slogan7-al

22 - 23 korrik 2021 Lac/ “Anthraksi dhe Endometrioza”.

Titulli i aktivitetit: 22 - 23 korrik 2021 Lac/ “Anthraksi dhe Endometrioza”.

Data e zhvillimit: 22 - 23 korrik 2021

Vendi i organizimit: QSH Lac

Organizatori/ofruesi: QSH Lac

Kontakte: Tel: 0685503177 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Staf mjekesor dhe infermieror i QSH Lac

Kreditet : 5