slogan7-al

11 dhjetor 2021 Tirane / “Injektimi i Acidit Hialurinik ne pjesen e mesme te fytyres”.

Titulli i aktivitetit: 11 dhjetor 2021 Tirane / “Injektimi i Acidit Hialurinik ne pjesen e mesme te fytyres”.

Data e zhvillimit: 11 dhjetor 2021

Vendi i organizimit: Venus Center Tirane

Organizatori/ofruesi: Venus Center Tirane

Kontakte: Tel: 0682293633

Kategoria e pjesëmarrësve: mjeke dermatologe, kirurge estetiste, mjeke estetiste, dhe stomatologe

Kreditet : 5