slogan7-al

5-6, 7-8, 10-11 maj 2021 Lac “HTA, faktoret e riskut, menaxhimi infermieror. Hepatiti viral, melanoma malinje dhe Ca lekure"

Titulli i aktivitetit: 5-6, 7-8, 10-11 maj 2021 Lac “HTA, faktoret e riskut, menaxhimi infermieror. Hepatiti viral, melanoma malinje dhe Ca lekure"

Data e zhvillimit: 8-9 prill, 12-13 prill, 14-15 prill 2021

Vendi i organizimit: QSH Lac

Organizatori/ofruesi: QSH Lac

Kontakte: Tel: 0685503177 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermierë, Menaxher/Drejtor

Kreditet : 8