slogan7-al

12 Nëntor, Konferenca “Septorhinoplastika pas defekteve të lindura të buzëqiellzës

Titulli i aktivitetit: 12 Nëntor, Konferenca “Septorhinoplastika pas defekteve të lindura të buzëqiellzës
Data e zhvillimit: 12.11.2011
Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shoqata e Kirurgëve Oro maxillo-faciale e Shqipërisë
Kontakte: Esat Bardhoshi 0682035071
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek kirurg, OFM, Dentist, Studentë
Qëllimi i aktivitetit: Njohja me të rejat në fushën e septorhinoplastikës pas defekteve të lindura në buzë dhe qiellzë
Kreditet: 4

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5