slogan7-al

Kalendari i Aktiviteteve të Ofruesve të Akredituar nga QKEV

15 korrik 2022, Konference/ “Sfidat e shëndetit mendor në një realitet të ri" 396
29 qershor ,06 dhe 08 korrik 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP 335
27 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP 246
23 qershor 2022, Peshkopi/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP” 241
25 qershor 2022,Elbasan/Konference “Ndihma e kualifikuar mjekësore në urgjencat mjekësore" 249
22 qershor 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 251
17 qershor 2022, Peshkopi /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 290
16 qershor 2022, Peshkopi/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 278
15 qershor 2022, Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 605
11 qershor 2022, Durres /Trajnim “Roli i mjekësisë laboratorike në menaxhimin e sëmundjeve kardio-vaskulare" 295
14 qershor 2022,Tirane /Trajnim “Të rejat mbi trajtimin konservativ dhe kirurgjikal të sëmundjes së Parkinsonit" 273
09 qershor 2022,/ Konference "Kerkimi shkencor ne Shkencat Nanofarmaceutike dhe Kujdesin Farmaceutik" 390
08 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP” 211
07 qershor 2022, Tirane/ “Merr kohë për mirëqënien tënde mendore" 314
07 qershor 2022, Fier /Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP” 188
04 qershor 2022, Tiranë/ Konference “Ndihma mjekësore e kualifikuar ne Urgjencat te ndryshme" 346
02 qershor 2022, Fier/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 242
04-05 qershor 2022, Vlore/ Konference “Konferenca kombëtare endokrionologji dhe diabetologji, takimi i pranverës 2022" 239
03 qershor 2022, Tirane/ Konference “Neurokirurgjia e se ardhmes" 272
02 qershor 2022, Tiranë/ Trajnim “Anemia në sëmundjen renale kronike: rekomandimet terapeutike dhe sfidat e reja të trajtimit" 325
01 qershor 2022,Fier/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensioni nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 247
31 maj 2022, Fier/ Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 215
31 maj 2022, Tiranë/ Trajnim “Njohja dhe trajtimi i disa patologjive mjekësore dhe ndikimi i tyre në jetën e pacientëve" 334
27- 28 maj 2022 / "Update të fundit në okulistikë" 255
27 maj 2022 Tirane, online dhe ne salle "Diabeti dhe Zemra" 479
27 maj 2022, Burrel/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensioni nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 383
26 maj 2022, Vore/ Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 511
26 maj 2022, Vlorë/“Parandalimi dhe kontrolli i ASCVD- nje prioritet i Semundjeve Jo te Transmetueshme (SJT)” 325
24 maj 2022, Vore/ Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 362
20 - 21 maj 2022, Tirane/ Konferencë “Konferenca e 28-të Kirurgjikale Shqiptare" 316
18 dhe 20 maj 2022, Tirane/Trajnim : "Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes dhe te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 442
19 maj 2022, Burrel/Trajnim:“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 303
17 maj 2022, Fier/Trajnim:“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemise nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 530
04, 05 dhe 06 Maj 2022 Fier/Trajnim“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit dhe SPOK nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP” 346
4, 5, 9, 12, 16, 19, 30 maj 2022, Tiranë/"Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor". 585
29 prill 2022, Tiranë/“Parandalimi dhe kontrolli i ASCVD- nje prioritet i Semundjeve Jo te Transmetueshme (SJT)” 272
22 Prill 2022 Tirane, "Konferencë Shkencore” 241
