slogan7-al

16 nentor - 10 dhjetor 2021 QSH nr 3 Berat/ Seminar “Pneunomatite virale dhe bakteriale. Emphizema pulmonare bronkopneumopatite obstruktive kronike. (SPOK) Astma bronkiale. Pneumotoraksi spontan. Neoplazite polmonare”

Titulli i aktivitetit: 16 nentor - 10 dhjetor 2021 QSH nr 3 Berat/ Seminar “Pneunomatite virale dhe bakteriale. Emphizema pulmonare bronkopneumopatite obstruktive kronike. (SPOK) Astma bronkiale. Pneumotoraksi spontan. Neoplazite polmonare”

Data e zhvillimit: 16 nentor - 10 dhjetor 2021

Vendi i organizimit: QSH nr 3 Berat

Organizatori/ofruesi: QSH nr 3 Berat

Kontakte: Tel: 0692283427 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje dhe Infermier te QSH

Kreditet : 22