slogan7-al

23 - 24 prill 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“

Titulli i aktivitetit: 23 - 24 prill 2021 online “Depresioni tek femijet dhe te rriturit. Informimi dhe trajtimi i tij sipas qasjes se njohjes dhe sjelljes“

Data e zhvillimit: 23 - 24 prill 2021

Vendi i organizimit: online

Organizatori/ofruesi: CBT & SCHEMA THERAPY ALBANIA

Kontakte: Tel: 0676323444 Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, farmacist

Kreditet : 10