slogan7-al

Viti 2014

Nëntor, Dhjetor 2014 Durrës, Lezhë, Shkodër dhe Janar, Shkurt 2015 Fier, Vlore, Berat, Korcë, Elbasan/Trajnim “Konceptet bazë mbi cilesinë dhe Sigurinë e Kujdesit Shëndetësor. Procesi i Akreditimit, Vetvlerësimi i Standarteve Spitalore” 4092
26,27,29,30 Dhjetor 2014,Skrapar,Corovode /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 4046
26,27,29,30 Dhjetor 2014 Kukes /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 4008
26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-16 Janar 2015, Shkoder, Malesi e madhe /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 3906
26 Dhjetor 2014 /Konference. “Perzgjedhja e Antipsikotikeve ne protokollet e Trajtimit”. 2572
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar 2015, Vlore /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 3632
24 Dhjetor 2014, Workshop “International Hypospadias Workshop Live Surgeries with Prof. Ahmet Hadidi”. 3680
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar Fier 2015, Mallakaster 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2869
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 3245
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 3079
23 Dhjetor 2014 “Konfereca 4 e Reumatologjisë Shqiptare” 2587
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 3688
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 3169
20-21 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “Mjekësia e Emergjencës”. 4449
20 Dhjetor 2014 “Konferenca per kerkimin shkencor ne Shendetesi”. 4456
20 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2930
20 Dhjetor 2014 “Konferenca e VI Kombëtare Dermatologji Veronologji”. 4538
20 Dhjetor 2014 “Implementimi i Udherrefyesve te rinj te ESC.: 2014 ESC/ESA”. 2339
19 Dhjetor 2014 “Konferenca e Dhjetorit Pneumologji”. 3549
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2808
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 2779
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 2965
19 Dhjetor 2014 “Dhimja e Gjoksit dhe Menaxhimi i saj ne Urgjence”. 3637
19 Dhjetor 2014 Durrës ” Konferenca e VI infermieristike”. 2981
18 Dhjetor 2014 /Trajnim online. “Sindromi Diarreik shumë i hasur nga mjekët dhe shpeshherë i keqtrajtuar”. 2103
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Paskuqan, Baldushk,Zallbastar,Zallherr. /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1777
15-19, 22-27 Dhjetor 2014,QSH nga komunat Berat,Qsh qytetit Berat, Qsh Kucove /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2748
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Dajt, Selitë, Shëngjergj, Shkozë, Sauk, Q. Studenti, Bërzhitë, Petrelë, Farkë, Krrabë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2927
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Durrës, Kavajë, Krujë, Fush-Krujë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1872
13 Dhjetor 2014 Tiranë . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 2194
Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2537
13 dhjetor 2014, Elbasan Trajnim “ BLS-D ”. 2797
12-14 Dhjetor, Kongresi i II shqiptar i psikoterapisë "Psikoterapia si mjet parandalimi, trajtimi dhe integrimi social" 3185
12-13 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “ Crregullimet e Humorit ”. 2743
12- 13 Dhjetor 2014, Tiranë Trajnim “Farmacisti dhe farmaceutika në ditët e sotme .” 2747
12 Dhjetor 2014 “Kursi i Edukimit ne Vazhdim i CEEA-ESA” 2465
12 Dhjetor 2014, “Konferenca Shkencore Ndërkombëtare mbi Kirurgjinë rikonstruktive të fytyrës” 4339
11 -13 dhjetor 2014 Edukimi në Vazhdim i Mjekëve dhe Farmacistëve për të rejat në trajtimin e patologjive bazë, preparatet e reja, dozat , kombinimet dhe efektet anësore. ELBASAN. 3302
9 - 27 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 2129
9 - 20 Dhjetor 2014 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 1996
9 - 20 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 2059
9 - 27 Dhjetor - 2014 Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit” 2101
9-12 Dhjetor ,15-19 dhe 22-26 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2314
9-12 Dhjetor dhe 15-19 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2154
9 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 2114
8 Dhjetor 2014 /Workshop. “Kurs i avancuar i Elektrokardiogramës në Ambjentin e Urgjencës”. 2146
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 2164
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 2291
8 Dhjetor 2014 ” Në shërbim te rritjes cilësore në dentistri”. 2960
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2251
6,7,13,14,20 Dhjetor 2014 Durrës /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 3301
6-7 Dhjetor 2014, “Human Taping-Moduli 1” 3603
6 Dhjetor 2014 Seminar ”Deformimet Dento-Skeletike”. 3763
5 Dhjetor, ONLINE Dëmtimet në punë, parandalimi pas ekspozimit në personelin shëndetësor, 2220
