slogan7-al

4-5, 11-12, 18-19, 25-26 qershor 2021, Bilisht/Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”

Titulli i aktivitetit: 4-5, 11-12, 18-19, 25-26 qershor 2021, Bilisht/Trajnim “Menaxhimi Infermieror ne trauma dhe politrauma. Aftesimi teoriko-praktik”.

Data e zhvillimit: 4-5, 11-12, 18-19, 25-26 qershor 2021

Vendi i organizimit: Bilisht

Organizatori/ofruesi: Urdhri i Infermierit

Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 10