoriko-Praktik" 1728
10 tetor 2015, “Bazat e Trajtimit ortodontik-kirurgjikal”. 1754
10 tetor 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1881
10 tetor 2015 Kukes,. moduli 1re “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1354
09 - 10 tetor 2015 Tepelene - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1459
9-10 tetor 2015 Durrës/Trajnim. “Kongresi i 1re shqiptare i riprodhimit human dhe andrologji”. 1554
8 tetor, 16 tetor dhe 30 tetor 2015 “Kortikosteroidet local, indikacionet, format, kunderindikimet dhe efektet anesore ”, “ Farmakogjenomika dhe mjekimi i personalizuar ”. 2257
8-11 tetor, 19-22 nentor 2015 dhe 21-24 janar,10-13 mars,5-8 maj 2016 “ Terapia Bihevioral Kognitive ne nivelin bazik “. 1877
7 – 21 Tetor 2015 “Interpretimi i EKG ne kujdes primar”. 2184
04 tetor 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1521
3 tetor 2015, Gjirokaster ,Workshop"Kujdesi Infermieror në sistemin shëndetësor dhe rëndësia e diagnozave Infermierore." 1460
03, 24 tetor 07 nentor 2015 Konference ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale” 4176
2 tetor 2015 – 2 mars 2016, “EIPASS Shendetesia Dixhitale.” 2350
1 tetor – 20 dhjetor 2015, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin” 1441
1 tetor - 20 dhjetor 2015, / Trajnim “Sherbimi i drejtperdrejte i ndihmes se pare me mjetet e duhura dhe ne kohen e duhur dhe kujdesi shendetesor i popullates nepermjet komunikimit efektiv dhe deontologjise mjekesore” 2051
Shtator - Tetor 2015, “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 2246
28 shtator - 2 tetor 2015 Trajnim, “Udhëheqja e stafit mjekësor të urgjencës dhe urgjencat paraspitalore”. 1627
26 shtator 2015 ”Diagnoza Diferenciale dhe trajtimi i Kisteve te Ovarit”. 1763
27 shtator 2015 , “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 1483
25 shtator 2015 Tiranë “Metodologjia e Kerkimit Shkencor. Rregulla baze te pergatitjes se abstrakteve, shkrimit te artikujve dhe prezantimit ne powerpoint “ . 2552
23 shtator 2015 , “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 1671
19 shtator 2015, Durres , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1528
19 shtator 2015 Elbasan,. “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 1490
Gjate 2015 Krujë Trajnim “Edukimi në vazhdim Spitali Krujë “ 1922
17 - 18 Shtator dhe Shtator - Dhjetor 2015, Korce, Elbasan, Berat, Shkoder, Gjirokaster - “Vleresimi dhe trajtimi i dhimbjes dhe simptomave te tjera, opiofobia dhe konsideratat kulturore ne Kujdesin Paliativ” . 1893
18 Shtator 2015 “Trajnime Stafi te Qëndra Shëndetësore ABC per periudhen Shtator 2015 - Mars 2016”. 1313
17 shtator 2015 ”Kirurgjia e Gjendres Tiroide, Kaceri i Gjendres Tiroide”. 1959
16 shtator 2015, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1462
16 shtator 2015, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1785
16 Shtator 2015, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1537
16 shtator 2015, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1435
14 shtator 2015, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 1719
14 shtator 2015 Konference ”Endoskopia Digjestive Operative”. 1946
12 shtator 2015 Konference “Takimi i II i Ortodonteve Shqiptare”. 1648
12 shtator 2015 Korcë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1449
12 shtator 2015, Seminar ”Rritja dhe Zhvillimi normal i femijes dhe trajtimi ne rast patologjie”. 1782
12 shtator 2015, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 1971
11 shtator - 14 tetor 2015 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1550