5 Dhjetor 2014 “Identifikimi i barrierrave në Testimin dhe këshillimin për HIV/AIDS. 1808
5 Dhjetor 2014 Vlorë ” Trajnim mbi disa Patologji Baze Në Kujdesin Shëndetësor Parësor”. 2608
5,6,7 Dhjetor 2014 Trajnim “Efekti Biologjik i Kurimit” 2518
4-22 Dhjetor 2014 Tiranë/ Trajnim “Interpretimi i EKG-se dhe Grafise se Kraharorit ne kujdes Primar” 3651
4-5 Dhjetor 2014 Tirane, Konference “Zhvillimi i kapaciteteve te Lidershipit te Traumes dhe Urgjences Mjekesore“. 2599
4 dhjetor 2014 “Shëndeti mendor në Shqipëri ”. 3736
3-6 Dhjetor dhe 9-13 Dhjetor 2014 dhe 9-13 Dhjetor Tiranë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1761
2 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 2864
1 – 5 dhe 9-12 Dhjetor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2142
1 – 4, 2-5, 8-12 Dhjetor 2014 Tiranë /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2227
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne Menaxhimin e integruar te shendetit ; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve te informacionit ne Shendet Publik.” platforma trajnimit : www.srcit.org 3266
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.”platforma trajnimit : www.srcit.org 2460
1 Dhjetor 2014 Konferencë ” Të rejat shkencore në fushat e aplikuara FSHMT”. 2951
Nëntor, Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2859
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 3259
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 2863
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 2611
25 Nëntor 2014, Trajnim “Trajnim online për profesionistët e farmacisë .” 3063
24 – 27 Nëntor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1863
24-26 Nëntor 2014, Trajnim “Menaxhimi i programeve depistuese per Kancerin e Qafës sës Mitrës, Kancerin e gjirit, dhe Kancerit Kolorektal”, 2198
24 nëntor - 19 dhjetor 2014. Përqasje Multi-Profesionale në trajtimin e dhimbjes. 2982
24 Nëntor - 8 Dhjetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore ” . 1778
Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë 3708
23 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Temat: “Semundja Reumatizmale”, “Dhimbja e mesit” 2026
22 Nëntor dhe 5, 6 Dhjetor 2014, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 3032
21-22 nëntor 2014 Konferenca e 20-t ë Kombëtare Dentare. 3414
21,26, Nëntor dhe 2 Dhjetor, 2014 Vlorë, Durres, Shkoder “Infeksionet Vaginale dhe menometrorrhagia”. 3520
21 Nentor - 08 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 2200
20 Nëntor, Kruje/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 2332
19-25 dhe 22- 27 Nëntor Lushnjë, 20- 26 Nëntor Divjakë-Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 3196
19 Nëntor 2014 Dita botërore e SPOK. 1. Azhornim me të rejat e GOLD 2014. 2. Astma & COPD overlap syndrom. 3. Provat respiratore funksionale. 4. Spirometria . 5 Ndikimi pirjes duhanit dhe ndotjes ne sëmundjen e SPOK-t . 3148
17 Nëntor - 6 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 2093
17-20 Nëntor 2014 Pogradec. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 2557
17-21 Nëntor 2014, Trajnim “Kurs Formimi mbi Metoden MEZIERES” 3070
16,17 Nëntor 2014 “Psiko Trauma – Raste të vecanta “ . 3335
16 Nëntor 2014 Trajnim “Probleme të rëndësishme dermatologjike në kujdesin shëndetësor parësor” 3403
16 Nëntor 2014 Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 2787
15 Nëntor 2014 “Kanceri kolorektal: Pikëpamje të reja të diagnostikimit, trajtimit dhe parandalimit: Cili ështe vëndi yne...” 3295
24 Nëntor, Trajnim “Aftësitë komunikuese në kujdesin shëndetësor parësor” 2512
15 nëntor 2014 Korcë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2201
14 Nëntor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 15-të e Shoqatës pediatrike shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare. 5451
13 Nëntor 2014, “Leksione të hapura për Diabetin”. 3530
12-17 Nëntor 2014 Pogradec, Erseke/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 2791
12,13,14,15,16 Nëntor, Tiranë/ Trajnim “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” 2562
11 nëntor 2014 Durrës. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2366
8,9,15,16,23 nëntor Fier/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 2823
8 Nëntor, Tiranë/Konferencë. New challenge in Interventional Cardiology, Cardiac Surgery and Electrophysiology. 3374
7-8 nëntor 2014 New Technologies and Applications in Medicine 2014. 2498
7 Nëntor 2014, Seminar: “Ndërhyrja e hershme në skizofreni”. 2854
6 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 2921
4,5,6,7,8,15 Nëntor 2014 “Leksione Nëntor 2014 “ 3411
3 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Dhimbja e gjoksit dhe diagnoza diferenciale. 2819
3 nentor 2014 – 1 prill 2015 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes. 2483
