slogan7-al

17 - 18 prill 2021 Tirane/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”.

Titulli i aktivitetit: 17 - 18 prill 2021 Tirane/Trajnim: “PËRQASJA LABORATORIKE KLINIKE, OBEZITETI, ANEMITË DHE TRAKTI RESPIRATOR NË PEDIATRI”.

Data e zhvillimit: 17-18 prill 2021

Vendi i organizimit: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania)

Organizatori/ofruesi: Shoqata MAYA (Medical Association Youth Albania)

Kontakte: Tel: 0697775959 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Menaxher/Drejtor, Infermier, Dentist, Farmacist

Kreditet : 12