1-3 shtator 2015, Pogradec “Kujdesi paliativ në infermieri” . 1550
24-28 gusht 2015, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1536
15 gusht -15 shtator 2015,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1901
7 gusht 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1604
Gusht 2015, Librazhd , “Trajnim profesional me personelin shendetsor”. 1802
28-30 korrik 2015 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 1482
24-28 gusht 2015, /Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1371
21 korrik 2015, “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 1814
14-15 korrik 2015 Tirane “Trajnim per Trajneret per promovimin e shendetit” . 1748
13-17 korrik 2015 Tirane “Trajnim Laboratorik mbi Campylobacter dhe Salmonella, Testi ndjeshmerise se Antibiotikeve” . 1748
18, 19,25,26 korrik dhe 1 gusht 2015 Devoll /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 1663
10,11 korrik 2015 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 2582
9 korrik 2015 " Trajtimi Medikamentoz i Obezitetit". 1538
5,6,7 dhe 8 korrik 2015 “ Diagnostikimi i crregullimeve psikologjike tek femijet “. 2520
4 korrik 2015 Konference “Deshtimet dhe limitet ne ortodonti”. 1778
4 korrik 2015 Konference “Actuality and Perspective in Cardiology for the Treatment of CAD, HF, and Severe Arrhythmia”. 2144
3-4 korrik 2015, Permet “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1738
27qershor-27 korrik 2015. “Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë” 2031
27 qershor 2015, Korce , “1. Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi. 2. Trajtimi i Diabetit, Inkretinat.” 2265
26 qershor – 30 tetor 2015: “Permiresimi i shprehive profesionale per organizimin dhe drejtimin e terapive te grupit me adulte dhe adoleshente, fokusuar ne reduktimin e simptomave te stresit/ankthit/depresionit”. 2139
26-27 qershor 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1797
26 qershor 2015 ”Riniti alergjik dhe Kirurgjia nazale”. 2329
26 Qershor 2015 “ Simpozium Shkencor i Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise”. 1840
25 qershor 2015 Tirane “Ekspozimet profesionale dhe legjislacioni shqipetar per Shendetin ne Pune” . 2071
24-25 qershor 2015 “Simpoziumi IX vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik- Shendeti oral ne moshen e adoleshences”. 1652
24 Qershor 2015, Konference “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Neonatologjise Shqiptare”. 1875
24 qershor 2015 Tirane “Trajnimi per trajtimin dhe varesine nga drogat” . 1883
23–25 Qershor & 15-17 Shtator 2015 Fier “Kujdesi Perinatal – Ante dhe Post Natal” . 2210
22 qershor 2015 , “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 2268
20 qershor 2015, Korcë "Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) ". 1577
20 qershor 2015, Korcë " Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore". 1584
20 qershor 2015”Cikël Leksionesh ne mjeksine e familjes”. 1648
19-20 qershor 2015, Tepelene “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1501
19 Qershor 2015 “Motivational Interviwing – Të nxisim motivimin e pacientit për të ndryshuar sjelljen Shëndetësore- Edukim i Shëndetit Mendor”. 2062
16 qershor 2015 Konference ”Kirurgjia Urologjike per te rritur dhe femije”. 2022
15 dhe 19 Qershor Tirane 2015 Trajnim: “Parandalimi, kapja e hershme dhe trajtimi i Diabetit”. 1551
13 qershor 2015 Korcë/ Trajnim. “Probleme të rëndësishme dermatologjike në kujdesin shëndetësor parësor” 1750