2 nëntor 2014 Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 2551
2 nëntor 2014 Tema:”Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” pjese e modulit “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 2335
31 Tetor, 7,14,21 Nëntor dhe 5,12,16 Dhjetor 2014 Korcë “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” 2398
1, 2, 29, 30.Nentor.2014 “Rregullimi natyror i fertilitetit për një pedagogji të dashurisë dhe të jetës ”. 2421
1-31 Nëntor, Tiranë/ Trajnim në distancë “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” Platforma e zhvillimit te trainimit 2192
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Infeksionet e rrugëve te sipërme respiratore. 2344
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: “Ndryshimet në gjakun periferik në praktikën ambulatore”. 2596
1 -31 Nëntor 2014, Tiranë/ Trajnim në distancë “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” Platforma e zhvillimit te trainimit Online: www.srcit.org 2187
31 Tetor, 7-14-21-28 Nëntor,5-12-19 Dhjetor Tiranë/Trajnim. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. "Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci" 3224
31 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 22-të Kirurgjikale Shqiptare. 4454
30-31 Tetor, Pukë / Ekzaminimi klinik i gjirit 2230
30 Tetor 2014 Pediatria nëpërmjet imazheve. 10 Figura për 10 Mesazhe . 2301
30 Tetor 2014 “Sistemi Shëndetësor në Shqipëri dhe Teknologjitë e Reja”. 3577
28 tetor - 1 nëntor 2014 Udhëheqja e stafit mjekësor të urgjencës dhe urgjencat paraspitalore. 2296
28 Tetor-1 Nëntor 2014 Elbasan/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 3055
27 Tetor, Elbasan/Trajnim. Elementet bazë të EKG-së klinike. 2898
25 Tetor. Lushnje Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2231
25 Tetor, Tiranë/Konferencë. Risi në Oftamologji II. 4165
24-26 Tetor, Tirane/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” 2290
24 – 26 tetor 2014 First International Congress of “Care during Pregnancy and Childbirth”. 2400
24 Tetor 2014 Konferenca e Kancerit të Gjirit. 2787
Tetor, Edukim në Distancë. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 2658
Tetor , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 2582
Tetor, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 2526
Tetor, Edukim në Distance "Vitaminat". 2995
Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 3094
24 Tetor, Tiranë/Uorkshop. Anestezia Trunkale dhe Plexiale. 2905
23 Tetor 2014, “Trainimi Teoriko-Praktik: Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza” 2074
23 tetor 2014 “Kujdesi për moshën e tretë”, “Parimet e përdorimit të antibiotikëve”, “Bronkoektazia, terapia, gabimet në trajtim” 2901
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 1870
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Shendeti Mendor” . 2203
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 1875
21 Tetor. “Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike”. 2835
18 Tetor, Gjirokastër/Konferencë . Konferenca rajonale e shëndetit publik. 2838
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Të dhëna të reja mbi qëndrimin terapeutik për kancerin e tiroides. 3900
18 Tetor 2014 Durrës/Konferencë. Konferenca e VI Mediko-Kirurgjikale. 2131
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Nervous System Diseases and Treatment Modalities. 2595
16 Tetor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 3722
15 Tetor , Edukim në Distance “ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm ” . 2546
15 Tetor , Edukim në Distance "Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor" 2830
15 Tetor , Edukim në Distance "Vitaminat". 1962
13 Tetor, Durrës/Trajnim. Për një shëndet publik më të mirë. 3393
12 Tetor Tiranë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 2542
11 Tetor, Tiranë /Seminar. A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 2239
11 Tetor, Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 3914
10 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e XIII Kombëtare e Shoqatës Anestezi-Reanimacionit. 3190
7 Tetor, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 3428
6 Tetor, Burrel/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 2208
5 Tetor, Tiranë/ Trajnim. Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare. 1682
4 Tetor,Tiranë/Trajnim. Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë. 1642
4 Tetor, Tiranë/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 2760
3 Tetor, Tiranë/Trajnim. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 2767
2 Tetor, Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 2856
2 Tetor Tiranë/Seminar. Ekokardiografia Transezofagale. 2933
1 Tetor, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 2063
Tetor, Tiranë/Trajnim. Takimi i së martës. 2320
30 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 1599
30 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 1754
