slogan7-al

11 tetor - 6 nentor 2021 “Kryemamite dhe roli i tyre ne menaxhimin e sherbimit. / Kujdesi per te porsalindurin ,kujdesi per bebet premature / Roli i mamise dhe ofrimi i kujdesit ne paralindje, gjate lindjes dhe periudhes postpartum.”.

Titulli i aktivitetit: 11 tetor - 6 nentor 2021 “Kryemamite dhe roli i tyre ne menaxhimin e sherbimit. / Kujdesi per te porsalindurin ,kujdesi per bebet premature / Roli i mamise dhe ofrimi i kujdesit ne paralindje, gjate lindjes dhe periudhes postpartum.”.

Data e zhvillimit: 11-12-13 Tetor 2021 në Spitalin Berat, 14-15 -16 Tetor 2021 në Shtëpia e kulturës Pukë, 18-19-20 Tetor 2021 në Universitetin „Luigj Gurakuqi" Shkodër, 21-22 -23 Tetor 2021në Spitalin e Laçit 5. Në dt.25-26-27 Tetor 2021 në Fier 6. Në dt.28-29-30 Tetor 2021 në spitalin e Lezhës, 01 - 02 - 03 Nëntor 2021 në Spitalin e Rrëshenit, 04-05-06 nentor 2021 Malësia e madhe

Vendi i organizimit: 11-12-13 Tetor 2021 në Spitalin Berat, 14-15 -16 Tetor 2021 në Shtëpia e kulturës Pukë, 18-19-20 Tetor 2021 në Universitetin „Luigj Gurakuqi" Shkodër, 21-22 -23 Tetor 2021në Spitalin e Laçit 5. Në dt.25-26-27 Tetor 2021 në Fier 6. Në dt.28-29-30 Tetor 2021 në spitalin e Lezhës, 01 - 02 - 03 Nëntor 2021 në Spitalin e Rrëshenit, 04-05-06 nentor 2021 Malësia e madhe

Organizatori/ofruesi: Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakte: Tel: 0684105234 , Email : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier, mami

Kreditet : Kujdesi per te porsalindurin ,kujdesi per bebet premature. 6 kredite

               Kryemamite dhe roli i tyre ne menaxhimin e sherbimit. 6 kredite

               Roli i mamise dhe ofrimi i kujdesit ne paralindje, gjate lindjes dhe periudhes postpartum. 6 kredite