26, 27 dhe 29 prill 2022 Fier/ Trajnim“Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit, Astmes dhe Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 302
20 prill 2022 Tirane / Konference "Qasje te reja ne Praktiken Klinike dhe Rehabilitim" 262
16 prill 2022,Tirane /"Roli i mjekësisë laboratorike në menaxhimin e pandemisë së COVID-19" 404
13 prill 2022 Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 264
6 Prill 2022 Fier/"Trajnim : Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 236
6 prill 2022 Fier/Trajnim “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 258
5, 7, 11, 14, 19, 21, 25, 28 prill 2022, Tiranë/"Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor". 483
2 prill 2022,Golem, Kavaje/Seminar"Efektet imunomodulatore të laktoferrinës në pediatri" 321
31 mars 2022,Korçë/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 374
30-31 mars 2022,Tirane /"Glomerulonefritet dhe dislipidemia" 318
25 mars 2022,/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 474
24 mars 2022, Durres/"Sfidat e menaxhimit të ASCVD dhe të dislipidemive: të rejat mbi trajtimin e tyre” 245
23 mars 2022, Fier/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 325
18-19 mars 2022 Tirane / Konferenca e 18-te nderkombetare e Stomatologjise : "Kerkimi shkencor dhe inovacioni ne stomatologji dhe shendetin oral". 283
18 mars 2022, Shkoder/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 287
17, 21, 24, 28 mars dhe 4 prill 2022, Tiranë/"Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor". 361
17 mars 2022 Tirane/“Patologjite Oftalmologjike dhe dhimbja e kokes” 280
16 mars 2022, Durres/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 320
10 mars 2022, Tirane dhe online ""Hipertensioni dhe dislipidemitë në sëmundjen renale". 313
09 mars 2022, Tirane/Konferencë "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së" 345
24,25,26,27,28,29 dhjetor 2021 online “Barnat jetime, aspektet rregullatore te tyre ne disa vende te BE” 323
15 dhjetor 2021 trajnim "Standarte trasnfuzionale,nga dhurimi ne perdorim" 333
24,25,26,27,28 dhjetor 2021 online “Analiza dhe vleresimi i pershkrimit dhe perdorimit racional te barnave ne pediatri” 310
24-25 shkurt 2022, Tirane "Njohja dhe trajtimi i disa sëmundjeve në fushën e alergologjisë dhe të ORL-së". 271
15 shkurt 2022, Tirane "Inovacioni në trajtimin dhe menaxhimin e ASCVD dhe dislipidemive". 368
12 shkurt 2022, Tirane "Roli i biomarkuesve të profilit lipidik dhe korrelacioni për zhvillimin e sëmundjeve kardiovaskulare". 456
9-10 dhjetor 2021 online dhe salle "Konferenca e 3-te e Shkencave Teknike dhe Diagnostikuese, sfida dhe prespektiva". 435
10-11 dhjetor 2021 online " “Preeclampsia-Spectrum Hypertensive Disorders of Pregnancy.Spektrumi i Preeclampsise- Crregullime Hipertensive te shtatzanise." 299
18. 11. 2021 Tirane, 19 11 2021 Durres dhe 25 11 2021 Tirane "Hepatitet B dhe C, parandalimi i tyre". 486
12,13 nentor 2021 online dhe salle "Menaxhimi i urgjences kirurgjiksle traumatike dhe jotraumatike, dhe jo vetem". 500
10,12,16,17,18,19,23 dhe 25 nentor 2021 online dhe salle "Imuniteti dhe sëmundjet infektive". 535
30 tetor 2021, online dhe salle "Konferenca Kombëtare e Endokrinologjisë-takimi Vjeshtë 2021" 457
25 tetor 2021, online "Përditësimi lidhur me Vitaminën D". 526
22 tetor 2021, online "Njohja dhe trajtimi i sëmundjeve në fushën psikiatrike dhe neurologjike". 436
14 tetor 2021, online "Njohja dhe trajtimi i disa prej patologjive mjekësore në praktikën e përditshme". 467
5 tetor dhe perseritet ne 6,7,8,11,12,14,19 tetor 2021, Tirane " Inflamacioni dhe roli i imunitetit". 624
29 shtator 2021, Tirane dhe online ""Dislipidemite dhe kompleksiteti i trajtimit te tyre" 544