29 Shtator, Delvinë/Trajnim. Shëndeti seksual dhe riprodhues. 1978
27 Shtator,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 3733
27 Shtator, Elbasan. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2340
27 Tetor, Devoll/Trajnim në vendin e punës. Sistemi Vaksinator në Devoll. 2914
27 Shtator ,Tiranë/Leksion. Farmakoekonomi dhe marketing farmaceutik. 3721
27 Shtator, Tiranë/Trajnim. Endoskopia digjestive operative. 2130
27 Shtator, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi i 11-të i Javës Urologjike në Shqipëri. 3497
25 Shtator, Fier/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor. 2611
25 Shtator, Edukim në distancë. Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 3829
25 Shtator, Tiranë/Konferencë. Financimi dhe sfidat në sistemet e kujdesit shëndetësor për rajonin e Ballkanit. Forumi i 8-të ballkanik i institucioneve të sigurimeve shëndetësore publike. 2264
24 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 3682
24 Shtator, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 2353
22 Shtator, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 3359
22 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 2250
20 Shtator, Edukim në distancë. "Menaxhimi i diabetit në sistemin parësor" 3496
19 Shtator, Prizren/Konferencë. Konferenca II-të Ndërkombëtare “Zhvillimet bashkëkohore në farmaci”. 3851
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 3146
17 Shtator, Trajnim. Edukimi ne vazhdim i Njesise se Kontrollit te Infeksioneve Nozokomiale. 2892
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 3008
12 Shator Tiranë/Trajnim. Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit. 6371
15 Shtator, Tiranë/Trajnim. Interpretimi i EKG-së në kujdesin primar. 3001
11 Shtator, Tiranë/Trajnim. Sistemi i financimit të Shërbimit Shëndetësor Kombëtar, analiza e kostove dhe DRG-të. 5035
9 Tetor, Elbasan/Trajnim. Institucionalizimi dhe efektet e kronicizimit ne rehabilitimin e sëmundjes mendore. 1946
3 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 4698
1 Shtator, Tiranë/Trajnim për mjekët e familjes në Spitalin Hygeia. 6720
1 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 4405
Gusht , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 3057
Tiranë/Trajnime te edukimit në vazhdim për stafin e QSH ABC. 2783
Gusht , Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 3573
Gusht , Edukim në Distance "Vitaminat". 3320
29 Korrik, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 3970
25 Gusht, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1739
23 Korrik Ballsh/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1815
16 Korrik, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 3528
16 Korrik Çorovodë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1809
15 Korrik, Sarandë/Seminar “Mbrojtja e shëndetit dhe zhvillimit të fëmijës është e ardhmja jonë" 3049
9 Korrik Bilisht/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1833
7-14 Korrik Tiranë/Trajnim. Siguria ushqimore dhe sistemi i survejances së rezistencës bakteriale. 2161
5 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 2342
4 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 2429
2 Korrik Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1844
1 Korrik , Tiranë/Trajnim. Menaxhimi i Institucioneve të sistemit shëndetësor. Kurs kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësor të vendeve ballkanike. 2805
28 Qershor, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. (Moduli i dytë). 3030
Rrëshen, Mirditë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Mirditë. 3338
28 Qershor,Tiranë/Trajnim “Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz” 2951
28 Qershor, Vlorë/Trajnim. NT Screening gjatë tremujorit të parë. Kursi teorik e praktik spias protokollit të FMF gjermane dhe Ian Donald School. 1638
Tiranë. Edukimi në Vazhdim QSUT Neurokirurgjia, për vitin 2014. 2339
Seminar, Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve të kujdesit shëndetësor parësor. 2873
27 Qershor Tiranë/Konferencë. Komorbiditeti në Psikiatri. 3015
27 Qershor, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi VIII vjetor i shërbimit stomatologjik publik “Aspekte të stomatologjisë klinike” . 2161
26 Qershor Lushnje/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1790
26 Qershor, Librazhd/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2148
26 Qershor, Lezhë/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, terapia e dhimbjes dhe opioidet. 1667
25 Qershor, Durrës/Seminar “Roli i farmacistit në diagnostifikimin e hershëm, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet mellitus” 2177
25 Qershor Lezhë/Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 2435
24 Qershor, Rrëshen/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, panoramë e përgjithshme e situatës së kancerit në Shqipëri, parandalimi. 1847