13 qershor 2015 Korcë/ Trajnim. Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare. 1655
13 qershor 2015, Tirane , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1705
13 Qershor 2015 Seminar “Alternativat Bashkekohore ne trajtimin Endodontik dhe Profilaktik ne Stomatologji” 3132
13 qershor 2015 Tirane “Konferencë Ndërkombëtare Farmaceutike” -Studime Inovative ne Shkencat Mjekesore dhe farmaceutike-. 3777
12-13 qershor 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1363
12-14 qershor dhe 19-21 qershor 2015 “Trajnim per Ekografine Klinike me mjeket pediater te Kosoves”. 1820
6-7 qershor 2015 Konferencë ” Konferenca e VII Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 4747
6 – 7 qershor 2015 Shkodër “Human Taping-Moduli 1” 2077
6 qershor 2015, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1571
6 Qershor 2015, “Konferenca Kombetare – Diabeti dhe Risku Kardiovaskular”. 2109
6 Qershor 2015, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1560
6 Qershor 2015, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1614
5-6 Qershor 2015 Trajnim “Kirurgjia e sinusit maksilar për qëllime implantimi”. 1962
5 qershor 2015 Durres: “Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor”. 1470
4-5 qershor 2015 Konferencë ” Mjekesia Natyrale e biointegruar dhe shkencat bashkekohore”. 3397
(3-4 Qershor, 17-18 Korrik 4-5 Shtator 4-5 Dhjetor) 2015 Trajnim “Check-Up ne Ortodoncine moderne”. 1939
2 Qershor 2015, Elbasan “Deshifrimi i Emocioneve ”. 2543
qershor – dhjetor 2015 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 1632
30 maj 2015, Korcë , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1630
30 maj 2015, Korcë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1649
30 maj 2015 Gjirokaster “Konferenca Rajonale e Shendetit Publik Qarku Gjirokaster” . 2310
30 maj 2015 “ Varesite ndaj Drogave, Duhanit, Alkolit “ Informimi dhe Trajtimi i tij sipas Perqasjes se Psikoterapise Kognitiv Biheviorale . 2433
29-30 maj 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1527
29 -30 maj 2015, “Kongresi i IV Nderkombetar i Obsetrike-Gjinekologjise”. 4191
27 maj 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1507
25 dhe 26 maj 2015 TiranëTrajnim “Urgjencat Mjekësore në shërbimin parësor “ 1721
24 maj 2015 “ Depresioni “ Informimi dhe Trajtimi i tij sipas Perqasjes se Psikoterapise Kognitiv Biheviorale . 2296
24 maj 2015 Berat, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1705
24 maj 2015 Korce, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1657
24 maj 2015 Korce, “Latenti dhe medikamentet”. 1864
23 maj 2015 “ Stresi Post Traumatik “ Informimi dhe Trajtimi i tij sipas Perqasjes se Psikoterapise Kognitiv Biheviorale . 2495
22, 28, maj dhe 4 Qershor 2015 “Acne Vulgaris dhe trajtimi i saj ”, “ Demnencat c’jane dhe si trajtohen”. 2988
22 - 24 maj 2015, “Diagnostikimi dhe trajtimi post operator ne endodonti”. 3569
23-24 Maj, Tiranë/Trajnim.”Teknikat inovative të trajtimit miofacial” 1580
22-23 maj 19-20 qershor 2015 /. “Kurs Teoriko-Praktik në Mikro-Endodonci”. 2475
22-23 maj 2015, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 1615
22-23 maj 2015 Tiranë (Visiting Professorship on Radiotherapy of Head and Neckcancer). 2035
22 maj 2015 Tiranë/ Trajnim “Kolege ne Grup per Permiresimin e Cilesise, Qasja e Re per Edukim Mjeksor te vazhduar” 1816
21-22 maj 2015 Tiranë “Konferenca e 1-rë vjetore e Shoqatës Shqipëtare të Traumës “ . 3069
18 maj 2015 /Konference. “Clinical Research in Albania. Networks and Projects in Global Context”. 1926
18 maj 2015 Tiranë “Leksion Ortodonci” . 2006