24,25,26,27 gusht 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" 395
19 - 20 gusht 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 399
18,19,20 gusht 2021 Peshkopi/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 344
17 - 18 gusht 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 364
13 - 14 gusht 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 353
4,5,6 gusht 2021 Peshkopi/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 387
4,5,6 gusht 2021 Peshkopi/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 396
28 & 29 korrik 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 379
28 & 29 korrik 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 399
26 - 30 korrik 2021 online “Piktogramat dhe gjuha e komunikimit ne paketimet e barnave” 452
21 korrik 2021 Tiranë /online dhe ne salle "Dislipidemitë-nevoja për një qasje multidisiplinare ndaj tyre" 417
16 korrik 2021 Kavaje, online dhe ne salle “Diabeti - mjekimi me insuline dhe medikamente te reja”. 403
korrik - shtator 2021 Tiranë/"Kerkimi Operacional ne Sistemin Shendetesor". 484
15 - 21 korrik 2021 online “Njohuri dhe zhvillime bashkekohore ne fushen e manipulimit/pergatitjes se pergatesave mjekesore per pacientet me disfagi” 463
2 korrik 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 453
30 qershor 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 403
30 qershor 2021 Tiranë 2021 /online dhe ne salle "E ardhmja në menaxhimin e pacientëve me dislipidemi”. 577
23 qershor 2021 Tiranë 2021 /online dhe ne salle "Konferenca vjetore e Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike”. 478
23 qershor 2021, online dhe ne salle "Sëmundjet degjenerative të retinës". 490
16 qershor 2021 Ballsh/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 377
11 - 12 qershor 2021 Tirane / Konference " 1st Conference of Albanian University's specialists . Orthodontic and surgical treatments in modern dentistry". 481
11 qershor 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 413
9 – 15 qershor 2021 online “Perdorimi Off-Label i barnave” 511
9 qershor 2021 Ballsh/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 365
8, 9, 10 qershor 2021 Peshkopi / Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 412
4 qershor 2021 Ballsh/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 382
2 qershor 2021 Ballsh/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 386
2 qershor 2021, webinar, online "Përditësim lidhur me kalkulozën renale, infeksionet e traktit urinar dhe osteodistrofinë renale". 503
28-29 maj 2021, webinar, online "Konferenca kombëtare virtuale endokrinologji-diabetologji, takimi pranverës 2021 446
27 maj Vlorë, 28 maj Korçë, 31 maj Tiranë 2021 /online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”. 450
26, 27 maj 2021 Fier/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 405
25, 27 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 384
25 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 387
21 maj 2021 Burrel/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 433
21 Maj 2021 Permet, online dhe ne salle “Diabeti - mjekimi me insuline dhe medikamente te reja”. 518
20 - 21 maj 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP 424
19 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te SPOK-ut nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 412
19 maj 2021, webinar, online "Rrugëtimi dhe menaxhimi i dislipidemive". 456
19 maj 2021, webinar, online "Roli i mjekut të familjes në menaxhimin e patologjive kronike". 430
19 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 416
18, 19 maj 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 447