Qershor Tiranë /Seminar, A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 2855
23 Qershor Tiranë/Konferencë. Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik. 1924
22 Qershor, Durrës/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 2111
21 Qershor, Shkodër. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2219
21 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 2020
21 Qershor - 5 Korrik, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 2036
21 Qershor ,Kukës. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Kukës. 1944
21 Qershor Tiranë/Konferencë. Sëmundjet bileopankreatike dhe endoskopia digjestive. 2462
20-22 Qershor, Tiranë/Konferencë. The State of Art in Implantology and Modern Dentistry. 2200
20 Qershor, Tiranë/Trajnim. Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci. 2417
20 Qershor Tiranë/Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1881
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Nga trajtimi manual i kolonës vertebrale tek riekuilibrimi postural global. 1630
20 Qershor, Ura Vajgurore/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1655
20 Qershor Tiranë/Seminar. Endodontia dhe standardet e akreditimit në shërbimin stomatologjik. 2236
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Standardet maksimale në menaxhimin, shërbimin. 1874
20 Qershor, Bilisht/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2394
19 Qershor, Lushnje/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1679
20 Qershor, Tiranë/Leksion. Antiagregantët dhe antikoagulantët në trajtimin e sëmundjeve trombolitike: statusi aktual dhe trendet e së ardhmes. Tumoret e lëkurës , parandalimi, trajtimi. 1927
19 Qershor Tiranë/Konferencë. Nutrition and non communicable diseases. 1984
19 Qershor, Kukës/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1799
16 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1844
16 Qershor Tiranë/Trajnim. Trajnim për Kujdesin Efektiv Perinatal. 2047
16 Qershor Lezhë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1696
14 Qershor, Durrës/Seminar. Bronkiti akut dhe kronik. 2011
13 Qershor, Tiranë/Leksion. Infeksionet në gratë shtatzëna dhe studim mbi burimet njerëzore në shëndetësi në Shqipëri. Shpërndarja, problematikat tendencat në të ardhmen. 1975
13 Qershor, Pogradec/Konferencë. Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore. 1749
12 Qershor, Poliçan/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 1579
11 Qershor - 15 Korrik, Tiranë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 1788
9 Qershor Elbasan/Trajnim. Komunikimi me pacientët dhe midis nesh. 1930
7 Qershor, Tiranë/Konferencë. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. 2066
7 Qershor, Durrës/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 2076
7 Qershor Tiranë/Trajnim. Praktikat më të mira të flebotomis. 2226
6 Qershor, Elbasan/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1733
6 Qershor, Gjirokastër/Seminar. Melanoma, parandalimi trajtimi. 1945
6 Qershor Tiranë/Konferencë. Cancer prevention, challenges and oportunities. 1768
6 Qershor, Tiranë/Konferenca e IV Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të Mikrobiologjisë Klinike. 2741
5 Qershor, Manëz. Infeksionet e rrugëve të sipërme dhe të poshtme urinare SST, diabet mellitus. 2161
5 Qershor, Tiranë/Trajnim. Shëndeti mendor i gruas dhe rëndësia e formulimit të udhërrëfyesve klinik. 1968
4 Qershor, Tiranë/Leksion. Nga zemra fetale tek zemra e të porsalindurit. 1858
4 Qershor, Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 1802
3 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1770
2 Qershor, Peqin/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1950
2 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1813
1 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1983
31 Maj, Durrës/Konferencë. Menaxhimi perioperator në obstetri-gjinekologji. 2006
31 Maj, Vlorë. Epidemiologjia e sëmundjeve renale kronike. 2039
31 Maj, Tiranë/Workshop. Dëmtimi i medullës spinale: një sfidë e shumëanshme për një patologji komplekse. 2378
31 Maj, Tiranë/Seminar. Antibiotiko-Rezistenca në shëndetin publik. 2415
31 Maj - 14 Qershor, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të gjirit" 1985
30-31 Maj, Elbasan/Konferenca e VI Mjeksore Ndërkombëtare në Specialitete. 3127
30 Maj, Fier/Konferencë. Simpoziumi i parë shkencor i departamentit të infermierisë. 2121
31 Maj, Tiranë/Trajnim. Kualiteti dhe siguria e kurës. Infeksionet e lidhura me asistencën dhe riskun biologjik profesional. 2456
29 Maj-23 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1608
29 Maj, Fier/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksise moderne 1904
29 Maj, Kavajë/Seminar. Oftalmologjia pediatrike. 1873
25 Maj,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 2013
