slogan7-al

12 – 13 mars 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”.

Titulli i aktivitetit: 12 – 13 mars 2021 online, / “Sëmundjet infektive. Diagnostikimi i herëshëm, trajtimi dhe parandalimi i tyre”.

Data e zhvillimit: 12 – 13 mars 2021

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: Shoqata “ Per nje Shqiperi me te Shendeteshme” FHA

Kontakte: Tel: 0682099064 e-mail : lKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 9