slogan7-al

13 shtator - 2 tetor 2021 QSH Vore/ Trajnim ”Perdorimi i Otoskopit, Oftalmoskopit dhe Cekicit neurologjik"

Titulli i aktivitetit: 13 shtator - 2 tetor 2021 QSH Vore/ Trajnim ”Perdorimi i Otoskopit, Oftalmoskopit dhe Cekicit neurologjik"

Data e zhvillimit: 13 shtator - 2 tetor 2021

Vendi i organizimit: QSH Vore

Organizatori/ofruesi: QSH Vore

Kontakte: Tel: 0694609492 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje

Kreditet : 6