24 Maj, Korçë/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 2124
24 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2070
23 Maj, Gjirokastër/Seminar. Infeksionet e plagëve kirurgjikale. 2087
23-24 Maj, Konferencë/ Simpoziumi i I-rë Ndërkombëtar i Ortodoncisë. 3077
23 Maj, Tiranë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1935
22 Maj, Tiranë/Konferencë. Endokrinologjia dhe kirurgjia e tiroides. 2653
17 Maj , Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 2093
17 Maj ,Elbasan/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 2208
17 Maj, Pogradec/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 1924
17 Maj, Tiranë/Konferencë. Advanced Cardiac Life Support. 2575
17 Maj, Elbasan/Trajnim. Infeksionet në sallën operatore. Praktikat infermierore për kontrollin dhe parandalimin. 1828
16 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 2021
16 Qershor, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1688
12 Maj, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1606
12-13 Maj, Trajnim / Ekzaminimi klinik i gjirit. 2041
10 Maj, Tiranë/Seminar. Dita e Melanomës. 2465
10-11 Maj, Tiranë/Trajnim.Teknikat inovative të trajtimit miofacial. 2322
10 Maj, Tiranë/Leksion. HTA dhe trajtimi i tij. 2399
10 Maj, Sarandë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1808
9 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1725
9-11 Maj Tiranë/Seminar. Basic Motor Skills, Zhvillimi motorik dhe ndërhyrja te fëmijët me SD. 2349
9 Maj, Lezhë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1602
9 Maj, Tiranë/Konferencë. Diabeti dhe problemet e syrit të lidhur me të. 2212
8-9 Maj Tiranë/ Seminar, Fizika Sanitare - zhurmat dhe modalitetet praktike të monitorimit dhe ekspertizës sanitare. 2234
6 Maj, Tiranë/Konferencë Shkencore “Dita Botërore e Astmës 2014. Është koha për të kontrolluar Astmën”. 2221
3 Maj, Pogradec/Seminar. Njohuritë bashkëkohore për mjekët stomatologë. 2050
3 Maj ,Durrës/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 1799
3 Maj, Shkodër/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 1797
3 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 2085
1-3 Maj, Tiranë/Konferencë “International Congress of Bio-Medical Sciences”. 3133
26 Prill Durrës/Trajnim. Traumat dhe menaxhimi i tyre. 1845
Pogradec. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Pogradec. 1849
Përmet. Cikël leksionesh për zgjerimin e njohurive profesionale të infermierëve dhe zbatimin korrekt të protokollit të kujdesit në shërbimin spitalor, viti 2014. 1669
Prill-Maj, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 2146
Librazhd. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Librazhd. 2119
Tiranë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Dispanceria. 2516
Lezhë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH SHËNKOLLË. 1870
Lushnje. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Ihsan Çabej Lushnje. 2065
Korçë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Rajonal Korçë. 2281
Patos. Edukimi në Vazhdim ,QSH Patos. 1871
Fier.Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Nr.3 Fier. 2107
Përmet. Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes , DSHP Përmet. 1717
Korçë. Edukimi në Vazhdim QSH Libonik, Korçë, për vitin 2014. 1789
Berat. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Vërtop. 1844
Gjirokastër. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHP Gjirokastër. 1956
Kavajë. Cikël leksionesh mbi mjeksinë familjare, stomatologjinë, pediatrinë, epidemiologjinë, higjienën. 1816
Prill, Tiranë/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt . 1900
27 Prill, Kavajë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1860
26 Prill, Shkodër/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 2227
26 Prill, Tiranë/Konferencë. Kongresi i II Kombëtar i Fizioterapisë. 2336
26 Prill, Tiranë/Seminar. Diagnostikimi dhe trajtimi i disa prej patologjive dermatologjike më të shpeshta në popullatë. 2615
26 Prill, Maqedoni/Konferencë. Mjeksia Bashkëkohore dhe zhvillimi i saj në trevat shqipfolëse. 2218
25-26 Prill, Tiranë/Kongres. Patologjitë e Kolonës Vertebrale dhe të Legenit. Diagnoza dhe Trajtimi. 2498
25-26 Prill, Tiranë/Konferenca e 10-të Kombëtare e Dhimbjes. 3827
24 Prill, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik në Shqipëri. 3249
19 Prill, Vlorë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1753
25 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 2517
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar). 2378
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 2116
17 Prill, Elbasan/Trajnim. Roli dhe rëndësia e marrdhënies në rehabilitimin e personave që vuajnë nga shëndeti mendor. 1921
14-15 Prill, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 2185
14-18 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1625
13 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1980