17 Maj Lezhe, 19 Maj Fier, 26 Maj Shkoder 2021, online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”. 405
14 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 430
11, 12 maj 2021 Bulqize/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 377
7 maj 2021 Fier/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 347
7 maj 2021 Tirane / Konference “Edukimi mjekesor dhe Shendeti publik. Hulumtimi Shkencor ne situaten e pandemise Covid-19. Diagnostikimi, Trajtimi dhe Vaksinat”. 424
7 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 399
6 Maj Elbasan, 7 Maj Durres , 10 Maj Lushnje, 12 Maj Tirane 2021, online dhe ne salle “Diabeti dhe Zemra”. 461
6 – 10 maj 2021 online “Procesi i fiskalizimit dhe zbatimi ne praktike ne sektorin farmaceutik” 447
5 maj 2021, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 671
5 maj 2021 webinar, online " Melanoma, sfidat ne diagnostikim, trajtim dhe ndjekje". 416
5 maj 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 387
4 maj 2021, online “Sfida ndaj asthmes bronkiale”. 408
30 prill 2021 Fier/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 333
30 prill 2021, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 490
29 prill 2021 Tirane / Konference “Shendeti publik dhe Epidemiologji, Kerkimi Shkencor ne Kushtet e Pandemise Covid-19”. 390
29 -30 prill 2021 Tirane / Konference “Shendeti oral ne udhekryq – Sfida te reja ne eren e Covid-19”. 371
28 - 29 prill 2021 webinar, online "Trajtimi i dhimbjes nga profesionistet e farmaceutikes". 603
28 prill 2021 webinar, online " Njohja me disa patologji te semundjeve te brendshme dhe trajtimi i tyre ". 564
27, 28, 29 prill 2021 Lushnje/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 376
21, 22, 23 prill 2021 Peshkopi/"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 382
23 prill 2021, webinar, online “Hepatiti B dhe C: parandalimi dhe mjekimi bashkekohore". 448
16 prill 2021 Burrel /"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 463
14 prill 2021 Burrel /"Trajnim per Trajnere: Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Diabetit nga Ekipi i Mjekesise se Familjes ne KSHP" 427
12 - 15 prill 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 423
9, 10 prill 2021 webinar, online "Kirurgjia mini-invazive ne gjinekologji" 550
1, 6,7,8,9 Prill 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 605
29.30.31 Mars 2021 webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" 460
25 - 26 mars 2021,online “Parandalimi dhe Kontrolli i Infeksioneve të marra ne nje institucion te kujdesit shëndetësor ne Neonatologji”. 522
18-19 mars 2021,online “Parandalimi dhe Kontrolli i Infeksioneve të marra ne nje institucion te kujdesit shëndetësor ne Neonatologji”. 443
18 mars 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 449
19 mars dhe 24 mars 2021 Burrel /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 508
16 mars dhe 23 mars 2021 Burrel /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Dislipidemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 532
16 mars dhe 24 mars 2021 Burrel/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 476
16,17,18,19,20 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 460
11 mars dhe 26 mars 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Hipertensionit nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 444
9, 10, 11, 12, 13 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" . 548
8,10,12 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te marra ne nje lnstitucion Shendetesor ne Neonatologji". 543
5 mars, 9 mars, 11 mars 2021 Fier /Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 435