16 maj 2015 /Konference. “Advanced Dental Academic Days /Teknikat ekstreme te endodoncise moderne, rekuperimi vs ekstraksionit”. 2329
15-18 maj 2015 “Curent Topics in Anesthesia and Intensive Care” 1659
15 maj 2015 “Perdorimi i Medikamenteve gjate periudhes se Shtatezanise ”, “ Ndryshimet qe shkakton diabeti ne lekure ”. 2774
30 Qershor 2016, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 1548
15 maj 2015, Durrës "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 1451
14 maj -14 Qershor 2015,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 1892
14 maj 2015 “Kurs 6 javor për ekografinë klinike me mjekët e rinj Obsetër-Gjinekologë”. 1423
14 maj 2015 /Konference. “Safer Blood Transfusion”. 3483
11-15.05 .2015 dhe 25-29.05.2015, Trajnim “Trajnimi i Infermiereve te Edukimit Diabetoligjik”. 1852
11-15 maj 2015, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1687
9-10 maj 2015 /. “Dita Boterore e Astmes 2015 – Eshte koha te kontrolloni Astmen dhe Komorbiditetet”. 2553
8 maj 2015 “Fitoterapia e sistemit kardiovaskular ”, “ Efektet anesore te antiflamatoreve josteroide ne Traktin Renal”. 2626
8 maj 2015 Tiranë Konferenca “Te rejat ne dentistrine restorative” . 3354
7 – 9 Maj Kursi i 1re, Shtator kursi 2te, gjate tremujorit te fundit kursi 3te 2015 Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 2024
4-12 maj 2015 Tiranë “Kursi IBRO mbi neuroshkencat ” 2640
12 maj 2015 Tirane “Konferenca Nderkombetare e Shendetit Publik” . 4114
4-5 maj 2015 “ICBMS 2015”. 3219
6 maj 2015 Vlore “Efikasiteti i jonoforezes me deksametazone per trajtimin e Artritit Temporo mandibular”, “ Anemia ferrodeficitare dhe roli Helikobakter pylorit ne shkallen e saj ne disa paciente prane Spitalit Rajonal Vlore”. 2652
1 mars - 30 maj 2015, Tiranë/ Trajnim në distancë “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” 2157
1 Mars – 30 Maj 2015, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” 2207
30 prill – 30 maj 2015. “Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë” 2113
30 prill, 7 maj, 29 maj, 5 Qershor, Vlorë, Durrës,Shkodër, Pogradec “Patologjitë Infektive Respiratore, ORL, Gastro-Intestinale, në Sherbimin Parësor. Ndikimi në cilesinë e jetës dhe mënyrat e menaxhimit të tyre”. 2726
27-30 Prill 2015, Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 1812
27 dhe 29 Prill 2015 “Njohuri bazë mbi Klasifikimin Ndërkombëtar të Funksionimit dhe Aftësise së kufizuar të OBSH; Kriteret, Procedurat dhe Instrumentët e rinj të Percaktimit të Aftësisë së kufizuar në Shqipëri”. 2286
29 prill 2015, Elbasan / Trajnim “Dermatomikoza”, “Sëmundjet infektive të lëkurës” 2548
27 prill 2015 Seminar ”Tumoret e Pankreasit”. 3408
25, 26 prill dhe 2, 3,9 maj 2015 Korcë /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 2985
24 prill 2015 Gjirokastër “Terapite per trajtimin e spondyloartritit, Cfare, Kur, Per ke?, Menaxhimi i Dhimbjes” Niveli i ferritinemise si indikstro i hershem ne anemite nga mungesa e hekurit”. 2463
24- 25 prill 2015, “Konferenca Ndërkombëtar i Mjekësisë Multidisiplinare”. 5453
29/05/15, 26/06/15, 25/09/15, 28/10/15, 20/11/15 Fier “Edukimi Shëndetesor në Vazhdim në QSH nr.1 Fier 2015” 2139
21, 22, 23 Prill 2015 Tiranë, Fier, Durrës “Takim pune me personelin shëndetsor me temë : Vaksina të sigurta për të mbrojtur fëmijët tanë”. 2888
18 – 19 prill 2015 “Human Taping-Niveli 2, Ekstremitetet e poshtme” 2378
18 prill 2015, Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 2705
