slogan7-al

27 shkurt 2021, Elbasan/ Trajnim “Varesia nga drogerat dhe trajtimi i saj".

Titulli i aktivitetit: 27 shkurt 2021, Elbasan/ Trajnim “Varesia nga drogerat dhe trajtimi i saj".

Data e zhvillimit: 27 shkurt 2021

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Infermiereve te Shqiperise

Kontakte: Tel: 0682477367 E-mail: albnurse.asoc@ @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 6