12 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1723
12 Prill,Tiranë/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksisë moderne. 2749
10 Prill, Tiranë/Seminar. Edukimi në vazhdim i mjekëve specialistë pol.sp. nr.3 Tiranë për vitin 2014. 1781
9 Prill, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1804
7-16 Prill,Tiranë/Trajnim. Përmirësimi i asistencës mjeksore të pacientëve në kardiopediatri, kardiokirurgji, neonatologji dhe terapi intensive pediatrike. 1896
8 Prill, Tiranë/Konferencë. Parandalimi i infeksioneve spitalore, përmirësimi i cilësisë së kujdesit në pacientët neurologjikë. 1880
7-11 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1932
5 Prill,Leksione te hapura "SST dhe menaxhimi i tyre" Universiteti Kristal. 3317
5 Prill,Tirane/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 2153
4-5 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike, Albanian University. 2842
4-5 Prill, Korçë /Seminar Vjetor i Zhvillimit të Lidershipit Shqiptar të Telemjeksisë dhe shëndetit elektronik. 1721
2 Prill, Elbasan/Trajnim. Përtej diagnozës. 1874
1 Prill Vlorë /Workshop, Trauma ,Koncepte Moderne të Vlerësimit dhe Trajtimit. 2035
29-30 Mars, Tiranë/Trajnim. Taping :Nga aplikimi tek efektet terapeutike. 2607
29 Mars Budva, Mal i Zi. Konferencë/SPOK Fizpatologjia dhe stadifikimi i tij, udhëzuesit ndërkombëtarë të trajtimit. Diabeti tipi 2 dhe komplikacionet kryesore të tij, protokollet ndërkombëtare të trajtimit. 2105
28 Mars Elbasan, Trajnim /Asistenca e viktimave të dhunës në urgjencë. 2152
Mars-Prill Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 2290
28- 29 Mars Gjirokastër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1754
27 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 2157
26 Mars, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 2431
25-27 Mars, Tiranë. Seminar/ Çrregullimet e sistemit të lëvizjes. 2265
22 Mars, Tiranë/Konferenca Kombëtare e IV e Gastroenterohepatologjisë. 2313
22 Mars/Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1962
22 Mars, Tiranë/Konferenca e Shoqatës Shqipëtare të ORL. 2367
21 Mars, Konferencë: Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin. 2849
21- 22 Mars Shkoder, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1772
21 Mars, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1928
21 Mars/Fier ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1821
21 Mars,Tiranë/Konferencë ,Perqasja e Sindromit Down me kujdesin dhe mirqënien shëndetësore. 2534
20 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1930
20 Mars, Tiranë. Workshop/ Trajtimi dhe monitorimi i pacientëve hemofilik. 1990
13 Mars, Gramsh/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1608
14-16 Mars, “Kongresi VII i Mjeksise Perinatale”. 2429
13 Mars,Tiranë /Konferenca e IX e Shoqatës Shqipëtare Hematologji Transfuzion. 2493
13 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 2082
6 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1719
6-7 Mars Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1945
5 Mars, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 2145
3 Mars, Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 1878
2 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 2010
1 Mars, Trajnim Online/ Sistemi i gjurmimit të shëndetit mjedisor. 1920
1 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1929
1 Mars, Leksion / Kurs trajnimi teoriko-praktik në endodonti. 2058
1 Mars, Trajnim Online/ Si të përmirsojmë leksionet. 2033
28 Shkurt, Lezhë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1778
27 Shkurt, Kukes, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1557
27 Shkurt, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 2091
26 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1653
25 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1657
22 Shkurt ,Tiranë /Konferenca e III Komëtare e Anatomisë Patologjike. 1915
22 Shkurt, Durrës /Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike” 1624
24 Shkurt, Peshkopi, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1508
12-25 Shkurt, Tiranë/ Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1696
21-28 Shkurt, TRAJNIM ONLINE:Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 2534
21 Shkurt/Kukës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1774
21 Shkurt, Korçë / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 1756
21 Shkurt, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 1669
23 Shkurt,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 1829
21 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1627
22 Shkurt,Devoll / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 1595
20 Shkurt, Tirane "Bazat e edukimit dhe promocionit të shëndetit" 2366
20 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1581
20 Shkurt/Konferencë, Urtikaria dhe Angioedema. 2179
