slogan7-al

5 - 6 maj 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore".

Titulli i aktivitetit: 5 - 6 maj 2021 Shkoder / Trajnim “Trajnim mbi Protokollet mjeksore të përdorimit të barnave dhe procedurave infermierore".

Data e zhvillimit: 5 - 6 maj 2021

Vendi i organizimit: Universiteti Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombetare e Fizioterapisteve

Kontakte: Tel: 067 52 97 199 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek,Infermier,Farnmacist, Fizioterapist

Kreditet : 12