17 prill 2015 Tiranë “Produktet me origjine bimore midis te dhenave shkencore dhe perdorimit empirik”, “Ushqimi i shëndetshëm faktor i rëndësishëm për mirëqënien dhe shëndetin e njeriut”. 2659
16 prill 2015 Seminar ”Alergjia dhe Polipoza Nazale”. 2815
14 -15 prill 2015, Shkodër “Terapia Manuale Miofashiale ”. 2721
14-18 prill 2015, Korcë /Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 2057
13 prill 2015, Durrës "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 2112
10 - 12 prill 2015 Tiranë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 2 ”. 4871
10 prill 2015, Tiranë “Integratorët Alimentar dhe Nutraceutik: Njohuri të përgjithshme dhe aplikimet specifike të tyre”. 3580
4 prill 2015, Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 2386
3 – 4 prill 2015, ELBASAN “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 2385
2 dhe 20 Prill 2015 Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 2967
29 mars 2015 Vlorë Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 2701
28 mars 2015 Elbasan, Peqin, Librazhd . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 2051
28 mars 2015 Vlorë /Konference. “Rëndësia e ushqyerjes në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijës në vitin e parë të jetës dhe moshën evolutive. Problemet që hasim në praktikën e përditshme mjeksore”. 2441
28 mars 2015 Fier Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 2327
27 – 28 mars 2015, “Leksioni avancuar ne endodonti”. 2477
27/28 mars 2015 Tirane “Konference Shkencore Stomatologjike”. 2869
27 mars 2015, Shkodër, Leksion “Veprimtaria shkencore dhe didaktike e farmacistëve në Shkodër që nga fillimet deri ne vitin 2012” “Mjekësia dhe farmacia tradicionale pellazge – ilire dhe periudhat Dodonë, Asklep, Pirro dhe Gent” “Përdorimi i medikamentev 2274
26 mars - 8 maj 2015 Pezë,Tiranë ”Kurs për urgjencat paraspitalore për EMT-N”. 2698
26 mars - 8 maj 2015 Pezë,Tiranë ”Instruktor për urgjencat paraspitalore”. 2577
25 mars 2015 Dhjetor 2014 /Kukës. “Seminar Mjekësor”. 2343
23,24 mars 14 prill 2015 Lezhë, Rrëshen “Edukimi Terapeutik mbi Kujdesin Paliativ ”. 1617
21 – 22 mars 2015 “Human Taping-Moduli 1” 1960
21 mars 2015 Seminar “Infeksionet nozokomiale në kabinetin dentar” 2706
21 mars 2015 Vlorë, “Konferenca e parë Stomatologjike REALD”. 2978
21 mars 2015”Konferenca e IV Kombëtare e Gastroenterohepatologjisë” 2474
20,21,22 Mars 2015 Trajnim “Kurs Formimi mbi Hidrokineziterapine” 2433
20-21 mars 2015 Durrës/Trajnim. “Teknikat e histerektomisë dhe modernizimi i tyre. Kirurgjia dyshemesë pelvike, mesh anterior, posterior, sling”. 3035
20 – 21 mars 2015,Gjirokastër “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 2316
20 mars 2015 Tiranë Konferenca “Dita e Shendetit Oral 2015” . 3375
19 dhe 26 mars 2015 Trajnim: “Parandalimi, kapja e hershme dhe trajtimi i Diabetit”. 2318
19-20-21 mars 2015, “Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza”. 2586
14 mars 2015, Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 2871
13 – 14 mars 2015, Berat “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” . 1452
12 – 14 Mars 2015 Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 3419
10,17,24 mars 2015 “Si të ndihmojmë duhanpirësit si të lënë duhanin”. 7389
9 mars 2015, Elbasan “Diabeti mellitus dhe komplikacionet afatgjata ”. 1689
6 – 7 mars 2015, Elbasan “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” . 1935
7,8,14,15,28,29 mars 2015 “ Psikologu në institucion “ . 2650
7 mars 2015, Elbasan "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 2099
