slogan7-al

13-14 dhjetor 2021 Gjirokaster “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”.

Titulli i aktivitetit: 13-14 dhjetor 2021 Gjirokaster “Njohurite baze mbi sigurine dhe shendetin ne pune per infermiere ne sektore te ndryshem te sistemit shendetesor”.

Data e zhvillimit: 13-14 dhjetor 2021

Vendi i organizimit: Gjirokaster

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 0682044650 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 15.6