slogan7-al

20.01.11 Seminar “Nursing management of HTT”

Titulli i aktivitetit: 20.01.11 Seminar “Nursing management of HTT”
Data e zhvillimit: 20 – 21 Janar  2011
Vendi i organizimit: Spitali Hygeia, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Spitali Hygeia, Tiranë
Kontakte: Adresa: Kilometri i parë në autostradë, Tiranë
Kategoria e  pjesëmarresve Infermierë, mami, radiologë
Qëllimi i aktivitetit: Përditësimi i njohurive të infermiereve bazuar në protokollet dhe procedurat e reja të praktikës ndërkombëtare infermierore; përmirësimi i parametrave bazë të performancës së tyre në mënyrë që të ofrojnë një kujdes cilësor dhe të sigurt për pacientin në këtë spital.
Kreditet: 20

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5