5 mars, 9 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 408
4, 5, 6 mars 2021, webinar, online "Parandalimi dhe kontrolli i infeksioneve te lidhura me mjediset e Kujdesit Shendetesor" 457
3 mars 2021, webinar, online "Rëndësia e konsenteve mjekësore ne mjekesine estetike". 465
1,3,4,5,9,11,12 mars 2021, Tirane “Dhimbja: Midis Fakteve dhe Miteve". 592
26 shkurt dhe 2 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 378
26 shkurt dhe 2 mars 2021 Fier/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 383
23 shkurt 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 338
23 shkurt 2021 Lushnje/Trajnim per Trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga Ekipi i Mjekesise se Familes ne KSHP” 375
19 shkurt 2021, webinar, online “Inovacioni ne menaxhimin e dislipidemive". 605
16 shkurt dhe 19 shkurt 2021 Lushnje, Trajnim per trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Astmes nga ekipi mjekesor i familes ne KSHP ”. 410
16 shkurt dhe 19 shkurt 2021 Lushnje, Trajnim per trajnere “Perdorimi i Protokollit te Mjekimit te Disiplemive nga ekipi mjekesor i familes ne KSHP ” 390
29 Dhjetor 2020, webinar, online “Influenca dhe trajtimi terapeutik me antivirale sipas guidelineve te fundit". 866
26 - 27 dhjetor 2020, webinar, online “Konferenca e semundjeve kronike dhe infektive ne kohet e COVID-19". 762
23 Dhjetor 2020, webinar, online “Hepatiti B dhe C: parandalimi dhe mjekimi bashkekohore 647
22-23 Dhjetor 2020, webinar, online “Obeziteti: Nje pandemi pa kohe". 558
19 dhjetor 2020, webinar, online “Diabeti dhe covlD-19. Problematika dhe sfida per shume specialitete”. 676
18 – 23 dhjetor 2020 “Aktivitete te Edukimit ne Vazhdim, Trimestri i fundit 2020, pjesa 2” 869
18 - 19 dhjetor 2020, webinar, online “Takimi i Ortodonteve shqipetare” 626
18-19 dhjetor 2020, webinar, online “Semundja renale kronike - Strategji kombetare per nje problem global” 757
17 dhjetor 2020, Vlore “Diabeti dhe Zemra”. 592
17 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Shkoder”. 600
16 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Korce,Pogradec”. 513
16 dhjetor 2020, Fier “Diabeti dhe Zemra”. 597
15 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Vlore”. 556
14 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Elbasan”. 585
12 dhjetor 2020, Lac-Kruje webinar, online “Diabeti dhe Zemra”. 561
11 dhjetor 2020, Elbasan “Diabeti dhe Zemra”. 496
11 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Lushnje,Berat”. 506
10 dhjetor 2020, Korce-Pogradec webinar, online “Diabeti dhe Zemra”. 516
9 dhjetor 2020, Lushnje “Diabeti dhe Zemra” 543
9 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 4”. 566
7 dhjetor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 3”. 468
7 dhjetor 2020, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 497
4 - 6 dhjetor 2020, webinar, online "Konferenca Mjekesore Nderkombetare Multidisiplinare". 783
4 dhjetor 2020, webinar, online “Annual conference 2020 of Albanian Association Urologic Surgeons and Kosovo Urologic Surgeons in conjunction with EAU”. 579
4 dhjetor 2020, Tirane “Diabeti dhe Zemra”. 540
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 4". 661
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 3". 559
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 2". 549
1 - 30 dhjetor 2020, online "Trajnimi online mbi Planifikimin Familjar - Moduli 1". 684
27 nentor 2020, webinar, online “Trauma Care, Emergency Medicine and more ... in COVID-19”. 619
25 nentor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Durres-Kavaje”. 529
26 nentor 2020, webinar, online “Kendveshtrim aktual mbi menaxhimin e diabetit gjate pandemise Covid-19: Tirane 2”. 593
