slogan7-al

5 qershor 2021, Vlore ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik”.

Titulli i aktivitetit: 5 qershor 2021, Vlore ”Rritja e njohurive dhe ndergjegjesimit midis profesionisteve te shendetit per vaksinimin pediatrik”.

Data e zhvillimit: 5 qershor 2021

Vendi i organizimit: Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Pediatrise Shqiptare

Kontakte: Tel: 0674039581 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 4