slogan7-al

17-18 maj 2021 Kruje/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit"

Titulli i aktivitetit: 17-18 maj 2021 Kruje/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit"

Data e zhvillimit: 17-18 maj 2021

Vendi i organizimit: Kruje

Organizatori/ofruesi: Instituti per Aktivizem dhe ndryshim Social

Kontakte: Tel: 0682634394 E-mail: ians__Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Stomatologe, Farmaciste, Infermiere, Laborante, Imazheriste, Fizioterapeut, Psikologe, Punonjës Social

Kreditet : 12