17 nentor 2020, webinar, online “Prematuret, heronjte e vegjel qe sfidojne vdekjen” 518
17 nentor 2020, webinar, online “Diabeti dhe Zemra” 785
16 nentor 2020, webinar, online “Sfida ne menaxhimin e dislipidemive dhe te pasojave te tyre” 653
12 nentor 2020, webinar, online “Diabeti: mjekimi me insulinë dhe medikamente të reja”. 584
11 nentor 2020, webinar, online “Njohja me disa patologji te semundjeve brendshme dhe trajtimi i tyre 499
11 nentor 2020, webinar, online “Kendvdshtrim aktual mbimenaxhimin e diabetit gjate pandemise COVID-I9: Fier”. 517
5 nentor 2020, webinar, online “Njohja me disa patologji te semundjeve brendshme dhe trajtimi i tyre”. 569
31 tetor - 1 nentor 2020, webinar, online “Konferenca Kombetare Vjetore e Endokrinologjise”. 721
29 tetor 2020, webinar, online “Muaji i Ndergjegiesimit mbi Kancerin e Gjirit: Webinar Informues” 612
28 tetor 2020, webinar, online “Kendvdshtrim aktual mbimenaxhimin e diabetit gjate pandemise COVID-I9: Zona I Tirane”. 608
8 tetor 2020 - 29 janar 2021, webinar, online “Webinare interaktive me qellim pershpejtimin drejt inovacionit dixhital per shendetin” 449
28 shtator - 3 tetor 2020, Tirane “Kurrikula Universale të Trajtimit për Çrregullimet nga Përdorimi i Substancave” 852
21 shtator 2020, webinar, online “Perditesime ne trajtimin e hipertensionit arterial” 912
12 shtator 2020, webinar, online “ COVID-19: UPDATE”. 892
29 korrik 2020 online "Hepatiti B dhe C", "Parandalimi dhe mjekimi bashkekohor" 1008
27 korrik 2020 / online “Menaxhimi i semundjeve kronike – imunologjike. Roli mjek - farmacist” 902
7 – 14 korrik 2020 “Farmacisti dhe përkujdesja në kushtet e pandemisë COVID – 19; Udhëzimet e FIP” 894
18 qershor 2020 webinar, “Perditesim lidhur me menaxhimin e infeksioneve te traktit urinar ". 967
11 – 12 qershor 2020, “ Parimet e parandalimit dhe kontrollit të infeksionit COVID-19 dhe strategjitë e lidhura me kujdesin shëndetësor” 1019
7 maj 2020, workshop “ Sfida e sotme, semundshmerite kronike dhe mundesite e reja " 1036
19,20,21 mars 2020 Tirane / Konference “Evolution in Oral Care and Clinical Dentistry”. 1027
28 – 29 shkurt 2020 Tirane, “Perditshmeria shendetesore ne praktike me pacientin ne qender”. 1043
22 shkurt 2020 Tirane /Trajnim “Oftamologjia pediatrike. Dhimbja e kokes lidhur me syrin. Urgjencat Oftamologjike” 1179
22 shkurt 2020 Tirane/Trajnim “Semundjet malinje te lekures dhe patologjite dermatologjike qe nuk duhen humbur” 1217
3 – 7 shkurt 2020 Tirane, “Kurrikula Universale e Trajtimit per Crregullimet nga Perdorimi i substancave”. 922
30 janar 2020 Tirane, “Mjekesia rehabilituese dhe fizike : Aktualiteti dhe Perspektiva”. 1024
28 janar 2020 Peze e Madhe, Trajnim, “Ndihma e pare baze”. 1028
23 janar 2020 Tirane “Konferenca vjetore e FSHMT”. 1105
21 dhjetor 2019, Vlore “Njohja Vleresimi Diagnoza dhe rruget e mjekimit te insuficences kardiake D 1096
14 dhjetor 2019, Tirane “Konferenca nderkombetare vjetore e dermatologjise 1132
10,11,12,13 dhjetor 23,24,26,27 dhjetor 2019 “Aspekte praktike te punes ne farmaci” 1252
22 - 23 nentor 2019, “Konferenca e Mikrobiologjise 1181
22 nentor 2019 ” Konferenca e 2te e shkencave teknike diagnostikuese dhe rehabilituese, sfidat dhe prespektiva”. 976
14 nentor, 2019, “Perditesim ne gliomat cerebrale dhe kancerin e kokes » 1166
11 - 13 nentor 2019, “27-th Albanian Health Fund Symposium 1115
11 – 12, 13 – 14, 15 - 16 nentor, 2019 Konference “Kurs i 8 i Mikrokirurgjise" 1193
1-2 Nentor 2019/ Kursi i katert i ekografise: "Fokus mbi ekografine abdominale" 1203
26 Nëntor 2019/Trajnim “Trajnim për trajnerë” 1593