6 mars 2015, Elbasan “Roli i operatorëve shëndetësor në shërbimin ndaj viktimave të dhunës seksuale ”. 2209
5 mars – 5 prill 2015. “Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë” 2155
3 mars – 11 prill 2015 “Kurs 6 javor për ekografinë klinike me mjekët e rinj Obsetër-Gjinekologë”. 2202
1 mars 2015, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 2276
Gjatë muajit Mars 2015. “Trajnimi online mbi Paketën e Kontrollit Mjekesor Bazë për shtetasit e grup”.moshës 40-60 vjeç 2507
28 shkurt 2015 Shkodër . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 2051
28 Shkurt 2015 Tiranë/Trajnim. “Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit”. 2153
25 Shkurt 2015 Pogradec/Trajnim “Konceptet bazë mbi cilesinë dhe Sigurinë e Kujdesit Shëndetësor. Procesi i Akreditimit, Vetvlerësimi i Standarteve Spitalore” 1693
25 shkurt 2015 Trajnim “Edukimi në vazhdim i profesionistëve të shëndetit në lidhje me Profilaksinë dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale “ 2693
23 shkurt 2015, Elbasan “Këshillimi dhe Komunikimi ”. 1890
23 shkurt - 23 mars 2015 “Antiagregantët dhe Antikoagulantët “ 2741
19 shkurt 2015 Konference”Kirurgjia e Gjëndrës Tiroide. Kanceri i Gjëndrës Tiroide”. 3107
16,17 shkurt 2015 Tiranë, 25,26 shkurt 2015 Durrës, 20,28 shkurt 2015 Elbasan /Trajnim. “Protokollet Klinike sipas OBSH dhe MSH”. 2135
13 shkurt 2015 Tiranë Konferencë “Reagimi i organizmit ndaj ushqimeve baze. Faktoret nutricional shperthyes ne moshen pediatrike dhe sindromi autik” 2650
12 shkurt 2015, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1622
9,13,20,27 shkurt 2015 Fier, Vlorë, Shkodër, Lezhë Konferenca “Standartet, legjislacioni dhe urgjencat stomatologjike” . 2830
7 shkurt 2015 Leksion ”Patologjitë Degjenerative. Proteza e Ankës dhe Gjurit”. 2356
6-8 Shkurt 2015 Workshop “Analiza Transaksion “. 2691
30 Janar 2015 Konferencë “Sfidat e Mjeksisë së Urgjencës në Shqipëri”. 2419
30 Janar 2015 “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 2072
27 janar 2015, Elbasan “Sëmundja e Shkaktuar nga virusi EBOLA “ Stuhia e Përsosur ”. 2592
26 janar 2015 Konferenca “Standartet, legjislacioni dhe urgjencat stomatologjike” . 2552
24 Janar 2015 / Konference. “Konferenca e 7 e Implantozës-Memoriali i 1 Viktor Shehu”. 2193
24, 25, 31 janar dhe 1 dhe 7 shkurt 2015 Ballsh /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 2345
23 Janar – 22 Maj 2015 “Trajnime Stafi Qëndra Shëndetësore ABC”. 3857
20-24 Janar 2015 Has /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2420
20-24 Janar 2015 dhe 26-29 Janar 2015 Pukë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2248
19-23 Janar 2015, Korce Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 2338
13-17 Janar 2015 dhe 19-23 Janar 2015, Lezhë, Lac/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2222
13-17 Janar 2015 dhe 19-23 Janar 2015, Dibër, Burrel/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2203
13-17 Janar 2015 dhe 19-23 Janar 2015, Tepelenë, Përmet, Këlcyrë, Gjirokastër/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1946
12-16 Janar 2015 Lushnjë 2015, /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2135
12-16 Janar 2015 Fier 2015, /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2264
Janar - Qershor 2015 Tiranë “Edukimi ne Vazhim per Sherbimin e Neurokirurgjise QSUT” 1810
Janar – Prill 2015 “Mbikqyrja epidemologjike e semundjeve infektive dhe efektet anesore: vaksinat dhe strategjite e vaksinave”. 3061
Gjatë 2015, Trajnim “Edukimi në Vazhdim në Shërbimin e Pediatrisë Nr. 2 QSUT”. 2363