slogan7-al

31 gusht - 10 shtator 2021 Tirane “Roli i mamise ne menaxhimin e situatave klinike ne sherbimet Obstetrike - Gjinekologji”.

Titulli i aktivitetit: 31 gusht - 10 shtator 2021 Tirane “Roli i mamise ne menaxhimin e situatave klinike ne sherbimet Obstetrike - Gjinekologji”.

Data e zhvillimit: 31 gusht - 10 shtator 2021

Vendi i organizimit: Materniteti "Koco Glozheni", Tirane

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 0684105234 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier, mami

Kreditet : Kujdesi per te porsalindurin ,kujdesi per bebet premature. 6 kredite

               Kryemamite dhe roli i tyre ne menaxhimin e sherbimit. 6 kredite

               Roli i mamise dhe ofrimi i kujdesit ne paralindje, gjate lindjes dhe periudhes postpartum. 6 kredite