20 Shkurt/Trajnim, Perdorimi i antibiotikëve dhe roli i farmacistit. 2036
20 Shkurt, Durres, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1712
18 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1560
17-18 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1836
17 Shkurt, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 1724
17-18 Shkurt, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 2182
15 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1596
14 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1486
13-14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 1936
13 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 1537
12 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1523
11 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 1660
10 Shkurt, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1769
10 Shkurt, Vlore, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 1579
27 Shkurt/Trajnim, Ligji i shëndetit mendor, dhe nënaktet ligjore. 2132
8 Shkurt / Elbasan, Crregullimet kryesore të ritmit kardiak. 2067
6 Shkurt, Shkodër / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 1667
4 Shkurt, Berat / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 2001
4-15 Shkurt, Kavajë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1804
4-15 Shkurt, Lushnje / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1798
3,4,10,11 Shkurt, Trajnim, Rritja e cilesise, sigurise dhe aksesit ne kujdesin shendetesor. 2077
3-14 Shkurt, Korçë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1624
1 Shkurt /Elbasan, Konferencë rajonale: Këndveshtrime pediatrike për patologjitë më kryesore për pediatrit dhe mjekët e familjes. 1840
1 Shkurt/Seminar, Kurs teoriko-praktik në estetikë , niveli bazë dhe i avancuar. 1980
1 Shkurt, Konferenca e II-të e problemeve otorinolaringologjike te fëmijët. 2088
Janar - Mars, Lezhë / Seminar “Kujdesi Paliativ për profesionistët e shëndetit në kujdesin parësor" 1798
Janar-Shkurt, Cikel Trajnimesh për mjekët e familjes së qarkut Gjirokastër. 1609
22 Shkurt, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 2035
31 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 1743
30 Janar, Elbasan "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1846
30 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 1555
28 Janar,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1826
27 Janar-7 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 1923
25 Janar/Durrës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1609
24 Janar, Vlorë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1819
24 Janar, Korçë/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, depistimin dhe edukimin shëndetësor. 1736
24 Janar, Sarandë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1847
24 Janar/Berat ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1741
24 Janar,/ Konferenca e XIX Kombetare Dentare 2205
23 Janar/Laç ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1641
3 Mars, Edukim në Distance "Vitaminat". 2137
23-25 Janar, Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare 2091
23-24 Janar,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 1963
20 Janar, Elbasan "Treguesit e shëndetit sipas OBSH" 2106
18 Janar/Durrës "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsinë dhe dhimbjet e kokës" 1872
18 Janar,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1693
18 Janar, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 2217
18 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 1480
17 Janar, Pogradec/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, higjenën e ujit të pijshëm, menaxhimin e dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike. 1771
17 Janar / Tirane, Takime Shkencore II. 2095
17 Janar, Korçë/ Trajnim mbi Diabetus Mellitus, Menaxhimin e tuberkulozit, dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike 2092
17 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 1606
17 Janar, Korçë / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë. 2061
15-16 Janar/Tiranë "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsitë dhe dhimbjet e kokës" 2610
16 Janar, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1679
15 Janar, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1830
14 Janar, Elbasan / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 2125
14-25 Janar, Shkodër / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 2069
14 Janar, Burrel / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1956
31 Janar,Malësi e Madhe / Ekzaminimi klinik i gjirit. 1763
13 Janar 2014,Durrës/ Patologjia e lëkurës. 2426
13 Janar, Fier / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1695
11 -12 Janar, Konferencë Kombëtare e Shkencave Mjekësore 2924
10-13 Janar 2014, Tirane/Trajnim teoriko-praktik mbi terapine manuale. 2122
8-11 Janar “Geriartria në fokus” 2659