slogan7-al

7 – 21 Tetor 2015 “Interpretimi i EKG ne kujdes primar”.

Titulli i aktivitetit: 7 – 21 Tetor 2015 “Interpretimi i EKG ne kujdes primar”.

Data e zhvillimit: 7 – 21 Tetor 2015

Vendi i organizimit: Qëndra Shëndetësore ABC, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Qëndra Shëndetësore ABC

Kontakte: Tel: 04/2234105 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe i pergjithshem

Kreditet : 30 

Nr i Dosjes:  1141