25 Nentor 2019/Durres/Trajnim “Trajnim per ushqyerjen e infantit dhe problematikat e lidhura me te. Patologjite e dyshemese pelvike dhe inkontenenca urinare post partum. Shendeti mendor perinatal” 1245
25 Nentor 2019/Lushnje/Trajnim “Kontraceptivet dhe kujdesi antenatal” 1246
23 Nentor 2019/Tirane/Trajnim “Trajnim per ushqyerjen e infantit dhe problematikat e lidhura me te. Patologjite e dyshemese pelvike dhe inkontenenca urinare post partum. Shendeti mendor perinatal” 1404
23 Nentor 2019/Tirane/Trajnim “Kontraceptivet dhe kujdesi antenatal” 1541
26 tetor 2019/Trajnim “Trajtimi i ankthit, depresionit dhe psikozes. Detoksifikimi nga alkoli” 2392
26 tetor 2019/Trajnim “Shendeti mendor tek te moshuarit: Depresioni, psikoza dhe pagjumesia. Demenca dhe komorbiditeti” 2345
25-26 Tetor 2019, "Konferenca e 27-të Kirurgjikale Shqiptare" 1279
24-26 Tetor 2019/ “Kujdesi gjatë shtatzanisë dhe lindjes” 1170
23 Tetor 2019/ “Integrimi i kërkimit dhe praktikës klinike në shëdetin mendor” 1094
22 Tetor 2019/ “Shëndeti i Gruas në Tetorin Rozë” 1141
20,21,22 Nëntor 2019/Trajnim “Trajtimi për trajnerë” 1140
2 tetor 2019 Gjirokaster /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 1218
1 tetor 2019 Permet /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 1215
28 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i artritit rheumatoid. Zhvillimet e reja ne terapi” 1882
28 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i fibromialgjise dhe dhimbjeve kronike. Prezantim me semundjet e indit lidhor” 1847
25 shtator 2019 Tirane “Kujdesi Paliativ” 1185
9 shtator 2019, workshop “Hereditary and environmental risk factors associated with sudden cardiac death” 1307
7 shtator 2019/ Trajnim “Diagnostikimi dhe menaxhimi i vaskuliteve dhe gutes” 1800
6 shtator 2019/ Trajnim “Semundjet rheumatologjike te gjurit” 1696
20 korrik 2019 Tirane, “Depistimi i hershem i degjimit dhe sherbimet rehabilituese”. 1201
5 korrik 2019 Korce “Kujdesi Paliativ” 1405
28 qershor 2019 “360 grade rreth Karcinomes se Tiroides” 1307
14 qershor 2019, Tirane/“Perditesime ne Endokrinologjine Pediatrike 1309
12 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Medical Care during Disasters”. 1375
11 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Life Saving Skills during Disasters 1267
7 qershor 2019 Tirane / Trajnim ”Kujdesi spitalor ne trauma”. 1380
1 qershor 2019, Shkoder/Konference “Takimi i Pranveres se Endokrinologjise 2019" 1250
25 maj 2019 Tirane / “Njohja , Vleresimi, Diagnoza dhe rruget e mjekimit te Insuficences Kardiake” 1339
20 maj 2019 “Qasjet e reja nefrologjike ne dobi te mjekut te familjes” 1315
22 maj 2019/ Tirane//Trajnim: "Dementia Master Classes 3: Interproffesional Dementia Management" 1291
13 maj 2019 “Qasjet gjenetike ne praktiken mjekesore” 1279
4 maj 2019/ Trajnim “Menstruacionet dhe problematikat e ryre, Amneorrea primare, Menopauza dhe terapia zevendesuese hormonale, Inkontinenca urinare” 1470
2 maj 2019 Kursi i trete i ekografise ne praktiken klinike 1313
25 prill 2019 Peze, Tirane / Trajnim ”Menaxhimi Paraspitalor i urgjencave kardiake”. 1291
24 prill 2019 Tirane / Konference “Semundjet retinale dhe trajtimet me injeksione anti VRGF. Glaukoma dhe trajtimi i saj”. 1301
4 prill 2019 Tirane / Konference “Challenges in health care system”. 1320
12 mars 2019 /Seminar. “Gjenetika: jo me alternative, tashme zgjidhje”. 1483
6 mars 2019, Tirane/ Workshop“Fizioterapia Klinike". 1303
26 janar 2019 Tirane “Perditesime mbi patologjite e rrugeve respiratore qe cdo profesionist shendetesie duhet te dije”. 1537
24 maj 2018, workshop “Alzheimers – Disease Lights and Shadows” 1253
27 tetor 2018 Tiranë / Trajnim Universiteti i Mjekësisë “Sfidat në Psoriasis” 2053